VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaRijeka - Kalvarija - Test
LEGACY

Rijeka - Kalvarija - Test

44 odgovora4,727 pregleda
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2007.

Ispricavam se sto otvaram temu za ovo vec prozvakano pitanje, ali tice se testova u kalvariji tako da ljudi koji bi mogli pomoci bolje vide temu. Pusim vec mjesecima dnevno. Od pljuge do desetak grama s ekipom. Zadnju pljugu sam zapalio u nedjelju 27.5. Test u kalvariji mi je zakazan u ponedjeljak 4.6. Hoce li medicinski ugljen pomoci jednom redovitom konzumentu kao sto sam ja da prodje na testu?
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

E sad neki ka~u hoe neki ka~u nee. Ja ti predla~em prestani puait do testa i kupi si viae paketa medicinskog ugljena i pij abnormalne koli ine vode jer joa imaa vremena do testa par dana. Valjda bi nakon toga trebo ist biti
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

sumnjam..u tako kratkom roku..ja sam pusio prek ovih praznika proljetnih 10 dana svaki dan po 2 pljuge i nakon 3 tjedna mi se jos vidjelo...cak sam i 2,3 dana imo fazu doslovno gutanja na silu vode,i nije pomoglo.pa sumnjam da ces ti ,a pusis mjesecima redovno.samo medicinskog ugljena deri ,ko zna mozda i prodjes.
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2007.

Kljukat cu se ugljenom sigurno. Pa valjda ce cetiri dana ugljena i vode biti dovoljno za ocistit se. Inace pisam dnevno sigurno desetak puta
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2007.

Uz puno vode i uz med. ugljen koji nikako ne mo~e akoditi, uzimaj vee koli ine voa i povra(va~ni antioksidanski, posebno vitamin C) te ono najbitnije - fizi ka aktivnost(znojenje) .
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2007.

Znojenje nece biti problem buduci da sam zakurio na 38 temperaturi :) Pitao sam frenda koji je isao u kalvariju, te pusi jos vise nego ja, te kaze da se ne moram brinut jer da si cist za 2-3 dana bez ikakvih ugljena. Ali naravno, pijem i ugljen
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

da...ako je trava losa do jaja i uzmes 2 serije ..ovakvo pusenje redovno mjesecima nema teorije,osim ako imas metabolizam ko zvijer,al ni tada :)
LaidbackPOZNAVALAC

maj 2007.

U hrvatskoj smo, tako da je trava losa, ne? :) Ali, jel tko od vas bio u kalvariji na testovima ili nagadjate?
DimISTRAŽIVAČ

jan 2009.

zapalio sam 1 pljugu prije 2 tjedna sljedeci tjedan mi je test u kalvariji ocu li bit cist? prije toga nisam zapalio 3 mjeseca.
LaidbackPOZNAVALAC

jan 2009.

kupi test pa vidi
IvoryENTUZIJASTA

jan 2009.

Kolko kosta onaj test na urin?
DimISTRAŽIVAČ

jan 2009.

neznam.a brijem da sam cist pise da 2 tjedna ostaje u urinu a kad budem isao pisat bit ce 3 tjedna brijem da ne moram nista poduzimat.

jan 2009.

Imas trakice koje se umakaju u urin i one ti mogu naci THC unazad najvise 14 dani a plocice u koje se kapaljkom stavlja urin do 7 do 10 dani. Nemas brige sta se tice testiranja barem sam ja dve godine iso na te gluposti. HEHEHEHEHE.......
DimISTRAŽIVAČ

jan 2009.

e hvala puno odmah mi je lakse =)

feb 2009.

Pozdrav ljudi! Imam mali problem.... Sutra vadim krv, vezano za polaganje vozackog, a duvao sam juce. Dakle moje pitanje je, da li taj test otkriva THC, i da li jsu nepuna dva dana dovoljno da THC nestane iz krvi...?
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2009.

Nee gledat to u krvi kad gledaju na droge onda gledaju na droge a sad e ti provjerit sve "normalne" stvari koje ina e gledaju A i na travu se provjerava mokraa naj eae
oldbullleeENTUZIJASTA

feb 2009.

ma, da, za vozacki pregled nemas frke... ne radi se to. opusteno. mos se bas i navariti pre pregleda da se malo izopachish heheh :)
GreenManAMBASADOR

feb 2009.

Ajde neka neko jos jednom postavi isto pitanje.Molim vas... tztztztz

mar 2009.

meni je prijateljica bila. nije pusila tri dana i popila je hektolitre vode i pive, ali hektolitre. ne salim se, jedva je spavala. jedino sto je radila.. pila i pila. i za cudo, bila je cista. u kalvariji.
petarPanISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Malo pripaziti koliko se vode pije kroz dan jer na covjeka od 80 kg kolicina od 6-7 litara vode doseze granice LD50. Jednostavnije receno ... morete krepat od tolike vode.
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Da ali tih 6-7 litara treba popiti u relativno kratkome vremenu, takoer ako se jede neka hrana pri tome soljena onda je atetnost smanjena, tj aansa za smrt pri pijenju mnogo vode. Ali da bi popio dovoljno vode da si izbiljno naatetia to moraa bit prava debil ina jer bi to trebo neprestano sipat im imalo mo~ea

mar 2009.

na to i racunaju :)
GilgameshISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Evo da ja svoj slu aj ispri am. Bio sam mlad. Iaao sam na lije ni ki. Budala sam bio i kad me pitala dal kaj konzumiram, ja sam rekao da sam probo maricu. I onda me poslala na piaanje. Naravno listii nisu niata pokazivali, sve normalno. Kao sestra je govorila: da tu se vidi malo da ste maricu probali a po boji listia se nije vidjelo. A par dana prije sam bio na partijani u subotu i uroko se raznim stvarima a to niata. Maricu sam pljugo isto, al da nisam spomenuo nebi ni kao naala. Najva~nije je znojenje ( aj od lipe) piaanje (imate onaj neki uvin-h aj) Puno vit c (kiwi, naran a), zeleni aj (poato je diuretik, piaat ete, joa ete se i kretat pa znojit). Da i trebalo bi piti aj za iaenje krvi i organizma. Neznam koji aj (googlati) Mislim ak da je i aj od koprive za iaenje. Preporu am i Noni sok (vitamin C + Selen) totalno iaenje. Samo ato ajeve i noni sok treba piti na duge staze. Min 3mj.. Tada imaju efekta. (ovo ato sam nabrojao je totalno prirodno bez ikakve industrijske prerade). iaenje organizma nije nabrzaka. Najbolje stvari se ekaju. :sun2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se