VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaTrudnoća?
LEGACY

Trudnoća?

34 odgovora8,920 pregleda

jan 2008.

:family1: Zanima me koliko ranije bi trebalo prestat puait ako se ~eli ostati u drugom stanju? Da li THC u krvi smeta za trudno u... openito o ta dva pojma...niata nigdje nema napisano

jan 2008.

THC nebi trebao smetati tvojoj plodnosti, jedino kod muakarca za vrijeme djelovanja 'usporava' spermije, tako da, ako je on ' ist' za vrijeme seksa, vee su aanse za trudnou. Ako si ve u trudnoi, prestani puaiti, sve do prestanka dojenja :wave:

jan 2008.

Nije joa trudna, ali ~eli biti pa ne zna da li bi trebala prestat neko vrijeme prije. Sli no kao sa nekim ljekovima recimo. Prije planirane trudnoe treba prestati kako nebi utjecalo na zdravlje ploda.
BeyondLEGENDA

jan 2008.

Na zdravlje ploda nee utjecati ali se usporava reproduktivni sistem (samo za vrijeme utjecja THC-a). Pa bi bilo dobro nepuaiti par dana prije, a bilo bi dobro da ne puai uope za vrijeme trudnoe i kao ato brain ka~e sve do prestanka dojenja.

jan 2008.

hvala. tako sam happy ato naletih ovdje :icon_lol:
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Studije humanih trudnoa nisu tako jednozna nog karaktera, a opre ni rezultati ispitivanja izazivaju mnoge nesigurnosti glede stvarnih oateenja uzrokovanih u~ivanjem marihuane tijekom trudnoe. U nekim ispitivanjima(procitao sam pre par nedelja na nekom sajtu) naeni su ubrzani kucaji edinjeg srca te poveana u estalost prijevremenih poroda i ni~a porodna te~ina bebe uz ostale probleme pridru~ene ovim stanjima: neonatalne infekcije ili poteakoe s disanjem prijevremeno roenih beba.Svakako ne bi zelela se se to desi detetu...Mislim da osoba moze izdrzati da ne pusi 1god zarad dobra koje detetu cini time... Debela,nadam se da ce ta osoba ispravno postupiti,veruj mi jedna godina uzitka nije vredna tuge celog zivota zbog toga...
BeyondLEGENDA

jan 2008.

Debela mislim da mo~ea poprili no vjerovati vutrogascima i plu ima organizacije ali svejedno kod takvih stvari nebudi lakovjerna. Lucid THC i biljka cannabis op enito je pri a za sebe i siguran sam da je ovo ato si iznio veliko pretjerivanje i neistina korumpiranih ljudi kao i njihova ostala sranja koja govore za marihuanu, ali ok. U svakom slu aju ja nebi preporu io duvanje u trudnoi, ali budite sigurni da ako su mogli nai bilo kakvu potvrdu direktne atetnosti to bi odzvanjalo u svim medijima na veliko...

jan 2008.

lucid je malo ograni enih savjetnih sposobnosti i ima potrebu da odgovori na svaku temu iako nema pojma,samo googla lijepo predhodnik re e da ima atete bilo bi na sva zvona treba izostaviti iz drugih razloga pored toga ato nije ispravna odluka puaiti bilo ata u trudnoi ako sama ne uzgajaa travu koja je organski uzgojena mo~e ti se desiti jako lako da puaia travu koja je tretirana raznim pesticidima i sli nim glupostima koje su otrovne za ljudski organizam samim tim i za plod zato ako ne puaia svoju travu o isti organizam prije za eaa jer lako je mogue da imaa ve spomenute grozote u organizmu i u poljoprivrednim proizvodima ima takoe otrova istih ali se druga ije unose i izbacuju jer nijedan pesticid nije predvien za puaenje da ne spominjem duvan,svi znamo da je otrovan sa njihovim primjesama koje mu dodaju i ime ga tretiraju dok raste

jan 2008.

ovo su ve konkretni postovi! puaenje u trudnoi ne dolazi u obzir, nego ju zanima koliko prije planirane trudno e se preporu a " istiti", kako i balcan_smoke ka~e u zadnje postu.

jan 2008.

