VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaBolovi Grudni koš
LEGACY

Bolovi Grudni koš

20 odgovora1,393 pregleda

maj 2016.

Poatovani lanovi vutre, drugari vutrici posle silnih operacija na klju noj kosti pojavili su mi se bolovi u grudnom koau nalik na predifarktno stanje, stezanje jaki ostri vrui bol koi se javlja ucestalo. zanima me vaae mialjenje da li bi ulje pomagalo ukoliko bi se njime masirao po grudnom koau i iz kojih sorti da ga napravim. Ulje koje trenutno imam je napravljeno ih OG!

maj 2016.

?
StipeZMAJ

maj 2016.

ajd pojasni ovu temu

maj 2016.

dobro duvanje cera e ve eras aa ? :D

maj 2016.

Poatovani lanovi vutre, drugari vutrici posle silnih operacija na klju noj kosti pojavili su mi se bolovi u grudnom koau nalik na predifarktno stanje, stezanje jaki ostri vrui bol koi se javlja ucestalo. zanima me vaae mialjenje da li bi ulje pomagalo ukoliko bi se njime masirao po grudnom koau i iz kojih sorti da ga napravim.

maj 2016.

kakve veze onda ima ova pjesma u prvom postu sa tvojim bolovima ? ti to nas malo prcaa ?

maj 2016.

ist slu ajno , niti imam nameru niti zelju, niti sam takav covek da bi bilo koga zajebavao, trebala je ici sa porukom zajedno, al ebiga vapam za vaaom pomoci ukoliko mi ko koze pomoi sa kakvim savetom ili predlogom sta i kako da napravim.
Paranoja ManAMBASADOR

maj 2016.

Utrljavaj pa javi kakve su tvoje impresije.... znam ljude koji utrljavaju ricinusovo ulje u predjelu prostate, a boluju od benigne hiperplazije ;)

maj 2016.

Evo da javi prve rezultate posle 7 dana, u samom predelu prsnice gde se vezuje sa klavikulom bolovi su se dosta umanjili, mazem se uljem Og-a koje sam pomeaao sa Jonson za bebe 10ml na 100m Jonsona.
1310ZMAJ

maj 2016.

Frende kod tebe je teska trauma, mislio sam da bez morfija ili nekog surogata nece ii ali ocito mozes trpiti bolove vise od prosjecnog ovjeka. Veseli me ato si pronaaao nacin da si olakaas trpljenje, dr~i se, proci e i to jednom. Sutra sam u Celju i popit cu jedno Lasko u tvoje zdravlje, na svidanje! Ako ti je zgodno, skokni na sat-dva!
jesamZMAJ

maj 2016.

cerak, provjeri s doktorima da ti nesto ne pritisce zilu upravo takve simptome sam ja imala kad mi je stitnjaca "sjela" na arteriju i to bas iznad kljucne kosti

maj 2016.

jesam HVALA, bas sutra idem doktoru upozoricu ga na to, 1310 ina e drug trenutno sam u guzvi javi cu ti se, imam opasan plan za leto turneja po celoj HR, ako bog da zdravlja se vidimo, imao sam i magnetnu za ruku gde se opet vidi neka tu formacija veli ine 3cm*2cm opravim tu operaciju pa se tipkamo, a sto se bolova tice postao sam bas izdr~ljiv, neki dan sam stao na ekser 10cm koi mi je probijo vojni ku izmu onu iz JNa nisam niti osetio nista kad su mi ga upali u bolnici, imao sam ludu sreu da je iaao par milimetara od kosti i neke vene glavne za nogu u to se bas ne razumem.
1310ZMAJ

maj 2016.

Haha stao na caval - ekser i ne osjeti, pa ti si baa bezosjecajan tip. Ako ne prije vidimo se na tvojoj turneji, baci pogled na "sto trenutno puaite" ju eraanji datum. Javi kad ovo obavis s doktorima i tipkamo se!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se