VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaKarcinom želudca
LEGACY

Karcinom želudca

96 odgovora10,677 pregleda
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Evo prvo otvaram ovu temu, kao ato i sam naslov ka~e, jer je ocu nedavno dijagnosticiran karcinom ~eludca. Na operaciji je prije koji dan otvoren i karcinom se nije proairio od ~eludca nikud (nije metastazirao), ali je izrastao jako velik i probio ~eludac van i omotao ~ile (veliku aortu iz srca). Doktor (u kojeg imam 100% povjerenje jer je bolno iskren i stru njak u tom podru ju) je rekao da ako tu i prismrdi skalpelom da bi otac umro na operacijskom stolu u roku minute. Kemoterapije i zra enje ne dolaze u obzir zbog blizine srca. U biti ovjeku u ovakvoj situaciji ili mo~e doma le~ati na krevetu i ekati smrt ili probati se boriti. S obzirom da kemoterapije i zra enja uniatavaju organizam (ovo e svaki normalni lije nik potvrdit) mislim da je otac idealni kandidat za alternativnu medicinu. Ako nekog zanima zaato je medicina digla ruke od 49godianjeg ovjeka - gotovo identi ni karcinom je imao dr. Franjo Tuman prema rije ima lije nika - najskuplji medicinski tretmani na svijetu mu nisu pomogli. Zaato ope otvarati ovakvu temu na forumu o kanabisu? THC bez sumnje uniatava stanice raka. U ovom ne vjerujem nego znam. Smatram da puaenje kanabisa (u koli inama koje ne zatupljuju mozak do daske :D) djeluje blagotvorno na organizam (pogotovo na psihu). A ulje je neato sasvim drugo. Naime gledao sam kako se radi i pro itao dosta toga ( ne samo u ulju kanabisa nego i o mnogim drugima) i zaklju ak je da tim "izgaranjem" alkohola (ili bilo kojeg drugog preparata) se uniatavaju bilo kakve bakterije ili negativni efekti (biljka negdje mora rasti, a danaanja zemlja i gnojiva.... mislim da nema smisla o tome previae pri ati da veina poznata. Uvjeren sam da mu ulje mo~e makar olakaati zadnje dane (pogotovo jer se otac godinama lije i od depresije i anksioznosti - poprili no sam siguran da uz stres i prehranu jedan od glavnih razloga zaato je i dobio rak kao prvo). Ako nekog zanima neato vezano uz karcinom slobodno neka pita ili ovdje ili privatnom porukom, na~alost s ovom boleau (iako osobno smatram da je rije o otkazivanju tijela, odnosno tijelo nakon maltretiranja raznim "sranjima" koje mu radimo jednostavno izgubi bitku) sam se ve susreo dosta puta, pa imam dosta saznanja (doduae veinom o modernoj medicini). Bilo kakva informacija koliko god vam se inila nebitnom je dobrodoala, pogotovo bilo kakvo iskustvo s borbom protiv ove bolesti. Otac trenutno ne da se nalazi na dnu rijeke nego mislim da je joa zakopan 2 metra ispod xD. Jer znam da nee niata alternativno prihvatit samo tako, ali neu odustati dok god je ~iv. Ono ato imam u planu je sljedee: - da ne unosi aeere u tijelo nikako (ovo mi je i doktor rekao da rak u~iva u aeeru) - da izbaci meso koliko god je mogue, i proba jesti ribu kao jedino rjeaenje - koriatenje ulja (ovdje je prvi problem kako ga ope nabavit jer u biti rije je o ilegalnom sredstvu, bilo kakva informacija oko ulja je i viae nego dobrodoala) Ovom prilikom zahvaljujem Mazaru, mislim da ovjek nije niti svjestan koliko je pomogao samo ato je podijelio svoje iskustvo (koje nije nimalo lagano za podijeliti, pro itao sam svih 45 stranica koje je napisao (i drugi) u komadu ^^), kapa do poda, da ~ivimo u normalnom svijetu bio bi po asni graanin i uzor drugima - smatram da detoksizacija tijela povremeno takoer poma~e, makar u smislu da oja a organizam za obranu Sve druge metode, ako ih bude u napisati u ovoj temi. Znam da se ovo vjerojatno nikom neda itati, ali eto, nakon ato sam pro itao Mazarovu temu, jednostavno sam dobio inspiraciju, a svuda po netu vidim da ljude o aj, strah i panika tjera na svaata, ako postoji mogunost da ovo ato piaem nekome jednog dana imalo pomogne vrijedi svakog slova.

apr 2013.

http://phoenixtears.ca/ posalji upit i on ce t ipomoc ako ne onda investiraj 100grama grasa visokog postotka thc (skunk) kupi kuhalo za rizu i par litara benzina i skuhaj ih sam mislim da ces imati dovoljno za sest mjeseci radio sam to svom pokojnom prijatelju ali njemu je vec bilo kasno ali barem sam mu smanjio tegobe , inace doza ti je oko pol zrna do zrno rize

apr 2013.

nabavi ulje hladno presanih sjemenki marelice sa b17 3 x dan po 2 ml nabvi imelu,rosopas,neven stavi u rakiju 10takdana u jednakim djelovimau omjeru 1;5 bilje ;rakija nek pije 3 jusne 3 x dan,neka pije 2 puta dnevno po zlicu cajnu sode i pol zlice cajne limunske kiseline u 2 dl vode (promjesaj i kad prestane pjenit) to ce mu dici luznatost organizma a to je kljucno je karcinom nemoze rasti i pustat metastaze u luznatom organizmu samo sa ovom terapijom i tvojim navedenim gore napravices jako puno malo duze ce trebat al ici ce a sa uljem na ovo je zdravza svega parmjeseci
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

http://www.maticnjak.hr/product/ulje-jezgre-marelice-prunus-armeniaca/ Dali bi to bilo to ulje? naime za b17 znam i mislio sam ga koristiti, ali da jede iste sjemenke jer za ulje nisam nit znao iskreno, i joa oko b17 3x po 2ml je 6ml sto je ve opasna doza zbog trovanja cijanidom (o ovome sam pro itao na viae mjesta, otac doduae ima joa uvijek krvnu sliku bolju nego 90% zdravih ljudi (citiram doktora ovdje) i kila~u oko 120 kg - sto ni sam ne znam jel loae ili dobro)? Koja vrsta rakije? (travarica mo~da? s obzirom da znam da 1 svako ujutro na taate smiruje ~eludac)
mazarLEGENDA

apr 2013.

