VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMedicina by svizac71
LEGACY

Medicina by svizac71

138 odgovora12,305 pregleda
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ovako otvaram ovu temu jer mislim da je to najmanje sto mogu napraviti. Moja mama boluje od tumora. To je bolest s kojom se bori vec cetiri godine. Odstranjen joj je dio desnog reznja na plucima, nakon toga oporavak je trajao nekih godinu dana. Svi doktori su nas UVJERAVALI kako je sansa da se tumor vrati nekih 12%. Da bi se nakon duge i teske jednostavnim pregledom utvrdilo kako se karcinom ipak prosirio putem limfnih zlijezda, na dio desnog ramena. I tada su je poslali na zracenja koja su joj ucinila vise goreg nego dobra. Opet su nas uvjeravali kako su male sanse da tumor prezivi takve napade i da ce sve biti u redu. E pa nije bilo. Nedavno su joj diagnosticirali prosirivanje tumora na sredisnji dio kicme. A to znaci ako zracenje ne uspije onda je svemu dosao kraj. Jer se vecina smrti uzrokovanih karcinomom odvija najvise kada on prelazi sa tkiva na koatani dio. Jer je taj dio nasega tijela najpogodniji za njegovo sirenje. Sto znaci brze sirenje, brze umires. Nedavno sam, dosao do nekih dobrih dusa koje su mi uspjele omoguciti pristup ulju od marihuane. Ili ti popularno zvanog fenix tears. E sada situacija je takva da se nadam kako nisam zakasnio sa nabavkom ulja. Jer znanstveno je dokazano da je to lijek za tumore i sve ostale bolesti i u to nema sumnje. Ima nekoliko stvari, sto je ulje obogacenije THC-om to je bolje. S time i bolje lijeci. Ja kolicinu THC-a u ovom ulju neznam ali cu pretpostaviti da je sasvim solidno. Ulje moze piti bilo tko jer ono nema nikakvih nuspojava i nesuprotstavlja se drugim ljekovima. Samo je bitno ali jako BITNO da se ulje po ne uzimati ato prije jer tada su ve e aanse za ozdravljenjem. Prije tri dana je zapocet tretman uljem. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Prvo se bolesniku daje doza od velicine jednog rizinog zrna jednom na dan i to prije spavanja. I tako prva tri dana. To se radi zato da se bolesnik navikne na THC u krvi. Jer ipak je to jako mocan sastav. Cetvrti dan se prelazi na dvije doze cija velicina ne prelazi velicinu rizinog zrna. I to ju bolesnik uzima ujutro za doruckom i navecer prije spavanja. To se ponovi jos jednom peti dan. Od sestog dana se prelazi na fazu doru ak, ru ak i ve era. Sto znaci da se ulje uzima tri puta na dan, za svakim obrokom. Kompletan tretman bi trebao trajati nekih 2 i pol do tri mjeseca. Sta se dogaa, bolesniku se po cijele dane spava, a dok je budan otvara mu se apetit. Sto na vise nacina povecava postupak ozdravljenja. Dok bolesnik spava THC bilda u njegovom tjelu zdrave stanice, a bolesne GU`I. Kroz mjesec dana bi se krvna slika trebala u potpunosti popraviti. I to bi bio glavni pokazatelj uspjeanosti THC-a. ZA VRIJEME KORI`TENJA ULJA, BOLESNIK NESMIJE VOZITI I MORA BITI POD STALNIM NADZOROM. Kod moje mame je takva stvar da zbog bolova nemoze jednostavno spavati. Uzima preko 30 razlicitih lijekova. Protiv bolova, i slicno. I jednostavno kada uhvati jednu noc sna ona je druga osoba. Vec drugu vecer uzimanja ulja vidjeli smo rezultate. Ovako, spavala je ko top. Ujutro me je dosla poljubiti u sobu i rekla mi HVALA. Nemam rijei, ova stvar pali i to ve u fazi navikavanja na ulje. A ato e tek biti kada ga bude uzimala tri puta na dan.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Z&NZMAJ

apr 2010.

:thumb::clap:

apr 2010.

nadam se da e ti mami biti dobro nakraju :) dr~imo fige za njen oporavak muchacho :) btw, probajte i da jede(te) sirovu hranu...izmixanu i taj ir...dosta ljudi si izlje ilo probleme te~e sa sirovom prehranom, energetska i vitaminska bomba :) sve najbolje i best wishes amico! :)))
CasperENTUZIJASTA

apr 2010.

puno sree u lije enju ~elim. evo tu jedan zanimljiv lanak na miaakovom blogu pa baci oko http://blog.vecernji.hr/misak/

apr 2010.

