LEGACY
Ubrzan puls
44 odgovora8,216 pregleda
41 REP82%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#1
ZNAM da ovo jeste ESTA pojava, i pri svakoj konzumaciji se moj puls ubrzava, ali poslednji put je moj puls bio toliko ubrzan da sam mislila da zavraavam na Hitnoj, ili joa neato u~asnije :D
elem, puls se ubrzao na ne-znam-ni-ja-koliko. imala sam feeling kao da mi gori celi deo oko srca, i imala sam trip da e sr
ka jesnostavno izai iz grudnog koaa... merila sam ga samo kad se smanjio, tad je bio 120.
Zanimaju me vaaa iskustva u smanjivanju ubrzanog pulsa, i koliko
esto se vama deaava da vam je puls ubrzan do te mere da vas ometa u u~ivanju u
arima koje ova biljka pru~a.
41 REP82%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#2
ZNAM da ovo jeste ESTA pojava, i pri svakoj konzumaciji se moj puls ubrzava, ali poslednji put je moj puls bio toliko ubrzan da sam mislila da zavraavam na Hitnoj, ili joa neato u~asnije :D
elem, puls se ubrzao na ne-znam-ni-ja-koliko. imala sam feeling kao da mi gori celi deo oko srca, i imala sam trip da e sr
ka jesnostavno izai iz grudnog koaa... merila sam ga samo kad se smanjio, tad je bio 120.
Zanimaju me vaaa iskustva u smanjivanju ubrzanog pulsa, i koliko
esto se vama deaava da vam je puls ubrzan do te mere da vas ometa u u~ivanju u
arima koje ova biljka pru~a.
DirtyD
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
DirtyDENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#3
Nemam problema s tim... Zbilja zanimljivo kak je to u biti redovna/normalna pojava nakon pusenja..da se ubrza puls a ne da panicaris zbog toga :D... Mislim da je ovo najopasnija stvar u vezi trave XD.... Ako je vjerovati nekom istrazivanju onda je za zdravu osobu 2x opasnije nego sex XD.
Skunkisha
ISTRAŽIVAČ97 REP31%
→ Entuzijasta
SkunkishaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#4
Uzeo si previse..smanji na dva dima pa vidi sta ce se desavati...Trebalo bi sve da bude ok.
motamota
ISTRAŽIVAČ128 REP52%
→ Entuzijasta
motamotaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#5
meni se znalo nesto slicno desavat kad bi pusila sg, vjerojatno je bio sprican il nesto, od sk mi nije tako. legla bi se i tresla i nebi znala jel se smijem ili grcim.
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#6
Evo baa neato razmialjam i gledam, ja kad se napuaim, meni puls je smanjen, mislim slabiji nego ina
e... Naravno sve to ima veze i sa vrstom biljke, ili joa gore ako je prskana ne
im... ali ako je prskano, mo~e se osjetiti kroz dim... bar sam ja tako jednom osjetio.... Ina
e ja redovno svaki dan popijem (takva mi terapija) 50-60mg diazepam (ta
nije apaurin)... ali nakon toga padam na obrvu (kad zapalim naravno)...
Sad mo~e biti da je biljka koju si puaila, viae sativasta nego indikasta, jer da je imala viae "indi" gena u sebi, puls bi ti se smanjio kao i pritisak...
E sad joa ostaje varijanta jel prskano bilo? Ja
isto sumnjam, viae mislim da si se ti (podsvjesno) ne
eg da ka~em "prepala" ili uspani
ila... sl. paranoji, ato kod dobre vuve veoma
esto se deaava, pogotovo ako ne puaia dnevno 5g, ako puaia npr: samo vikendom, onda to je to...
Dobar dim, koji si ru~no profurala, mnogo od druatva zavisi, gdje se nalazia kad puaia?, Da se niste "zavukli" negdje sa autom pa zapalili? To automatski stvara paranoju i normalno je da puls sko
i (kao i pristisak)
isto radi same spoznaje, "ata ako naleti neko..." i sl.
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#7
moguce je da je to taj sativa - indica jaz posto je recimo 90% trave kupljene na ulici indica ili barem indica dominantni cross, pa kad jednom uleti neka sativa i jos ako je jaca moze vjerojatno prepast covjeka taj head high, iako ja isto nisam imao neke probleme s tim.
