VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaFamozni Z7 vs karcinom pluća?
LEGACY

Famozni Z7 vs karcinom pluća?

196 odgovora14,315 pregleda
mazarLEGENDA

jun 2013.

Evo ovako, svako malo post po injem s evo ovako Odlu ih otvoriti novu temu, dugo sam s prijateljem koji ima rak plua ulazio u ovakve debate, proale godine je kupio travu s ceste, napravio ulje 60ak mL i nije ozdravio, pa je po eo pljuvati po travi... Ove godine nakon pregrat kemoterapija (koje nisu dali nikakve rezultate???????), odlu io je vidi kako se ponaaa taj famozni z7 u borbi protiv raka.. Ina e isprva mu je dijagnosticiran najsmrtonosniji puaa ki oblik (ima viae vrsta raka plua, ak 7 http://hr.wikipedia.org/wiki/Rak_plu%C4%87a) da bi po~ivio viae od godinu dana. Onda su se dr. pitali zaato je joa ~iv, pa opet na pretrage i zaklju ak meu doktorima je bio da je rak mutirao u neki nepuaa ki malo bezazleniji oblik. E sad da li je to od ulja ili od krive po etne dijagnoze  ne bi u to ulazio... Sad kad je gotov s kemo idemo na slijedeu shemu (viae nema pomoi s kemo), po mom ne bi dirnuo kemo, mnogi su mi rekli da nikad ne bi na kemo i to oni koji su izgubili blisku osobu koja je bila na kemo i koja je koristila ulje. Takvog sli nog mialjenja je i naa druid Weedetix. Sad emo vidjeti kako djeluju one famozne kapsule punjene sa samim vrhovima od z7 koji su proveli sat vremena u penici na 120 C. Odmah je po eo uzimati 3 x dnevno.. Da vidimo kako se 15% CBDa ponaaa kod raka.. WIVwPxBflhA

jun 2013.

[bez sadržaja]

jun 2013.

aj nadam se dobrim rezultatima Hail z7
mazarLEGENDA

jun 2013.

Tweety :vb_wave: - poznato mi je ve sam postao negdje taj link, zato sam mu i dugo morao objaanjavati zaato baa tu vrstu, kao ato sam ve rekao  kod nekih vrsta piae high in CBD, a imaju po 1% CBD zamislite koliko onda imaju ove s ulice... Ona proalogodianja s 5% CBDa i 5% THCa je bila super, ali z7 koji ima 10%THCa i 15% CBD je fantasti an... A i sami znate http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-pravi-razlog-za-legalizaciju-kanabis-lijeci-rak/640094.aspx Rekao sam prijatelju: Prvo sam sam sebi bio pokusni kuni sad si mi ti pokusni kuni!, samo se grohoto nasmijao, zanimljivo je stoga ato je bio na kemo, i to podosta njih, sad svi ~eljno ia ekujemo rezultate, mjesec dana e biti na kapsulama a onda ide na pregled, da vidimo ata smo napravili... Weedetix - klasi an :respect:
consLEGENDA

jun 2013.

puno sree ~elim ovjeku da postigne ~eljeni u inak :D
FantomSBAMBASADOR

jun 2013.

Sretno sa lje anjem! Mene zanima u kakvim se to kapsulama radi u koje se puni i gdje se mogu nabaviti

jun 2013.

Mazar samo naprijed znas da zeljno iscekujem rezultate z7 i nadam se da smo konacno nasli strain koji se moze obracunat sa rakom
SkyHighatristPOZNAVALAC

jun 2013.

Standardne ~elatinske kapsule, Google is your friend. Z7 strain (high CBD content) uzgojia sam i ispratia uputstva (sat vremena u penici na 120 C). Poznanik zavraava Z7 grow za otprilike 30 dana i po inje terapiju, pokuaau da ispratim i objavim rezultate.
2cvENTUZIJASTA

jun 2013.

Mazar Znaa ata ja mislim, to da mu ne e pomo i pa sam znaa zaato jer on cinca sad bi sad nebi ata bi ako nebi pa zaato ja pa ....... znaa o emu pri am prije se je prijatelj bojao raka a sad mislim da se rak boji njega i to je dobro koliko je ve proaao dobro se dr~i, hahahaha. Reci mu da sam ti rekla neka se j..... hahaha i puno jih pozdravi obojicu
grga77AMBASADOR

jun 2013.

ovaj mazar nas je sve bolesne sada zaduzio da moramo probat z7 je sada kao pisano pravilo.....
mazarLEGENDA

jun 2013.

Mali ego intermezzo (znam da nije dnevnik o meni, ali morao sam probati morao sam vidjeti kakve su to kapsule :samoja ) Malo se vraam na stare staze Uzeo sam danas jednu kapsulu da probam taj medikament i na svojoj ko~i... U 9 ujutro je popio i malo je bilo happy pill..... Sve je bilo viae nego podnoaljivo... Do 14, onda se desio trenutak kad sam zapalio.... Onda me izvrnulo :ludaci_lol: .... Kad me ~ena vidjela rekla mi je da izgledam kao na ulju od Pineapplea... Opet sam se takmi io s Baretom... I joa uvijek se takmi im.... Vidim uskoro kakav je frend, baa me zanima on ne puai.... Samo da ne licka ulje.... :vb_wave:
mazarLEGENDA

jun 2013.

Kontaktirao prijatelja, ka~e da ga ponekad malo glava zaboli, pa proe, i ne vidi nikakvu poveanu reakciju u kombinaciji s uljem. Super. Ka~e da bi samo drijemao, ata bi ja dao za takav jedan dan :snupi: Ali njemu ih je svakako ve previae.... http://www.minds.com/blog/view/49353/must-see-proof-that-cannabis-can-cure-certain-forms-of-cancer i ja kao i svi mi ~elimo vidjeti dokaz na djelu... Mnogi dolaze do ulja kad je ve kasno kad su metastaze (kako grda rije , protrnea kad ju ujea) u inile svoje, kad su se ljudi odali kemoterapijama i uniatili velik broj zdravih stanica i sad im ni kemo ne poma~e... I to do ko zna kakvih ulja dou (a uo sam svakakve pri e o tome) i onda ne ozdrave, zato je z7 igri da kad se doka~e i u borbi protiv raka, da nema puno lutanja i tra~enja vrste :vb_wave:
He-ManLEGENDA

jun 2013.

Za karcinom plua bi bilo odli no uz kapsule koristiti i Z7 u vapeu, samo ato je to malo povea investicija za jedan kvalitetan ureaj.
M a n d o rAMBASADOR

jun 2013.

mislim da za ovakvu bolest niata nije skupo pogotovo tamo neki Vulcano vape,zdravlje i sloboda nemaju cijene ;)
mazarLEGENDA

jun 2013.

Teako mi je sad biti pametan, ali dali smo mu, i z7 ulje na vap i z7 travu na vap oba puta je kaaljao... Dosta je kaaljao pa se ne usudimo baa, ali budemo ponovo, samo da nije esto... I da treba neki kvalitetniji vap tu se sla~em Sla~em se mandor s tobom, ali razumijem i njega s njegovim problemima :vb_wave:
mazarLEGENDA

jun 2013.

Navratio sam kod prijatelja da vidim kakav je.... Dobar je.... Veli ~ena da stalno blesa, vjerovatno od ulja koje uzima paralelno s kapsulama.. I spava puno spava, knjava, drijema, onda se boji da ne smije tako  uvijek se sjetim RS rest and sleep are part of the healing process, tako mu i ka~em da ga malo umirim. `ta bi ja dao za jedan dan knjavanja... Budem, kad deca narastu....

jun 2013.

a naspavace se i nadrijemat on sigurno u ovih mjesec dana hehe
iprezimeAMBASADOR

jun 2013.

sve dobro za prijatelja mazar, probao sam tvoj cuveni z7, svida mi se neudara u glavu uopce tako da kontam da je napravljen radi ljecenja, nadam se da ce i kod tvog prijatelja pokazat zube protiv te bolesti
mazarLEGENDA

jun 2013.

