VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaČudan feeling
LEGACY

Čudan feeling

36 odgovora2,376 pregleda

apr 2013.

Bok! Eto ovako zanima me neato ima li netko slicnih iskustava. Dakle,puaim redovito vec 3-4 godine i uvijek je sve bilo super bez ikakvih problema,i nista. No u zadnje vrijeme mi se pocelo deaavati ne znam ni kako bi to nazvao neki cudan osjecaj. Kada se napuaim(to mi se nekada dogodi,ali sve cesce i cesce) srce mi krene jako brzo kucati te dobijem nekakv napadaj panike,i jos imam osjecaj kao da sve sto napravim nisam ja napravio nego kao da to tijelo samo radi,naravno to proe za 20-30 min kako kada,ali nije ugodno. Da ponovim da mi se takve stvari nikad prje nisu deaavale. Ima li ko slicnih iskustava?
Vu ing.POZNAVALAC

apr 2013.

I ja kad pusim imam neki cudan filing :b_cyclops: . Zaebavam se, to ti je normalno ako dugo pusis. Sve, da kazem, psihoaktivne supstance izazivaju povremeno te paranoje i sl. I naravno mora malo sport i rekreacija pa i mozda malo pauze. Ako "telo samo radi" neke normalne i svakodnevne stvari to je OK, hemija u mozgu se malo poremeti pa imas taj osecaj. Primer ti je Deja Vu osecaj kad ti se cini da si vec negde bio ili nesto reko a nisi. Ali ako gubis kontrolu i ako su u pitanju neke komplikovanije stvari npr u voznji ili slicno onda treba da se malo zabrines i eventualno konsultujes nekog doktora.

apr 2013.

Ma nije da ja gubim kontrolu ili tako neato,normalno funkcioniram i sve samo mi u jednom trenutku kroz glavu proe ta neka misao da to nisam ja napravio. Npr. pomaknem ruku ili neato ali kao da to ja nisam napravio. Ne znam kako bi to opisao. Desi mi se to i u druatvu pa nikad niko to ne primjeti jer sve ja normalno radim i funkcioniram ali mi je u glavi ludnica,onda si mislim da je sve ok i natjeram se da mislim o necem drugom pa proe,dok se ponovno ne sjetim. Ko da se odvojim od tjela :D

apr 2013.

di je problem

apr 2013.

HAHAHAHHA Iskreno zelim osjetiti taj osjecaj , brijem da bih trebo biti sretan kaj osjecas nesto sto nije ucestalo u tvom zivotu XD pocinjem masovno pusiti sljedece 3 godine XD
Mr. FrajerENTUZIJASTA

apr 2013.

Naravno da ima i ne trebaa se brinuti :) par puta kada sam stajao i duvao dogodilo mi se sli no, kad sedim ve ree al' kad se baa jako naduvaa telo i pluca ti malo dozive aok i manjka kisika zato se dogodi naglo ubrzanje rada srca i pritiska u krvi ato prouzroke DA UJE` svoje otkucaje :) uzivaj
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

ha,,,,,,,,,bas tak ,,ni ja ne vidim neki problem u svemu tome dapace bar znas kak brijes momentalno,,opusti se
rKj420ZMAJ

apr 2013.

to znaci da si se naduvo ko carina :D bez brige
Darkenize102ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

Opusteno brate,jednom sam se bio ubio od Albaneza,imao sam osecaj kad npr sklonim cigare ili palim upaljac,kao da to nisam ja uradio i onda se cudim i na kraju i zaboravim sta sam uradio :D nisam uopste osecao telo.. eto meni se jednom desilo :D

apr 2013.

mislia ono,srce udara kao mutavo,100 na sat i ti o ekujea da samo zakucaa odjednom i nema te viae :) a volio bi joa u ~ivotu duvati,hehe... to care,uduv'o si se pravo taj puta kako re e rakija :) opuateno,uhvati mu ritam pa polaga stiaavaj,nema panike...deaava se to i meni a duvam 25 i kusur godina ve,hehe

apr 2013.

Da uglavnom se deaava kada stojim :D E upravo to mi se deaava,kaj god napravim ko da nijam ja to napravio,sam kaj mene to onda muci i ne zaboravim nego se izbezumim :D Da da,upravo to,dobro onda lakse mi je kad znam da nisam jedini,a ne zelim prestat puait nikako :D sry za double post neam pojima kak ih spojit u jedan
lamp3rijaAMBASADOR

apr 2013.

you are posest :vb_devil: `ala, probaj prestat mislit na to ili davat neku va~nost tome i pro e...
Dr.ChronicENTUZIJASTA

apr 2013.

meni se zna dogodit to :P nisi jedini ne brini previse si spaljen pa se dogodi ... jednostavno se prepusti nemoj se cimat ...samo smireno postupi jel ak se pocnes cimat samo moze veca panika te ulovit :)

apr 2013.

