LEGACY
Kanabis ulje i karcinom
20 odgovora4,556 pregleda
bastarda
ISTRAŽIVAČ74 REP16%
→ Entuzijasta
bastardaISTRAŽIVAČ
apr 2018.
apr 2018.#1
itao sam puno o u
incima CBD na karcinom,davnije,par automatika podignuo ,par sativa domaica sve kroz igru i u~itak,!! Ali kako vrag nikad ne spava doe mi ta opaka boleatina nenajavljeno u obitelj.Molim da mi se jave u temu ljudi sa istim ili sli
nim problemom
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Sensi StarZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#3
Napisi malo vise o kojoj se bolesti radi jer ovako sa malo informacija tesko mozemo pomoci. Znaci koji rak je u pitanju, koji stadij, koliko je stara osoba....
bastarda
ISTRAŽIVAČ74 REP16%
→ Entuzijasta
bastardaISTRAŽIVAČ
apr 2018.
apr 2018.#4
Ups, bija sam uvjeren da ide ato manje thc-a! U pitanju je tumor grlia maternice ,supruga je 45.god,odradila je ve dvije kemoterapije plus radijaciju u ZG,navodno je tumor odstranjen ali je nakon operativnog zahvata dobila Bakteriju na crijevima(ljudi moji Sodoma i Gomora) i sad prije tjedan opet zapo
et dvomjese
ni tretman opeet kemoterapijom.Za popizditi ka~em sadio sam za guat .al sad kad treba o glavu teako do pravih apica do.Nadam se da sam malo pojasnio o
emu je rije
.
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Sensi StarZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#5
U tvom slucaju samo jako THC ulje.:thumb: Jedna poznanica je rak grlica matrenice izlijecila bez operacije i kemotrapije sa 30 ml ulja!!!! Znam to iz prve ruke. Nadam se da ce i kod tvoje zene biti isto ok, al neka ona ipak uzme 60 ml.
Nakon sto to protrosi drzi je preventivno na 3-4 grama mjesecno barem godinu dana. O doziranju imas na stranicama Ricka Simpsona - http://phoenixtears.ca/dosage-information/
Sretno sa lijecenjem i samo pitaj ako sta jos trebas.
Sensi Star
ZMAJ29.699 REP
Sensi StarZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#7
Ne automatike, preslabi su za ulje i ljecenje raka. Nabavi feminizirane sorte (idealno jake regularke, al nemas vremena pa idi sa feminiziranim sjemenom). Ovdje sam napisao koje su dobre za ulje (dovoljno jake) - https://www.vutra.org/threads/kanabis-ulje-izrada-doziranje-i-djelovanje.13428/page-105#post-582294
Racunaj od kljijanja do branja min. 4 mjeseca. - za ulje je ok 6-8 dana susenja ( ne moras kjurati ako je hitno)
bastarda
ISTRAŽIVAČ74 REP16%
→ Entuzijasta
bastardaISTRAŽIVAČ
apr 2018.
apr 2018.#8
Hvala na odgovoru,potruditi u se srediti femiinizirane apice sa ato viae Thc-a,ima joa jedno pitanje oko zemlje,,poato planiram kupovnu zemlju,u koju smeljem sipine kosti,prirodno gnojivo od koprive i za kraj pitanje da li je netko pokuaao gnojiti sa izmetom crva Braanara ,poato imam malu koloniju stavljao bih u doba cvatnje.
Pozz
apr 2018.
1 / 11
apr 2018.
apr 2018.