VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaOnline narudjba ulja medicanna
LEGACY

Online narudjba ulja medicanna

48 odgovora4,527 pregleda

apr 2015.

Ima li tko iskustva s ovim proizvodom...bolestan sam u pm a nemam mogunosti sam krenuti u uzgajanje i izradu pa mi je svaka informacija dobrodoala. hvala unaprijed

apr 2015.

Sa kojim proizvodom?

apr 2015.

i koja je bolest u pitanju

apr 2015.

puno puno preskupo, 600€ za 10 ml... edit: guglajte medicanna hemp oil, da ne reklamiramo.

apr 2015.

Metalac di si to izvukao ja nevidim nikakav link? Pretpostavljam da se radi o cbd oil ono ima tu cijenu sad ovisi samo koje je koncentracije al u svakom slucaju je skupo za popizdit Edit: ovisi koja je bolest u pitanju i koliko ima novaca za ulje ali ovo nevrijedi te pare premda je to cijena po kojoj se prodaje ali ovo ima 19% cbd-a a nadje se za iste pare i sa vecim %

apr 2015.

****** uglavnom,zeznuto je ovako tra~iti ulje javit e mu se mo~da neki diler na pp i uvaliti tko zna ata po tko zna koju cijenu

apr 2015.

To je ulje koje Metalmaniac spominje. Znam da je poskupo ali mi jedino ta firma ozbiljno djeluje/tracking posiljke i sl. Bolest-neuralgija trigeminusa. Nedo bog nikome pa ni neprijatelju.

apr 2015.

Svasta covijeka snadje :( cuj neznam koliko moze pomoci u tvom slucaju ali ako imas taj novac isplati se probati jer u najgorem slucaju mozes izgubiti samo te novce al ako dobijes i mali pomak to ce znacit da si na dobrom putu a onda ce sve biti lakse i jednostavnije Sretno sa lijecenjem i obavijesti nas kako napredujes

apr 2015.

Napominjem da nemam iskustva s uljem. U bolnici me trovali tegretolima, lyricama itd...Surfo u potrazi za spasom od bolova. Prvi dim u ~ivotu povuko s 40 godina i vise mi je pomogao od svih kemija pa bacio ta sranja u smee. Link za medicannu nasao na hr.portalima citajuci o legalizaciji. Ne treba mi nikakav cbd i jebeni dodaci prehrani vec nesto s puno thc/a da si ne ispalim metak u celo kad zaboli/a koliko boli, vjerovatno bih promasio i samo si otfrkario uho...

apr 2015.

Onda ovo ulje nije to sto trazis jer ovo je legalno i nema psihoaktivni ucinak a ovo drugo je ilegalno Evo ti link od teme da vidis osnovne razlike https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/

apr 2015.

Thanks Mario 339! Dakle, ovo zaboravit. Buduci da u jebenoj hr trenutno trave ni za lijeka, molim odgovor na 2 pitanja/ mogu li s medicinskom dokumentacijom u Sloveniji ili Ceskoj potraziti ovlastenog doktora da mi izda recept za nesto s thc om. tipa sativex i sl. Takoder, koliko najvise medicine se moze legalno kupiti u Nizozemskoj, odnosno ako postoji limit, mogu li fino od jednog do drugog koffe shopa pa pet po pet grama...Hvala svima na azurnim odgovorima. Ne bih bio ovako dasadan da nisam u velikim govnima. Pozdrav
mazarLEGENDA

apr 2015.

http://www.remedyspot.com/content/topic/64182-trigeminal-neuralgia/ "TN was one of my first symptoms..... yes, very painful!! i started LDN as it was slowly going away and then it completely disappeared and hasn't come back....its been 6 months......good luck:)" Maximuse, volim ja travu, ali volim i LDN, u tvom slu aju daleko je jeftinije nabaviti LDN nego ulje...

apr 2015.