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#8
Meni se isto
esto puta ubrza toliko da mi ne bude dobro, po
ne mi se vrtiti u glavi i izgubim dah, onda moram sjesti malo, popiti koju
aau vode, zapaliti drugi d~oks i onda se smiri sve.
Uvijek mi se od prvog sve pomuti, a tek me drugi ispravi daje mi pravi feeling.
blkarw
AMBASADOR2.493 REP28%
→ Legenda
blkarwAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#9
...desavalo mi se.....ali mi je u sustini puls bio normalan, nego sam nekako glasno cuo odzvanjanje rada srca u usima....mozda samo malo padne pritisak....posle dugog j.......ne cuje se nista...
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#10
...mo~da su to samo takve osobine srca :) probaj vidit dal ti se pul ubrzava prilikom udisaja zraka...
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
apr 2010.
apr 2010.#11
U sustini najvaznije je da dok trcis/vjezbas nenaduvan da imas normalan puls i da nema bola oko srca. A sad ukoliko se javlja redovno kod duvanja to treba pogledati jer za vecinu najvjerovatnije nije nista ali ako si u manjini mozes najebat i stresat se bezveze. Ja savjetujem smanjenje pusenja i pregled kod doktora za svaki slucaj.
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#12
Ubrzani puls je potpuno normalna stvar. Bar kod mene recimo. Ako je dobra trava, gledam da izbegnem zatvoreni prostor da me ne bi uhvatila paranoja. U tom slu
aju mi se broj otkucaja popne na milion
ove
e. Ili recimo posle du~eg smejanja. A naj
eae
ini mi se kada se zagledam u neato, najpre mobilni telefon da otkucam poruku recimo. Samo u jednom trenutku skapiram zabad ono, i u trenutku mi se sloai, a
uka hoe napolje ja mislim... :)
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
maj 2010.
maj 2010.#13
Taj rad :D Al nikako ne uspjednem da skontam (vremenski) koliko prodje dok se tako zabuljim,lafo kucam poruku na tel.a ustvari razmisljam o necemu 103-ecem :)
tambura
ENTUZIJASTA292 REP23%
→ Poznavalac
tamburaENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#14
stari kaj ce tebi apaurini?pa radije zdimi 2 na dan pa si miran al nemoj mjesati.ajd molim te baci to smece.
Nikolica
ISTRAŽIVAČ158 REP72%
→ Entuzijasta
NikolicaISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#15
Pa obi
no proe samo par sekundi, ali imaa utisak da je proala ve
nost. I onda te uhvati neka paranoja, ne daj Bo~e da to uradia u kolima gde vas ve ima petorica i ne mo~ea da izaea iz istih... :D
Ovan
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
OvanISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#16
jednom sam merio bilo mi je 2,5 puta u sekundi, ustvari ako ne razmisljam o tome ni ne osetim
6 REP12%
→ Istraživač
maj 2010.
maj 2010.#17
hmm.. jedan od najefikasnijih nachina je zamishljanje... e sad, shta i kako?... trebash se spustit na zemlju tako da zamishljash prizemljavanje-sebe u zraku a potom lagano spushtanje na pod.. -sve zatvorenim ochima naravno.. (;
nakon toga slijedi zamishljanje zraka kako dishesh svaki udisaj prati i koncentriraj se na smanjivanje udisaja, a potom i zamisli srce kako kuca sve sporije i sporije.. jedno bez drugog i trecheg ne funkcionira, pa tako usput i radish vjezhbe kontroliranja disanja i uma.. pochetci meditacije zapravo.. ((;
nadam se da sam bio od koristi..
spread happyness and prosperity! peace. ^^
mario_m3
ISTRAŽIVAČ135 REP57%
→ Entuzijasta
mario_m3ISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#18
Evo da se i ja ubacim u razg, Bio je i kod mene slican slucaj sa tim otkucajima srca. Zapalio sam sam doma jednu frulu, i sve oke nekih 15 min, i onda me pukla ta paranoja, nisam znao kud sa sobom, Bilo je tu svega jos, jednostavno nemozes se smirit. Izavrsio sam na hitnoj, radili EKG, puls je bio oko 150 ugl. diagnoza Extreme Tahicardya. Ja sam njima neznam ni sam sta izbrbljo da sam se preforsiro s vjezbanjem jos je bilo ljeto pa ono... I dao mi je doktor na hitnoj jednu vjezbu za smirivanje zove se VASAVA. znaci ako vidite da je stvarno srce pretjeralo, sjedite smririte se i Ovak ide vjezba. Udahnete jako duboko na nos 2-3 puta i onda 4 put jako udahnete i zadrzite dah sto je duze moguce 10-15 sec.. i onda samo lagano izdahnete opet na nos. Meni je se puls smanjio sa 150 odma poslje prvog pokusaja na nekih 100-110. Ponovite par puta i to je to.. Prejebb stvar za prirodno smanjivanje pulsa. Provjerite!!! ;)
34 REP68%
→ Istraživač
nov 2010.
