VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaEkcem i Ulje
LEGACY

Ekcem i Ulje

12 odgovora2,093 pregleda
jenny9ENTUZIJASTA

jan 2020.

Pozdrav svima i sve pohvale na forumu! Zelim da prenesem svoje pozitivno iskustvo sa ekcemom. Prije 8 godina mi se pojavio na prstima desne ruke. Bas mi je smetao. Stalno peckanje i svrab.Dr su mi davali mnoge masti koje sam mazala unazad 8godina ali ekcem se povuce na mjesec dana i onda se opet vrati.Sve tako u krug. Dok nisam napravila kremu od ulja Kanabisa .Poslije 5 mazanja meni se ekcem skroz povukao. Eto ako mogu pomoci svojim savjetom bilo bi mi bas drago. Tako da ko ima problema sa Ekcem napravite kremu od thca i kokosovog ulja. evo recepta ... 1/2 teglice kokosovog ulja (kokosovo ulje sam nabavila u prodavnici zdrave hrane) 5ml CBD-a 2,5 ml THC-a Mazati vise puta na dan. Zelim svu srecu i svima ozdravljenje. Saljem pozitivnu energiju d

jan 2020.

Ceo zivot muku mucim sa tim ekcemom, imam punu kutiju krema od najvecih hemija do najprirodnijih i mogu reci da sve imaju slican nacin delovanja na mene to jest dok ih mazem sve je u redu, cim prestanem posle mesec-dva se povrati, hvala Bogu u zadnje vreme sve redje, ali dodje tako u periodima. Takodje sam imao na prstima i na prevojima ruku i nogu i znam koliko moze da smeta. Vecina krema koje imam na prirodnoj bazi isto posle nekoliko mazanja vec nestane ali se brzo i vrati zato je moje pitanje da li je sa kremom od ulja kanabisa drugacije ili je ista prica kao i sa drugim prirodnim preparatima? Hvala na lepim zeljama i sve najbolje i tebi!

jan 2020.

Mozda nisam za ovu temu, ali ja imam frku sa Seborejom. (Seborei ni dermatitis) Svaata sam probao. 25 godina raznih terapija. Vratih se opet kortikosteroidima, jedini zasad imaju neki u inak. Znam da nisu dobri za opate zdravlje, ali nemam izbora. Na njima sam 25 godina.
jenny9ENTUZIJASTA

jan 2020.

Pocni sa ovom kremom i odmah ce ti biti bolje vidjet ces. Samo uzmi jos ulje od kokosa pa izmijesaj sa uljem od kanabisa . P.s. @Pablito ne mogu da vam odg na ppivatnu poruku pa ti ovdje pisem.Probaj i ti pomoci ce sigurno! :-)SRECNOO
PablitoLEGENDA

jan 2020.

Nije za mene ali hvala u svakom slucaju :)
jenny9ENTUZIJASTA

jan 2020.

@Pablito Izvini ne mogu da odg na private message ne znam u cemu je problem . Moze to kokosovo.Idi na sajt Irke i kontaktiraj njih za ulje.Tako sam ja dosla do mog ulja. Zelim svu srecu. Vise puta na dan nek maze :).Ako treba jos sta da pomognem pisi.
PablitoLEGENDA

jan 2020.

Hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se