LEGACY
Ekcem i Ulje
12 odgovora2,093 pregleda
jenny9
ENTUZIJASTA241 REP10%
→ Poznavalac
jenny9ENTUZIJASTA
jan 2020.
jan 2020.#1
Pozdrav svima i sve pohvale na forumu!
Zelim da prenesem svoje pozitivno iskustvo sa ekcemom.
Prije 8 godina mi se pojavio na prstima desne ruke. Bas mi je smetao. Stalno peckanje i svrab.Dr su mi davali mnoge masti koje sam mazala unazad 8godina ali ekcem se povuce na mjesec dana i onda se opet vrati.Sve tako u krug. Dok nisam napravila kremu od ulja Kanabisa .Poslije 5 mazanja meni se ekcem skroz povukao.
Eto ako mogu pomoci svojim savjetom bilo bi mi bas drago.
Tako da ko ima problema sa Ekcem napravite kremu od thca i kokosovog ulja.
evo recepta ...
1/2 teglice kokosovog ulja
(kokosovo ulje sam nabavila u prodavnici zdrave hrane)
5ml CBD-a
2,5 ml THC-a
Mazati vise puta na dan.
Zelim svu srecu i svima ozdravljenje. Saljem pozitivnu energiju d
Vutra Dzanki
LEGENDA9.066 REP41%
→ Zmaj
Vutra DzankiLEGENDA
jan 2020.
jan 2020.#2
Ceo zivot muku mucim sa tim ekcemom, imam punu kutiju krema od najvecih hemija do najprirodnijih i mogu reci da sve imaju slican nacin delovanja na mene to jest dok ih mazem sve je u redu, cim prestanem posle mesec-dva se povrati, hvala Bogu u zadnje vreme sve redje, ali dodje tako u periodima.
Takodje sam imao na prstima i na prevojima ruku i nogu i znam koliko moze da smeta. Vecina krema koje imam na prirodnoj bazi isto posle nekoliko mazanja vec nestane ali se brzo i vrati zato je moje pitanje da li je sa kremom od ulja kanabisa drugacije ili je ista prica kao i sa drugim prirodnim preparatima? Hvala na lepim zeljama i sve najbolje i tebi!
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
jan 2020.
jan 2020.#3
Mozda nisam za ovu temu, ali ja imam frku sa Seborejom. (Seborei
ni dermatitis)
Svaata sam probao. 25 godina raznih terapija. Vratih se opet kortikosteroidima, jedini zasad imaju neki u
inak. Znam da nisu dobri za opate zdravlje, ali nemam izbora. Na njima sam 25 godina.
jenny9
ENTUZIJASTA241 REP10%
→ Poznavalac
jenny9ENTUZIJASTA
jan 2020.
jan 2020.#4
Pocni sa ovom kremom i odmah ce ti biti bolje vidjet ces. Samo uzmi jos ulje od kokosa pa izmijesaj sa uljem od kanabisa .
P.s. @Pablito ne mogu da vam odg na ppivatnu poruku pa ti ovdje pisem.Probaj i ti pomoci ce sigurno! :-)SRECNOO
Pablito
LEGENDA7.320 REP23%
→ Zmaj
jenny9
ENTUZIJASTA241 REP10%
→ Poznavalac
jenny9ENTUZIJASTA
jan 2020.
jan 2020.#6
@Pablito Izvini ne mogu da odg na private message ne znam u cemu je problem . Moze to kokosovo.Idi na sajt Irke i kontaktiraj njih za ulje.Tako sam ja dosla do mog ulja. Zelim svu srecu. Vise puta na dan nek maze :).Ako treba jos sta da pomognem pisi.
jan 2020.
1 / 7
jan 2020.
jan 2020.