Osim ato stalno spava i odmara, onda kad je budan veseo je, smije se, ponekad blesa, tj. po inje pri ati neke stare stvari kao da su se maloprije zbile i uvjerljiv je, ka~e njegova ~ena, ona je zadovoljna, ka~e da nije depresivan  to je krucijalno ako mene pitate, najgore je kad ljudi utonu u vlastitu dijagnozu, pa padnu u apatiju, depresivni su, crne misli su grozne, ako vas rak ne pojede onda vas one dotuku. A znao je biti tmuran i depresivan... Tra~i tabletu za bolove onda ga ~ena zaapreha, on zaboravi, lijek po ne djelovati, onda ga nakon par sati pita za tabletu, onda ka~e da mu ne treba, da ga ne boli niata.... :vb_smash: Joa malo komunikacije s CBD Crewom; The capsules can be a great addition to people with pain, insomnia and during cancer treatment etc, you can make it with outdoor weed as well, no problems. But a CBD rich oil is a stronger medicine and definitely worth using on severe deceases if you have the opportunity to make it or get a hold of it. when you consume THC with CBD , the CBD helps you to tolerate more THC and the effect will last longer and you can consume more. And as you know CBD has other good qualities too. I am exited to hear if you get to test the oil. Stay in touch and let us know how the z7 oil work for you in the future as well, It is nice that you take control of your own health and try things that feels right for you. As a grower you know how important it is with the right PH for plants and that goes for our body as well. most of us have to acidic body due to eating processed foods and sugar etc. If you drink a freshly squeezed lemon or a shot of vinegar it helps your body to be more alkaline, It is a lot of information on line, and many who have changed their condition with changing diet to more organic fruits and vegetables. You are what you eat. :) Just like the plants, better fertiliser healthier plants. if you have any questions don't hesitate to ask O lu~natosti organizma viae na https://www.vutra.org/topic/9791-regulirajmo-phalkalizirajte-ili-umrite/ :vb_wave:

jun 2013.

:ridinghorse: :respect:
mazarLEGENDA

jun 2013.

Bio sam sa sapatnikom jednim kod kolege. Baa je ostavio dobar dojam, da ne le~i u krevetu, reklo bi se da je zdrav. Malo preplanulo u licu, odaje takav dojam. :sun2: Ali brzo doe do izra~aja doticaj sa uljem, malo ga mu i pamenje pa sam mu morao ponavljati neke stvari od zadnji put. kad nije na ulju nije takav;) Nee joa na pregled dok ne odradi tu cijelu kuru s kapsulama (ima ih joa za cca dva tjedna). Takoer i ulje domaice je i dalje u igri, ali radi se na tome da bude neko s pedigreom. }ali se da je stekao toleranciju, pa mu je malo 1 g dnevno :respect:, ne puca ga ???????
weedoyeLEGENDA

jun 2013.

zanima me dal se ovo za pamcenje odnosi samo gde postoji velika koncetracija thc i jel on glavni krivac ili postoji i kod sorta sa manjim udelom thc? i koliko bi trebalo da se pauzira da se tolerancija izgubi?
mazarLEGENDA

jun 2013.

On vjeruje RS, i njegovim koli inama (1 g dnevno)... Meni su komentirali samo da su mi o i bje~ale kad sam bio na toj RS shemi, pamenje me slu~ilo... Vidjet emo kako e biti s nekom koja ima pedigree ( u planu je i ww, a i kraljica z7). Tu e pamenje bolje funkcionirati, bar tako mislim... Bojim se da z7 ulje baa i ne mo~ea jesti po 1 g dnevno, ali vidjet emo... Dao sam mu da proba i baa ga je uspavalo, zbog toga mislim da je nemogue to ulje 1 g dnevno jesti. Svi koji su ga probali rekli su mi da to ulje nije baa za zeku, nego je baa za lije enje. Na svom iskustvu ti mogu rei da je meni od kure od 3 mjeseca i pojedenih 55 g trebalo cca mjesec i pol dana da mi se tolerancija izgubi... Ali neu mu dozvoliti da naglo prestane, nego da postepeno smanjuje s tog 1 g :vb_wave:
iprezimeAMBASADOR

jun 2013.

bilo bi u redu da ti mazar s obzirom na iskustvo vodis ekipu :thumb:
mazarLEGENDA

jul 2013.

opet sam navratio do prijatelja neki dan.... moju ~enu je totalno aokirao s nastupom, rekla je da uope ne izgleda bolesno, da sav sjaji nekako.... ak se i povela pri a o tome, da joj se sli no desi, da ne ide na kemo, ostalo sve znate :thumb: za 10ak dana zavraava sa kapsulama, pa se nadam da emo vidjeti nekakve nalaze, da vidimo ata je napravilo.... Idalje nastavlja s uljem domaice - to mu je stalna terapija :vb_wave:
crunkisiLEGENDA

jul 2013.

Svaka cast! Nadam se najboljim rezultatima
mazarLEGENDA

jul 2013.

Opet sam navratio do prijatelja, nabavio je neko novo ulje, dosta ja e od onog staroga, nisam kuaao ovo novo, staro sam na vap probao i mislim da je sativa neka bila u igri, a ovo novo ga razbija, totalno ga uspava (nadam se da je indika), kapsule punjene z7 je ostavio ono malo da ih ima samo za no. Imao je fazu povraanja za vikend (ne znamo koji je to an razlog), ali smirilo se sad je opet sve OK Vidjet emo ata se deaava s pregledom (naravno da zdravstvo ne ~ele troaiti ni vrijeme ni novac na otpisane), bilo bi super da u bolnici svojoj napravi pregled jer oni imaju stare nalaze i lako vide ata se deaava, ako niata ii e negdje privatno... :vb_wave:
mazarLEGENDA

jul 2013.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ubija-nas-rak-pluca-s-vise-od-3000-novooboljelih-godisnje-u-samom-smo-vrhu-medju-zemljama-europe/689707.aspx a kako je tek u Srbiji...
mazarLEGENDA

avg 2013.

nema viae kapsula od z7, sad je samo neko no name ulje u igri, ali uskoro e biti neko s pedigreom (ww)... na njemu se ne vidi nekih promjena ato se ti e zdravstvenog stanja, izgleda da nema do ulja (z7 , naravno), kapsule vjerovatno poma~u ukoliko se osoba odmah odlu i za :maryjane: , a ne nakon 30ak kemoterapija, i to ulje (z7) je uskoro u planu... :dada
mazarLEGENDA

okt 2013.

Nisam ve dva mjeseca niata napisao ovdje, sad e biti i novosti, nadam se, frend je dosta loae..... Ali s druge strane sad ima z7 ulja, tek je po eo, pa emo vidjeti kako mu bude... :vb_wave:

okt 2013.

sretno mu bilo
mazarLEGENDA

okt 2013.

uo sam se s prijateljevom boljom polovicom, ona je puna hvala za z7 ulje... Ka~e da ima apetita da dobro jede, da dosta spava i odmara i ono njima najva~nije nema bolova... S prijaanjim uljima nije baa bilo tako... Budem uskoro do njega da malo popri am.... :vb_wave:

nov 2013.

ima li ata novo o stanju prijatelja mazare?
mazarLEGENDA

nov 2013.

Ej damsa tek sad sam vidio tvoj post Navratio nakratko kod prijatelja... Teako je, u~asno teako nekome promijeniti mentalni sklop, kad se ovjek preda i boravi u krevetu ve godinu dana... Samo za usporedbu, isti tip raka kod druge osobe, a totalno druk ija slika o njoj; vesela, nasmijeaena, prpoana... Ona je rak stavila (po najnovijim nalazima) u stanje remisije i dobila je sad vjetar u lea... Isto koristi ulje... Mora osoba samu sebe uvjeriti da e se izlije iti, bez takvog nastupa izgleda da nema rjeaenja, ali vidjet emo dalje...

nov 2013.

najbitnije u lije enju bilo koje bolesti je to da pacijent vjeruje da e se izlije iti i da ne di~e ruke od ~ivota. uz vjeru u sebe i puno optimizma mogua su uda...

nov 2013.

Sla~em se s gore navedenim oko stava, te da nema predaje. Uglavnom dok je ovjek pod kemoterapijom, (a pri am to iz iskustva sa majkom), ak i mogu razumjeti da mu je dosta svega i da gubi snagu i volju, jer to je svirepo trovanje, ali ako pree na alternativu i ulje i ne vjeruje u to, iako su nuspojave gotovo zanemarive u odnosu na kemoterapiju teako da tu mo~e biti uspjeha. Na~alost.

nov 2013.

nisu nikad uvjeti bolesti isti rak ima vise okidaca ako je samo zbog vanjskih cimbenika (kemija,zracene teski metali i tak to) lakse se leci ako je rak proizaso prvobitno iz stresa straha i psiha je u kurcu a uz to su uvjek i oni prvi cimbenici teze se ljeci jer psihu je tesko popravit ako nema 100 postotne vjere i nade i sigurnosti u ljek i izljecenje u svakom slucaju ulje izljeci 7 od 10 pacjeata sa rakom to su najbolje sane koje postoje ako se tome pridoda zdrava prehrana izbacivanje rafiniranog smeca poput secera i bjelog brasna i jake detoksikacije sanse se jako povecavaju ali to zapacjenta cesto znaci i promjena zivota koju nije svako sposoban napraviti

dec 2013.

pozdrav mazar! :wave: evo ovako.. majka je doala kod mene sino, sa uko enim vratom i rukama.. htjela je malo ulja.., dala san joj.. malo viae nego zadnji put. otprilike dva zrna ri~e.. oko 18.30h.. nakon uru vrimena osjeala se bolje.. ubrzo su otiali a, i nismo se uli do maloprije.. zove me sad i ka~e da ju je sino oko 23h uvatila muka, povraala je, i nije se mogla uspraviti.. jutros nije iala na posao, cijeli dan spava, vrti joj se i boli je trbuh.. smijemo se tome, ali nije mi svejedno.. u emu san pogriaila? jesan li pretjerala sa koli inom?
mičurinLEGENDA

dec 2013.