Dr~ite se, puno sree u ozdravljenju!
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Hvala puno... kad malo pogledas koliko se ovaj svjet razvio ali ipak smo u banani... Pogotovo u Hrvatskoj, da sam znao prije nebi isla na kemoterapiju.. Ali ipak hvala ti na linku.. Knjigu cu 100posto nabaviti.. :)))
HightyENTUZIJASTA

apr 2010.

Bravo, dr~im fige da ovo uspije, svakako nas obavijesti!
kLickENTUZIJASTA

apr 2010.

Misakova kolumna Preko Ruba Znanosti - 30.03.2010. http://blog.vecernji.hr/misak/2010/03/30/lijeci-li-kemoterapija-lijeci-rak-i-je-li-zemlja-je-ravna-ploca/ "Lothar Hirneise autor je knjige Kemoterapija lije i rak Zemlja je ravna plo a, u kojoj mi se svia ato daje pregled par desetak svakojakih metoda koje se po svijetu koriste." "Kao prvo, ta bolest za mene nije tumor. Mislim da je danas veliki problem to ato je klasi na medicina uvelike usredoto ena na to da neato treba uniatiti. Klasi an lije nik ~eli operacijom odstraniti tumor, zatim pacijenta lije iti kemoterapijom ili zra enjem, i tako dalje. Glavna je ideja uniatiti tumor. Meutim, tumor nije bolest, nego samo simptom, kao ato su groznica, proljev ili problemi s ko~om samo simptomi stanja bolesti." "Upravo je zbog toga karcinom bolest koja se teako lije i. Stanice svojeg organizma izla~ete stresu na razne na ine. Na primjer, ako imate loae prehrambene navike, ako ste pretili, jedete nezdravu hranu i pijete nezdrava pia, stanice vaaeg organizma izlo~ene su velikom stresu. I tako se mo~e dobiti rak. No, po mojem iskustvu, rak naj eae uope ne po inje na tjelesnoj razini. Rak naj eae nastaje na razini uma, psihe." "Jedna je od najglasovitijih terapija uljno-proteinskom prehranom doktorice Johanne Budwig, njema ke znanstvenice. Poznata je nutricionisti ka terapija i takozvana Gersonova metoda, koja preporu uje pacijentu da pije puno svje~ih sokova koji iste organizam, i tako dalje." ... edit: Casper tek sam sad skuzio da si ti vec postao link. kasno je a ja umoran :) Svizac sve najbolje i tebi i tvojoj majci. Zelim vam puno Svjetla u zivotu. =)
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ovako danas je cetvrti dan otkako je pocela uzimati phoenix tears. Situacija je zasada dobra. Ujutro je imala naglo otvaranje apetita sto je super. Noc prespava u komadu sto prije nije mogla. Ulje izaziva navalu apetita i cestu pospanost. Kod nje sam primjetio da je citav dan pospana te da ima laganu vrtoglavicu pa joj se mora pomagati u kretanju. Ali zasada je situacija odlicna. Ulje joj lagano pomaze, ali danas je prvi dan kada se uzima doza ujutro i navecer. Mislim da ce se rezultati uvelike povecati kroz mjesec dana.
upitnik???LEGENDA

apr 2010.

Ovo je ljepo pro itat i svakako nas obavjesti ato se deaava dalje... Mislim ljepo.. Tu~no ato se ti e Majke i vas svih jer se mu ite skoro kao i ona.... Ali ljepo jer ipak si naaao na in da joj ubla~ia bol i nama bar malu nadu za neki oblik Legalizacije ako neko to shvati sa vrha.... Sretno !!!!!!!!!!!!!
Z&NZMAJ

apr 2010.

Nema na vrhu nitko sluha za patnju malog ovjeka...ali pod pritiskom javnosti e morat popustit. Svizac :thumb: samo hrabro i pozdravi obitelj od lanova Vutra org. :wave: (valjda je u redu taj pozdrav hehe)
BeyondLEGENDA

apr 2010.

e odli no, kona no da netko proba ovo kod nas i dokumentira, ~elim ti sve najbolje i puno sree. nadam se da ea imati dovoljno ulja do kraja tretmana i da kemoterapija i druga trovanja nisu do sada u inila previae atete, sretno
tamburaENTUZIJASTA

apr 2010.

sretno svizac.sve najbolje tebi i majki.
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Hvala vam svima na lijepim zeljama.....obavijestavat cu vas i dalje te cu sve lijepo dokumentirat... veeeliko hvala VUTRA.ORG te ::::::::HAZESEEKERU:::::::: Nadam se da ce sve biti super na kraju ::: :)))))

apr 2010.