Svi navedeni simptomi ti upuuju na ANKSIOZNOST. Anksioznost je neugodna emocija straha i strepnje. Anksioznost je stanje koje djeluje i na misli i na tijelo. Utje e na osjeaje i misaona stanja, kao ato su strah, zatvaranje u sebe, kad ste 'na rubu', 'zato eni', kad osjeate paniku ili napetost i zabrinutost. Takoer utje e i na tjelesne osjeaje, tj. na simptome kao ato su napetost miaia, znojenje, drhtanje, ubrzano disanje, 'leptiri u ~elucu', proljev, glavobolja, bol u leima, nepravilno ili ubrzano lupanje srca itd. Jako u estala patnja koja mori ak 10% balkana, ali to nije udno s obzirom na ~ivotne situacije u kojima ~ivimo. Imam frenda koji je po eo prije par godina patiti od istih simptoma, konzumiranje vutre ti samo poja ava taj loa feeling. On se izlje io dijelomi no iaenjem od vutre na par mijeseci, aktivnim bavljenjem sportom i pravilnom prehranom. Nakon toga je zadr~ao zdrave navike i vratio se vutrici i problem rijeaen, nikad mu se viae to ne dogaa. On je bio upuen psihologu kojemu je i priznao da konzumira marihuanu svakodnevno ve godinama. Psiholog je i sam rekao da konzumacija marihuane nema veze sa anksioznosti ali se pod utjecajem marihuane eae dogaaju napadaji panike, kamen u ~elucu, ote~ano disanje, ubrzan rad srca, i svi simptomi anksioznosti. Taj poremeaj ti dolazi iz glave, to e ti i stru ne osobe rei, tako da ima i ljek za to. Anksioznost nije mana, to je zdrava reakcija svakog ovjeka. Svatko je do~ivljava u opasnim ili zabrinjavajuim situacijama. Kad ste anksiozni, svi procesi u vaaem tijelu se ubrzaju i upravo to izaziva promjene, problem se pojavljuje u slu ajevima kao kod tebe tj. iz ista mira, ime ti sam 99% siguran da imaa problema sa anksioznosti. Prou i malo ativo pa budea vidio: http://www.klinicka-psihologija.hr/1.html

apr 2013.

Da eto jucer mi se desilo,samo sam u glavi osjetio da nisam svoj al uopce nisam reagiro na to nego sam se nastavio zajebavat i sve,nisam razmisljo o tome i proslo :) Hvala na odgovoru no mislim da nemam s tim problema jer ne deaava mi se to iz ista mira nego samo kad sam spaljen,i to ne u pravilu svaki put,no zanimljiva je tema,idem sad malo bolje to progoogleat

maj 2013.

nova sam na forumu i vidim da je zadnji odgovor na ovu temu bio jos prosli mjesec, ali nema veze, ja cu odgovoriti na tvoje pitanje pa se nadam da ces procitati uskoro ! da, imam dosta slicnih iskustava, ne znam zasto ali ponekada me uhvati panika (pogotovo ako si umislim da ce mi riknut srce jer je malo slabije), tada mi se stisne vilica, osjecam tezinu na grudima, tjeskobu- moj lijek je lagana muzika i zagrlis brate nekog,odma se smiris :thankyou: ali moram priznati da se to desi ako sam u totalno nepoznatom okruzenju, ili trebam ubrzo voziti, ili ici kuci . a jednom sam se toliko devastirala da sam halucinirala 2h, od policije,auta,kamera,ljudi koji pecaju(haha) do te mjere da sam pricala s nekom imaginarnom osobom! covjece za poluditi Ako ti se ovakve stvari desavaju, preporucujem da duvas samo kada si raspolozen u opustenom okruzenju sa sto manje ljudi, javi mi ako sam ti uspjela sta pomoci ! uzivaj

jun 2013.

Ja sam to imao u doba kada sam bio izlo~en svakodnevnom stresu, ponekad sam doslovno mislio da umirem ali stres nije jedini uzrok poato imam frenda kojem se to deaavalo i bez stresa. Frendu mi je to dijagnosticirano upravo kao panika te je od lije nika dobio Xanax koji konzumira po potrebi ali je prestao pljugat, ato se mene ti e uspio sam srediti to sam sa sobom u glavi, jednostavno sam se uvjerio da to nije niata i viae mi se ne deaava. Moj savjet ti je da se maknea od ljudi sa loaim utjecajem na tebe ukoliko je ~i~a tvoj na in ~ivota naravno ako je to razlog (to znaa ti).

jun 2013.

Svi krivnju svaljuju na vutru kad im se po nu dogaati takve stari. U biti sve dolazi iz glave a najvei razlog je ovo vrijeme u kojem se ~ivimo, nedostatak aktivnosti, nezaposlenost, besparica, ~ivotni problemi i nedostatak neke zanimacije. Nema razloga prebacivati krivnju na vutru. Svaki psihi e vam dati terapiju Helex ili Xanax kad mu ispri ate takve stvari i veina takvih ljudi zavrai navu eno na te ljekove odnosno opijate ato na kraju zavrai puno gore od u~ivanja u vutri. Rijeaenje za takve probleme je veinom na dohvat ruke samo se treba malo trgnuti u ~ivotu, nema potrebe za posezanjem farmaceutskih sranja i opijata jer e vam tek to uniatiti ~ivot. Mnogi nisu ni svjesni kakvu ovisnost stvaraju lijekovi takvog tipa, dok statistika jasno potvruje da je najviae ljudi u svijetu ovisno baa o takvim lijekovima.
maSeISTRAŽIVAČ

jul 2013.

to ti je sve normala care moj znaci da si se uradio

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se