Nisam pratio,ali sam neato itao o tebi,tj tvojoj mami.. da nisi mo~da malo pretjerala? Neznam koliko kontinuirano uzima ulje,ali dva zrna ri~e su puno,ako nije stekla malo veu toleranciju!?!?
mazarLEGENDA

dec 2013.

klasi an primjer overdosea... :snooze: neki dan sam sluaao vrlo sli nu situaciju... a osobno sam ju do~ivio par puta... oporavit e se...

dec 2013.

Kako komentirate ovo : na stranici Mediccana.com piae da njihovo vrhunsko konopljino medicinsko ulje ima , gledaj sad, : THC 74.1% , CBD 6.5% ,THCV 2.4& itd..itd... Jel to uope mogue??? THC 74%??? kako? odakle? koja sorta? Ja tra~in ka budala koje fem Indica sjeme kupit za izlje it mami karcinom , i najviai postotak THC-a, koji san uspija vidit, je oko 20-25%(piae da je to : high THC) i to mislim od Barney seeds farm , njihove sorte... Kad ove navodno mediccana imaju 74%??? Nije mi to jasno... Molim kvalitetna razmialjanja , tako da svi svatimo o emu se tu radi. Hvala.

dec 2013.

kako do te stranice, ja vidim samo ovo

dec 2013.

Jedno je biljka a drugo je ulje tako da ti procenti uopate nisu neverovatni. Ima ulja sa preko 80% THC-a. Edit (evo ata wiki ka~e): Reported THC contents vary between sources. The 2009 World Drug Reports reports THC content as "may exceed 60%". A 2013 American forensic science book gave a range of 10-30% delta-9 THC by weight.[3] and a 1972 American forensic journal reported a range of 20-65%.[4] current testing labs such as "SC Labs" in Santa Cruz California, "Steephill Labs" in Berkeley California and "GreenStyle Consulting Solutions" test cannabis products and regularly report oil potencies ranging from 30-90%, with levels of dispensary quality oil typically ranging from 60-85, occasionally higher and occasionally lower. Some extracts have supposedly been tested to over 99% THC but involve a multiple stage chemical process. Edit 2 (da ne spamam ovde): Ulje je samo jedan deo biljke i u njemu su koncentrisane te sve zanimljive stvarcice koje mi vijamo tako da ako biljka ima 20% THC-a, zamisli koliko tek ulje ima. Uglavnom, da, nije nista cudna ta cifra. :) A wikipedia nije zakon, nego eto prva stranica koju mi je google izbacio, ima tih podataka svuda po netu.

dec 2013.

Kako do te stranice , evo ovako, ako iman dopuatenje pokazat : http://www.mediccanna.com/?product=hemp-oil-10g Jolly , tu oni navode sastav svog vrhunskog ulja , zna i ti ~elia rei , da ako kvalitetno sjeme npr. ima 20 % THC na svojoj deklaraciji (primjera radi..)- tada ulje proizvedeno od takvog sjemena bi moglo imati ovaj jako visoki postatak 70-80% THC . Ako si to ~elija re onda mi je puno jasnije. By the way , ono ata piae na wikipediji esto ne odgovara pravoj, potpunoj istini , ponekad mo~da samo djelomi no, i ateta jer svi esto tra~imo baa tu neke podatke..
_melli_ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

hmm ovo bolje nego na :google2: ... extra ste
portorikoENTUZIJASTA

jan 2014.

Pozdrav svima! U fazi sam odabira sjemenki,pa pokuaavam izguglati i "z7" ali ne dobijem to ato tra~im. Ispadam papak,ali molim pomo tj. puni naziv ili sl.Btw., podupirem WEEDetixa da je puna vjera u ozdravljenje najva~nije od svega,zapravo prvi i nava~niji korak na tom putu,prakti ki pola posla, veina stvari se zbiva u naaim glavama. Dalje je samo tehni ki dio, a treba puno pa~nje dati i prehrani. Po mome tu je makrobioti ki na in ishrane najbolji, oni baa ka~u da se treba uvati tri bijele smrti (aeer,braano i sol). Dakle- "z7?" ?? Sretno E,baa sam papak.Stavio "z7 seeds"i sve doalo.Zanemarite moj upit.

feb 2014.

Kak se pajdo dr~i?Jel ima kaj novo?
mazarLEGENDA

feb 2014.

Bio sam ju er kod prijatelja.. Ne stignem.... Ugl. nije dobro, metastaze po ramenu, ali ii e na lokalno zra enje... I idem sam (solo), drugima ga je teako gledati u takvom stanju... Prva tura z7 je gotova, opet su punili kapsule, joa je ostalo materijala i za ulje, ali troae ono ww ulje i dalje, pa e polako i z7 ulje napraviti...
mazarLEGENDA

apr 2014.

jesus koliko nisam bio kod prijatelja..... Ju er sam nakratko navratio, i moram priznati da me je malo pozitivno aokiralo. Doduae joa uvijek je u krevetu, ali sam malo popri ao sa njegovom ~enom koja je sad aamanka :respect: Ulje z7 nisu ni radili, samo roka one kapsule punjene z7 travom i pri a da joj je mu~ bolje :thumb: Da nema bolova i da nema problema sa spavanjem. Da je kona no malo dobio na kila~i. Ne znam da li je od z7 ili ~ene koja je sad stalno s njim i futra ga klopom... Nije bitno, glavno je da je bolje...
mičurinLEGENDA

apr 2014.

kakve su to ampule sa Z7? punjene samo ganjom ili ?
mazarLEGENDA

apr 2014.

To ti je bio dio konverzacije sa curama iz cbd crewa, one su mi dale savjet; "There is many ways to consume CBD rich cannabis as medicine and i see the method "Heat and eat" effective, easy to make at home and inexpensive. You take a cured bud and crumble it a bit, heat it up in the oven on 120 Celsius for 1 hour, then grind it up and put small amounts 0,1-0,2 g in capsules and eat from 1 to 3 a day depending on your needs. I learnt about this method through a friend who had two brain tumours and the doctors had given her a couple of months to live. She used this method and took 3 capsules a day for three weeks before she went back to the doctor to do a scan. They where amazed to see that the tumours went away, this is 2 years ago and she is still going strong. After this we have tried this method on several chronic illness and other illness with great results. It might not work the same on everybody, but it is definitely worth a try, and you don't need much material to make it."
Mikan91ENTUZIJASTA

apr 2014.

Mogu li se te kapsule uzimati zajedno i sa uljem?
mazarLEGENDA

apr 2014.

Moj savjet je da uzimaa kapsule tokom dana, a nave er ulje... Osobno ne bi uzimao istovremeno, jerbo sam jednom prilikom uzeo kapsulu za probu, i nakon par sati zapalio i onda me izvrnulo.

apr 2014.

Bie da je to dosta jako neznam kako se to ponaaa ako se svakodnevno puai,dali je potrebna pauza,koliko?kad ka~ea da te je izvrnilo mislia na ajapaja,??overdoz??jbg kako smo poeli ispada da bi sve stavljali u sebe vezano za dragu nam biljku,znam samo to ako stalno puaim tolerancija raste a time su i apetiti vei,kad doe do zasienja pauz,pauza,pa ispoetka,u konanici nebi se trebo razbolit,kad malo odvrtim film da sam iaao doktoru min.4godine,dosta o meni nadam se da je frendu bolje uz tako dobru ~enu svaka ast prava aamanka,pozz!!!!!!!!!!!! :ridinghorse:
mazarLEGENDA

jun 2014.

Ulovio vremena i navratio kod drugara. Stanje je loae, smiren je, ina e je sav uspuhan, uzbudi se (uzruja) kad o ne emu pri amo. Sad je miran, pri ao sam mu o LDNu nisam ga ni nagovarao, rekao je samo mo~e. Njegova ~ena ~ali ato nije odmah krenula s uljem ve s tom pizdarijom od kemoterapije. Svi koji ga znaju ne vjeruju da je joa uvijek ~iv, a njihovi oboljeli lanovi su ve odavno otiali....
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

Ulje je siguran lijek za rak 100%. Stvar je da bi pajdo trebao uzimat vece doze, onako kako si negdje spomenuo izraz da ga "izvrne" . Da li troai ulje po 1 gr dnevno barem? Kapsule su dobre, ali one po recepturi koju si dobio od CBD crewa su premalo da bi dostatno djelovale(0.2gr x 3puta dnevno je stvarno premalo). Za jedan gram RSO ulja treba skoro 10 gr suhog!! Probaj mjeaat RSO ulje sa kokosovim uljem, ono omogu uje da se RSO ulje joa br~e abrorbira i lakae ga je troait tako jer nije toliko ljepljivo. 1 gr RSOa dnevno je minimum za rak + kapsula sa dekarboksiliziranim mrvinjem kolko god mo~e.
mazarLEGENDA

jun 2014.

