LEGACY
big ?
44 odgovora3,607 pregleda
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#1
bok svima..
imam jedno malo te~e pitanje za sve vas iskusnije..
zna
i bolujem od jednog tepkog oblika kroni
ne bolesti pola ~ivota, slu~bena medicina mi ne mo~e puno pomo,
nema mi remisije, probala sam sve i svaata i tako doala i do travice..
kad sam ju puaila nisam osjeala niata posebno u smislu poboljaanja bolesti samo smirenost i te spike..
jedne ve
eri dok me baa bolest pritisnula..budui da se ionako nata
em sa
ajevima..bacila sam u vrelu vodu i par listova
travice..popila ja to..idui dan ni traga mojim simptomima..bila sam totalno zbunjena i mislila da je nemogue da od par listova meni super..onda sam malo ista~ivala ..i naala da se thc otapa jedino u masnoi pa pomislih placebo n shit..
i tako doe drugi dan simptomi su mi se po
eli vraat..ja opet ubacim listie u pola litre
aja, opet meni bolje (u pitanju je probava=chronova bolest)..
i tako ja otkrila svoj lijeki, svaki dan ubacivala travice ali se po
elo deaavati joa neato..jako lupanje srca, ote~ano disanje, napadaji panike, u~asna ~e, na kraju nakon 5 dana zavraila i na hitnoj..mislila sam da u odapet.itd..naravno prestala s konzumiranjem..pa probala opet kasnije malo pomalo ali opet ista pri
a, uglavnom pomirila sam se s tim da nije za mene i da u proavicat ako u ju dalje uzimat..
anyway..moram rei da mi nikad neato nije bolje djelovalo na crijeva..bolovi smanjeni za 95posto, proljevi se smanjili s 15 na 1 normalnu stolicu u 1 danu..za crijevo savraenostvo..za mozak ..i ne baa
zna
i moje pitanje glasi: jel ima neato za smanjivanje tih nuspojava ili da se jednostavno maknem od meni najboljeg mogueg lijeka za crijeva :/ ato mi teako pada ali bolje i to nego proavicat ;)
ispri
avam se na podu~em postu i zahvaljujem svakome voljnome na odgovoru..
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#2
pozdrav za chronovu bolest najbolje ti je ili investirati u finiksove suze (100 posto pomazu) 50ml ti je oko pet tisuca kuna ili pocni saditi doma sto ti je najbolje koristi iskljucivo medical seed zbog povecanog ccb i ocb(zdravi kemijski spoj u thc) od konzumiranje poput pusenja ce ti samo ublaziti simptome ali ti nece pomoc kod konzumiranja suza ces vidjet napredak nakon prve ture.
trava koju kuhas u caju bu ti samo slabo od toliko zelenila :)
ako pusis potrudi se da pusis iskljucivo indca biljke jer smiruju i ublazuju bol te pospjesujes probavu,
phiniksove suze ti nemaju nikakvih nuspojava barem ih ja neosjecam a konzumiram ih vec dvije godine posto imam problema sa alergijama nadam se da sam ti pomogao pardon na pravopisu prerazbijen sam pa jedva vidim
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#3
znaci probaj doc do ulja, napravit ga je najbolje sam, pusenje nije za tebe, mozda vaporizer bi ti pomogao, mozda oralno isto ako konzumiras vutru ce ti biti manje nuspojava...
probaj neke druge metode, ima puno vrsta konzumiranja, samo malo istrazi, pcuthc ti je objasnio nesto, dobit ces jos drugih odgovora pa vidi i istrazi malo sta ti je najbolje :)
peace out !
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#4
viponazer nije dobar jer ce i dalje imati nuspojave samo nebu bilo toliko grdo za pusiti, a ulje ti je phinkisove suze da te ne bunim i pitanje imas li problema sa krvnim tlakom, posto se takve nuspojave desavaju ljudima koji imaju snizeni tlak
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#5
zna
i kod ulja ima manje nuspojava ili je sve to individualno?
bojim se da mi od jedne kapi ne bude opet onak loae..
da..imam jako niski tlak..
