VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaTest krvi
LEGACY

Test krvi

162 odgovora78,579 pregleda

dec 2007.

pozdrav procitao sam skoro sve na forumu o vutri i testu krvi, ali nitko nije rekao da je uspio zajebat test krvi. idem na brod i sad su me isprepadali s tim sranjem. nisam zapalio 7 dana, ali svejedno me strah jer sam prije dosta dimio(prije par mj.) ima li tko kakav savjet koji je isprobao i da mu je uspio, bio bi mu zahvalan kad bi podjelio samnom kako je to uspio. hvala

dec 2007.

pa ja mislim da ti je najbolje da odes u ljekarnu i kupis medicinski ugljen...

dec 2007.

Ma ne brini.U krvi ne ostaje ni pribli~no dugo kao u urinu.Pij puno vode da budea ato sigurniji. A mo~ea i naci na internetu koji ljekovi mogu sjebat test i pokazat da si + a nisi puaio pa im ka~ea ako slucajno budea +,a neea biti,da si pio taj ljek i dati e ti da ponovia test za par dana a tad ea sigurno biti cist.

dec 2007.

E ovako imam slican problem, zadnje 4 godine pusim svaki dan 4-5 joja (nema dalje THC vri iz mene), frka mi je ganjam neki posao i trebao bih za mjesec dana ici u ameriku na testiranje, krv i urin test, prestao sam pusiti evo ima 5 dana, procitao sam po forumu dosta stvari jedni jedno drugi drugo pricaju, uglavnom da pijem cajeve, puno vode i sto vise se znojiti (inace treniram, dizem tegove nadam se da i to pomaze znojenjem), dakodje sam nasao da max treba 21 dan da se ocisti od ganje(da li je tacna ta informacija), da li mogu uspjeti iscistiti se za mjesec dana, jako me strah ovoga jer je jako bitno moze me trava zivotne karijere kostati... Ako imate neki stvarno strucan savijet molim pomoc ?

dec 2007.

Prvo loae ili dobre stvari ~elia cuti? Loau jel? La~ je da ti treba max. 21 dan.....za krv se ne moraa brinuti,bit ce - ali nakon 4 godine svakodnevnog pljuganja THC ce u tvom tjelu ostati dosta dugo a puno ce se izlucivati urinom. Sad dobra-nakon 30 dana ne puaenja ces gotovo sigurno(pretpostavljam da ameri imaju super testove inace) biti cist i bez posebnog tretmana ali tebi o tome ovisi puno toga,jel?Nemoj riskirati...Ocisti tjelo,ubrzaj metabolizam...i za recimo 15 dana kupi test(za urin) da vidia jesi - ako joa budea + javi se pa cemo extremnije metode. Ne brini smislit cemo neato :common028: ako za 15 dana joa bude +,nece te trava koatat karijere.

dec 2007.

e da.. i ja bi trebala na brod... i cujes svasta ... te testiraju pa ne testiraju... pusim skoro svaki dan i to duze vreme ... sad kao bi trebala da stanem zbog tog testa... da da .. pijem cajeve.. bla bla bla... al mene zanima da li iko zna kakvi su ti nasi testovi kad se ide na lekarski... koji ima je metod... da znam urin.. ali da li iko zna precizno sta i kako... a ne znam ni kad ce mi taj lekarski.. valjda ne pre 20 januara... jel dovoljno od sad pa do tad da ne pusim i da budem 100% sigurna da mi nece naci ...
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

http://forums.vutra.org/faq/2678-kako-prevariti-test-knjiga.html#post45557 skini vodic pise ti sve sam trebas znat engleski

jan 2008.

ej ljudi, tek sam poceo pusit vutru, 5,6 sam dosad ispusio, zadnji sam ispusio pre par sati , eh sad se stvar kompikuje , jer moram sutra vadit krv i mokracu radi neke operacije, tek sad saznao za to..Sta da radim?????
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Samo si trebao da pregledas po forumu ili makar da procitas ovu temu...Kupi aktivni ugljen u apoteci popi par tableta i sto vise tecnosti...Veoma kasni si se setio...Da si bar to juce pitao pa danas da popijes...Ipak kupi i pi od jutra,nemas sta izgubiti samo ti moze pomoci...Ako ti ne uspe i provale te,kazi da si bio u drustvu gde se pusilo...Samo citaj tako ce naci resenje...peace

jan 2008.

