VUTRA
ForumMarihuanaMedicina"reclaim" alkohola (etilen 96%) kod izrade RSO ulja
LEGACY

"reclaim" alkohola (etilen 96%) kod izrade RSO ulja

36 odgovora1,774 pregleda
trubabubaLEGENDA

jul 2015.

dali je neko od vas napravio sistem "reclaim"-anja alkohola kod izrade ulja. namjera mi je radit sa 96% etilenom koji je jedini 100% "zdrav" i koji kosta mnogo. nesto ovak: http://skunkpharmresearch.com/alcohol-reclaim-still/ kad etilni isparava opet ide etilni? ne javljaju se neki drugi mozda tipa methilni, aceton i ostali koji se pojavljuju kod klasicne destilacije? gdje ste nasli najpovoljnije etilni 96%? ja naso najeftinije 130kn za 1.5l :( lp

jul 2015.

Nemoras imati nikakvoga straha ako radis sa etilnim jedino sto se dobije ulje drugacijeg okusa jer etilni otapa vise klorofila od isopropilnog a cijena mu je ta koja je poprilicno skupa
trubabubaLEGENDA

jul 2015.

nije me strah etilnog, ali naphta-e, izopropilnog i butana je. kolko cca treba otapala na neku kolicinu materije? lp
mala MARINAENTUZIJASTA

jul 2015.

U Beogradu ti je Etil alkohol 96% 280din-1l. To ti je oko 2.4e Medicinski benzin 420din-1l (3.5e)
trubabubaLEGENDA

jul 2015.

to je cca 18kn po 1l etilena :confused:. to je u ducanu il na crno? po toj cjeni nebi ni razmisljo da riklejmam.
komsijin maliPOZNAVALAC

jul 2015.

To ti je cena u ducanu.
trubabubaLEGENDA

jul 2015.

u cemu je stos? nema poreza i svih gluposti kao u HR ili je nesto drugo u pitanju??

jul 2015.

Ako je materijal dobro suh pa ga mozes sitno izmrvit na 500 g treba 8-9 l al uzmi si uvijek liru vise da se nadje

jul 2015.

ja u svom gradu nemogu da kupim 96% nece da ga prodaju :(

jul 2015.

ne znam kako "nece" da ga prodaju, ja ga vidim na rafovima supermarketa i bolje opemljenih manjih marketa, ima i u apotekama al to je 70%. to svakako nije zabranjeno kad ga ima u slobodnoj prodaji. sta je obrazlozenje da "nece"

jul 2015.

Ja evo kupio malopre u najbli~oj prodavnici 96% , moraju da ti ga prodaju pa ak i da im ka~ea tamo da ~elia da ga popijea

jul 2015.

pa i mene to cudi mogu naci 70% ali 96% jedino ima u apoteci a tamo mi govore imamo ali ne za prodaju i onda trazi razlog sta ce mi ... dobio sam na poklon litar ali kad mi trebao iduci put morat cu narucitvat sa neta...
Otto GrunfLEGENDA

jul 2015.

Tako je i kod mene, ak su mi i za litru 70% u apoteci rekli da se mora naru ivati, pa mi na kraju prodali za 4,5e . Kao ostala im 'litra viaka'... A 96% nema nigdje po supermarketima(BiH/RS)

jul 2015.

valjda je to samo kod nas ne znam.uglavnom alcohol hash je gotov zeleni se posuda cekam da se osusi do kraja greskom(nestrpljivoscu) sam prerano zapalio jedan gori ko lokomotiva prepao sam se hahaha
Otto GrunfLEGENDA

jul 2015.

:puuuh::;)

jul 2015.

iskreno, ne znam situaciju u bih ali ova litra kupljena u tempu

jul 2015.

ma znam kod vas se to moze kupit gdje god ocet vamo je druga situacija sva sreca znam dosta ljudi iz srbije pa ce poslat ljudi paket :D
trubabubaLEGENDA

jul 2015.

a granica/carina? ocito da su u HR nametnuti striktni zakoni za etilni i da se kontrolira, a u bih i srbiji jos ne.

jul 2015.

a platia sta ces kad ne mozes uzet nikako ovdje

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se