Sluaaj druida :thumb: , teako mii je davati neki savjet, kad s mojim savjetima ea morati malo pri ekati 3-4 mjeseca.... Jako mi je ~ao situacije u kojoj se nalazite, imam prijatelja (rak plua) koji je kupio vrhunsku travu i od nje napravio ulje, i svi oni koji prodaju ulje misle da je vrhunsko jer jako puca (a ni ne znaju koja je vrsta).... I nije THC taj koji ubija rak nego CBD http://kontra-punkt.info/kiosk/kalifornijski-medicinski-centar-dokazao-kanabis-lije%C4%8Di-rak Morate shvatiti da sam i ja dugo lutao dok nisam otkrio z7, ono ato bi htio napomenuti da ima 15% CBDa, a vrhunske uli arke mo~da imaju 0,5 %. Prije z7 sam imao onu od 5% CBDa, vjerujete mi razlika je OGROMNA izmeu 5% i 15 %. Zaato to pri am  taj prijatelj (rak plua) je izgu bio vjeru u kanabis kao svemogui lijek, sad emo ga pokuaati razuvjeriti, sredili smo mu box u kojem e uzgojiti z7 i onda jedan dio ide u ulje, a drugi dio onako kako su mi rekli iz CBD CREWa, skjuranu travu sat vremena u penici na 120 stupnjeva i onda to smrviti i puniti kapsule Jesus uspio sam neato napisati od tolike vreve oko sebe :whacky058:

apr 2013.

https://www.vutra.org/topic/9907-tamo-gdje-moderna-medicina-prestaje-dnevnik-terapije-uljem-konoplje-rak-pluca/ evo pa gledaj i kao drugo b 17 je spoj 2 molekule glukoze sa molekulom cijanovodika taj cijanid je aktivni cijanid i kao takvog zdrava stanica ga prepoznaje i netreba te ga nece ni absorbirati a stanice malignog ponasanja koje imaju iskrivljenu dna sliku ne prepoznaju taj aktivni spoj isto kao sto ne prepoznaju ni aktivni kisik kojeg nose crvena krv nazrnca ,stanice karcinoma ce ga zbog molekula glukoze uzet i time unjet cijanid u sebe i urusice im se stanicna struktura,,

apr 2013.

da i ovaj gore ti je napiso da su doze pola do zrno rize to je istina ali samo cca prvih tjedan dva nadalje se povecava neki idui do 10 takvih zrna po meni je 6 zrna sasvim dovoljno ako terapiju ulja prati jos nesto i ako nema bolova i 100 g trave cca 10ml ulja sto tije za pocetak terapije jedno 2-3 tjedna

apr 2013.

rakija bilo koja moze i etanol s vodom razrijeden do 40 posto uglavnom 40 postotni alkohol
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Hvala na brzim odgovorima ovo stvarno nisam o ekivao, zaista sam pozitivno iznenaen!

apr 2013.

tu smo da pomognemo koliko mozemo inace znam za slucaj covjeka koji je prelaskom na 100 posto sirovu hranu rjesio zavrsni stadi karcinoma crjeva sa obilnim krvarenjima u par mjeseci imoje 50god tad a dozivio 98 godina te od 50 do 98 godine se nije niti razbolio
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Kad si spomenuo baa krvarenje, moj otac je u biti i medicinski vrlo rijedak slu aj, iako je tumor maligan i velik kao ljudski dlan (zaista je velik) tumor (doktor je siguran da ga ima preko godinu dana) nije uope metastazirao - doktor na operaciji ka~e jetra 100% ista i plua takoer, nesrea je samo ato je zahvatio tu aortu (glavna iz srca, debela kao prst) jer ina e ka~e doktor da bi izrezao ubre i mo~e normalno joa 50 godina ~iviti. Ako rak progrize aortu makar e otii bez muka, a ako ne eka ga bitka sa ovjekom koji nezna odustati :D Evo jedno pitanje malo i nije vezano mo~da za ovo ali svejedno, naime tata voli apek ata da ka~em (nema sam od sebe preko 100 kg). Dali bi bilo jako atetno da tu i tamo pojede komad jer mislim da bi mu u glavi to dalo volju da za ne im ~ivi jer ako ga ovako iznenada bacim na ulja i ribu, mislim da e dosta loae odreagirati ega me najviae strah jer ako nee htjet pomo sam sebi neznam kako onda da mu ja pomognem koliko god uporan bio.
mazarLEGENDA

apr 2013.

Nisam neki veliki stru njak , ali radi se o raku ~eluca??? Mislim da je vrlo bitno ata unosi u njega....

apr 2013.

a nece ga malo speka ubit ali kolesterol i masnoce ce oslabit tu aortu i vec jesu poanta je onda tekpaziti na krv zile i krvni tlak jer sa velikim tlakom zile slabe postaju tanke i lako pucaju a pogotovo pod pritiskom objasni ti tati da jebolje da neko vrjeme ne jede spek i hrani se zdravo i ljeci se pa kad se izljeci nek jede spek ponovo naj vaznije je da izbacis BJELI SECER,BJELO BASNO,ZEMNU BJELU SOL,i BJELU MASNOCU to su cetri najbolje hrane za karcinom a najgore za organizam osim sto kisele organizam te rak u takvom organizmu buja i raste ostecuju zile,,,
grga77AMBASADOR

apr 2013.