Pajdo je ve pojeo preko 200 ml u zadnje 2 godine. Proaao je i RS shemu, kojoj je takoer vjerovao (poput mene) Ne vjerujem u 100%, po mom iskustvu i info koje imam od oboljelih i lanova njihovih obitelji, ulje im je puno pomoglo, meutim mali postotak je onih koji su se izlije ili. Pomoglo im je u rjeaavanju boli, dobitka apetita i sna... Istina je i ta da nisu odmah krenuli s uljem, ve kemoterapijama.
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

60ml je za 3 mjeseca max. Bitno je od cega je ulje napravljeno. Ja se nebi zamarao sa CBD vrstama previae. Potentne indike su najbolje i to najmanje 2-3 vrste za jedno ulje. Northen Lights, Afghan#1, Maple Leaf Indica, Medicine man, Hindu Kush, Master Kush, Hashberry, Blueberry, Old Time Moonshine, Bubblegum, Aurora Indica .... ima toga kolko hoea.

jun 2014.

svatko ima svoje misljenje i vjerovanje ali prepricavat nesto sto netko drugi tvrdi bez da imas dokaze na svojoj kozi ili nekoga od ukucana i govoriti o 100% je malo pretjerano a sto se tice THC-a i CBD-a nemoramo nista pricat vec su napravljenje tolike studije i istrazivanja u kojima se dokazuju sva lijekovita svojstva CBD-a tako da ono sto je RS tupio godinama sad polako mijenja jer su dosle nove spoznaje o lijekovitim svojstvima kanabioida a savjetovat nekome da poveca doze nije nimalo pametna stvar jer prije nego tako nesto kazes trebao bi znati nesto o toj osobi i kako ona podnosi ulje jer stvaro je malo ljudi koji su u stanju podnijeti 1g dnevno osim ako vec nisu zavrsili u krevetu pa i tako neznaju za sebe....nebi zelio da me krivo shvatis ali ipak se radi o ozbiljnoj bolesti nebi trebalo tako olako dijeliti savjete pogotovo ako nisi isprobao pojesti 50 zrna u 24 h koliko bi bilo otprilike 1g i jos da je napravljeno od nekih sorti koje si gore naveo
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

Ulje napravljeno od Z7 i sli nih sorti je loaije od ulja napravljenog od sorti koje sam nabojao gore. Zaato? Takve sorte naj eae se dobiju od samo 2 roditelja. Zna i da sjeme koje kupujea nema neku varijaciju ato se ti e fenotipa. A ono ato cijelo vrijeme tvrdim je da je ulje bolje raditi od viae fenotipova iste sorte(thc sorte, jedne od gore navedenih) nego od neke inbridane CBDovke.. No vi samo tupite i dalje svoje, pa e vam rezultati i biti takvi kakvi jesu - od 100% izlje enja niata. Viae fenotipova + viae sorti je klju . THC uvijek ispred CBDa! I uvijek najja e THC vrste za rak, a ne CBDovke. Nije da ~elim pametovat, nametat vlastito mialjenje nego samo ~elim podijeliti sa svima vama ono ato sam primjetio i ato za mene i moje iskustvo stoji. Nije ni RS budala, ovjek ima puno viae iskustva na terenu od debil ia u laboratorijima koji samo teoretiziraju i koji nekada tupe samo svoje u cilju prodaje magle za novac. Kanabis se polako ali sigurno pretvara u proizvod! Proizvod je uvijek rafiniran i gubi svojstva koja je imao. Landrace sorte su oduvjek imale CBDa u svojoj strukturi,a od takvih sorti su nastale sve danaanje. Inbridanjem se ialo na eliminaciju CBDa kako bi se pove ao udio THCa i zato danaanje sorte nemaju gotovo niata CBDa. ALI - otvaranjem genetskog bazena, opraaivanjem ato ve eg broja ~. biljaka sa ato ve im brojem m. biljaka dobit ete uda, CBDa, THCa i sto drugih kanabinoida. Raznolikost je lijek! Uvijek u radije uzeti ulje od nekoliko sorti nego ono koje e ubudue raditi neka farmaceutska tvrtka od jednog jedinog klona kojeg imaju i znaju mu sva svojstva koja onda tvore neku deklaraciju. Deklaracija mi niata ne zna i, ono ato je bitno je u inkovitost. Ja sam starog kova, bio sam aktivan lan OverGrow foruma joa davnih dana i pratim sve o kanabisu dosta dugo. Danas je moderno kupovati feminizirano sjeme!!! Fem sjeme je dobro za vutru koju ete puaiti. Osobno ga nikada ne bi upotrebio niti za ulje kojim bi mazao ugrize od komaraca, a kamo li da radim ulje za borbu protiv raka od njega. Gore itam u postu da de ko pita za savjet oko odabira feminiziranog sjemena kojim e lije iti majku od karcinoma. Fem sjeme nije dobro. Zaato? Znate li kako se ono proizvodi? Imate 100 klonova recimo jednog fenotipa bluberija. Jedan klon ili viae njih se tretira sa STSom. Sjemena od jednog fenotipa na tisue. Zna i da taj bluberi koji sada sam sebe oplouje nedaje nikakvu raznolikost u potomstvu. Zar ne? Sve biljke od tih sjemenki e biti jako sli ne. To ne valja za ulje koje je namjenjeno borbi protiv karcinoma. Dobro ulje bi trebalo imati ato airu lepezu kanabinoida, POZNATIH i NEPOZNATIH!
FantomSBAMBASADOR

jun 2014.

Opa mali zeleni, ne samo da se razumijea u medicinu, pa ti znaa kako se i sjeme dobiva. Ubiti ti samo preska ea, kad te netko pobije ti udaraa u druge grane. Priao si da treba rokat gram ulja dnevno i tu te je marac sa svojim pristojnim odgovorom pokopo i sad pametujea po sortama. Jesi probao kada uzeti gram ulja, jesi li uope probao ulje? Sad si zamisli da kad netko dobije rak i kad je rak u poetnom stadiju, kad je ta osoba 'zdrava' da guta neato od ega cijeli dan spava i od ega nije sposoban niata osim za krevet, u tome je problem ata e svi prvo vjerovat doktoru. I onda kada bolest uzme maha, rei e e sad bi mogao probat ulje. A onda je ve kasno. Jel znaa nekog da se izlje io sa tim tvojim sortama?

jun 2014.

@Green to je tvoje misljenje i svako bi se trebao drzati onoga u sto vjeruje....moj put do ulja je bio prepun gubljenja, nervoze i straha da bi u konacnici dobio svoje ulje i zato se trudim naci sto jednostavniji i efikasniji nacin da ostali kojima je potrebno olaksam ono sto sam ja morao proci...trebas uzeti u obzir da 95% ljudi koji se odluce na ulje nikad nisi bili u kontaktu sa canabisom a kamoli uzgajali i jos uz to nikad nisu osijetili kako to djeluje i sta se desava nacitaju se postova kao sto je tvoj naruce neku od jakih indica nekom srecom uspiju uzgojiti i napraviti ulje i onda slijedi ono najgore nakon svake kozumacije osoba se osijeca lose omamemljeno, uspavano dolazi do glavobolja, povracanja i onoga najgorega a to je paranoja i prvo sto pocnu osijecat kao djelovanje ulja je strah od ulja i tu ih 90% posto zavrsi svoje lijecenje uljem a nisu ni uspijeli povecati dozu na 2 zrna...to je scenariji koji sam od kad sam na forumu vidio puno puta i zato imam ovakvo misljenje jer ga temeljim na praksi sa ljudima koji nikad nisu bili u kontaktu sa canabisom ali zahvaljujuci oprezu i sortama sa dosta CBD-a ti ljudi jos i danas konzumiraju ulje i osjete sve njegove dobrobiti.. Moj slijedeci grow ce se sastojat od sorte koja ima samo CBD i od nje cu praviti ulje i mijesati ga sa uljem od kusha do zeljenog omjera THC-CBD ali za doci do toga je trebalo vremena a za sve one koji ce tek pocet trebaju ici na sto manje komplikacija a to je fem sjeme organski uzgoj ne zato sto je organski vec zato sto nemozes zajebat sa PH i naravno sorta sa dosta CBD-a jer takvo ulje je troduplo lakse konzumirat i samim tim puno veca mogucnost da ce se svidjeti bolesniku i da ce se od njega osijecati ugodno pa samim tim i povecavanje doza ce ici automatski obojica smo iznijeli svoja misljenja nijedan nije ni u krivu ni u pravu jedino bitno je da svako nadje ono sto mu odgovara jer bez toga lijecenja nema jer ako nesto neodgovara tesko da ces nastaviti lijeciti se sa time
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