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#6
ne phiniksove suze nemaju nikakvih nuspojava, te nuspojave su ti bile zato sto ti je abniormalno pao tlak jer canabis biljka sadrzi kemijski spoj koji spusta tlak od piniksovih suza ti nebu nis ali su jako skupe posto treba jako puno toga za 4 kure koliko su preporuceno za kronovu bolest
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#7
another question: jel ono ulje dr }ivkova pravo ili nije..koristila sam to i nisam osjeala apsolutno niata..
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#8
nop nikad cuo za to ulje. piniksove suze su ti crna gusta masna tekucina koja ljudi drze u spricama, zbog lakseg doziranje jer ti ide terapija prvi tjedan pol zrna drugi tjedan zrno treci i cetvrti 2 zrna i teras do kraja 4 kure po dva zrna rize, ne kupuj ulje ovo tvornicko vec samo od groowera ioli ga sama napravi posto svi ovi gotovi proizvodi isu bas dobri
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#9
ma znam ja za to ulje ali mislila sam da e mi djelovati isto kao i
aj.. a kako to da u ulju nema tog loaeg spoja, mislim mogue da mi i od ulja bude loae na~alost jer sam mraava, slaba, koristim puno lijekova pa mi sve smeta..
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#10
zato sto se desava kemijskim putem lomljenje kristala thc i povecava vrijednost ccb i ocb nesto slicno kao kad rastavis vodu na kisik i vodik, inace tk nakon trece ture se osjeti napredak
nesmeta nikakvim ljekovima dapece dobro ga je kpombinirati sa ljekovima posto je jak detoksikans
M a n d o r
AMBASADOR3.869 REP68%
→ Legenda
M a n d o rAMBASADOR
jul 2013.
jul 2013.#11
re
i
u ti samo da je ulje od dr.}ike banana i da u bolnici sigurno nisi zavraila od cannabis-ovog
aja :)
ovaj napad panike svi ponekad do~ivimo,kad je roba ubojica :D a koliko vidim ona ga ve prije toga konzumirala pa rekoh dobra roba ;)
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#12
hahahah doba mandor ali ona ima niski tlak i dobila je napad panike od caja posto joj se tlak jos spustio nije za svakog caj kolaci i duvka phinksove suze inace mogu koristiti i mala djeca, doduse dosta u zagrebu koliko barem ja imam iskusta da mi od svake berbe damo dio jednoj zeni koja kuha ulje i damo to ulje osobi u potrebi
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#13
da..o
ekivala sam odgovore tipa da mi marihuana nije mogla tako djelovat jer nisam radila sa masnoom tako da se thc otopi..
ali evo meni JE..mo~da baa jer sam tolko slaba..dok sam prestala s
ajevima nakon nekog vremena probala sam dva puta opet..
i opet ista pri
a..ali ovaj put nisam iala na hitnu jer sam znala da je to trava i da loae reagiram na nju..mo~da i trava u kombinaciji s ne
im
jer puno toga uzimam..al trava je def u pitanju..
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#14
ma ulje majka, imas dnevnike konzumacije na forumu, dosta ljudi koristi ulje a pogotovo zbog medicinskih razloga...
kombiniraj sa vrstama konzumacije ali po meni najbolje da krenes od ulja :)
peace out !
pcuthc
ISTRAŽIVAČ119 REP46%
→ Entuzijasta
pcuthcISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#15
be macak nije trava nego tvojk tlak ja imam 180 i 75 kila, tebi zbog tlaka neodgovara trava kao u tom obliku ali sa uljem nebudes imala prolema savjet kupis si lampu od 600wata zasadi deset automatica kupi kuhalo za rizu etilni alkohol i za devet tjedana imas tri barem dve kure dok neokrenes novu rundu tako znas kaj koristis svaki medical seed ima veliki postotoak thc 19+ posto mnogo ih ljudi rade od manje postotka od 19 pa dobivaju bananu koju prodaju vjerovatno kao onaj zika DJFLY je u pravu ulje je zakon ako ga od provjerenih osoba uzimas ili ako ga sama radis nemoj se bojati nuspojava jer ih nema.
