LEGACY
Pozivaju se pacijenti u svrhu ispitivanja tržišta
18 odgovora2,859 pregleda
14 REP28%
→ Istraživač
feb 2010.
feb 2010.#1
Ako imate zdravstvene probleme i ~elite si pomoi a isprobali ste druge farmac. lijekove koji vam ne poma~u, a imate:
-poremeaj koji uklju
uje spasti
nost i bol (multipla skleroza,povreda kralje~ni
ke mo~dine)
-mu
nina i povraanje (koje se javljaju zbog kemoterapije,radioterapije,HIV)
-kroni
na bol (posebice neurogena bol)
-Touretteov sindrom,palijativno lije
enje karcinoma i AIDSa
JAVITE SE na e-mail: [email protected] porukom na Facebook: Ministarstvo Medicinskog Cannabisa
Naali smo na
in kako proizvoditi lijek u Hrvatskoj, to je 100% mogue preko Agencije za lijekove i medicinske proizvode, zbog UN konvencije, i sve je u suradnji sa vladom jer bi se otvorila "Agencija za medicinski cannabis" - ukupan proces od proizvodnje do konzumacije samog lijeka je 100% kontorliran, dakle nema mjesta "narko tr~iatu".
Lijek se proizvodi po ISO certifikatu koji dakzuje stru
nost, profesionalnost, iskustvo i zadovoljne kupce.
Viae o svemu na www.bedrocan.nl
Ako ~elite pomi sebi ili znate nekoga kome treba pom, molimo Vas, kontaktirajte nas - trenutno se radi ispitivanje tr~iata u naaoj dr~avi.
Objasnite ljudima da NE MORAJU biti preplaaeni jer ih zakon atiti i da se radi o lijeku koji se ne razlikuje previae od bilo kojeg drugog farmaceutskog lijeka.
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
feb 2010.
feb 2010.#2
Mogu ljudi valjda i sami uzgajati svoju medicinu , ovde imaju sve informacije . Znam da bedrokan ima monopol u nl tj. jedini dozvolu za proizvodnju , kakav je sad dil sa Hrvatskom ne znam ali sam siguran da ce se uskoro javiti neko ko zna ...
Highty
ENTUZIJASTA524 REP81%
→ Poznavalac
HightyENTUZIJASTA
feb 2010.
feb 2010.#3
Ja mislim da je ovo zanimljivo jako, pa mora se i kod nas od negdje po
et... mislim nikakvi marshovi nisu prakti
ki bili ostvareno osim 1, 2...i ato se s tim postiglo... Mo~da e netko tko ovo radi ulagat u svoju stranku koja e se borit za prava rekrativnih korisnika.... nisu svima $$$ u okicama!
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
feb 2010.
feb 2010.#4
Malo viae informacija o samome projektu, tko, kako, opseg itd. bi bilo korisno
CAM
ENTUZIJASTA561 REP90%
→ Poznavalac
CAMENTUZIJASTA
feb 2010.
feb 2010.#5
zaato u studije nisu pozvani pacijenti koji boluju od teake depresije i napadaja panike, suicidalnih sklonost?
DirtyD
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
DirtyDENTUZIJASTA
feb 2010.
feb 2010.#6
Koja god motivacija bila tih ljudi, makar samo pare, a siguran sam da nije legalna proizvodnja i prodaje Kanabisa za pocetak makar samo u svrhu ljecenja odredjenih bolesti je za apsolutnu pohvalu.. Potpuno prodrzavam takvu inicjativu... Neki ljudi jednostavno ne zele uzgajati sami jer je ilegalno a neki su jednostavno stari ili bolesni i ne zele se upustati u takve aktivnosti (recimo nemaju svi ljudi na kemoterapiju obitelj/prijatelje koji su spremni uzgajati travu za njih)...
Zbilja se nadam da ce ovo u HR uspjeti... Ma neki i jedna tvrtka drzi monopol bolje nego neka prljava farmaceutska tvrtka...
@CAM pacijenti koji boluju od odredjenih psihickih poremecaja kojima Kanabis itekako moze pomoci nazalost nisu pozvani u tu studiju jer bi onda vjerojatno nazalost bilo ljudi koji bi pokusali prikazati da boluju od tih poremecaja da bi dobili travu dok se ostale bolesti lakse potvrde...
Sve u svemu +++++++++ za svaku inicjativu da se trava pokaze u pozitivnom, pravom svijetlu...
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
SLO-EraLEGENDA
feb 2010.
feb 2010.#7
napiaite nesto vise!!! ako ima nesto na tom-super,ina
er se ne zajebavajte sa zdravstvenim problemima.
Kad bi videli nekog ko jede na cevku kroz nos,zedan a ne mo~e kap progutat,365 dana/24h(non stop) gr
evi-pucaju miai
i...MOLI BOGA,DA GA UZME..ne bi, tako lako, padali copy/paste sa inteneta.
ovo li
i, ko kad se ja napuiaim pa kuckam+copy paste...U koliko je to istinito-nisu navedene ustanove, koje su barem nekad mogle to radit,kontrolisat...Konkretno taj,sto ste ka
ili na fotki-se pokazo povoljan u malo primera-problem doziranje,iskorist leka...
U koliko je probni projekat pokrenut,onda malo vise i svaka
ast!
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
jan 2011.
jan 2011.#9
Niti u prvom postu a niti na facebook stranici ili bedrocan.nl nema nikakvih informacija o
na
inu na koji je mogue ovaj lijek proizvoditi u HR, niti se spominje UN konvencija ?(koja o
emu?)
potpis Era ;)
Ovaj user vrlo vjerovatno viae niti nee postati jer je zadnji put bio na forumu 20.2.2010
a ovaj topic mi viae li
i na komercijalni oglas nego na dobrobitnu obavijest.
Upravo to! :thumb:
Odli
no ako postoji proizvoa
i distributer Medicinskog Kanabisa jer nisu svi u mogunosti uzgajati za sebe.
Ali ako monopol na to tr~iate dr~i jedna firma ili
ak viae njih a uvijeti za dobivanje licence su prakti
ki nemogui,
e to ja onda zovem legalizirani kriminal ili mafija pod zaatitom dr~ave.
Isto tako ja sam uzgojim Medicinski Kanabis za svoje potrebe po GFY-JSSS-KSVT* certifikatu koji
dokazuje da je lijek proizveden to
no onako kako ja hou te prikazuje mene kao zadovoljnog
krajnjeg korisnika a ne biznismena koji trlja ruke jer je digao 400kn na 3g Medicinskog Kanabisa.
*
Postoji samo jedan ultimativni cilj kojem mi te~imo a to je potpuna legalizacija, sve ostalo je ~mirenje
na jedno oko, samozavaravanje i kriminal prema biljci i
ovje
anstvu.
AMEN
feb 2010.
1 / 10
feb 2010.
jan 2011.