VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaHigh i posle 4 dana
LEGACY

High i posle 4 dana

13 odgovora914 pregleda

maj 2017.

Proslo je 4 dana od kada sam poslednji put pusio travu i jos se osecam povremeno kao da sam high. Ne duvam redovno mozda 2 puta mesecno, i ovog ponedeljka sam uzeo .5 i sve sam od jednom popusio. Posle 30 min otisao sam u krevet jer se nisam osecao dobro. Kad sam zatvorio oci 5 minuta kasnije utripovao sam se da mi srce ne kuca i poceo sam da panicim, onda sam se utripovao da ne disem, i polako sam se smirio i govorio sebi da je sve u redu, da to samo umisljam. To mi se desavalo svakih 40 sekundi i mislio sam da cu umreti, sve dok nisam zaspao. Kada sam se probudio osecao sam se normalno, ali kada sam ustao 5 minuta kasnije sam se osecao high (dezorijentisano i mutio mi se vid). Otisao sam opet u krevet i probudio se 4 sata kasnije, isti efekti. Negde predvece sam se osecao normalno, ali sledece jutro sam opet osecao efekte samo slabije i to je trajalo 2-3 sata i posle sam se ceo dan osecao normalno sem uvece. Tako mi je vec 4 dana, da li neko zna sta je to i kad ce i da li ce se zavrsiti?

maj 2017.

periodicno se pojave prakticno identicne teme, mogu se i naci tu i tamo po forumu. i svi su preziveli ;) smanji malo bro, sto se urnises. u vutri treba uzivati

maj 2017.

Za koliko bi od prilike efekti trebali da prodju? Vecinom se urnisem zbog depresije, ali posle ovakvog iskustva ne mislim da cu vise
StipeZMAJ

maj 2017.

to je dosta za neredovitog konzumenta. jos ako si naletio na neku kvalitetnu gganju. ne znam sto se cudis. nadjes si mjeru pa po malo. pa makar ti i 3 dima bila dosta. cemu 0.5g odjednom ?!

maj 2017.

jel to do mene nesto ili stvarno lici na dupli acc sa onim sto ne moze da udahne? :D

maj 2017.

`ta mene nee da dr~i 4 dana :sun2: mu poljubim :D.
hazeriZMAJ

maj 2017.

Kazem ja..."crna mamba","spice"..sintetika sto posto;)
deraxorLEGENDA

maj 2017.

Brate i ja sam "muaterija" ali toliko odjednom.... :respect:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se