26 REP52%
→ Istraživač
gremo
AMBASADOR2.445 REP27%
→ Legenda
gremoAMBASADOR
jul 2013.
jul 2013.#17
Zna
i puaila si i to ti nije donijelo nekakve nus pojave (varijacija tlaka u tvom slu
aju ili napad panike) ? `to su rekli na hitnoj kad si doala? Kakav je bio tlak i otkucaji srca u odnosu na ina
e?
Ovo ato si napisala je malo
udno. Kanabis, a posebno listovi, u
aju ili ti ga vodi ne ispuataju ni 5% thc bez obzira koliko ga radia a posebno ne ako ga radia klasi
no namakanjem od 5-10 minuta. Da bi imao kakav efekt trebaa dodati mlijeka, maslaca ili sli
no koji bi izvukli thc.
Ako imaa problema sa vruom vodom i listovima, po meni, to teako ima veze samo sa thc-om. Neki drugi detalj u ovoj pri
i stvara probleme. Koji? Nemam pojma.
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#18
pcuthc, ata ti je ccb i ocb? valjda mislia na CBD, CBN, CBG i ostale kanabinoide...
drugo, daj ubaci koji interpunkcijski znak, straano je zamorno
itati i shvatiti postove kad nema to
aka ni zareza...
@
ingilingi
ako
aj poma~e, samo nastavi s njim, ali istovremeno poja
aj prehranu! kvalitetna ishrana je jako bitna, a koristan bi bio i malo povean unos soli. (sol di~e tlak pa ne bi bilo simptoma kao ubrzano lupanje srca, malaksalost i sl.)
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#19
@Deep Relief, dok sam puaila osjeala sam da mi tlak pada ali nije bilo ni pribli~no loae kao kad sam ga uzimala u
aju.
Znam, i ja sam razmialjala da je tu neki drugi sastojak budui da SVUGDJE piae da se thc otapa u masnoi, ali meni je
aj smirivao crijeva jako brzo i efikasno.eto, ne znam ata da ka~em ali tako je..
ak me i lupalo u glavu (prvi dan sam se smijala ko budala, i sve sam jako voljela hihi da bi nakon par dana to preraslo u nekakvu psihozu i osjeaj ope uznemirenosti..
Dok sam doala na hitnu imala sam povean otkucaj srca: 105,zna
i previsok. A tlak mi je bio k malo viai nego obi
no. EKG je isto prikazivao neku depresiju segmenta ali niata posebno. Dobila sam dvije boce infuzije (natrij klorid) i od toga mi je bilo malko bolje. Vrijeme je u
inilo ostalo..
@metalmaniac ..ishrana mi je jako oskudna, jedem malo, jer mi malo toga odgovara ali dok sam uzimala
aj svaata sam jela i nije bilo posljedica za crijeva..uglavnom su to juhice,kuhana ri~a, kuhano meseko, sve blago, neza
injeno..imam i problema sa ~elucem tako da moram jesti tako ina
e imam odmah probleme..
gremo
AMBASADOR2.445 REP27%
→ Legenda
gremoAMBASADOR
jul 2013.
jul 2013.#20
Dali si probala sa sirovim kanabisom, ako ve mo~ea doi do listova?
Ovdje imaa mariov dnevnik link a ovdje kratak filmi o tome link . Konzumiraa u sirovom obliku koji nije psihoaktivan tj. thca, a ni ostali kanabinoidi, joa nisu 'aktivirani'.
Ja ga konzumiram 2 mjeseca i ope stanje: imunitet (imao sam non-stop nekakve upale) mi je neusporedivo ja
i, krvna slika koju sam radio prije par dana je savraena ... i openito se bolje osjeam a da nisam niata drugo mijenjao osim ato sam to dodao prehrani.
26 REP52%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#21
Nazalost ne mogu doci do listova..evo pola 7 ujutro je..cijelu noc sam probdjela na wcu..vise nemam snage za nista..citam vas forum.i fakat nemam snage za uzgajanje i nabavila bi ulje dok ne spadnem na 40kila ali ne znam kako..
26 REP52%
→ Istraživač
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#23
si pogledala pravilnik foruma, ovu tacku:
"14. Bez ponude/potra~nje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama joa uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo
ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po
evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje.
Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju
ujui i Marihuanu) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani."
jul 2013.
1 / 23
jul 2013.
jul 2013.