Ne brini nista, rutinske analize krvi i mokrace ne otkrivaju THC, za to se rade posebni testovi...

jan 2008.

Uh, hvala brate...

jan 2008.

pusti lucida nije normalan nemoj da riknea jer ti je stomak pun uglja a imaa operaciju,mo~da ne smijea !!! (lucid ozbiljno se smiri dok neko nije stradao,banovau te zbog opate sigurnosti na forumu) nadam se da si stigao da pro itaa ovo isto da ne lutamo po crnoj hronici sjutra nee te provjeravati i tra~iti thc sretno i ozdravi naravno javi da li si ~iv

jan 2008.

javim, javim..

jan 2008.

svako ima svoju brigu.... znam da treba mozda cak i do dva meseca da se organizam iscisti za stalne korisnike.... taj sam ;-).... ali treba na taj brod da idem i sad kontam.. nisam pusila od reprize NG i eto zatrefi se juce jesam al ne preterano..... mrsavija sam sto kontam da ima neke veze sa brzinom ciscenja organizma... pila sam te skoro tri nedelje cajeve blablabla.... zdrava ishrana je uvek prisutna kod mene i to sve... pa sad kontam ... trebala bi mozda cak i za tri do tri ipo nedelje na lekarski....ne znam kakve oni testove imaju (koliko precizne i sve to)... da su nesto extra precizni lekarski bi bio dosta skup (dobro i ovako nisu blagi za cifrom)... al eto sta kontate .... imam li sanse da prodjem ili da probam da im podmetnem urin ciste osobe? ajd samo molim vas nemojte me slati na neke site-ove i to sve sam ja to iscitala al eto pitam ako ima neko licnog ili pouzdanog iskustva pa da mi moze reci ....
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

Ne brini se Tiha.. proci ces bez ikakvih problema ako ucinis ovo: 1.Pij 2L vode ili NEZASLADJENIH cajeva dnevno 2.Jedi sta vise hrane bogate vlaknima (integralne zitarice, integralna riza) 3.Jedi na dnevnoj bazi (mini) obrok koji se sastoji samo od voca ili povrca i nemoj jest sat prije i sat iza toga nista drugo.. samo tekucina. 4. Neznam jesi fizicki aktivna ali sport osim sta ce ubrzati metabolizam, pomoci ce i znojenjem. / sauna je opcija 5. Izbjegavaj tesku hranu koja usporava izmjenu tvari 6. Nemoj duvat vise do testa! :icon_mrgreen: Eto.. iako mislim da bi vjerovatno prosla i bez ovoga, ako zaista zelis biti sigurna potrudi se malo. Osim sta ce ti u ogromnoj mjeri povecati sanse da prodjes test.. takodjer ces se osjecati puno bolje. U slucaju da vec sada nemas slican rezim. Pozdrav i sretno!

jan 2008.

e... hvala... slican rezim i do sad.... ajd valjda ce biti sve u redu....
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

E nije mi jasno zaato je bitno da su nezaslaeni ajevi

jan 2008.

dobro ja i pijem nezasladjene... aj valjda se tu nesto vezuje sa secer i masti... tako neka prica...ne drzi me za rec.. al jedino logicno
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

