VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaIZRADA ULJA ZA LJEČENJE - "WINTERIZATION" METODA
LEGACY

IZRADA ULJA ZA LJEČENJE - "WINTERIZATION" METODA

20 odgovora2,049 pregleda
Medi - CannaAMBASADOR

sep 2017.

Otvaram novu temu o jednom druga ijem na inu izrade ULJA za lije enje. Do sada sam nabavljao materijal i radio ulje RS metodom. Kako sam napravio svoj prvi GROW i to sorte Pineapple Chunk, Skunk i Tutankamon odlu io sam sve tri sorte pomjeaat i napravit ulje WINTERIZATION metodom. Navodno bi na takav na in trebao dobiti vrlo kvalitetno ulje u kojem nee biti klorofila i nepotrebnih masnoa i sastojaka iz biljke ve e ostati samo kanabinoidi i terpeni. Molim za sugestije prilikom ovog pokusa. Ajmo: - imam 100 g osuaenih cjetova koja sam usitnio ( Slika 1. ) - materijal u ostaviti na -27C da odstoji 48h (Slika 2. ) - kao otapalo koristim Izopropanol 99,99% kojeg sam isto stavio u frizer na -27C

sep 2017.

Ovo izgleda dosta jednostavno, ali sta dalje?

okt 2017.

Cekamo nastavak..je li se radilo sta dalje?
MementoKuriENTUZIJASTA

okt 2017.

@Medi - Canna , hoe li biti nastavak?

okt 2017.

pratim :spliff:
UdovicaISTRAŽIVAČ

dec 2018.

Pratim

dec 2018.

:popcorn::
.i.ZMAJ

dec 2018.

vinterizacijom se ne mo~e dobiti ulje iz ni ega jer je to samo jedan od tehnoloakih postupaka " iaenja" odnosno rafiniranja ulja. edit: kad je tema ve dignuta iz mrtvih.....

dec 2018.

tema je stala prosle godine ovi sto prate nacekat ce se :D
stanko jaISTRAŽIVAČ

dec 2018.

izgleda da su mu nasli laboratorij :P

avg 2019.

Zna li netko koja je najmanja kolicina cvjetova za raditi ulje...hvala i pozdrav

avg 2019.

@Fenix66 - nema granice! Ako imaa isopropanol,med.benzin(medicinski) 99.9% alkohol. Kuhalo za ri~u(mada mo~ea ostavit, da ishlapi alkohol) Od 5g canabisa, dobijea 1-1.5ml RSO ulja. To ti nije za lje enje! Eventualno, da radia kremu, pa je dovoljno, ali ovako za rekreativno puaenje se ne isplati! Imaa ovu tehniku : https://www.vutra.org/threads/old-school-trim-hash-oil-bez-kuvanja-hedovacha-vutra-rakija.12658/page-28#post-619507 Naravno, staff nemora i i u rakiju, nego u rizlu!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se