VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaObjedinjujem sve tehnologije dobivanja i ekstrahiranja kanabinoida
LEGACY

Objedinjujem sve tehnologije dobivanja i ekstrahiranja kanabinoida

30 odgovora1,281 pregleda
hal9000ENTUZIJASTA

nov 2019.

... nije neki fensi amensi pokuaaj i projekt, nego muka i bolest. ako pre~ivim, sve u dokumentirati. ako ne pre~ivim, nema ni potrebe. ako ima netko neki prijedlog, ideju, dobrodoaao je. po eo sam sa thcA. evo, alkohol se isuauje. imam raznih strainova pa e i usporedba biti mogua.

nov 2019.

Veoma zbunjujua tema... Mo~e li neko detaljnije objaanjenje o emu se radi? emu nova tema ako ne planiraa joa niata dokumentovati? Svi ovde vole pomoi, naro ito ako je situacija toliko drasti na ali ni plan nisi opisao pa da neko da nekakav predlog.
hal9000ENTUZIJASTA

nov 2019.

a, da... pokuaat u izdvojiti i pratiti sve kanabinoid0 gdje mi je mogue. po eo sam sa thca i cbda. ako bude uspjeano i bude smisla, dokumentirat u. loa posao se ne dokumentira. thca je jako zanimljiv jer nije psihoaktivan, a skoro ima istu funkciju. zbog hidroksilne skupine ne brlja po receptoru cb1, a i molekula je povelike i ne prelazi mo~danu barijeru. ako bude uspjeano, ovo e biti bitan supstituent delta 9 thc zbog nepsihoaktivnosti. ja sam odvaljen uz 100mg thc (a pitaj boga koliko ga i ima u zrnu ri~e) pa bi ovo stvarno bilo mrak. ako netko ~eli se priklju iti idejom , prijedlogom, slobodno, trenutno imam strainove hiydrow, nightingale i northern star.

nov 2019.

Pro itah ovaj mali milion tema koje si otvorio pa mi je sad malo jasnije. Doduae, ne to o emu se radi ovde nego sam nastanak teme... :D Hajde ovako: 1. Probaj se staviti u ulogu bilo kog drugog lana i pro itati svoje postove bez 99% pozadinskih stvari koje su u tvojoj glavi. Primetiea da je teako razumeti te... 2. Kontam da si ljut ako si u situaciji u kakvoj jesi, ali nema potrebe svaati se sa ljudima koji ti ~ele pomoi i terati inat. 3. Paranoja je neato ato moraa staviti pod kontrolu ako si pred smrt i ~elia da ti ljudi pomognu. Vrlo bitno ato e skontati neko da si to ti, svetski fenomenu, ako ea svakako uskoro umreti. 4. Koliko sam shvatio - jedino ato ti hoea je da te ulje ne lupi jako a da ga uzmea puno? Ne znam koja je ta no situacija ali tolerancija e se sama podii kako di~ea doze i to je to. Jbg, istrpi. Ne mo'a se *ebati a da ne ue... Ajde sretno!
hal9000ENTUZIJASTA

nov 2019.

hvala na po~eljenoj srei. 1. jesam. ne piaem i ne bavim se problemima zdravih i normalnih ljudi. joa uvijek sam u prilici si pomoi i takve tra~im. 2. ne ~elim se svaati i imam pametnijeg posla. ako me netko napadne, branim se, ali da ja nekog iz ista mira idem provocirati - taj film nitko nije gledao. 3. nisam paranoi an i ne o ekujem i od koga da mi pomogne. ako ne mogu vrhunski svjetski doktori, teako da e druatvo sa foruma. nisam svjetski fenomen, ali da sam jedan od rijetkih u svijetu koji pokuaava ovakav pokus sa ovom boleatinom - jesam, i to je definitivno. od nas 150000 oboljelih u svijetu, ako i ima koji ato pokuaava sa mmj, sigurno ne radi na ovaj na in kao ja. stoga, sarkazam i nije dobrodoaao. 4. da, otprilike... kupio sam ulje na cesti za koje pojma nemam kakvu koncentraciju ima, ni iata. odlu io sam raditi. fizi ki nisam u mogunosti dizati doze. na~alost.
Z&NZMAJ

nov 2019.

Ajde sretno...nadam se da ea si uspjeti pomoi...i da, malo smo oatri, ali nije napad, a to ato se brania kad te ljudi lijepo pitaju u emu je problem...kako da ti pomognemo, kad niata ne znamo. Nismo zlonamjerni, niti izvla imo osobne informacije...al ajd, mo~da se neko uklju i u ovu temu i povede je u konstruktivnom smjeru... Istina! Ali!!! Mo~da ti ipak mo~emo pomoi. Mo~da ne u smislu da te svojim savjetima dovedemo do izljeenja, ali nije to jedina pomo koja ti se mo~e pru~iti.

nov 2019.

Ja reko po naslovu da se covjek potrudio i opisao sve tehnike ekstrakcije.Kad ono patka! ;)

nov 2019.

https://sh.wikipedia.org/wiki/Premisa :D

nov 2019.