Svizac samo naprijed! Dr~im fige tebi i tvojima.Kolko znam pomoglo je ljudima di su doktori davali mjesec dana ~ivota. Ljudi su se oporavili i nastavili dalje normalno ~ivjeti.Zato samo hrabro,bit e sve dobro. Mislim da imaa cjelokupnu potporu lanova vutra.org.
hexialISTRAŽIVAČ

apr 2010.

stari, hang in there!!!
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ovako slijedece stvari ce malo biti sokantne ali istinite. Sta je tu je. Vec nekoliko dana je proslo otkako je presla na rezim dorucak rucak i vecera. E sad, drugi dan uzimanja ulja po propisanoj dozi je prosao savrseno. Probudila ju je jutarnja zelja za hranom, setala se po kuci cak je izasla van na sunce da se malo proseta. Boli ni traga. nakon lagane vecere otisla je spavat. Tokom cijelog dana nije niti jednom uzela tablete protiv bolova. Sljedece jutro bol se vratila, i dalje je nastavila uzimati ulje. Ali taj dan je popila i dozu lijekova protiv bolova. Tako da se iza podneva uzasna bol lagano primirila, ali i dalje ju je bolilo. Sinoc, usred noci se skoro ugusila. Kako? Pa na ustima joj se pocela stvarati pjena, sto je bilo uzrokovano povecanim lu enjem sline. Ali jutros se probudila sa izuzetno manjim bolovima. Danas popodne je preskocila jednu dozu ulja, zbog straha da joj previse dajemo ali upravo prima dozu za prije spavanja. Tokom prijasnjih dana apetit joj je smanjen, ali spavanje je povecano i to jako. Po cijele dane spava. Ali primjecujemo da se nesto dogaa, pije manje lijekova protiv bolova te joj se bol lagano smanjuje. Tokom dana dok je budna ponekad prica sama sa sobom te se zna dogoditi da se izgubi u vremenu i prostoru. Malo smijesno zna ponekad biti ali sto je tu je.
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ovako slijedece stvari ce malo biti sokantne ali istinite. Sta je tu je. Vec nekoliko dana je proslo otkako je presla na rezim dorucak rucak i vecera. E sad, drugi dan uzimanja ulja po propisanoj dozi je prosao savrseno. Probudila ju je jutarnja zelja za hranom, setala se po kuci cak je izasla van na sunce da se malo proseta. Boli ni traga. nakon lagane vecere otisla je spavat. Tokom cijelog dana nije niti jednom uzela tablete protiv bolova. Sljedece jutro bol se vratila, i dalje je nastavila uzimati ulje. Ali taj dan je popila i dozu lijekova protiv bolova. Tako da se iza podneva uzasna bol lagano primirila, ali i dalje ju je bolilo. Sinoc, usred noci se skoro ugusila. Kako? Pa na ustima joj se pocela stvarati pjena, sto je bilo uzrokovano povecanim lu enjem sline. Ali jutros se probudila sa izuzetno manjim bolovima. Danas popodne je preskocila jednu dozu ulja, zbog straha da joj previse dajemo ali upravo prima dozu za prije spavanja. Tokom prijasnjih dana apetit joj je smanjen, ali spavanje je povecano i to jako. Po cijele dane spava. Ali primjecujemo da se nesto dogaa, pije manje lijekova protiv bolova te joj se bol lagano smanjuje. Tokom dana dok je budna ponekad prica sama sa sobom te se zna dogoditi da se izgubi u vremenu i prostoru. Malo smijesno zna ponekad biti ali sto je tu je.
SubStylee80ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

}elim svu sreu tebi i tvojoj majci da ozdravi. Znam jednog ovjeka kojemu je ovaj proizvod izljecio rak pa baci pogled. http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/714x.html
SubStylee80ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

}elim svu sreu tebi i tvojoj majci da ozdravi. Znam jednog ovjeka kojemu je ovaj proizvod izljecio rak pa baci pogled. http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/714x.html

apr 2010.

Svizac, nznm koliko ce ti ovo pomoci, malo sam neiskusan, ali imam najbolje namere. Ako to vec ne radite, neka tvoja mama jede ato viae voa i povra, pije sokove od sve~eg voa, posebno aargarepe. Voda i sun eva svetlost mislim da takoe poma~u, kao i sve~ vazduh. POstoji jedna knjiga, mislim da se zove Kako sam pobedila rak, napisala je LOrin Dej, mo~da tu ima neato ato vam mo~e pomoi. Pre par sati sam se registrovao, nznm baa mnogo...:) Puno POzdrava i samo hrabro !!!!!!

apr 2010.