evo da i ja uletim sa nekim savjetima ali nije tu covijek previse pametan jer dobro veli phoenix55 da se boji da tata ne odustane od zdrave hrane jer vjerojatno ima i zasto, a to znam i iz osobnog iskustva koliko smo mi stariji tvrdoglavi i robovi navike loseg zivota a to i je ono najgore kod prirodnog ljecenja bilo koje bolesti mjenanje navika u vlastitoj glavi i tijelu.......to isto sam sve prosao sa svojim ocem davno koji je isto umro od raka pluca u roku 10 mj a prije toga nije bio nikad kod doktora......tako da ti je moj savjet ako imas i malo vremena trebao bi postepeno staroga nagovarati na tu promjenu prehrane i nacina zivota a ako nemas onda mu probaj objasniti i dati da cita o alternativnom ljecenju bolesti pa da proba shvatiti neke stvari kako organizam funkcionira jer na taj nacin ce onda shvatit u svojoj glavi neke stvari pa ce onda i sam dobiti volju na takav nacin ljecenja................ako nemaa vremena onda mu ti probaj ukratko objasniti kako to funkcionira u prirodi jer vidim da si napisao da si dosta toga procitao o prirodnom ljecenju...... neznam sta bi jos dodao kad ti nepoznam starog pa je tu najteza stvar motivacija za totalnom promjenom zivota tvog oca a on bi to trebao shvatiti sam uz vasu pomoc i onda ce to tek da krene u fazu izljecenja.............Moj savjet tebi bi bio neznam dali si o tome citao ali onoliko koliko ja znam o svemu tome je da probas prvo ciscenje organizma od raznih otrova, virusa, parazita i gljivica nacina ima razno raznih brzih i sporijih to je pod broj 1 a onda uz to i promjena nacina ishrane i mjenjanja nacina zivota za 100%......eto toliko od mene za sada pa bumo vidjeli dalje ak se sta sjetim sad sam preumoran cijeli dan radim od jutra..............
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Hvala grga77. Koliko ima vremena stvarno nemam pojma, baa oko toga tra~im neko mialjenje ali ni sam neznam gdje. Jedino znam ako karcinom pregrize aortu da je mrtav tog trena, ali makar se nee patit. E sad ako se prema rije ima doktora rak samo obavija oko te aorte (ili ~ila nemam sad to no pojma) koliko sam shvatio mo~e proi i preko godina dana, mo~e pola... Ve sam napisao da je rak u biti homogen tj. dr~i se kao jedna cjelina nikud ne metastazira, to mi u jednu ruku daje nadu, jer ovim prirodnim metodama ako mu se blokira hrana on je samo na tom jednom mjestu (bez obzira ato je velik kao dlan) i mogao bi se zaustaviti rast. A otac je fizi ki do operacije bio kao normalan ovjek, nadam se da ga operacija nije jako uzdrmala. Ugraena mu je cijev da se mo~e hranit sad normalno (to je "dvosjekli ma "), jer e mislit kako mu je bolje pa nee htjet niti uti za iata ata mu predlo~imo. Uvjeren sam ako ga uspijem psihi ki nekako pridobit, i polagano sa ia enjem tijela i metodama koje mi je druid preporu io da e bit napretka. U fizi kom pogledu, jedan primjer je moj deda koji sa aeerom 35 u krvi nije pao u nesvijest i doktori nisu vjerovali, a sestra koja mu je mjerila aeer izmjeri 3.5 umjesto 35 (WTF), u psihi ki je u dosta loaem stanju i ako to uspijem podignut na bolji nivo vjerujem da i ima aansu. Evo samo da da spomenem da ve lagano sredstva se pripremaju im otac doe doma iz bolnice da krenemo na iaenje organizma, odlu it da kao druid krenem sa marelicom baa onim srcem unutra ili odma ulje. Jedini problem su fenixove suze :) Obija mi se o glavu sad moja lijenost ata sam uvijek kad smo duvali bio potroaa , a nisam probao nikad uzgojit. Mislim mo~da posadit ali moram smislit neata prije toga, makar male koli ine da se malo navikne pa ako bi uspio nekako doi do ove mazarove sorte ata je ini se rak za rak :D da odma udari sa par zrna po unosu Joa jednom svima hvala, kad se ovjek nae u ovakvoj situaciji bilo kakva pozitivna informacija poma~e :)

apr 2013.

dobro je sto je rak u zelucu sto znaci da sve sto unese uzeludac ide direktno na njega ulje ce ga razjebat u mjesec dana do neprepoznatljivosti samo pocni terapiju bilo cime vide ces ubrzo rezultate

apr 2013.

pozdrav haha smjesno ovaj tu gore imam nick od dva slova. kazes prvih tjedan dana neznam bas ja ubrzo pocinjem sa terapijom (alergo asma jebi +ga proljece je) i nepovecavam ju inace phinixove suze nemaju nikakav ucinak naduvanosti ili ti barem mene ne puca posto je dokazana da prokuhavanjem i visokim temperaturama thc se raspada, kako sam bio na seminaru u ljubljani osobe koje nisu navikle na snaznu aromu koje suze imaju terapija pocinje s pola zrna rize (tako reko gospon koji to izmislil i koji se je spasil od toga povecavanje doze do 2zrna mac i to nakon 6 mjeseci ako je u slucaj o pacjentu koji prolazi trecu turu kemo. ocito ne govorimo o istom ulju jer finiksove suze bas su to kaj sam napisao a ovaj recept mi se cini ok mada koliko znam ovo sa rakijom nije najbajnije rjesenje jer ljudi sa takvim tegobama nebi smjeli piti (tati mi je bio na operacij zeluca nesmije niki jarac jest respect,

apr 2013.

Pozdrav svima! Pridru~ujem se ovim tu~nim komentarima,na ~alost sa iskustvom. Supruga ima karcinom debelog crijeva sa metastazama na pluima i od nedavno na crijevima i po svemu sudei broji zadnje dane ovozemaljskog postojanja.Koristili smo B17 ali bez uspjeha. pridr~avali smo se kompletnog protokola i niata. Ovo piaem iz vlastitog iskustva iako joa uvjek vjerujem u B17. Mo~da smo zakasnili a mo~da je doza bila premala ili je sam proizvod loa. U svakom slu aju stojim na raspolaganju svakome za bilo kakvu informaciju o koriatenju B17 u lije enju raka. Do ulja na~alost nisam stigao ato zbog novaca a viae zbog sumnje u kvalitet kupljenog proizvoda.Bio bih zahvalan na usmjerenju u nabavi dobrog ulja,barem da olakaam supruzi zadnje dane kad joj ve nisam mogao pomoi.
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