nov 2010.#19
Meni je sinoc tako brzo srce lupalo, i jako, da sam pocela i ja da se drmam, desna noga mi se tresla neko vreme. Nisam mogla da pricam ili da se pomeram jer bi se slika jos vise prodrmala, a ovako je isla malo gore-dole, malo levo-desno, uopste nije bilo zanimljivo, odmah sam shvatila da nesto nije kako treba i da jedva cekam da prestane. A osecaj onako kao da sam svesna unutra, ali sam zarobljena, moje telo ne kontrolisem. Dok sam hodala stvarno je bilo high, onako ne osetim svoju tezinu, kao da hodam iznad tla, al' zato sam mogla lako da se srusim ili sapletem, jer sam i popila dosta. Secam se nekih osecaja - jedno vreme sam osetila kako mi oko mozga struji vazduh, kao da mi je glava otvorena, jedno vreme sam osecala kao da mi vibrira glava u velikim krugovima oko usiju. E onda me ostave da lezim na dve stolice (bili smo na zurci, dakle nema veceg blama) i ja kao da krenem da dremam i samo mi se telo trgne, i tako nekoliko puta. Vracala sam se kuci taksijem, najvise me je brinulo da me taksista ne provali jer se okretao i pitao jesam li dobro.
Vrlo je moguce da sam se ja malo unervozila ili uspanicila, jer je tu bio neki tip iz obezbedjenja koji je ulazio i izlazio... Jos sam jako dugo zadrzavala dim, secam se da me je grlo peklo, a smrdelo je na pokvarene ukiseljene virsle, pa mi je bilo i muka.
Hm, pojam o vremenu? Mislim da sam ja tamo ispred tog kluba sedela jedno sat-dva i nisam ni htela da se pomerim osim da odem kuci da spavam. A dok sam spavala, probudim se i imam iluziju da komarac leti oko moje glave i zuji, ali ujednaceno.
Terali su me da disem dublje, da bi sto vise kiseonika otislo u mozak, a ja sam jedino cekala da prestane, tako da se i nisam bas zabavljala, nije mi bilo smesno, a ni tuzno, onako svejedno.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
pc.grower
ENTUZIJASTA201 REP0%
→ Poznavalac
pc.growerENTUZIJASTA
nov 2010.
nov 2010.#21
to mi se
esto dogaa al s druge strane mi se i dogodi da se skoro uguain jer mi se "neda" disat- zaboravin hehehe al sutra dan kad me pusti lipo samo se nasmijen ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
nov 2010.
nov 2010.#22
to s disanjem je straano :)...baa zaboravia...pa udah...pa ponovo zaboravia :)
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
nov 2010.
nov 2010.#23
Moj prijatelj je prestao puaiti ganju nakon takvog iskustva kad mu je po
elo lupati srce, on se uspani
io i otiaao na hitnu. Tamo su mu spi
ili injekciju apaurina - diazepama i odmah je bio "down". Od tada nije zapalio, bilo je to prije 4 godine.
Meni obi
no ako naletim na takvu travu, obi
no neki dobar elektri
ni skunk ili neka jaka vrsta od koje budem jako skraen, od koje ne znam kaj se tu dogaa - koja ima taj rubni osjeaj "racy , spacey, trippy" onda me potjera na kenj. Znalo se desit'. :icon_mrgreen:
Ima raznih Sativa i hibrida koje imaju taj neobuzdani ubrzavajui high i obi
no se od njih ljudi izbezume.
Indice isto mogu imati takav sli
an u
inak, ali obi
no od njih ljudi prije postanu nepomi
ni pe
eni krumpiri s kineskim o
ima umjesto prenapljuganih hiperaktivnih Sativa.
Svatko je razli
it i tako na svakoga kanabis djeluje druga
ije... Sve vrste imaju u sebi istu supstancu, ali ne djeluje svaka vrsta isto.
boz :sun2:
apr 2010.
1 / 23
apr 2010.
nov 2010.