@FantomSB - kad neato ka~em nastojim da to i stoji 100%. Gram ulja dnevno mo~e izlje iti rak, 100%. Da ne znam o stvarima o kojima pri am ne bi ih ovdje niti pisao. Osobno sam uzimao preko 1g i kod tih koli ina niti nema paranoje. 1g+ zna i samo odmarati(spavati) i jesti(kvalitetno). To je i cilj bez kojega oporavak nije ili je teako postii. Ljudima doktori ka~u da imaju joa 2-3mjeseca max. ~ivota i onda oni ne ~ele spavati ve se ~ele zaj*****ti. I sluaaj doktora usprkos tome ato i sami koji nismo doktori vidimo koliko je u inkovita kemoterapija i zra enje. Sorte koje sam nabrojao su sigurne 100% i sam nebi uzimao niata drug ije. @Mario339- kontam te ve inu ato ka~ea i dobro govoria. Ono s ime se ne sla~em je da ulje ljudi uzmu ali premalo ga uzimaju. 50-60g je za 3 mjeseca maksimalno kot teakih bolesti. I da, treba biti jako omamljen, kolko se mo~e naravno i puno spavati. 16 sati sna i viae dnevno je super. Spavanje samo po sebi igra veliku ulogu u borbi protiv karcinoma. Ideja sa mjeaanjem ti je super, i ja radim na tome. Ali i dalje vjerujem da je ulje za borbu protiv raka najbolje sa samim THCom(minimalno CBDa). Ulje sa CBDom je dobro za prevenciju i protuupalno je. Kombinacija 2:1 CBD:THC je za razonodu. Naravno da je takva mjeaavina zdrava ali nije dovoljna za karcinom. Ipak ima neato u THCu i njegovoj psihoaktivnosti i ja ini, naposljetku i rak je jaka stvar. Dobro je raditi mjeaavinu ulja, a radit nove hibride sa savraenim odnosima je skoro pa gubljenje vremena. To se danas prodaje, makar i bilo dobro samo je stvar u teoriji, a sjeme koje ovjek kupi je mo~da druga pri a. Industrijska konoplja je puna CBDa, pa to nitko ne spominje i o tome ne misli. A kamo li da netko radi ulje od industrijske konoplje.. Joa ktome i to je zabranjeno..

jun 2014.

litlleGreen - zadnja dva posta :thumb: sla~em se apsolutno kad ti doktor veli da ti je ostao koji mjesec ~ivota.............omamljenost i pospanost su sporedna stvar, da ne velim niata naspram kemice i zra enja, otpadanja kose, povraanja, manjka apetita, mu nine,proljeva i joa sto drugih vidljivih i nevidljivih oate enja i naravno uz sve te otrove je ovjek prepariran i zga~en.....eh omamljenost i pospanost..... isto tak svako mo~e imat svoj dojam i zapa~anja pa nek radi kak mu/joj paae raznolikost i im airi spektar kanabinoida - ja vjerujem da to lje i rak po pitanju jedenja grama ulja....pa kaj je to naspram alternative od doktora?pa taman da te neznam kak zavalja je puno ugodnije od kemice.....malo po malo kad se jede i polako pove ava skoro da nema overdoza....zanimljivo je da je ljudima ok bit zgaan i zdeformiran od ljekova....onda je to najnormalnija stvar na svijetu a kad su zavaljani od ulja, ve inom ugodno, e onda je to problem..... pis bradrs
Mikan91ENTUZIJASTA

jun 2014.

Moj cale je trenutno na trecini grama dnevno i skroz je ok,doduse uzima ulje vec mesec i po-dva,al problem je sto je skupo ovako uzimati na ulici,a moje ce tek da stigne za 3-4 meseca mozda...sad se razmisljam da kupim ulicarku pa da mu napravim dozu ispalo bi jeftinije,al sad je pitanje kvalitet ulicarke,uglavnom su albanska govna prskana ko zna cime... Poenta je,da gram dnevno kad se postepeno dodje do njega uopste ne padne tesko...Moj cale je u pocetku imao problema sa omamljivanjem ali kako je sve vise uzimao to mu se telo navikavalo...
mazarLEGENDA

jun 2014.

Little green vidio sam ljude koji su jeli 1g dnevno, a bolovali od raka i nisu se izlije ili, znam osobe koje su jeli 5 zrna po konzumaciji 3-4 puta dnevno i izlije ili se vrlo vjerovatno je razlika u tipu raka od kojeg su bolovali. I ja sam se pomamio za RS i proaao to njegovo meutim to nipoato nije za MS. Marac  moraa mijeaati, isto CBD ulje nije za rak, znam osobu koja je pojelo toga 120 mL i niata od izlje enja, ali me golica za MS jer sam probao tog ulja i drugi dan sam bio nevjerovatno dobar.

jun 2014.

dosta si dobrih stvari napisao, ali ovaj dio mi nije jasan jer malo proturje ia sam sebi. govoria koliko je bitna raznolikost kanabinoida u ulju, a onda ka~ea da je bolje da bude ato manje CBD-a. mislim da su svi kanabinoidi podjednako bitni jer znaa i sam da isti THC previae udara u glavu, dok CBD opuata i uklanja mu ninu, upale, itd... ne ~elim se upuatati u daljnje rasprave jer nemam puno znanja, a joa manje iskustva u lije enju uljem. cijenim vaa trud i volim pro itati dobre rasprave pune argumenata temeljenih na iskustvu, i zato vas molim da samo nastavite u dobrom smjeru! ;) uglavnom, ono ato se mo~e zaklju iti iz napisanoga, tj. ato sam ja ia itao iz vaaih postova je da NE POSTOJI univerzalni "recept" za lije enje svih bolesti, treba eksperimentirati sa puno puno vrsta i razli itih omjera kanabinoida za pojedine bolesti, ak i za pojedine ljude, jer sva iji organizam reagira druga ije.
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

Mo~da u meuvremenu dok ekaa svoje ulje ipak nabavi neku albanku. Gledaj uzeti najbolje ato mo~ea za prvu ruku. Ako je sa ceste gledaj da li ima kristala po vrhovima. `to ih viae ima to je neki znak da je bolje suaena, skladiatena, da se viae pazilo... Dr~im fige za aleta! :) Mo~da je razlika u tipu karcinoma kao ato ka~ea, ali nekako ne vjerujem. Kvalitetno ulje bi trebalo stati na kraj svakoj vrsti raka. Nekako mi se ini da je uvijek stvar u kvaliteti ulja i mo~da na inu pripreme. Alkohol npr. otapa klorofil i iako je klorofil dobar za neke stvari, teako pada na ~eludac. Od toga nastaje mu nina naj eae. Benzin je najbolji, naravno nikada onaj sa benzinske pumpe(nego pentan, heksan). Benzin radi ulje najviae kvalitete, med :) Kod MSa bi najbolji bio vei postotak CBDa. CBD djeluje protuupalno i negdje sam itao da se pokazalo kako kod MSa onda lije i sekundarne upale koje se javljaju na mozgu i l. mo~dini. THC u kombi sa CBDom bi teoretski na kraju lije enja simptoma stavio MS u mirovanje. Ima puno faktora gdje se mo~e zajebat - od loae vutre, pa alkohol(sa njim niata od zlatnog prvorazrednog ulja), pa nedovoljno iskuhavanja na kraju procesa u dobivanju ulja - nedovoljna dekarboksilizacija... Da li si probao za ms mjeaat RSO sa kokosovim uljem? Ono ti poma~e da ulje lakae razgradia, br~e djeluje. Naravno poato je onda RSO razrijeen uzima ga se viae da bi koli ina u dozi bila kao i prije razreivanje. Za ms mo~ea pomjeaat 1:5 ili kolko ti paae.. Roknea mjeaung u nekoj bo ici u toplu vodu (70 st celz.) i zamjeaaa to fino za 5 minuta. Kod raka sa visokim postotkom THCa nemo~ea fulat. CBD uvijek dobro doe kao i drugi kanabinoidi. CBD je protiv upala. Bilo bi idealno ako se ~eli neki omjer ,recimo 1:1 u ulju, napravit ga od jakih CBDovki i jakih THCovki. To je puno bolje od sorti za koje prodava i tvrde da imaju omjer 1:1. Opet, kod raka mislim da CBD nije toliko bitan. Kod raka bolje na ziher, ato zna i puno THCa. THC iz THCovki jako udara u glavu, ali na fini na in. Pogotovo ako se biljka bere potpuno zrela, tjedan-dva od kada izgleda da je za brati. Ima neato u kristalima koji su po eli smeiti u odnosu na one samo mlije ne i prozirne. Kao kod banane, ljekovitija je ona zrela sa smeim to kama od zelene. THC je sedativ i pol i od njega ne bi trebalo biti nikakve mu nine. Kod kvalitetnih sorti javlja se stvarno minimum paranoje. CBD ima protuupalna svojstva, malo balansira haj - viae od njega haj balansiraju razni terpeni i njihove kombinacije. Ma cijela nauka koja se tek razvija i u nju nije potrebno niti ulaziti previae. Priroda je priroda i njen plod je najbolji, naravno uz raznolikost u odabiru plodova :) Mislim da postoji univerzalni recept za rak, ~elim u njega vjerovati i do sada se pokazao kao "nemo~ea fulat". To je recept od Ricka. Treba ga se dr~at ato se ti e procedure kod dobivanja ulja i dr~ati se to no protokola konzumiranja. Upotrebiti jake indike i to zrelije od onog ato itamo da predstavlja zrelo. Kad je zrelo nema paranoje. +Benzin uvijek prije alkohola. ISO i 95% alkohol je dobar samo misli da on mo~e izazvat mu ninu kod e ih doza zbog klorofila. Nekom od klorofila nije niata dok e drugom biti jako loae. Klorofil je ina e jako dobar i zdrav, ali za neke kada je u ulju ne valja. Osim raka postoje i druge bolesti, ve ina najgorih od ostatka su autoimune bolesti. Kod njih bi kombinacija RSO ulja od istih THCovki + RSO ulje od CBDovki bila najbolja. Mjeaaa malo po malo dok ne primjetia da si dobio dobar omjer tj. lijek. CBD poma~e u obnavljanju oate enog tkiva i ubija patogene. Dobar lik sa puno iskustva, preporu a ulje od THCovki za rak: http://boards.cannabis.com/concentrates/200017-my-experience-rick-simpson-oil.html