}ao mi je ato je situacija teaka, ali nemoj samo klonuti duhom, baa sam doaao od tate i rekao mu stanje poslije operacije (doduae sam mu malo ubla~io istinu) i na moje uenje veli dok me Bog uva uva me. Prihvatio je ato ga eka rekao bih solidno, makar se nije predao skroz. Ja ne o ekujem neka uda isto da budem iskren, nadam se samo da nee patit previae, a sve ata mislim da bi mu moglo pomoi, u naravno probati. Od svih metoda poprili no sam siguran da je THC (po mazarovima rije ima CBD) najdjetvorniji od svega jer kako ja ipak vjerujem u znanost prije svega, te supstance dokazano uniatavaju stanice raka (u ovo nema smisla sumnjat ope ima preko 100 lanaka od raznih znanstvenih istra~ivanja). No tu se javljaju dva glavna problema, prvo nabavit ulje je nemogua misija (a dok proizvedea, ako ope uspijea veini je ve kasno). A ovo ato zna i da je kasno dati u primjer samo kad nekog pogode metkom, izvade metak ali ovjek svejedno umre (tijelo je pretrpilo preveliku atetu), isto je s karcinomom. `to se ti e nabave samog ulja sjemenke koliko sam shvatio mo~ea samo nabavit iz Nizozemske, a sve ostalo je ilegalno. A sumnjivi likovi po ulici bi ti prodali bilo ata, mislim da to nije opcija. Opet uzgojit biljku nije aala, a vremena za greaku nemaa (pogotovo izrada ulja, iako imaa na forumu sve opisano do zadnjeg detalja nije baa jednostavno "kao kuhanje aja"). To je i mene malo deprimiralo jer sam shvatio da ulje neu nabavit nikad, a proizvest sam ako prvi put radia sve je dosta upitno (iako bih rekao da ljudima oboljelima od karcinoma viae ulogu igra vrijeme). Ali glavu gore, nema predaje, a smrti se bojati netreba. Naime jedno pozitivno iskustvo ovjeka starog nekih 70 godina, operiraju mu rak debelog crijeva (izre~u ga), ali se on vrati na ~eludac (identi no kao mome ocu), i ovjek odbije daljnja mesarenja i ode doma ubiti da umre. To je bilo prije 3 godine, naime pridr~avao se metode prirodnih ajeva ( u biti koristio je gljivu jednu, mislim da ima na ovom forumu neata o njoj ve napisano) i ~ivi normalnim ~ivotom i dan danas, ne zanima ga ope kakvo je stanje tijela ka~e dok ~ivi ~ivi.
2cvENTUZIJASTA

apr 2013.

}ao mi je ato upadam ali mislim da ti ne itaa dobro. Weedex nije pisao o tom ulju a ja mislim da ti konzumiraa takvo ulje jer te ne puca a mi svi napucani i neki od nas preboljeli rak zbog tog ulja. Razmisli o emu piae.Weed u rakiju stavlja ljekovite biljke a ne vutru nju stavlja u etanol a to nije rakija. Sorry nisam mogla preko toga pa bez zamerke.
2cvENTUZIJASTA

apr 2013.

Milidrag1 Zdravi ljudi neato ne atekate Ne lje ite se vi nego vaai dragi zato pustite nama bolestnim da se odlu ivamo kako emo se zdraviti i sa ime jer ako mi bolestni nismo uvjereni u neko stvar nemo~e 1l ulja pomo i ili bilo ata drugo sam bolestnik mora raz istiti stvari u glavi a vi zdravi ljudi ste za podraku, znam da je te~ko kad ti se neko razboli i to jako razboli a svejedno molim vas pustite bolestne ljudi da se sami odlu ivaju kako i zaato ili opate. Malo sam bila gruba a ponekad treba biti. Puno sre e vaai ~eni i vama takoe.

apr 2013.

Ako ti vec netko nije dao, evo ti link na vutri o sirovoj upotrebi kanabisa: https://www.vutra.org/topic/10283-upotreba-marihuane-u-sve%C5%BEem-obliku/ I pogledaj malo po netu i o toj metodi, navodno je i bolja od ulja... Ovo barem nije tesko, treba ti svjeze lisce da radis sokove... Nadam se da ce dobro sve proci.
2cvENTUZIJASTA

apr 2013.

Zaato lagati nema smisla, sa bolestnim ovjekom koji ima rak treba direktno i otvoreno pri ati da se zna o emu se radi pa istina lje i ne la~. Molim te uradi jednu stvar PITAJ TATU `TA }ELI ne sebe i otvoreno razgovaraj o raku nije to ve sahrana nego bolest koju mo~e izle iti ako on tako ~eli ne ti vjeruj na rje rak nije zarazna bolest i molim joa jednom o tome treba pri ati ne uteti jer se stvara u ovjeku kad uti negativna energija i loaa psiha a to ide na ruku raku. phoenixs55 Od svih metoda poprili no sam siguran da je THC (po mazarovima rije ima CBD) najdjetvorniji od svega jer kako ja ipak vjerujem u znanost prije svega, te supstance dokazano uniatavaju stanice raka (u ovo nema smisla sumnjat ope ima preko 100 lanaka od raznih znanstvenih istra~ivanja). No tu se javljaju dva glavna problema, prvo nabavit ulje je nemogua misija (a dok proizvedea, ako ope uspijea veini je ve kasno). A ovo ato zna i da je kasno dati u primjer samo kad nekog pogode metkom, izvade metak ali ovjek svejedno umre (tijelo je pretrpilo preveliku atetu), isto je s karcinomom. `to se ti e nabave samog ulja sjemenke koliko sam shvatio mo~ea samo nabavit iz Nizozemske, a sve ostalo je ilegalno Ulje od semenki dobijea u svaki bolji prirodni apoteki jer semenka nema THC-ja i to je LEGALNO ulje i kod vas nije to isto ulje od semenki i ulje od vutre od semenki je industrijska konoplja phoenixs55 . A sumnjivi likovi po ulici bi ti prodali bilo ata, mislim da to nije opcija. Opet uzgojit biljku nije aala, a vremena za greaku nemaa (pogotovo izrada ulja, iako imaa na forumu sve opisano do zadnjeg detalja nije baa jednostavno "kao kuhanje aja"). To je i mene malo deprimiralo jer sam shvatio da ulje neu nabavit nikad, a proizvest sam ako prvi put radia sve je dosta upitno (iako bih rekao da ljudima oboljelima od karcinoma viae ulogu igra vrijeme). Ali glavu gore, nema predaje, a smrti se bojati netreba. Strah ima velike o i kuhanje je najlakae i nemoj kupovati vutre na ulici ako ~elia ocu dobro. Sretno tebi i ocu i pitaj ga ata on ~eli.
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Ovo sada ispada koda sam glavni negativac, mislim nisam mu nista slagao nego rekao samo da se bori i kakva je situacija. Jedina razlika izmeu mojih rije i i doktorovih je da sam ja rekao da je doktor izrezao malo raka, a u biti nije. Neznam kakva je tu negativna energija uneaena? Ostalo sam mu sve rekao, i jasno mu je da svaki dan mo~e bit zadnji, ali nit nemora. Ako mi savjetujea da mu ka~em "tata mrtav si ovjek za toliko i toliko mjeseci" mislim da to stvarno nije nikakva pozitivna istina koja mo~e pomo u bilo kojem smislu.
mazarLEGENDA

apr 2013.

