LEGACY
Ganja i astma
27 odgovora2,416 pregleda
24 REP48%
→ Istraživač
avg 2018.
avg 2018.#1
Pozdrav
Imam prijatelja koji ima dosta tezak oblik astme (ne moze duvat zbog nje), a cuo sam da ganja ima neki utjecaj na tu bolest. Jel postoji kakav oblik koji mu moze ublazit kasalj i slicno (a da nije pusenje)?
Pretpostavio bih ulje.
24 REP48%
→ Istraživač
avg 2018.
avg 2018.#3
vaporaziranje kao oni vapeovi u koje se stavi ekstrakt ili bas parilice za bud?
WEEDetix
ZMAJ94.193 REP
WEEDetixZMAJ
avg 2018.
avg 2018.#4
u principu parilica za bud,wax,oil
takoder jestive verzije kolaci,bomboni itd
hazerica
LEGENDA7.483 REP25%
→ Zmaj
hazericaLEGENDA
avg 2018.
avg 2018.#5
@rizlator
Imam tezak oblik bronhijalne astme,pusim na vaporizer i uzimam Biomix kapsule.Nemam problema sa otezanim disanjem,gusenjem niti mi treba pumpica vise od dva puta godisnje.:sun2:
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
avg 2018.
avg 2018.#6
Asma se mo~e izlije
it gua
ijom maau provjereno, al pupice ako su u igri... Ganja isto izlije
i a i ubla~i
20 REP40%
→ Istraživač
nov 2018.
nov 2018.#7
Pozdrav, trebam pomo vezano za vaporizere
imam astmu i ~eljela bih probati polako rijeaiti se pumpica...ali nisam sigurna ato kako gdje kupiti. Konkretno -vaporizer. Da li su svi isti? Ili ima razlike ovisno dali ga koristim za inhalaciju (vaporiziranje) ulja i/ ili smole ili suhe biljke? Mene bi zanimalo ovo prvo dvoje, ali prije nego bacim novac na (mo~da) krivi vaporizer molim ako netko iskusniji zna da me uputi/objasni , joa bolje ako ima i link gdje takav vaporizer mogu naru
iti . Izguglala sam svaata s namjerom da vidim kakvi su to vaporizeri i potpuno se pogubila jer mi je ovo potpuno nepoznato podru
je a
ini mi se da ih ima milion razli
itih...nemam pojma koji/kakav vaporizer, dali kupiti cbd ulje ili smolu ,koja je razlika, ato je bolje, ato je kompatibilno s
im...mo~e li se takoer uzimati putem vaporizera i thc ulje ako je ono bolje za astmu za slu
aj da ga nabavim?
Eto puno pitanja - pa ako netko zna bila bih jako zahvalna na pomoi ,smjernicama, savjetom...
20 REP40%
→ Istraživač
nov 2018.
nov 2018.#9
Hvala puno na odgovoru, znas li mozda/imas neki link gdje bih takav mogla kupiti online? Ako ne, pokusam iskopati sama..najvise se zapravo bojim da na kraju ne kupim potpuno krivu stvar,nije bas jeftina stvarcica. Znaci smola ili cvijet - ulje ne ide na taj nacin - ni to nisam bila sigurna. Hvala puno
trubabuba
LEGENDA7.982 REP30%
→ Zmaj
trubabubaLEGENDA
nov 2018.
nov 2018.#10
ima ducana ko pljeve za vejpove (i ostalo).
samo upisi vaporizer shop u trazilicu...
20 REP40%
→ Istraživač
nov 2018.
nov 2018.#11
Ok, budem, pocela sam googlati pa odustala dok ne saznam sto uopce trebam, izbacilo mi je sto razlicitih spravica sa cijenama od -do ,bas sam se pogubila. Sada bar imam neki okvir sto da trazim
Hvala najljepsa jos jednom!
Himalaya
ZMAJ145.729 REP
HimalayaZMAJ
nov 2018.
nov 2018.#12
https://www.vutra.org/threads/vape-generalna-tema-vaporizatori.8384/page-35#post-607732
Procitaj si i ovu temu
20 REP40%
→ Istraživač
Badi
ZMAJ177.232 REP
BadiZMAJ
nov 2018.
nov 2018.#14
ima nas viae:thumb:, ovisi koji oblik astme...meni su u osnovnoj dijagnosticirali alergijsku astmu, iaao sam na hiposensibilizaciju i lije
enje godinama...napadaje sam imao par puta tjedno...ali kada sam po
eo:spliff:, ubrzo sam bacio sve pumpice i lijekove
avg 2018.
1 / 15
avg 2018.
apr 2021.