Zato jer sta vise secera konzumiras manje trosis postojece naslage energije u tijelu, a samim time se i sporije cistis.
RastafarijanacISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Ovak,ja kak sam cuo i kak je kod mene u zg,ja sam isao na vadenje krvi, to ti je gro skupo, to je meni stara trazila od doktorice jer sam bio pao na muriji s skunkom i pricao sam pricu da nisam ja pusio i da neznam cije je to...jedino tak sam se i mogao izvuci bez ikakvih kazna!I meni je stara otisla kod doktorice i trazila na testiranje, i oni su mene poslali u zaraznu na neko specijalno testiranje, to moras platiti preko 400 kn, moja mama je toliko platila i vade ti 4 epruvete krvi i kako sam se ja raspitivao s doktorima oko toga oni su meni rekli da se inace kod cestog konzumatora marihuane ostaje thc u krvi i do 6 mjeseci i vise! i da je jako tesko ocistiti i da je skoro nemoguce se ocistiti u roku od 2-3 tjedna,naravno ako si cesti konzumator pod koje se sporazumjeva konzumiranje marihuane prek 1 god s tim da svaki dan konzumiras!Oni stavljaju neki enzim na tu krv i gledaju pod teleskopom dali imaju cestice thc-a i tako ti ustanove,navodno se moze i provjeriti koliki postotak thc-a imas u krvi!ja sam znao za taj test 3 tjedna prije..i prestao sam tada pusiti i kupio sam ugljen u biljnoj apoteci i zaljevo samo vodom i cistim cajem bez secera,jer navodno sto manje secera prije ces se ocistiti,i to sam kljuko i svejedno sam pao i tu je bio slom i nakraju sam prizno staroj da pusim travu i da ona tu nemoze nista uciniti, da ce biti tako za sada i za sva vremena!i s time se pomirila,sad mi daje da uzgajam doma, cak mi zna i paziti na biljcicu i pohvalila je da joj vrlo ugodnog mirisa! heeheh!mogu ti sam reci da ak si ziher da ces pasti da ti je bolje popricati s starom neg da otkrije prek testa(to je najgore kako moze otkriti,vjeruj mi)! A navodno kako mi je doktor rekao da ti moze gledati thc prek kose, uzimaju ti korijen kose i provjeravaju jer thc ostaje tamo i do 6 god! NAPOMINJEM da nebi bilo nekih nesporazuma da mi je to doktor rekao koji mi je vadio krv!

jan 2008.

Od svega ato ljudi konzumiraju Marihuanu je moguce otkriti najdu~e na svim testovima.Sumnjam da su ikad otkrili nekoga nakon 6 mjeseci nepuaenja(to je reklama) ali dobar test osobu koja ucestalo puai pokazuje + i po 2,3 mjeseca.
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

Samo nemojte brkat testove.. Urin, krv, kosa.. nemaju veze jedan sa drugim.. test sa krvi je preskup i pre kompliciran da bi se obavljao kao standardan tako da nema straha.. sta se kose tice.. kao Britney pod britvu i amen :icon_mrgreen:

jan 2008.

Meni je cudno sto su Rastafarijancu otkrili nakon 3 tjedna u krvi to mi je nekako za test od 400kn da otkriva nakon toliko vremena u krvi nekako previae a da u krvi ostaje 6 mjeseci to mi ne zvuci ni malo realno.
gargamelPOZNAVALAC

jan 2008.

ne ostaje trava najduze nego lsd. ostaje do kraja zivota. al ima i svijetla strana, moze se pronaci samo u tkivu jetre ili u roznici oka, znaci moraju te rezat da te testiraju. informaciju sam cuo od psihica u centru za prevenciju ovisnosti dok sam bio prisiljen ic na testove zbog suda, pa mislim da je tocna. makar zvuci nerealno. ak nije prosvijetlite me, nece mi bit zao ak nes naucim

jan 2008.

To je jednako tocno ko da ti se iz sala mjesecima otpuata THC pa si tih par mjeseci nakon pljuge stalno malo napuaen.... Nigdje te ne testiraju na LSD jer prije nego ato pravo pocne djelovat vec je pola izvan tvog tijela,dok nestanu svi efekti skoro ga vise nema u tebi.LSD prije ostaje najkrace od svega a ne najduze.Da bi uopce nakon sto uzmes LSD,nakon pola sata otkrili da si ga uzeo trebaju ultra osjetljive testove jer je doza u mikrogramima a puno viae od toga ti ostaje tjednima od nekih droga u tjelu.

jan 2008.

To je joa samo jedan glupi mit: www.erowid.org/chemicals/lsd/lsd_myth1.shtml

jan 2008.

gargamel, svakome i ti vjerujea :))
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Mislim da je dosad veoma dobro objasnjeno kako stoji stanje s testovima i sta se treba raditi u slucaju testiranja,mislim da nema potrebe diskutovati o tome...Tema je posla u raspravu o LSD-u...
gargamelPOZNAVALAC

jan 2008.

vjerovao sam dok nisam cuo drugacije. rekoh da mi zvuci nerealno. bit ce bolje da cutim... nebih zelio sirit dezinformacije.

jan 2008.