polako polako ajde jedna lula mira :RastaBong: Mislim da je 2cv htjela rei, a znam to iz iskustva drugih, da nabave sve potrebno za ulje, onda ih oboljeli odhebe. Ili ima druk ijih slu ajeva kod onih koji ~ele ulje, a nikad nisu probali travu u ~ivotu i onda uzmu zrno ulja, malo ih izokrene i ne bi viae... Ima i onih koji kupe travu s ceste,pa ne ozdrave, pa pljuju po travi Svaki oboljeli zna ata mu najviae paae i ata ~eli. Znam i par svojih MSovaca sapatnika koji ne mogu ni travu ni ulje... Prvo ga trebaa pitati ~eli li ulje, pa mu dati da proba, pa neka on sam odlu i....

apr 2013.

koliko sam do sadasnjeg iskustva mogao izvuci a to je jedino sto cijenim jer kad na svojoj kozi osjetis onda puno lakse shvatis...imam mamu oboljelu od karcinma i kod nje imam veliko povjerenje u vezi sa svime sta joj nudim kao opciju lijecenja ali sve to nema veliko znacenje jer ja vjerujem u nesto a ona vjeruje meni i svaki i najmanji pad ili losa dijagnoza ponistava sav moj trud i ona se gubi i nezna cemu da vjeruje jer nije ona to odabrala kao svoj nacin izlijecenje vec joj je nametnut i to nemoze donijeti neki veci rezultat jedna zanimljiva stvar se desila nakon susreta sa osobom koja ima veliko iskustvo sa uljem, mama je nakon tog susreta probila dotadasnje doze koje je konzumirala i sad uzima ono sto je prije par dana bila nemoguca misija a to je sve u par rijeci uspio potpuni stranac dati joj veci motiv i povjerenje nego ja koji sam to uzgojio i pripremio a sve to zbog najvaznije stvari jer u tom trenutku ona je vidjela smisao i nasla motiv i odlucila da je to njezin put i to bez mene i ostatka obitelji ovaj put je njena odluka i to ulje nema vise tu tezinu koju je imalo jucer poslusaj savjet iskusnijih pogotov 2cv ona je veteran i zivi dokaz da ulje djeluje i svi za ozdravljenj trebaju vjerovati u ono s cim se lijece jer bez toga nema uspjeha jer vec na prvoj stepenici ce odustati i sad da ti neko da ulje najbolje koje se moze napraviti otac bi ti odustao vrlo brzo nakon prvih kozumiranja bi si postavio granicu koju nebi prelazio a ona nazalost bi bila premala da ga izlijeci zato prvo ponudi ocu da se educira i naravno suoci ga sa istinom jer ona oslobadja a nakon sto on odluci s cim ce se lijeciti tu dolazi tvoja uloga da mu pomognes i budes potpora ma kakav god rezultat bio.. Pomozi ocu na nenametljiv naci da odabere svoj put i kad ga odabere ostalo ces rijesiti vjeru mi jako lako

apr 2013.

uvjek je kljuc u pacjentu akoonnevjeruje uljek i ne vizualizira svoju pobjedu nad bolesti i nema motiv za zivjet nece mu nista nasvjetu pomoc ako je obrnuto postoji cak i mogucnost samoizljecenja a kamoli uz neke ljekovite substance
2cvENTUZIJASTA

apr 2013.

Nisam ja nikako rekla da si ti negativac nego samo to da mu ka~i istinu koju ti nisi. Rekao bi ocu da nisu niata uradili i da treba neato poduzeti da se stvar rjeai a ata e biti kad e mu lje nik kazati da nisu niata uradili. Ne pri am ja o tvojoj negativni energiji nego od oca to dobijea od straha, neznanice ata kako i presingi od lje nika i loae osje anje posle medicinskih tretmaja i to je to. I netrebaa ocu re i mrtav si za.... nego mu ka~i da ga volia i da bi ~eleo da on neato napravi oko toga rak nije smrt ako bolestni tako odlu i placebo varianta radi svoje. I neka ~ivi za danas ne za sutra svaki dan je novi dan i svaki dan e mu biti bolje. Nismo sad bitni ne ti ne ja nego tvoj otac slobodno ga pitaj ata on misli i ata on ~eli pa ea dobiti odgovor i tako se ponaaaj posle prema njemu i mu pomogni do zdravlja za kojeg se je ON odlu io. Pazi na sebe.
herb oilENTUZIJASTA

apr 2013.

ja sam se iz istog razloga pridruzija ovoj lipoj zajednici, necu reci na zalost. djelovali smo na svim poljima, kako je staroj na jetri svi biljni preparati za jetru su u funkciji, stroga djeta, prestanak unosa secera, masti i svih ostalih govana (doduse ono sta si pitao za spek, slaninu, ako covjek voli ponekad ga iznenadi znam da je to lose ali da digne moral tako stari uzme majki burek od sira posli pregleda cisto da osladi ona dusu i tilo) ulje sam napravija isti tren cim su posumljali na rak, je da je od vutre sa ulice ali kako god djeloat ce, makar umanjeno. sta mogu primjetiti je da vec 3 tjedna stara ne uzima nikakve ljekove, do sad je dneno zanla piti po 3-4 ibrufena za reumu, uzimala je svako dva tjedna teske bioloske ljekove i otopine (kao neka kemo za reumu) imala stalne bolove, otkad je ulja cak i tog ulicnog nista!!! niti je boli nit joj trazi ljekove druge ako ni nema niceg ljekovitog u tom ulju iz ulicarke ima u maminoj psihi. jos jedna bitna stvar je ta sta spava ko beba a to je vrlo vazno. p.s. za samo pravljenje ulja nije sala koliko god jednostavno izgledalo, vrlo vrlo je zapaljivo i cuvaj te se ako trebas kakav savjet pitaj sretno

apr 2013.

za ulje se iskljucivo treba koristiti biljke sa visokiom THC % znaci skunk white witow 18-21% sve ispod je bacen novac i trud to je rekao gospon jack

apr 2013.

