VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaPozivaju se pacijenti u svrhu ispitivanja tržišta
LEGACY

Pozivaju se pacijenti u svrhu ispitivanja tržišta

18 odgovora2,859 pregleda
Ako imate zdravstvene probleme i ~elite si pomoi a isprobali ste druge farmac. lijekove koji vam ne poma~u, a imate: -poremeaj koji uklju uje spasti nost i bol (multipla skleroza,povreda kralje~ni ke mo~dine) -mu nina i povraanje (koje se javljaju zbog kemoterapije,radioterapije,HIV) -kroni na bol (posebice neurogena bol) -Touretteov sindrom,palijativno lije enje karcinoma i AIDSa JAVITE SE na e-mail: [email protected] porukom na Facebook: Ministarstvo Medicinskog Cannabisa Naali smo na in kako proizvoditi lijek u Hrvatskoj, to je 100% mogue preko Agencije za lijekove i medicinske proizvode, zbog UN konvencije, i sve je u suradnji sa vladom jer bi se otvorila "Agencija za medicinski cannabis" - ukupan proces od proizvodnje do konzumacije samog lijeka je 100% kontorliran, dakle nema mjesta "narko tr~iatu". Lijek se proizvodi po ISO certifikatu koji dakzuje stru nost, profesionalnost, iskustvo i zadovoljne kupce. Viae o svemu na www.bedrocan.nl Ako ~elite pomi sebi ili znate nekoga kome treba pom, molimo Vas, kontaktirajte nas - trenutno se radi ispitivanje tr~iata u naaoj dr~avi. Objasnite ljudima da NE MORAJU biti preplaaeni jer ih zakon atiti i da se radi o lijeku koji se ne razlikuje previae od bilo kojeg drugog farmaceutskog lijeka.
MeskalitoLEGENDA

feb 2010.

Mogu ljudi valjda i sami uzgajati svoju medicinu , ovde imaju sve informacije . Znam da bedrokan ima monopol u nl tj. jedini dozvolu za proizvodnju , kakav je sad dil sa Hrvatskom ne znam ali sam siguran da ce se uskoro javiti neko ko zna ...
HightyENTUZIJASTA

feb 2010.

Ja mislim da je ovo zanimljivo jako, pa mora se i kod nas od negdje po et... mislim nikakvi marshovi nisu prakti ki bili ostvareno osim 1, 2...i ato se s tim postiglo... Mo~da e netko tko ovo radi ulagat u svoju stranku koja e se borit za prava rekrativnih korisnika.... nisu svima $$$ u okicama!
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2010.

Malo viae informacija o samome projektu, tko, kako, opseg itd. bi bilo korisno
CAMENTUZIJASTA

feb 2010.

zaato u studije nisu pozvani pacijenti koji boluju od teake depresije i napadaja panike, suicidalnih sklonost?
DirtyDENTUZIJASTA

feb 2010.

Koja god motivacija bila tih ljudi, makar samo pare, a siguran sam da nije legalna proizvodnja i prodaje Kanabisa za pocetak makar samo u svrhu ljecenja odredjenih bolesti je za apsolutnu pohvalu.. Potpuno prodrzavam takvu inicjativu... Neki ljudi jednostavno ne zele uzgajati sami jer je ilegalno a neki su jednostavno stari ili bolesni i ne zele se upustati u takve aktivnosti (recimo nemaju svi ljudi na kemoterapiju obitelj/prijatelje koji su spremni uzgajati travu za njih)... Zbilja se nadam da ce ovo u HR uspjeti... Ma neki i jedna tvrtka drzi monopol bolje nego neka prljava farmaceutska tvrtka... @CAM pacijenti koji boluju od odredjenih psihickih poremecaja kojima Kanabis itekako moze pomoci nazalost nisu pozvani u tu studiju jer bi onda vjerojatno nazalost bilo ljudi koji bi pokusali prikazati da boluju od tih poremecaja da bi dobili travu dok se ostale bolesti lakse potvrde... Sve u svemu +++++++++ za svaku inicjativu da se trava pokaze u pozitivnom, pravom svijetlu...
SLO-EraLEGENDA

feb 2010.

napiaite nesto vise!!! ako ima nesto na tom-super,ina er se ne zajebavajte sa zdravstvenim problemima. Kad bi videli nekog ko jede na cevku kroz nos,zedan a ne mo~e kap progutat,365 dana/24h(non stop) gr evi-pucaju miai i...MOLI BOGA,DA GA UZME..ne bi, tako lako, padali copy/paste sa inteneta. ovo li i, ko kad se ja napuiaim pa kuckam+copy paste...U koliko je to istinito-nisu navedene ustanove, koje su barem nekad mogle to radit,kontrolisat...Konkretno taj,sto ste ka ili na fotki-se pokazo povoljan u malo primera-problem doziranje,iskorist leka... U koliko je probni projekat pokrenut,onda malo vise i svaka ast!

jan 2011.

:thumb::clap::clap::clap::clap::clap:
He-ManLEGENDA

jan 2011.

Niti u prvom postu a niti na facebook stranici ili bedrocan.nl nema nikakvih informacija o na inu na koji je mogue ovaj lijek proizvoditi u HR, niti se spominje UN konvencija ?(koja o emu?) potpis Era ;) Ovaj user vrlo vjerovatno viae niti nee postati jer je zadnji put bio na forumu 20.2.2010 a ovaj topic mi viae li i na komercijalni oglas nego na dobrobitnu obavijest. Upravo to! :thumb: Odli no ako postoji proizvoa i distributer Medicinskog Kanabisa jer nisu svi u mogunosti uzgajati za sebe. Ali ako monopol na to tr~iate dr~i jedna firma ili ak viae njih a uvijeti za dobivanje licence su prakti ki nemogui, e to ja onda zovem legalizirani kriminal ili mafija pod zaatitom dr~ave. Isto tako ja sam uzgojim Medicinski Kanabis za svoje potrebe po GFY-JSSS-KSVT* certifikatu koji dokazuje da je lijek proizveden to no onako kako ja hou te prikazuje mene kao zadovoljnog krajnjeg korisnika a ne biznismena koji trlja ruke jer je digao 400kn na 3g Medicinskog Kanabisa. * Postoji samo jedan ultimativni cilj kojem mi te~imo a to je potpuna legalizacija, sve ostalo je ~mirenje na jedno oko, samozavaravanje i kriminal prema biljci i ovje anstvu. AMEN
TarkiPOZNAVALAC

jan 2011.

Jer bi ti onda du~e ~ivio :icon_lol: Ina e, manite se svega, najbolje bit sam svoj doktor i sadit svoje lijekove... reko je to fino heman sve.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se