jun 2014.

@Mazar znas da cu mijesati i to onako kako mami pase jer ona je ta koja ga treba ja sam samo rekreativac :D @Green neznam tvoju pricu i tko je tebi u blizini obolio od karcinoma ali jedno znam sigurno da su odrijedjene osobe imale kvalitetno ulje uzimali abnormalne doze toga ulja i danas ih vise nema i sad na ovaj tekst ce se opet navezat neki dobro namjernik (nemislim na tebe) koji je pogledao nekoliko snimaka na youtubu i rece mi da ali on je bio na kemoterapiji pa zato ulje nije pomoglo....pusti price od 100% to nepostoji i sve ovo moje pisanje je bilo potaknuto tvojim 100% u ove teme zalaze osobe koje nemaju pojma o nicemu ali traze magicni lijek i citaju tvoje postove i nema veze sto sam ja sve napisao njima ce uvijek biti lakse prihvatiti tvoje misljenje jer tvoj post im daje vecu nadu....ja to nebi nikada mogao uzet zdravo za gotovo i preuzet odgovornost tvrdeci nekom da ce ga ulje izlijeciti 100% to je moje misljenje i iza njega stojim jer da netko ima 100% lijek za rak u tjedan dana bi bio bogatiji od hebenog Marcka Zuckeberga toliko od mene vrlo rado bi pokrijepio svoje teze sa dokazima ali trenuto se nalazim u periodu kad nemam previse vremena da tipkam na forumu ali kad stignem sigurno cu sastavit jednu kvalitetnu temu vezanu za ovo
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

Mario, ja bi kao i ti htio podjeliti svoje iskustvo koliko to mogu i kao i ti htio bi pomoi drugima. Ljudima fali nada, pogotovo kada su teako bolesni. Nada je jako dobra ako ima vrste temelje. Ponekad je u nadi i vjeri u izlje enje klju za stjecanje zdravlja, a druga polovica je u prehrani/lijeku. Ulje ne mo~e naatetiti ono mo~e samo pomoi, tome u prilog govori i danaanja znanost i to u sve veoj mjeri. Ono ato sam prou io, pro itao, uo i naposljetku sam provjerio daje mi nadu u to da je kanabis ultimativni lijek za mnoge teake bolesti koje na~alost uzimaju mnoge ~ivote i to u kratkome roku. U tome kratkome roku ovjek se mo~e po eti zdravo hraniti, ali ne mislim da je samo hrana lijek(je kao prevencija, ali kad je ve sranje onda teako). Ali, zato mislim da je ulje lijek, naravno kombinirano uz zdravu prehranu(puno alkalnih namirnica) dati e joa br~e i bolje rezultate. RS npr. preporu a jedenje koatica iz jabuka, koatica iz marelica koje imaju u sebi male koli ine cijanida. Svi mogui vitamini iz kvalitetnih izvora isto su bitni, a tako i svi minerali. isti vitaminski suplementi kao askorbinska kiselina(vit c) takoer su super. I "ludi" "dr." Rosso o svemu tome tupi pa ka~u da je lud i nitko ga ne sluaa. Hvala bogu, ja sam okrenuo neg. iskustvo u pozitivno u praksi i isto bi ~elio i tebi i svima. Kroz iskustvo sam nau io/vidio da ljudi niata ne sluaaju, ne jebu dobre stvari ni pola posto - eventualno kada su par dana do groba se predomisle. Najbolje bi bilo da si je svako pametan za sebe i od takvih onaj koji si sam pronae u ulju lijek - taj je vjerojatno 100% izlje en. Ljudi najviae sluaaju doktore, onda sebe pa sve druge. Meu ovima treima ima uvijek onih od kojih mo~emo neato uti i nau iti. Takav primjer je i Rick Simpson. Mislim da je dobro dijeliti vlastito mialjenje sa drugima, dijeliti iskustva jer tako se na kraju i dolazi do najboljih rjeaenja koja e onda stvarno vrijediti za ve inu ako ne i sve. Komunicirajui svi u imo i razvijamo bolje alate. Ja bi najradije da lijek za rak bude besplatan, da ga svako mo~e sam napraviti i da je toliko proairen i rasprostranjen da ga ima toliko da ga se mo~e dijeliti onima koji su u strci i neprilici. Jedino takav besplatan lijek, govorim o ulju, bio bi efikasan. Farmaceutski proizvod uvijek e biti napravljen sa propustom i zato e i koatati. Takav proizvod ubrzo tra~i drugi proizvod, pa ta dva joa novih pet itd. a to je dobra ra unica za zaradu. Ali naravno to o emu pri am za sada je utopija i cijela stvar je joa uvijek zabranjena. U 21. stoljeu zdravlje ne bi trebalo biti luksuz ve osnovno i za sve jednako pristupa no ljudsko pravo. Danas nam u tome puno poma~e internet, otvorena komunikacija. Informacija ima nevjerojatno puno i "samo" treba probrati pravo od krivog. Koji puta to "samo" nije jednostavno, ima nas svakakvih i postoji bezbroj faktora u ~ivotu. Za kraj u ukratko navesti par stvari koje bi i sam sebi uveo u lije enje kvalitetnim uljem da bi se lijek nekako zaokru~io, a to su: alkalna prehrana - naplavljuje organizam kisikom, pravilno disanje - trbuano disanje, svi vitamini i minerali - iz prirodnih izvora i farmaceutskih, ekstrakti gljiva i biljaka. Koatice od marelice, i kao ato RS ka~e koatice iz 2-3 jabuke dnevno. Preraeno meso, aeer - tu spada i bijeli kruh i bijela tjestenina - sve to je hrana za rak i treba je izbjegavati. Vjerujem da smo svi tu na ovom podforumu da si poma~emo i dijelimo svoja iskustva. Naravno netko e uletiti izvana i po prvi puta, pa i tada mislim da je dobro da ima viae mialjenja, tako i tako na kraju svak sebi uzme ato mu paae. Piz sistrz end bradrz :) Na koncu ovdje nas sve i okuplja neato arobno i ljekovito, a to je ta jedna posebna biljka.
mazarLEGENDA

jun 2014.

Are you talking to me? svaki put kad krenem odgovarati, opet se netko ubaci, ali drago mi je da ste si vi pospikali :common028: Sad ekamo nekog novog - Molim hitno pomo- koji strain za rak jetre :crash: Da je o meni rije , ve sam negdje postao Medicine Man + z7, ali dosta je nezahvalno tjerati ljude koji bi htjeli magi ni lijek i objaanjavati im da bi trebalo u box 100cm x 100cm ubaciti i joa par regularki MMa Istina takoer i jest da ima jako teakih ljudi za koje treba ogromna koli ina strpljenja da im se koliko toliko pomogne i olakaa. :vb_wave:

jun 2014.

izvinjavam se sto upadam al me zanima u cemu je ovde kvaka, kostice jabuke sadrze cijanid i do sada sam mislio da se ne savetuju za ishranu. jel se cijanid koristi za lecenje karcinoma pa je u tome poenta ili...
Mikan91ENTUZIJASTA

jun 2014.