Daleko bolji izbor su biljke sa visokim CBD po svemu ovome sto u zadnjih par godina istrazivanja pokazuju i svjedocanstva ljudi koji su ih koristili sve dokazuje da je CBD zakon br.1 ;)
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

itam o CBD-u danima sad ve i mogu re samo da se valjda nakon 100 godina medicina i alternativa (iako su oboje u biti medicina) sla~u da djeluje. Kako, zaatko, koliko.... istra~uje se (po eli su ve na ljudima koliko sam shvatio u par lanaka - al znate kako to ide u znanosti sporo kao pu~ i naravno da gledaju kako bi patentirali to da masovno naplate, ne daj Bo~e da se pomogne ovjeku jer je ovjek).
herb oilENTUZIJASTA

apr 2013.

omjer CBDa i THCa po Mr Simpsonu mora biti podjednak jer se ta dva elementa dopunjuju i kontroliraju. koliko sam shvatio iz citanja ove tematike zadnjih tjedana. znaci ne valja niti jednog previse ako drugog nema.

apr 2013.

ovako ljepo cu te zamolit da prestanes sa dosko icama i nebulozama jer neznas o cemu pricas thc je bitan ali ne toliko ta biljka ima preko 600 ljekovitih spojeva canabinoida razradila ih je znanost tek nekoliko kod karcinoma su uz thc jednako vazne CBD,CBN,CBG i THCA vecinu tih spojeva sadrzi i industriska konoplja tako da se i od nje moze raditi ulje koje ljeci ali nece sedirat tj neceimati sedativni ucinak zbog niskog postotka thc-a ali ce ljeciti , neke od tih spojeva se ni nemogu dobiti u ulju kao sto je THCA koji se oksidacijom i termickom obradom pretvara u THC ,zato je bitan unos knopljine tinkture ili cak sirve biljke kako kaze Kali gore i ako nemas nista konkretno za napisat nemoj baljezgat bezveze
MalawiENTUZIJASTA

apr 2013.

:respect: Mislim da nam je najlju i nepijatelj neznanje i ljudi koji mislei da znaju znanje aire dalje neznanje, to je neato kao kontra-u enje. Ja bih se slo~io u potpunosti s WEEDetixom i joa svojim rije ima rekao da je za vrhunska ulja (ili pripravke od kanabisa openito) iznimno bitna ravnote~a kanabinoida a samim time i sinergija.

apr 2013.

Fakat siris dezinformacije... Ako neznas nemoj pisati, barem ne u tako ozbiljnoj temi... Ljudi ce ti povjerovati
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Shvatio sam da u svemu ovome najviae lije i znanje :D. Znao sam to i prije, ali eto opet se potvruje. Ima svaata napisano, i u ovoj temi par pojedinaca piae da se ulje baca u smee ako nema ne znam 99.999% THC-a, a ulje od sjemenki sa 000000000 THC-a je poprili no zdravo za koriatenje i odr~avanje opeg zdravlja. I joa to piaete ljudima koji ovdje dolaze u gorem stanju od o aja, lako za mene ja ne gubim nadu samo tako, ali itam temu prije malo gdje majka dvoje djece moli za pomo jer eto ato rei ope, okrutni ~ivot, i ljudi u temi piau takve komentare da sam moderator bi ih ip banao zauvijek. `to se ti e ulja nekim udom ne znam kako ali doalo je do moje stare da od starog frend jedan (da se zna ovjek je dosta ovako rekao bih povezan u svemu) nakon 3 godine kiroprakti ara, ne znam ega koristi ulje za kroni ni iaijas ini mi se (nemojte me sad dr~at ovdje za rije ali sjeam se da jednom kod nas bio sjedio nemo~e na miru bit 1 minutu odma ga boli ono krvni ki). Naravno nakon 3 godine muke ovjek normalno sad funkcionira koristi ulje konoplje. E sad o podrijetlu nije s ceste nego je neko shamansko bas od koga stvarno ne znam, ali nije neko sranje jer je reko mami preko telefona odma kao da to umiruje ovjeka (mislim da on koristi jako male doze). O ito da je THC prisutan u koliko god malim koli inama bio. Znam da e me skeptici sad odma napast jer nije sorta iz samog raja i jer nije provjereno niata :D, ali jel mo~e itko od vas rei da baa nee imati nikakvog efekta? (cilj da se makar malo bori s rakom dok ne rijeaim neata trajnije). Htio bi joa druida (weedetix) ako ita priupitat o dovoenju tijela u lu~nato stanje, naime ima mama provjereni recept s posla od kolege koji svom tati to ve daje preko godinu i pol mislim ajem dovodi tijelu u lu~nato stanje. Radi se o aju od biljki (angelica, pelin .... sastojke ima jedna od 5 biljnih ljekarni jedva smo nabavili), cilj je isti kao soda s limunskom, ali u puno veim koli inama jer je bla~e. Upravo zbog ovog bla~e mi je aj dra~i jer ovjeku s karcinomom u samom ~eludcu, ne znam mislim da je malo preagresivno (ne za tijelo nego baa za ~eludac - za svaki drugi karcinom vjerujem da je soda + limunska puno jednostavnije). Od svega ovog sam jedino skepti an oko famoznog b17. Sad e me druid opet "izapotat" :D, ali neznam postoji s tim b17 cijela industrija koja zarauje na tome, ne znam za razliku od ulja nekak mi b17 ne ostavlja osjeaj onaj da je ispravno...

apr 2013.

naravno mozes sa tim cajem dobar je i ananas jest u vecim kolicinama (natrij i c vitamin sadrzi) ali uglavnom luznatost ces dic sa vecim unosom sirovog voca i povrca mozes kupitiu apoteci kapsule zovu se liquid sun (zelen psenice koji regulira kiselost organizma ima jake antioksidanse) a soda inace radena su istrazivanja gdje si direktno u karcinom ubrizgavali natrijev citrat (soda + limunska) nakon cega bi karcinom poceo odumirati,a b 17 mozes koristiti kao dopunu terapiji po meni onje tu da prvi rjesi metataze koje zude za hranom i rastom a njega ce zbog molekula glukoze prvog pojest
Kanabis_kidAMBASADOR

apr 2013.