Samo da nadodam o puaenju za vrijeme trudnoce:DEFINITVNO NE.Nema tu nije dokazano...je dokazano je!! Dim sadr~i pun ***** otrova i "guai" ti krv tako da krv s manje kisika a viae otpada dolazi do djeteta a tad smo najosjetljiviji na take promjene.Mi mo~emo puait i puait i tjelo sve to prilicno lako podnosi.Naa mozak nije viae tolko osjetljiv na promjene,zapravo je no tjelo je u stanju odr~ati kemijsku ravnote~u poprilicno dugo i u loaim uvjetima. Trava ima efekte na tijelo koji nisu nesto ekstremni ali nisu ni za zanemarit:mjenja tlak,puls,ponekad blago tijelesnu temperaturu.....a ovisno o travi efekti uzrokuju manje ili vece uzbudjenje koje se ocituje u nasem tijelu manifestira slicno kao i stres a to nikako ne mo~e biti dobro za dijete.Zatim paranoja....pa bla,bla,bla mislim da je svima jasno da to sve utjece na plod. THC-to nije otrov,ne razara da bi djelovao ali efekti na djecu mogu biti razarajuci-primjer: netko je napisao u temi kad ste prvi put zapalili,mislim da je on sa 12g i da ga je tad pucalo ko danas trip.Zamislite kakve posljedice na mentalno zdravlje mo~e(a nemora) ostaviti djetetu THC.Nema govora da THC ne utjece na djete u trudnoci(jebote pa glazba utjece kako nece THC),a sad zajebavat se s tim pa eksperimentirat oce djete bit maatovitije ili tupavije od trave stvarno bi bilo kretenski. DEBELA dobro je reko balcan_smoke-sto je losiju travu pusila to nek period ciscenja bude du~i.Ako ~eli biti 100% sigurna,tj. ako nije uvjerena da to ne mo~e akoditi djetetu onda neka to potraje par tjedana.
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Mozda,ali samo tako sam procitao... Ali ja mislim da niko(razuman) ne bi eksperimentisao s tim,da ugrozi zivot deteta zarad malo zadovoljstva...Svako radi na svoju ruku a od samog sebe zavisimo...Da li ce ta osoba Debelu poslusati njena je stvar,mi smo se samo potrudili da odgovorimo na pitanje...Peace:goldmaryjane:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jan 2008.

Brainchip i Balcan_smoke su ti sve lijepo objasnili, dr~i se tih savjeta i sve e biti u najboljem redu! Sretno sa bebom! :vb_wave:
BeyondLEGENDA

jan 2008.

Pa ne misli ona zatrudnijeti nego njezina frendica. I naravno da ne valja puaiti u trudnoi, da nije za zajebanciju, debela je ionako dobro rekla da puaenje u trudnoi ne dolazi u obzir, i to je pametno, nego je pitala koliko prije bi trebala prestati... i dobila je odgovor...

jan 2008.

SAMO ZA LUCIDA! 9-0cgq6THR4
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Nisam video ovo pre...lol

jan 2008.

ma super!! mi smo mislili da treba puno dulje. Zna i, organizam se o isti za par tjedana?! nisam napomenula da puai cca 3 godine skoro svakodnevno, osim ato u zanjih par mjeseci nema pa 3 dana pusi, pa cca 6 ne...
BeyondLEGENDA

jan 2008.

Treba cca 5 sati proi, zna i kada prestaje djelovanje THC-a, thc ne postoji u tijelu poslije dok se viae ne osjeti djelovanje, ostaju drugi metaboliti ali to nije bitno...
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

Ma nema tu sta.. tjedan dana maximalno i u super stanju si.. Dok za pusace cigareta nisam siguran radi nikotina u krvotoku.. i radi stresa koji na organizam uzrokuje ovisnost o nikotinu.. Dakle po mojem sudu pusaci cigareta imaju puno goru situaciju u slucaju "trudnoce" od konzumenata marihuane.. posto thc ne uzrokuje fizicku ovisnost, a ponekad treba i vise od godinu dana da se osoba "skine" sa nikotina.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se