LEGACY
Pitanje o virusima, Chronova bolest i puaenje cannabisa
14 odgovora1,126 pregleda
Johnny Handsome
ISTRAŽIVAČ62 REP8%
→ Entuzijasta
Johnny HandsomeISTRAŽIVAČ
feb 2023.
feb 2023.#1
Pozdrav svima!
Imam Crohnovu bolest i puaim zadnjih nekoliko mjeseci jer sam
itao da je jako korisna kod upalnih bolesti crijeva. Ali pozitivan sam i na viruse Citomegalovirus/IgG, Epstein-Barr VCA / EA /igG i Epstein-Barr EBNA / igG ( vrijednosti su jako visoke ). Zanima me mo~e li trava o
istiti tijelo od ovih virusa?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
feb 2023.
feb 2023.#2
Nisam siguran koliko je pametno bas pusit vutru uz chronovu... posto se prije mislilo da je pusenje jedan od mogucih okidaca crohnove.
....mislim da bi bilo bolje oralno konzumirat u obliku ulja...... i po mogucnosti uzgojit sorte sa vecim % cbg-a i cbn-a. ako nista barem probat pa usporedit. i za crohna i za ove viruse.
al ono..... ti znas dal ti pomaze ili ne. ak ti pusenje pomaze i smanjuje upalu..... go for it. al bi radije probao oralnu primjenu.
ne. kolko vidim poze pomoc kod simptoma al da ces ocistit tijelo od bilo kojeg virusa sa vutrom, sumnjam.
Groff
AMBASADOR1.627 REP4%
→ Legenda
GroffAMBASADOR
feb 2023.
feb 2023.#3
Slo~io bi se sa @Stipe, oralno CBD ulje ima potencijala. Virusa se neea rijeaiti kanabisom.
Johnny Handsome
ISTRAŽIVAČ62 REP8%
→ Entuzijasta
feb 2023.
feb 2023.#4
Hvala na odgovorima! Rado bih koristio ulje, ali nemam toliko novca. Puaenje me izae jeftinije.
Johnny Handsome
ISTRAŽIVAČ62 REP8%
→ Entuzijasta
Dvolicni
LEGENDA13.576 REP86%
→ Zmaj
DvolicniLEGENDA
feb 2023.
feb 2023.#7
@Johnny Handsome mene zanima odakle ideja za test na te viruse?
Johnny Handsome
ISTRAŽIVAČ62 REP8%
→ Entuzijasta
feb 2023.
feb 2023.#8
Jednom prilikom su me testirali u bolnici. Dobio sam nalaz zajedno s otpusnim papirima.
Odgovaranje na teme dolazi uskoro.
feb 2023.
1 / 8
feb 2023.
feb 2023.