Da,nebi smio jest slatku hranu jer to smanjuje djelovanje vitamina b17...aeer iz voa je druga stvar

apr 2013.

Da dodam i ja koji savjet,nisam stru njak ali sam silom prilika u zadnje vrijeme progutao kilograme tekstova o karcinomima. Otprilike se velika veina alternativnih autora sla~e da biljne,odnosno sirova hrana drasti no smanjuje uzroke i posledice bolesti. Nekoliko je autora po vlastitom iskustvu napislo knjige i opisalo na in pre~ivljavanja,(aaljem na mail ako nekome treba). U svakojm je od tih pristupa dijeta na prvom mjestu,od lakae do najte~im na ina.Onda lu~natost organizma i detoksikacija i naravno sredstva za lije enje.Takoe, budui se radi o karcinomu ~eluca,dakle dijela probavnog trakta mogue su i efekti koristi od sode bikarbone,po metodi Dr,Simoncinija. Eto nadam se i mala pomo i velika podraka i od mene. Pozdrav svima!!!

apr 2013.

Vidim da se tema o vrstama canabisa u lije enju raka zaoatrila. Mislim da ne bi bilo loae da neko od najiskusnijih rijeai dilemu i preporu i vrste za proizvodnju ulja isklju ivo u medicinske svrhe, kako bi mi po etnici manje lutali.
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

e upravo ovo sta milidrag veli stvarno bi koristilo Imam par pitanja u vezi sjemenja, naime vidim da ima svakakvih iskustava sa ovim ....... orgom (Hrvatska jel), mislim kupujem sjeme, ali opet ako mo~e i kakvo mialjenje o ovom jer mi je nekako milije tu naru it nego da ide prek granice bla bla (bilo kakvo iskustvo s ovim ako ima slobodno podijelite negativno ili pozitivno). Sto se same sorte tice, ja vjerujem da ako je dobra pomoe, ne mora odmah biti najbolja, na kanabis orgu sam naaao afgan kush, nepiae tamo koliko to no CBD-a ima, ali ata vrijedi i da piae ne znam 20% kad ne mogu provjerit to ionako(a sorta je poznata medicinski), - takoer bilo kakvo iskustvo dobrodoalo, i ne mora imat veze s karcinomom, samo da znam jel radi il ubija :D I joa jedno pitanje kojim u opet pokazat kakav sam totalni ne znalac xD Od jednog sjemena ata ja u biti dobijem jedan cvijet ili kako to ide xD (mislim gledao sam na forumu ima svaata o uzgoju ali zanima me baa na kraju kad se "ubere" ato ta 1 sjemenka u biti daje)
herb oilENTUZIJASTA

apr 2013.

samo naprijed sa ........org imam samo preporuku za njih, stigle brzinski sjemenke stigle su mi BigBud + Skunk
mazarLEGENDA

apr 2013.