Nemoj tako....ali najvise sranja i la~i govore i prihvacaju baa oni cija struka bi se trebala razumjeti u takve stvari i baa zato ljudi vjeruju u takva sranja. Evo primjer-pitam ja jednu psihijatricu ato misli o upotrebi Marihuane za ljecenje psihickih problema-a ona la,la,bla,bla ima neato u tome ali opet kad cujes kako ljudi prelaze na te~e droge ili postaju sterilni od Marihuane nije to prihvatljivo. Boli me ***** ato je ona psihijatrica kad nema pojma o cemu prica.

feb 2014.

Pozdrav! E ovako pre jedno 10 meseci pre nego sto sam se ukrcao na rod uvati me frka treba da radim neki medical gde te gledaju na sve moguce droge i .... I sta cu ja uvati me frka zbog ganje i sta cu na internet milion i jedno resenje za ciscenja : Cajevi ( neven ) , ugljenik , brdo vode i te gluposti trcanje i ... I sve ja to uradim na dan 5 l vode trci cajevi kutija ugljenika samo mi govno pocrnelo :) ! i odem u privatnu laboratoriju i negtivan posle 8 dana ciscenja ! I tako srecan odem u Bg na medical , i sta se desi ja trosnem pozitivan na ganju. odem do doktorice izvadim papir iz privatne laboratotije i ona mi kaze da oni koriste neke extra osetljive testove nemacki . i tako ja za 3 dana povedem ortaka on se ispisa za mene i ja prodjem ! Moram da napomenem da sam pusio 6 meseci svaki dan minimum 3 komada , a zadnjih dva meseca u proseku 30 g mesecno ako ne i vise ....... Ali narav ovo je moj slucaj , sve to zavisi od kilaze organizma i tako dalje.... Bez mesec dana nemoj da idete na test u klunike gde se rade strogi lekarski ! Pogotovo za brod . test iz apoteke cete sjebati za 3 - 4 dana ako ne pusite ! Nadam se da sam pomogao ! ;)
Z&NZMAJ

feb 2014.

Ugljen je totalno nepotreban. Ne istia crijeva od vutre, nego krv :icon_lol:

feb 2015.

epa drugari ja sam zadnji put pusivo gandzu 31 decembra/1 januara,daas je 14. februar,a za 7 dana trebam ici na vadjenje krvi pa me interesuje da li i ako ima thc-a u meni posle 45 dana,a ako ima kako ga se resiti? Hvala a da imam 16 godina..ako to nesto znaci.

feb 2015.

Zna i nam , poato je zabranjena registracija na forumu maloletnim lanovima :) Sa sreom kod mame i tate

maj 2016.

Pozdrav drugari, imam problemcic jedan :) Navatali me panduri u Nemackoj za volanom, i cimali me da radim test na drogu. Urin test je pokazao da imam thc, pa sam bio primoran da uradim i test krvi. Pre toga sam bio u Amsterdamu, jeo sam one kolacice njihove sa hasisom cim vec, pojeo sam 1 u ponedeljak, 1 u utorak, a ovo sa policijom se desilo u subotu. U medjuvremenu sam bio na pecurkama, al kolko ja kapiram u njima ne bi trebalo da ima thc uopste. Tu zadnju porciju pecuraka sam pojeo 20 sati pre nego sto su me navatali, sad ne znam da l to ima neke veze ili ne. Pandur mi je rekao da je dozvoljeno da imam 1gr po necemu (ne secam se tacno sta mi je rekao), ako imam vise od toga kazna ce mi biti 760 evra, tako da mozete otprilike da razumete moj strah :) Pa ako moze neko da me utesi malo bio bih mu zahvalan :D

maj 2016.

Haha, pe urke . Nema u gljivama THCa, opuateno samo. Bit ea negativan na sve, u krvi tragovi nestaju brzo, vjerovatno iz tog razloga su te i poslali na dodatno testiranje da utvrde dali si redovan konzument.

maj 2016.

Poslali su me na test krvi da bi videli da li sam vozio naduvan :D I ja znam da nema thc u pecurkama, ali mi bas cudno kako su meni nasli u urinu a tom ortaku nista. Razlika je samo u tom jednom kolacicu vise sto sam ja pojeo, al i od tada je proslo fazon 3-4 dana. A posle toga smo se opet bas drogirali, tipa ekstazi i te pecurke al na testu im samo thc sumnjiv :) Jel znas mozda ova granica koju sam spomenuo (1 gr al ne znam po cemu :) ), koliko je to marihuane zapravo? :D

maj 2016.