Hvala na aamanskom odgovoru. Sutra u doktora po recept. Vjerovatno samo za prvu pomo dok se opet ne dokopam prirodne medicine (ovo ipak izgleda neka teaka kemija). Btw ako mi Chili mo~e pojasnit to oko "automatike". Dosad samo jedamput sadio (neka Hvarska domaica) i nije baa najbolje ispalo. Zbilja se nisam nadao ovako brzim odgovorima. Hvala svima;izgleda da su jedino napuaeni danas ok. a to velim kao bivai policajac. (bez brige, ve deset godina sam pandursku zamijenio kuharskom uniformom)
Z&NZMAJ

apr 2015.

Ko travu puai, dobar je u duai ;) Pod automatike je mislio na autoflower, odnosno na sorte kanabisa koje nakon odreenog vremenskog perioda procvjetaju, bez obzira na to koliko sati svjetla imaju tokom dana, ato znatno skra uje vrijeme uzgoja, ali i smanjuje prinos u odnosu na sorte koje ne cvjetaju automatski. Da bi ovo shvatio, moraa malo pro itati o uzgajanju i sortama ;)

apr 2015.

Shvatio. Malo mi tesko surfati u ovom stanju. Iz iskustva, koje su najbolje sorte automatike za ubla~avanje bolova i po mogucnosti koji link za narudjbe?

apr 2015.

Svaka vam dala...

apr 2015.

Hehe ja nepusim al mislim da sam ok :) a zivot uvijek iznenadi kad se najmanje nadas i tamo gdje najmanje ocekujes ;)
Snjezana1971AMBASADOR

apr 2015.

Ako ~elia isprobati sa LDN-om ato ti je gore kolega napomenio javi se na PM.

apr 2015.

Vec sam uzimao tegretole, lyrice i sl...bacio sva ta sranja u kantu (ok, lako mi se sad pravit hrabar kad imam nesto malo hashisa...)problem je u tome sto radim prilicno gadan posao i lako se ozlijedit a dosad me sva kemija stavljala van pogona. U svakom slucaju, hvala na ponudi
Zagor77ISTRAŽIVAČ

apr 2015.

A ovo CBD oil od RQS-a nebi aljakalo? 10ml 35eur Vidim da ima samo 4% CBD-a. Htio sam ulje preporu iti ujni sa reumatskim artritisom. Mislite li da ima smisla probati sa tim uljem ili treba ja e koncentracije CBD-a i (ili) THC-a?
mazarLEGENDA

apr 2015.

Koliko ja znam ljudi s RA uzimaju i ulje od industrijske i pomaze im. Tako da, probaj, i nisu neki novci.... Iznenadi ujnu ili bi ona mozda THCa:makaze::wave:
Ig0rLEGENDA

apr 2015.

Ja sam bio narucio to ulje i mislim da joj to nece pomoci jer je to od industrijske konoplje , ja nisam strucan u vezi toga sto ti ujna ima ali ja sam ga uzeo bio za probleme sa spavanjem i nisam ga bas osjetio a kapao sam po 3 kapljice odjednom a to bi te sa pravim uljem osamutilo da se nebi mogo 3 dana dignut iz kreveta. Jako je rijetko i mislim da je razrjedeno sa maslinovim uljem u jako velikoj kolicini . Nije skupo pa te ne kosta puno probati a i ja sam na poklon od njih dobio jednu sjemenku automatika koja je upravo na klijanju :) Mozda te iznenade Royalci :) Pozdrav i sretno tebi i strinoj .
TataVutricPOZNAVALAC

maj 2015.

LDN ti je najlakse resenje za pocetak, iako ti legalno treba recept, sigurno mozes da nadjes i bez toga. Dakle, koliko sutra kupi Naltrexone, rastvori tableticu u 50ml destilovane vode i uzimaj 4,5ml pre spavanja. Drzim fige i javi utiske! p.s. ne bi trebalo da uzimas painkillere, dok si na LDNu, a nadam se da ti nece ni trebati. Pokusaj bez lekova i iskljucivo sa LDN.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se