LEGACY
Grcenje jezika nakon konzumiranja
36 odgovora4,221 pregleda
marchelo
ISTRAŽIVAČ58 REP5%
→ Entuzijasta
marcheloISTRAŽIVAČ
maj 2012.
maj 2012.#1
Hitno! Ja sam s drustvom(nas 3) sinoc ispusili 3 jointa i jednom se poceo grciti jezik i da ga ovaj drugi nije uhvatio za jezik neznam sto bi bilo...a sad dali to ima veze da je biljka prskana??? i smije li on uopce vise pusiti..da vam jos kaze:nije mu se nikada desilo to u zivotu ,dakle prvi put !
(pusio je s nama 2 godine skoro,znaci nije prvi puta zapalio i to je nevidjeno koliko je bio blijed )
0 REP0%
→ Istraživač
maj 2012.
maj 2012.#2
pusio si neki skank od koga trnu zubi :D
Marlon Brutal - Brate mnogo varis (Tekst) - YouTube
crobigg
ENTUZIJASTA301 REP25%
→ Poznavalac
crobiggENTUZIJASTA
maj 2012.
maj 2012.#3
apricano!
paradajzi, raj
ica kako ~elite, takoer koji su apricani gr
e jezik, te zna naote
.
ali to je alergen, alergija na sastojak tog aprica!
99% sam siguran...
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
maj 2012.
maj 2012.#4
ata ti je
ovje
e, ne postoji takva vrsta od koje ti se neato po
ne gr
iti ili trnuti, nema takvog "skanka"...
vutra radi upravo suprotno, olakaava i sprje
ava gr
eve. ovo je mo~da bila neka kemija ili je mogue da je bilo plijesni ili ne
ega takvoga pa je lik dobio alergijsku reakciju...
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
maj 2012.
maj 2012.#5
Meni se jednom desilo da mi je utrnula vilica... Ali to je bilo jer sam mesala lekove i vutru... tacnije, pila sam neuroleptike u to vreme i jos svakojaka sranja... pa mi je utrnula vilica od overdose-a... ista situacija se desila i jednom mom ortaku... isto utrnula mu je vilica zbog tih lekova i vutre.. Tako da je mozda i tu ta situacija, samo sto je jezik u pitanju... Znaci li je vutra prskana, kako ste vec rekli, ili je mesao jos nesto sa vutrom, ili ste se mnoogooo napusili i istripovali :icon_lol: Meni je uvek trip da mi se "zaglavi osmeh" kad se prenapusim, i onda mi od samog tog tripa ukoci i trne ceo taj deo, samo zato sto se istripujem...
makisplit
AMBASADOR3.964 REP70%
→ Legenda
makisplitAMBASADOR
maj 2012.
maj 2012.#6
njet njet marihuanos sa ulice od krezube dilerine konzumato njet njet snifati glade mirisi i gurati tamponose namocene alkoholose u dupetose njet njet
djeco ispod 18 letos dimos brzinom munjos...crta,magla,dim na 1,2,3
0 REP0%
→ Istraživač
maj 2012.
maj 2012.#7
haha lose si shvatio :D
odslusaj pesmu koju sam stavio pa ce ti biti jasno :D
makisplit
AMBASADOR3.964 REP70%
→ Legenda
makisplitAMBASADOR
maj 2012.
maj 2012.#8
kakvu pjesmu brate nisam sluaao niata nit imam namjeru....samo sam se preventivno izblejao na djecu koja se na pervezan nacin zabavljaju
Sensi*Jana
AMBASADOR1.662 REP5%
→ Legenda
Sensi*JanaAMBASADOR
maj 2012.
maj 2012.#9
uglavnom vutra za ovakvo nesto nije kriva, doduse moze da se desi nekom da zaplice jezikom al to je uglavnom sve sto se tice jezika :)
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
maj 2012.
maj 2012.#10
Mogue da je "zabrijo"... Kad opet zapali, vrlo vjerojatno e mu se isto desit. Hoe to tako :) ja sam uspio lika uvjeriti da ga netko gleda i da je ljut na njega ato je napuaen. Koja paranoja stari moj xD
BagaSound
ISTRAŽIVAČ80 REP20%
→ Entuzijasta
BagaSoundISTRAŽIVAČ
maj 2012.
maj 2012.#11
Jaooj,sigurno do same biljke nije..:) 100% siguran..:)
Inace Zlo&Naopako sto to?xD Kako ja ne volim kada me neko tako utripujeee iz prostog razloga sto kada sl. put pusim istu biljku krenu mi slicni tripovi..:DDD
Domaja the best
AMBASADOR3.360 REP53%
→ Legenda
Domaja the bestAMBASADOR
maj 2012.
maj 2012.#12
Treba tog lika pitat jel sta prije konzumiro ako nije kakav je bio osjecaj ista mu se motalo po glavi.Kakav je dim pusio,koji okus,pocetak i kraj rada.I mislim da cemo onda dobit odgovor.