Aj malo obrati pa~nju na pravilnik, ovo nije forum o drogama nego o vutri koje je lijek a ne droga. U urinu ovisi od osobe do osobe, tj. od organizma do organizma. Pojedinci su bili pozitivni i nakon 40 dana nepuaenja. 1g/kg bi trebao biti.

mar 2017.

Imam problem danas sam pusio a zaboravio sam da sutra moram kod doktora pa ako bi mi slucajno dao da vadim krv i urin hoce li pokazati thc u krvi i urinu
CorleonevLEGENDA

mar 2017.

Ne,samo ako te testiraju bas na thc
marko42oAMBASADOR

mar 2017.

ako te tjesi ja sam doniro krv, s tim da sam pusio skoro svaki dan prije tog (osim na taj dan), i eto nit me pitali za konzumaciju ove biljoze, nit sam imo kakvih problema.. testovi su skupi tak da ih niti nece doktori placat radi provjere hemoglobina i kojekakvih stanica u krvi :banana_rasta:

mar 2017.

E hvala puno care

feb 2018.

Ljudi pomoc probao sam travu 2 dima bukv imam test za esk za nekih mesec dana mozda malo vise sta da radim i hoce sta naci za to vreme ?!
hazeriZMAJ

feb 2018.

Ne:thumb:

feb 2018.

uhvatila me je neka jeza oko toga ahahhahaha pa reko da pitam za svaki slucaj :P

mar 2018.

a sta je "esk"?

mar 2018.

Ma jede oek eksere, valjda ima manjak ~eljeza u krvi o_O

mar 2018.

Cini mi se eskurzija. Ide decko na putesestvije, pa s obzirom da je sve avetno danas, valjda ih testiraju na droge...

jun 2018.

Eh ovako zanima me , Za 2 dana imam ljekarski a maloprije sam zaboravio i povuko 3-4 dima vuve ( sa duhanom) nije bila jaka, pa me zanima mogu li mi naci na ljekarskom jer mi treba za upis u skolu jer se tamo vade krv i urin
StipeZMAJ

jun 2018.

Na lijecnickom ne rade test na droge ;)

jun 2018.

Ma shvatam se tebra , ali moze li se vidjeti ikako , jer to mi je potrebno za skolu , ako treba necu ni upisati tu skolu samo da se ne vidi
StipeZMAJ

jun 2018.

Ne moze se naci ako to ne traze, a ne traze. Testovi na narkotike i thc su specificni reagensi(pretpostavljam) koji se koriste iskljucive u te svrhe. Pretpostavljam da je to klasicni sistematski pregled da vide zdravstevno stanje, tjelesnu spremu, vid, sluh i tako to. Opusti se.

jun 2018.

Vade urin i krv to znam , jer sam vec prije bio

jun 2018.

uuuuuuuuuuuuuu, ako vade urin onda si nahebao, u startu :lol:

jun 2018.

Imaa na amazonu kupiti testove na thc, 5-15 eura koataju, pa se sam testiraj.. Iste mo~ea i u apoteci naru iti (samo je preskupo..)
BadiZMAJ

jun 2018.

Stipe moderator ti je sve rekao... ne ku~im te, joa ka~ea da si ve bio na takvom testiranju, a pani aria zbog klasi nog lije ni kog pregleda...svugdje tra~e urin i krv, ali tra~e druge stvari, ne tra~e droge niti THC i ne provjeravaju da li si ti u slobodno vrijeme:razvaljen:: na takvim testiranjima gledaju tvoje zdravlje openito da nisi bolestan...to je samo lije ni ki i svi su sli ni...bilo za akolu, voza ki, posao i dr. ...ajde opuateno samo, ja radi svog posla moram svake god. na lije ni ki, doem:razvaljen:: i uvijek sve ok:thumb:

avg 2018.

Pozdrav,nisam puaio nedelju dana,i saznali su mi,i rekli su da me sjutra vode,da me testiraju,kako mogu da izbjegnem da budem pozitivan i da li poma~e aktivni ugalj?
hazeriZMAJ

avg 2018.

Ne.Pij vode,pisaj nemas beda..

okt 2018.

ao, za nekih mjesec dana imam lije ni ki za brod a zadnji put sam zapalila prije tjedan dana (ina e ne puaim svaki dan nego 1 mjese no ali tad sam 2 dana za redom par pljugi zapalila) malo me strah da mi se nee vidjeti u krvi THC. Mo~e li koji savjet da u inim da sam 100% posto sigurna da nisam pozitivna, s tim da sam fizi ki aktivna, zdravo se hranim i pijem dosta tekuine..
h0ndaZMAJ

okt 2018.