https://www.vutra.org/topic/8463-top-16-medicinskih-strainova/
phoenix55ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Evo nakon dosta čitanja donio sam par zaključaka. Kao prvo poštujem i alternativnu i modernu medicinu. Pljuvanje po doktoru bez konkretnih dokaza da je nesposoban i nekompetentan je sramotna stvar. Osobno radijacija sigurno nije rješenje za liječenje bilo čega. Ne znam kao doktori kako djeluje na tijelo i stanice, ali ni doktori sigurno ne znaju o radijaciji kao ljudi koji je izučavaju od 1 godine faksa pa do zadnje (fizika, elektrotehnika itd...). Pošto spadam u ove zadnje, radijacija je nešto toliko destruktivno da ne znam kako opće pomislit da može pomoć ikome :D. Mislim može radijacija uništiti bilo koji rak da se razumijemo, ali to nije uništenje raka, nego uništenje svega, nema tog tijela koje će podnijeti takve doze radijacije. No s druge strane ima i preko 1000 alternativnih metoda koje navodno liječe rak. I sad razlog zbog kojeg ove opće pišem je taj da ljudi kad shvate da im moderna medicina ne može pomoći panično idu tražit bilo kakav lijek. Spremni su na sve. Prije svega pokušavam ovdje objasnit da nisu sve alternativne metode dobre, pa neke nisu niti dobronamjerne. Sve alternativne metode imaju zajedničku tezu BIG PHARMA CONSIPERCY. Iako su oni itekako pohlepni za parama, bio sam kod doktora dovoljno puta da mi je jasno da većina tih lijekova radi, Nuspojave ima apsolutno sve u svemiru, nema 100% dobro, pa ni vutra ne paše baš svima. Naravno da im je zarada 1., no razmislite da im je u cilju izlliječit ljude, JER AKO DULJE ŽIVIMO više obolijevamo = veća zarada. Kada bih gleda sa stajališta nekog farmaceutskog megalomana savršen scenarij bi mi bio da je netko cijeli život bolestan i da koristi moje lijekove, mrtav čovjek ne koristi lijekove. S druge strane zanimljiv podatak, USA 2007 zarada "alternativne" medicine 33$ milijarde. Koliko toga djeluje je upitno. Jedino što čovjek može napravit je informirati se. I vidim da i ovdje i na drugim forumima ljudi većinom dolaze u potragu sa čudesnim magičnim lijekom protiv raka (svih vrsta). I sam sam u sličnoj situaciji, ali neka vam razum uvijek bude ispred straha. UVIJEK EVO par konkretnih činjenica i iskustava koja bih htio podijelit pa neka svako sam donese svoje zaključke: - Imate jednu konoplju, staru 5000 godina, biljka koja je toliko korisna da je neću niti pokušavati braniti, činjenice govore svoje, tko vjeruje vjeruje, tko ne vjeruje ne vjeruje - Bilo kakva prirodna metoda, od prirodnih sastojaka, 99% je pozitivna (iako je ovdje stav prema liječnicima izrazito negativan - nažalost često s pravom, pitajte bilo kakvom normalno liječnika o bilo kakvom prirodnom čaju ili pripravku UVIJEK će samo pozitivno reći, a sad dali taj čaj djeluje na to i to, naravno da vam neće potvrdit.) Nitko normalan neće reći da nakon jednog slučaja kada neki pripravak pomogne nekom će pomoći drugom, jer se to ne može znati. Da bi se to potvrdilo treba 100 slučajeva (i sve detaljno dokumentirano) biti lječeno tom istom terapijom - onda se već mogu tvrditi neke stvari s određenom sigurnošću. U prijevodu ako CBD pomaže izlječenju MS-a treba 100 mazara, a ne 1 da se nešta takvo može tvrditi i javno obznaniti (nadam se da ne zamjeraš Mazar što te spominjem :D živio sretan bio) - Osobno sam imao neke probavne probleme, za koje mi je doktor rekao ako mu još jednom dođem da me šalje na gastroskopiju, kako je to vrlo neugodna pretraga :D, doma sam ležao rađe skvrčen kad me bolio trbuh nego išao doktoru. Jednom to deda vidio i rekao da je njega to godinama jeb*** i onda reko da u čašu vode cijeli limun istružem (baš sve iznutra), probao nakon par čaša se cijeli trbuh smirio, djeluje i dan danas, pitao sam ga odakle mu ta metoda rekao mi je da mu je to još prije 40 godina neki stari doktor u bolnici rekao (nakon što 101 pretraga nije ništa otkrila xD) Još jedna konkretna informacija za sve ljude koji nažalost imaju karcinom, koliko god da vas je strah razmislite samo koju minutu, evo primjer onog talijanskog doktora (simoncelli), čudotvorca, koji sodom liječi rak, tj za njega je rak bakterija (veću glupost nisam čuo nikad), ako su vam svi novinski natpisi urote BIG PHARME, probajte konaktirat ljude kojima je određeni doktor pomogao "navodno", lakše je Obamu dobit, a sam doktor ako je toliki pozitivac (na samoj stranici svojoj je napisao kako je tretman jako jako JEFTIN, kao se samo plaća bolnica), probajte ga nazvat - 7300 € (+- par stotina eura) da vam čovjek inekcijom ubrizga sodu bikarbonu (ne pljujem po sodi ovdje - iako sigurno sama ne liječi karcinom MOJE MIŠLJENJE), za toliko eura bi mi trebao dat cisternu sode miješanu sa zlatom, + još onda svi ostali troškovi, čovjek po pacijentu digne 10 000 € minimum, siguran sam da mjesečno toliku plaću kao onkolog nije imao, 12 pacijenata godišnje i čovjek sigurno bolje živi nego što je dosad (bojim se da s obzirom koliko oboljelih od ove bolesti ima, da je sam broj puno puno veći), i na kraju ako vas ovo sve nije uvjerilo probajte ga usporedit samo s Rickom Simpsonom, istinskim dobrotvorom, meni osobno je nakon 5 sekundi bilo jasno da čovjek jednostavno ima unosan biznis na strahu od smrti, čovjek je bio onkolog i vjerojatno gledao previše slučajeva smrti i negdje putem izgubio moral i etiku - Sama BIG PHARMA nit ne treba ništa zataškavat, probajte kao netko nov otvorit te sve alternativne forume metode iskustva prepucavaja po forumima i 100 drugih negativnih stvari...... ako ste prije imali negativnu sliku nakon početnog dojma će te zauvijek zatvorit vrata alternativi (nažalost jer ima toliko pozitivnih stvari... ali dobre stvari ne dolaze lako :) ) Moja 2 centa xD
mazarLEGENDA

apr 2013.

Ne zamjeram, zaato bi ti zamjerio... Suosjeam, pokuaavam hodati u tvojim mokasinama :vb_wave: Ni ja kategori ki ne tvrdim da CBD lijei rak, ali nadam se da u kroz ovu godinu saznati... Sve oko nas je zatrovano, tome smo si sami krivi. Hungry for change http://www.youtube.com/watch?v=TCqNNt82WcQ Ako joa niste promijenili na in ishrane... A uz to ete poluditi na to zaato je trava ilegalna, a otrovi u slu~bi prehrambene industrije legalni....
2cvENTUZIJASTA

apr 2013.

Moj dodatak ka farmaciji Moja drugarica radi u laboratoriju i ka~e mi proale godine da su opet snizili nivo holesterola na 4,2 a prirodni je oko 6 i neato i sad trebaa tablete za holesterol koje uzimaa negdje godinu dana i posle toga jer si jih tako dugo konzumirao si si oatetio bubrege i dobijea ljek za bubrege a na kraju naj....jetra i opet trebaa ljek za jetra i to je krug kojeg nikako da prekinea to zna i da me nisu izle ili nego "le ili". Tako da mislim da oni nas lje e a ne izle e. Prirodna metoda za lje nike nije sporna kad se prodava u apotekama a sporna je kad je zabranjena naprimer biljka stevia ona je zabranjena jer je kao atetljiva za malde devojke (neplodnost) a mo~ea kupiti u apoteki praaak mislim da je u kapsulama koji je bele boje pa se ja pitam od kada su bilke bele a zabranjena bilka zbog toga jer je to biljka koja ima do 300puta viae prirodnog ae era nego ae er a kad bi svi znali to nebi kupovali natrene saharine itd.... Isto je sa sinteti nim thc-jem mi prirodnog nesmemo jer je ka~njivo a od sinteti noh postanea ovisan a od prirodnog ne a dobije se na recept (sinteti an)pa sad neznam ko pije ko plati za sebe znam i nadam se da i puno njih Za sortu koja je dobra za rak je te~ko re i jer nije samo jedan rak nego njih hrpa i neki podnose to a neki ne to mora ovjek eksperimentirati a generalno ima samo par sorti koje su dobre za viae njih. Oko cbd nemogu niata komentirati jer o tome neznam skoro niata. I od jedne semenke mo~ea napraviti uuuuuda ulja ako ti neko ka~e kako ata uraditi kad iz semenke naraste biljka. Lep pozdrav
mazarLEGENDA

mar 2014.

http://www.zdravljeizprirode.hr/tema.php?id=31 "U Kini je razvijeno lije enje raka ~eluca i jednjaka"

mar 2014.

idemo u Gorski Kotar tra~iti gljiva... :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se