10 REP20%
→ Istraživač
jun 2012.
jun 2012.#13
Imam jedno pitanje i zanima me na cemu sam...znaci pusio sam travu 7-8 mj. i bilo mi je odlicno i onda mi se desilo da sam slabo jeo a ispusio sam dosta pa mi je doslo do grcenja jezika i sav sam poblijedio...sutra dan sam se najeo ko krava i zapalio joint i onda sam poblijedio koljena su mi klecala i imao sam osjecaj kao da cu ponovno upasti nakon toga sam navecer pusio i nista mi nije bilo i onda sam pusio narednih 4-5 dana svaki dan i onda mi se desilo da sam opet poblijedio i kad sam isao spavati cudno sam se osjecao kao da mi srce lupa i kao da imam povisen tlak i onda sam se bacio brije na 2 tjedna i otisao doktoru izvadit nalaze...doktor mi je rekao da su nalazi super DA MOGU KONJU REP ISCUPAT a ja sam mu rekao da sam upao zbog alkohola...mene zanima dali ja smijem pusit i dalje....ja sad kad pusim s drustvom nije to to sve se uspanicim nmg sjedit na jednom mjestu...samo da vam kazem kad sam imao 13-14 god. imao sam HERPES to je oslabljen imunitet mene sad muci sta da radim? ajde plzz pomozite ako znate sta o tome...!!!
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jun 2012.
jun 2012.#14
govoris da si pusio svaki dan ovo ono i normalno i onda te tek opet... mozda je u vutri, ako si zdrav, pusis cesto a tu i tamo te fata to nesto... pogledaj vutru koju pusis... druge nema po meni :)
peace out !
10 REP20%
→ Istraživač
jun 2012.
jun 2012.#15
a fore je u tome ato sam ja pusio dvi vrste vutre i od obe sam poblijedio... :D
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
jun 2012.
jun 2012.#16
a neznam citam ovaj tvoj post i gledaj, ako si pusio samo 2 vrste kako ti kazes, i neki put ti bude slabo, a neki put ti nebude nista... onda si se prepusio i uspanicio najvj i takve brije u glavi su da je lose i tako ti moze bit, sasvim normalna stvar kad popusis malo previse :) svima se dogadja... znojne ruke, nemiran si, ili se nemozes pomaknut, svakakvih stvari ima da ne idem sad u nedogled skuzio si me valjda :)
peace out !
jesam
ZMAJ41.782 REP
jesamZMAJ
jun 2012.
jun 2012.#17
SnoopDog, ak ti nije dobro jednostavno nemoj pusit.
Meni se davno znalo desavati da mi usta postaju mjesalica za beton. Ljudi na travi cesto stiscu zube, a to moze dovesti do feelinga grcenja, trnjenja i slicnih nuspojava.
Djinaa
ISTRAŽIVAČ74 REP16%
→ Entuzijasta
DjinaaISTRAŽIVAČ
jun 2012.
jun 2012.#18
I meni se mozak grci godinama,pa sam ziv idalje :dada...Ali samo jedno cu spomenuti,nemojte da varite prskane gandze!!!! i nemojte (labilnim) osobama davati da vare gandzu!!
10 REP20%
→ Istraživač
jun 2012.
jun 2012.#19
jest flyhigh prepusio sam se...tako isto kad mi se bio gr
io jezik slabo sam jeo navecer i slabo bilo sta za pit a bilo brije cudooo...tako i kad sam poblijedio nakon 4-5 dana ista situacija brije cudooo ispuseno...a znam ja sta meni jos skodi 100%...cigare mi skode...ja pusim briju ispusio 4 komada i pusim 5 nista mi nije ko novi samo se usio ko tele....ispusio cigaru odma mi lose itd.
maj 2012.
1 / 19
maj 2012.
jun 2012.