Potrazi ovdje https://www.vutra.org/threads/kako-sam-prevario-test-na-thc.16490/

okt 2018.

kupi test u apoteci pa testiraj samu sebe, da ne dramis narednih mesec dana ako si vec sad negativna :) ako si pozitivna onda se pridrzavaj saveta iz teme koju ti je h0nda servirao

mar 2019.

Ljudi, sutra imam lekarski pregled, dajem krv i mokracu i analizu, zbog posla nesto, zanima me da li se proverava organizam na psihoaktivne supstance ili je to samo rutinski pregled zbog posla?

mar 2019.

pa da nista specijalno,ne brini nista.:thumb:
ledeni6AMBASADOR

mar 2019.

Ne brini, ja zbog posla imam svakih 6 mj. Pa sve ok.

sep 2019.

Treba da vadim nesto krv iz prsta, zanima me da li se odatle moze videti ?

sep 2019.

moze.
flop87ZMAJ

avg 2020.

kod lekarskih pregleda za posao, bilo drzavna ili privatna firma kad se daje krv i mokraca, jel se proverava prisustvo thc ili se rade one standardne analize bez testiranja na droge?
BadiZMAJ

avg 2020.

Ne gledaju THC, samo provjeravaju jesi zdrav.;) Svake godine moram na lje ni ki za posao i obavim ga najnormalnije.:razvaljen::

avg 2020.

Sep 3, 2019 sigh :D

avg 2020.

Pozdrav svim clanovima, novi sam clan,a i prvi put koristim thc ulje.. pa se jos ne snalazim najbolje..moze li mi neko reci odrazava li se koristenje THC ulja na nalaze KKS i komplet nalaze urina i ako da,zna li se na vrednosti tacno cega,treba li da obratim paznju na nesto posebno?

avg 2020.

Iko,ista? Jako mi je vazno,ne znam ni da li se prekida terapija ili ne pre vadjenja nalaza:( Hvala

avg 2020.

pa sta da ti odgovorimo kad si nespretno postavio pitanje! ulje koristis za/kao...? terapiju, potporu klasicnoj medicini? krvna slika tom prilikom ide na bolje, pod uslovom da je kvalitetno/provereno ulje i da deluje na tvoje probleme. rekreativno, pa si zabrinut da li ce ti naci "drogu" u krvi? nece ako ne traze, mislim ako je obican test krvne slike za posao, ili nesto slicno. ako je test na thc, opet tesko, jer se on ne zadrzava dugo u krvi kod povremenih korisnika, a kod nas svakodnevnih krv se ocisti od thx za max nedelju dana. u mokraci se zadrzava od desetak dana pa u nekim slucajevima do tri meseca :D eto ti pa biraj )

sep 2020.

Nespretno jeste...novi sam clan a i prvi put korisnik thc u svrhu terapije,protiv kancera.Trebalo bi da je kvalitetno..za sad sam na 3x2 i osecam se ok,za sad.. Razmisljam o uzgoju ,iako pojma nemam ,moram procitati sve sta ste pisali.. Hvala puno grouchy:thumb:

apr 2021.

Da li se na obi nim nalazima krvi i urina moze videti prisustvo marihuane ? Znaci na onom najobi nijem testiranju kada se prehladite pa proveravaju hemoglobin i ta sranja???
dzidzoLEGENDA

apr 2021.

Ne mo~e

apr 2021.

Fantasticno
ČađaraAMBASADOR

apr 2021.

Radio sam klasi ne ljekarske preglede za posao i u BiH i u Hrvatskoj i bukvalno puaio par minuta prije vaenja krvi i svega toga i nikad niata mi nisu naali. Zaato? Zato ato ne tra~e to. Da bi vam naali THC u krvi, urinu ili bilo emu drugom moraju tra~iti to konkretno. Nemojte se optereivati time osim ako znate da ete biti testirani na to, u tom slu aju na vrijeme prestati i pro itati ativa kojeg ima hrpu kako se o istiti.

maj 2022.