Neka je tebi sa srecom i da prezivis i onda da nam dokumentujes kako si na kraju uspio u svom ozdravljenju :thumb: besmisleno je raditi exstrakcije a ne znas ni kojeg ti je sastava ulje. To bi trebao prvo provjeriti pa onda dalje da implemetiras svoj plan. Mali savjet, naravno:) Ovdje su ljudi spremni da pomognu, uvijek a ne poceti sa tezom "oni ne znaju". Doktori mozda ne znaju jer se tim podrucjem i ne bave, i ne vjeruju alternativnoj medicini. Sa takvim stavom nista dobro u zivotu ne mozes postici a kamoli se izlijeciti. Prihvati savjete koji su drugari gore iznad napisali, provjeri kvalitetu ulja i onda u ovoj svojoj temi objavi. To ti je pocetak borbe pa ces vidjeti kako ti dolaze savjeti:thumb:

nov 2019.

U pravu si, bespotreban sarkazam... Ego nije mogao da odoli. Izvinjavam se. Ali, drago mi je da sam skontao ata je u stvari problem. Jesi pokuaao dizati dozu sa tih 100mg koje si negde spomenuo ili je ta ista doza od po etka?

nov 2019.

hebes mi sve doe mi da sjednem s tobom 3 dana da ti poka~em kako je to smjh zapravo... nema bez probijanja, kljucanja, nema od selektivnih kanabinoida srece, moras uzimat full spectrum... stani na loptu, malo kvalitetnije objasni sta kuzis a sta te zanima, yebe, da svi, pa i koji smo gluplji, skuzimo sta se dogadja.....

nov 2019.

Tema nema veze sa naslovom ali daj probajmo nesto izvuci iz nje ;) vidim da te zanima thca a ima saznanja da neki ljudi izvlace thca i cbda na nacin da u polinatoru naprave kief i onda isti otope u mtc ulju i dobiju otopinu sa thca kiselinama uz full spekatr trepena pa ako nisi znao za tu tehniku malo istrazi zvuci zanimljivo. Pozz i sretno ;)

nov 2019.

Trebalo bi ti zabranit, da otvaraa teme! Otvoria temu, napiaea 3 re enice, prepisane sa weba i o ekujea da te netko, shvati ozbiljno! Meni su informacije od masu lanova, napravile kremu, radi koje mi se rana toliko povukla, da me napokon mogu operirat! I to mogu bit zahvalan, lanovima Vutre i samog sadr~aja iste! Na dlanu sam imao izraslinu, od koje je ostao samo o~iljak. Imao sam je 15 godina i mazanjem kreme, nestala je za 2 mjeseca. Sve te i takve informacije ima ovaj sajt. Ali, lakae je otvorit temu, pa neka drugi u jednoj temi pogaaju ata ti je, a u drugoj, joa nisam shvatio, ata ~elia!

nov 2019.

jos kad napises neocekujem pomoc, nisi bas optimist... mjenjaj to ako si bolestan.... ::lulamira::
Z&NZMAJ

nov 2019.

TO! Piai to svima koji kukaju :thumb: Polako, sve u svoje vrijeme ;) Mo~da nee biti potrebe za drasti nim mjerema. Nemamo svi jaku volju, neki su depresivni...a glumatanje ne mo~e trajati dovijeka :)

nov 2019.

Na~alost, nisam spremio slike od izrasline! Uglavnom, bila je dosta velika i ve sam po eo imat fobije. Uvijek bi tu ruku, dr~ao u epu, kada sam neato slikao u ruci, pazio sam, da ne oslika to na dlanu! Najgore, ata se je nakon 15ak godina po ela airit. Kako sam si mazao kremom hidretinitis, tako sam sku~io, da se prestalo airit. U po etku, nisam svaki dan, nanosio kremu, jer nisam znao, da djeluje i na dlanu. Sada ma~em, skoro 2 mjeseca i ostao je samo o~iljak, gdje se napravila krasta i otpala Tu gdje se vidi, da je ko~a tanka, prije 2 mjeseca je bila izraslina cca centimetar u visinu i fleka od 2,3 cm u krug oko izrasline! Nije samo to! Starog mi boli koljeno i kako ne uzima nikakve ljekove, ne e niata brotiv boli. Od kad, ujutro nama~e koljeno, ponekad bol skroz nestane, a nekada baa i ne. Ali, tek je po eo, pa emo vidjet. Ja sam kremu napravio uz pomo @bigeskalibur a i stvarno odli na stvar! Imam hidretinitis sepurrativa i to je ubiti upala lojne ~ljezde, koja stvori apsect, pa se upali, sekret napravi rupu, deformira ko~u i neizlje iva je! Problem je, ato stalno curi sekret. Ta bolest, aalje signal tijelu, da se rana obnavlja, te stanice koje se proizvode, odmah propadaju i zato rana nemo~e zacijelit. Da mi nije meu nogama, ispod testisa, postavio bi sliku, ali to ni nemo~e svako gledat! Operirao sam trticu iz istog razloga, oba pazuha, pa opet trtica. Sada dogovaram operaciju, jer moram proktologu zbog piodolneciste, a plasti nom kirurgu, radi hidretinitisa! Imam sreu, jer sa time se teako kretat, a kamoli radit, tako da sam cijelu godinu na bolovanju. Krema je jedina, koja makne crvenilo i osuauje ranu. Na~alost, od u estalih upala, napravila se fistula, a krema to nemo~e izlje it, jer je treba izvadit. Od tone ljekova, 2 implanta, jer mi zubi odlaze, ato od 90'ih,ato od ljekova. Moju dermatologinju zanima ta krema, ali kao da postoji neki reset, kada uju thc, pa promjene temu! Sad viae ne govorim, da ma~em! Ako ikoga zanima recept, neka piae. Ima u temi i sve komponente imate za kupit, osim RSOa. Ovo je zadnja kontrola

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se