Fora je u vitaminu b17 ili laetrilu koji u kombinaciji sa malim dozama cijanida moze ubijati celije raka,najvise ga ima u kosticama kajsije(marele) i postoji odnos koliko bi covek mogao da unese u odnosu na svoju tezinu,cale moj je koristio neko vreme ali pocelo je da mu se vrti od toga u glavi. A sto se tice kvaliteta ulja cuo sam da obavezno mora dekarboksilacija zbog lekovitosti tj zbog aktiviranja thc-a,samo ne znam dal je dovoljan onaj proces ostavljama u rerni na preko 110 stepeni na sat vremena,i da jos jedno pitanje ako uzmem albanku(neki skunk cu da nadjem valjda) da li treba da je potapam samo jednom ili mogu i dvaput posto RS kaze da travu losijeg kvaliteta treba samo jednom potopiti... I apsolutno podrzavam presnu ishranu,samo je jako tesko naci neprskano i prirodno gajeno voce i povrce,takodje na pocetku prelaska na presnu ishranu treba odraditi ciscenje debelog creva nedelju dana,pa ciscenje jetre,pa na kraju bubrega i zuci,sve po nedelju dana,klistirima i tinkturama. Plus za jacanje imuniteta i povecanje T celija tinktura ehinacee,ima da se nabavi vrlo jeftino. I naravno kome nije previse naporno Brojsovo gladovanje,ako nekog zanimaju pojedinosti vec 6 meseci se bakcem sa time zbog caleta moze me pitati na private sve sto hoce.

jun 2014.

zaato preko privatnih poruka? ovo je forum, ako imate korisne informacije, podijelite svoje znanje sa svima, to je i svrha foruma!
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

Mo~ea potapati 2 puta bez problema. Ako je vutra baa loaije kvalitete u drugom ispiranju ne ea dobiti puno, ali nema brige. 5 minuta prvo namakanje , 5 minuta drugo namakanje. Ja sam dobio super rezultat sa 2 puta po samo 3-4 minute namakanja. `to se ti e dekarboksilacije ona se dobrano izvrai prilikom iskuhavanja otapala. Mo~ea joa na kraju dobivenom ulju napravit dekarb. ali mislim da nikako na sat vremena.. pogledaj ovdje dijagram: http://skunkpharmresearch.com/decarboxylation/ 7 minuta na 145 supnjeva C ili oko 25 minuta na 122 stupnjeva C za maksimalno THCa.
mičurinLEGENDA

jun 2014.

Ia itao sam novo gradivo,i ima puno stvari o kojima nisam kompetentan pisati,ali me mu i par stvari... Ne ku~im zaatoZ7 nije dobar za ulje kad ima u sebi najbolje indica sorte!?!? Piae da treba mijeaati ato viae indica sorti,a to radimo ako uzgajamo Z7,jer od 10 biljaka imamo 10 razli itih odnosa kanabinoida. Inbriding nije uope loaa stvar,i ne sla~em se da su svi breederi debil ii!!! Bitno je da imamo ato stabilniju filijalu,najbolje od F7 pa dalje do F10,jer onda imamo 99 i kusur % stabilnu sortu. Jedan tip inbreeding-a je kad ukratavamo biljku sa njenim klonom,i postupak ponavljamo cca 7 puta s tim da nam je ~enka uvijek klon od prve biljke,a mu~jak izabrani potomak F1,F2,itd. Mo~e biti regular ili fem,samo ato je sistem malo druga iji... Svi navedeni indica strainovi dobri za ulje koje je naveo mali zeleni su hibridi koje su uradili debil ii poput Nevilla,Shantibabe i njima sli ni ;) Ina e jako dobra tema s puno zanimljivih podataka :respect:
Mikan91ENTUZIJASTA

jun 2014.

Pa na private ako nekog zanima nesto vise,posto sam prepun informacija mogao bih roman ovde da napisem sto se tice lecenja kancera prirodnim putem,namirnice,tinkture,vise vrsta terapija. RS rece sat vremena u rerni bitno da je ispod 140 stepeni,sad cu da vidim da kupim ovu novu knjigu koja mu je izasla,RS protokol,tu kapiram sve zivo pise...
mičurinLEGENDA

jun 2014.

Otvori temu i piai..To je korisno i zanimljivo,mo~da nekome pomogne ;)

jun 2014.

pa to i pita metalmaniac, zasto detaljno na private pa da pises tri il sest puta, napisi roman ovde pa ce procitati svako koga zanima
Mikan91ENTUZIJASTA

jun 2014.

Ok nije problem,cim ugrabim vreme da ispisem tekstove postavicu :)
littleGreenENTUZIJASTA

jun 2014.

Za Nevilla i Shantibabu nisam mislio da su debil ii :) Pod debilima smatram recimo cijelu ekipu koja se nadogradila na aemu od Joint Doca - na temelju lowrydera danas imaa 500 privatnih banki sjemena i na tisue olfo novih strainova koji po pisanju ljudi esto i ne budu viae 100% autoflover a pod tom kategorijom se prodaju. Ma nisu ni oni debili, nitko nije debil - ali hou re i da to mo~e svatko jer nije neka mudrost.. Z7 nije IBL i mislim da je daleko od IBLa. Uzmea dva IBLa i napravia novi F1 recimo. Tak se to i dela kada hoea nove prave F1 hibride. IBLi su podlo~ni boleatinama i dobro ih je hibridizirat/osvje~it nakon nekoliko generacija. Oni su dobri kao roditelji i kao stabilan dim kojeg kad se za~elia mo~ea si ga posadit i biti donekle siguran da ea dobiti isto kao i nekada prije. Fem sjeme napravia kada si hoea smanjit konkurenciju. Zaato prodat regular pa da si kupac slo~i svoje sjeme. Mo~ea svoje sjeme slo~it i od femke ali onda nemaa airoki genetski bazen.. Ono ato si spomenuo se zove bek krosing, on se koristi kada ~elia dobiti sjeme koje bi trebalo predstavljati sve kvalitete nekog "elitnog" klona, stabilno tek nakon 8 generacija. Od Z7 ulja bolje bi bilo ulje od recimo lupam Bubba Kusha, Afghana, Northern Lighta i Super Skunka. Ako kombiniraa viae strainova to bolje, imat ea sigurno viae raznih kanabinoida u ulju. Z7 je - MK Ultra x G13 haze i iz toga bazena je izvaen jedan ~enski fenotip i taj se zove Cannatonic. I taj jedan ~enski fenotip Cannatonic je kri~an sa jednim muakim fenotipom Mr Nice Afgan x skunk. To nije bridanje, to je zajebancija koju sam mo~ea slo~it doma. To se zove Amaterizam. Bridanje je bilo napraviti Skunk, Blueberry, WW... Bridanje je slo~iti pravi IBL. Danas je svaata IBL, ta se rije esto nakalemi uz naziv da bi sve zvu alo ozbiljnije i naravno da se zaradi viae para. Isto kao i aema sa 1:1. Taj prvi Cannatonic kojeg su izolirali(radi se o jednom fenotipu) je vjerojatno i bio 1:1 zato su ga i ia upali, ali kada od njega idea radit S1 - feminizirane sjemenke od njega nee biti stabilne i ve ina ih ve ne bude 1:1. Samo klon Cannatonica mo~e biti 1:1. Mene zanima zaato uope netko gubi vrijeme da napravi 1:1 hibrid??? To rade samo oni koji nama ljudima ~ele uzet pare. Kad bi baa htio 1:1 onda bi bek kroso Cannatonic klon 8 puta i dobio neki IBL - sumnjam da je Z7 stabilan, Cannatonic mo~da i je.. Zdravo selja ki, ako baa hoea zapaliti 1:1 pljugu ili napravit takvo ulje - uzmea industrijsku konoplju i pomjeaaa ju sa npr. WW i imaa frulu/ulje 1:1 ugrubo :) Naravno, toliko je glup svijet u kojem ~ivimo i politika koja ga kroji da je do industrijske konoplje skoro pa nemogue doi. Onda ti takvo njesra prodaje CBD Crew u olfo nekom novom strainu... Bullshit. :shit2: :) Najbolje banke sjemena su: Sensi Seeds, Dutch Passion, Mr NIce, Seedsman, Mandala i to ve inom regularno sjeme. Jednostavno uzmea par indika i igraa se sa njima i nemo~ea fulat. Netko je napisao da je problem strpat 2 vrste u 1x1 box. Mo~ea strpat tranu 30 i viae regularnih biljki i 12/12 od po etka. Imam osjeaj da radim kaos na ovoj temi, sve oalo u PM :rasta1: Izvinjavam se Mazar dru~e :)
mičurinLEGENDA

jun 2014.