Pozdrav svima. Za 7 dana imam idiotentest u nemackoj. Za one koji neznaju to je test gde proveravaju sve ali mene brine thc jer sam u zadnjih 10tak dana u razmaku od par dana uzeo po dva, tri dima zadnji put sam uzeo juce 3 dima. Dali neko zna kolko ce mi trebati vremena da to izbacim iz sebe da li to mogu uraditi za 7 dana. Hvala
BizzzoZMAJ

maj 2022.

Nedavno sam tipkao vezano za MPU. Znaci pad kao kruaka brate. Ako nemas nachweise djaba ti je sve. Njih dobivas da pisas svakih mjesec dana prije samo testa, pismenog pa usmenog. Ako nemas nachweise, onda moras dati kosu. E tu tek nemozes nista. Cak i ako nisi pusio, tolerancija je 0.02, a to dobijes da ti netko puhne doslovno dim u kosu :) Dr~ se pa javi kako je proalo.

maj 2022.

Sta je to nachweize
BizzzoZMAJ

maj 2022.

Ajd da ti natipkam s obzirom da sam imao ukucanina svjeze s idoten testom. Ako stvarno zelis vozacku, prestati ces pusiti. Preporuka je da ides nositi te nachweise kako ih zovu odnosno da od trena kad dobijes obavijest od MPU stelle (cca 3-4 tjedna nakon sto su te zaustavili) krenes s tim njihovim testovima. Moras nazvati i dogovoriti termin svaki mjesec. AKo budes 12 puta negativan i relativno ok govoris njemacki te uzmes konzultacije kod firmi koje nude program za polaganje MPU, mozes se nadati da ce ti biti vozacka vracena odnosno da ces moci upravljati vozilom. Ako se odlucis da ces dati kosu 2 puta u godinu dana (znaci 6 mjeseci nakon pocinjenog prekrsaja i taman prije psiho testa) morati ces osim sto neces smjeti duvati, izbjegavati u sirokom luku i mjesta/prostorije gdje se puai. E sad da ti dam primjer. Znaci kolega nije imao pojma da mora nositi test jednom mjesecno. Platio je 750 eura MPU, otisao tamo, obavio usmeno s psihologom ( i otisao kuci. Nakon 2 tjedna obavijest da je pao jer nije imao test za 12 mjeseci. Dao je samo kosu tamo kad je bio. Da napomenem, nije pusio uopce. I tako. Pao prvi put, mora vratiti vozacku i javiti se na MPU dalje za proces. Odlucio se da ce promjeniti drzavu gdje zivi uslijed nekih drugih okolnosti, prijavio adresu i trazio vozacku druge drzave. I dobio, iako je nakon toga vratio njemacku vozacku. To mu je bila olakotna okolnost. Sta radi dalje. Zove odvjetnicki ured koji nudi MPU idoten test pripreme koje kostaju 2000 eura. Cirka 3 mjeseca s njima je prolazio satove i satove odgovora na ta IDIOTEN pitanja. I ok. Spreman. Znaci sad je vec 24 mjeseca nakon prekrsaja. Covjek ode tamo, da kosu. Nije pusio. Nadju mu 0.022 a dozvoljeno 0.02. :D Na moru kad je bio, kolega zapalio pljugu u sobi a ovaj nije odmah skuzio. Znaci 4 mjeseca kasnije i djaba. Sve super, PALI STE. Treci put 750 eura test + 2000 eura odvjetnik, i dalje ne moze voziti po DE... Savjet ako zelis voziti u njemackoj, okani se duvanja. Barem 12 mjeseci. Zovi odmah odvjetnika i pripreme s njima i kreni davati testove mjesecno. Imas sanse. Sve ostale kombinacije ce te kostati doslovno tisuce eura i cijelo to vrijeme neces imati vozacku. Jos ako si u Baden Wurtenberg ili Bayern, a ne prestanes duvati. Nagulio si :) Seli se u Francusku :D

maj 2022.

Uff.. ja sam u septembru zaustavljen i nadjen mi thc u krvi. Platio kaznu i dobio mesec dana zabranu voznje. Zabrana mi je prosla, Ali sad mi traze i ovaj idiotentest da uradim i da posaljem izvestaj u odsek za vozacke dozvole.. baden wurtenberg sam.. znaci mislis da nikako nemogu izbaciti ovaj thc iz sebe i da padam provereno?

Odgovaranje na teme dolazi uskoro.