hahahaha,Mazar sad u~iva ;) Gle,backcrossing je jedna od vrsta inbreedinga,i to je injenica! Ovo o Z6,Z7,Z8 svi koji prtljamo sa strainovima ve znamo napamet. Isto tako smo na svojoj ko~i ustanovili da niti jedna sorta od CBD crew-a nije stabilna. Isto tako znamo jako dobro koji su dobri seedbankovi...izostavio si RQS Znamo i koji su dobri kushevi itd. po ovom pitanju niata novog :snupi: Ovo o novim seedbankovima si dobro napisao,ali sad je to u trendu i hebi ga,rulja puai fore i tu ne mo~ea niata...Koliko ih samo ima koji growaju po par godina,a nisu skoro niti jednu biljku doveli zdravu do kraja?!?! Prelistaj malo podforum "medicina" i pogledaj kakvi se likovi javljaju i jedino ato znaju tra~iti je ulje koje lje i rak! Kako njima objasniti da je Master Kush (95% indica,a ne onaj hibrid sa skunkom) odli na parentalna linija koja ima dosta THC-a i neato CBD-a i da je to materijal najsli niji RS-ovom? Ne mogu viae pisati,idem smotat jedan nestabilan ali izuzetno dobar CBD Skunk Haze :)

jun 2014.

naravno da je problem teti iz kvartovskog ducana koja je prosla prvih 6 ciklusa kemo terapija i onda vidjela na provjerenom da neki tamo lik lijeci svoj karcinom uljem i ona se potrudi da dodje do informacija i ako ima srece naleti na nas forum i tu pocne istrazivati kako, sta, gdje i sa kime i cita tjednima i sve sto vise cita to manje zna i ti bi jos i regular joj ugurao u taj box....daj malo uspori ima tema za pisanje o tome sto pises ali me nisi shvatio od pocetka ja sam ti samo zelio ubaciti misao u glavu da nismo ja i ti ovdje bitni i nase znanje i ono sto bi mi napravili vec su bitne tete iz ducana koje trebaju ulje i treba im dati sto jednostavniji nacin da dodju do njega bez da ih netko zalevati i proda im nesto neprovjerene kvalitete za masne pare....neki dan mi se javila osoba i pitala za misljenje netko joj je prodao 1ml ulja za 300 eur i rekao joj da je to jako kvalitetno ulje radjeno samo od vrhova zenske biljke i da joj je to dosta za mjesec dana...nadam se da me sad shvacas kojim putem ja vodim jer i ja sam uzeo prvu turu sto sam uzeo kad sam zavrsio prvu presao na drugu pa trecu i cetvrtu i sad mogu sta god pozelim ali prvo moras puzat da bi znao hodat zato vec ako zelis pomoci i iskoristiti svoje znanje moras se vratiti unazad i zapitati se sta si bio sposoban kad si imao prvi grow i na osnovu toga dijeliti savjete... toliko od mene i da ne zaboravim da pozelim iz sveg srca ovome sto je prodao ulje da dobije rak pa neka ga izijeci sa svojim kvalitetnim uljem
mičurinLEGENDA

jun 2014.

samo da potpiaem..
Mikan91ENTUZIJASTA

jun 2014.

Au koji gmizavac od coveka...ja nesto manje od toga placam za 6-7 grama i to mi je previse,jer ce cale uskoro da dostigne gram dnevno...

jun 2014.

po mojoj logici, za 300 eura bi morao dobiti 30ml ulja (ako uzmemo da za tu koli inu treba 300g vutre), sve iznad toga je bezobrazluk i plja ka. joa ne mogu vjerovati ato sam pro itao, 300 jebenih eura za 1 ml ulja!!!! odvratno ato ljudi ine, gore od ratnog profiterstva, sramim se ato sam dio ljudskog roda...
Mikan91ENTUZIJASTA

jun 2014.

Pa da otprilike,meni su neki momci nudili za 700 eura da mi naprave 60 grama,ali u pitanju je bila neka sativa jos prskana necim belim sto se odvajalo prilikom kuvanja ulja,tako da nisam bio siguran dal to da uzimam...

jun 2014.

auu brate, sta tu svega na trzistu ima... i to ide u ulje ili se pusi... no comment :ohno:
mazarLEGENDA

jun 2014.

bolje onda smotati kamilicu... :signs053:
mazarLEGENDA

jul 2014.

U par dana razlike umrlo mi je dvoje dragih ljudi od karcinoma, jedan od njih je prijatelj s rakom plua. Druga osoba je mlada majka koja se borila s rakom dojke. Neka im oboma bude laka zemlja....

avg 2014.

Moja suut mazar, pro itao sam sve tvoje teme i glupo mi je sad pisati ispod ovakvog tvog upisa i to joa svoj prvi post, ali vidim da se tu povela pri a o ulju pa se moram nadovezati, da mi se ne bi desilo isto. Post e biti malo podu~i, pa se odmah ispri avam. S travom sam se do sad susretao uglavnom u obliku u kojem se najviae i konzumira, no nevolja me natjerala da po nem kopati po internetu i za ovim oblikom u vidu ulja. Ocu mi je dijagnosticiran karcinom guatera e, neoperabilan. Od tada je proalo godinu i pol dana, odbili smo kemoterapiju i preali na alternativu. Trenutno je na Budwig prehrani i to aljaka dobro, koliko toliko, joa uvijek je sposoban za sve radnje kao i zdrav ovjek, meutim, rak je joa uvijek tu i normalno da ~elimo pokuaati i sa uljem. Povremeno ima jake bolove, no nosi se nekako s tim. Za ulje sam saznao preko poznanika i krenuo u potragu. I tu po inju muke i iskustva kakvo je spomenuo mikan91 i mario338. U viae navrata sam imao priliku nabaviti "ulje", no nisam se usudio jer niata nije bilo na sigurno i likovi su imali poprili no sumnjive pri e tako da sam odustao. Tako je u igri bio jedan lik iz ZG koji je "ulje dao preko atele u laboratorij na analizu i imalo je preko 90% THC-a", no kad sam mu rekao da u prvo kupit samo jednu dozu (10 ml) da isprobam, povukao se. Cijena tog je bila 14000 kn za 60 ml. Trenutno su mi u igri 2 opcije: prva je Cannabis social club Slovenija pa ako netko ima iskustva s njima, molim da mi ka~e. Druga opcija je da kupim travu i sam napravim ulje. To naravno povla i za sobom i pitanje kvalitete robe, a samim time i ulja ali jednostavno viae nemam izbora, ~elimo s tim krenut ato prije dok je otac joa dobro (naravno ne treba zanemarit ni rizik preuzimanja 100-200g robe). Cijena koja mi se nudi za 200 g je 8000 kn, navodno dobre trave (sortu ne znam, a koliko sam tu pro itao, vidim da nije baa nebitno o kakvom se tipu radi). Sadnja kao trea opcija mi ne dolazi u obzir jer nemam uvjete za to, a i za prvu ruku mi treba ulje, ne mogu sad ekat joa par mjeseci da polu im svoje rezultate. Evo, molim vas za dobronamjeran savjet i uputu ato je najpametnije initi. Hvala i ispri avam se joa jednom na upadu na temu.

avg 2014.

Gorguc Toga dilera ato prodaje na nekim forumima 60 ml ulja poznam osobno narki je na bijelom i kupovao sam travu od njega dok je ~ivio u metropoli. Stisnuli su ga prije mjesec dva pa je promjenio mjesto boravka ali nije telefonski broj. Znam da ti vrijeme igra ulogu ali oo druatvo e ti pomoi kako da napravia sam ulje , u biti ve je sve napisano za prvu pomo bar od trave sa ulice dok nebudea imao svoju

avg 2014.

Hvala na odgovorima. @Cill: A taj social club prodaje ok stvar? Nije isto nekakva mulja~a? Napisao sam ve, nemam mogunost uzgoja (~ivim u malom stanu). @neuro boy1: hvala na infou, zna i dobro sam odlu io ato nisam uzeo od njega. Ma mislim da mi nee biti problem napravit ulje, ve me viae brine nabavka kvalitetne sirovine. A napisao sam ve, mogunost uzgoja nemam.

avg 2014.

Jesam, pro itao sam, hvala na upozorenju. Pitao sam za savjet i iskustva, nisam konkretno tra~io ovdje da mi netko proda. Ne znam da li se i ovo kosi s pravilima, ali ok, neu viae.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se