Svizac, nznm koliko ce ti ovo pomoci, malo sam neiskusan, ali imam najbolje namere. Ako to vec ne radite, neka tvoja mama jede ato viae voa i povra, pije sokove od sve~eg voa, posebno aargarepe. Voda i sun eva svetlost mislim da takoe poma~u, kao i sve~ vazduh. POstoji jedna knjiga, mislim da se zove Kako sam pobedila rak, napisala je LOrin Dej, mo~da tu ima neato ato vam mo~e pomoi. Pre par sati sam se registrovao, nznm baa mnogo...:) Puno POzdrava i samo hrabro !!!!!!
motamotaISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Svizac, ima kakvih promjena? jel pomaze ulje?
motamotaISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Svizac, ima kakvih promjena? jel pomaze ulje?
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ovako, situacija jednostavno stoji. Osjeca bol u mjestima gdje se nalaze tumori, ali ta bol je izrazito smanjena. Npr, nakon dolaska sa zracenja, bolovi su bili izarazito veeliki, dok se sada smanjuju, jos uvijek se osjete. Naravno, kod takvih bolesti je "dobro" sta boli, jer to znaci da se nekakve promijene desavaju. E sada ne postoji nacin kako da se otkrije dali su te promijene na bolje ili na gore. Citav dan spava, ponekad pojede nesto ali ne osjecam neku navalu apetita kao u pocetku. E sada ako citav dan spava, i nemice se iz kreveta nije bas za ocekivati da ce jesti kao luda, jer kako ja razmisljam ona tu energiju ne potrosi. I jos ima jedan problem, MUCNINE. Konstantno povracanje, i to joj doe ponekad i to veoma iznenada. Kako dosada vidim, ulje joj pomaze na vise nacina. Smanjuje joj bol, tjera ju na san konstantno, tako da i kada ju uhvati stravicna bol ona zna utonuti u san. E sada tocnije, znaci doktorskim rijecnikom cu vam sve znat rec kada se vrati iz Klinike Jordanovac iz Zagreba. Tamo ce otici kroz tjedan dana na temeljne pretrage kojima cu vam vise znati reci.
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ovako, situacija jednostavno stoji. Osjeca bol u mjestima gdje se nalaze tumori, ali ta bol je izrazito smanjena. Npr, nakon dolaska sa zracenja, bolovi su bili izarazito veeliki, dok se sada smanjuju, jos uvijek se osjete. Naravno, kod takvih bolesti je "dobro" sta boli, jer to znaci da se nekakve promijene desavaju. E sada ne postoji nacin kako da se otkrije dali su te promijene na bolje ili na gore. Citav dan spava, ponekad pojede nesto ali ne osjecam neku navalu apetita kao u pocetku. E sada ako citav dan spava, i nemice se iz kreveta nije bas za ocekivati da ce jesti kao luda, jer kako ja razmisljam ona tu energiju ne potrosi. I jos ima jedan problem, MUCNINE. Konstantno povracanje, i to joj doe ponekad i to veoma iznenada. Kako dosada vidim, ulje joj pomaze na vise nacina. Smanjuje joj bol, tjera ju na san konstantno, tako da i kada ju uhvati stravicna bol ona zna utonuti u san. E sada tocnije, znaci doktorskim rijecnikom cu vam sve znat rec kada se vrati iz Klinike Jordanovac iz Zagreba. Tamo ce otici kroz tjedan dana na temeljne pretrage kojima cu vam vise znati reci.
motamotaISTRAŽIVAČ

apr 2010.

a bar nesto... sretno na pretragama...
motamotaISTRAŽIVAČ

apr 2010.

a bar nesto... sretno na pretragama...
naturaPOZNAVALAC

apr 2010.

verni sam citaoc teme i zelim sve najbolje tvojoj majci njeno telo se sada cisti i mozemo pretpostaviti da su mucnine posledica toga samo napred, srecno i javljaj se
naturaPOZNAVALAC

apr 2010.

verni sam citaoc teme i zelim sve najbolje tvojoj majci njeno telo se sada cisti i mozemo pretpostaviti da su mucnine posledica toga samo napred, srecno i javljaj se

maj 2010.

Daj neke informacije , kakva je situacija??
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

maj 2010.

Posto sam i ja u obitelji imao istu istuaciju, naletio sam bio na jedan super lanak na netu oprehrani itd. Ukratko, naae tijelo ponasa se kao i ajmo rec naaa draga biljka, tj ne paae mu prekisela hrana i trebalo bi pazit ata se stavlja u sebe, aeeri, masnoe i ostalo uzrokuju deformaciju stanica jer stanica u nedostatku lu~ina za zamjenu uzima aeer i ostala govna povodom cega nastaju razne deformacije stanice itd... Probat cu nac taj lanak i prevest ga pa ga autnem ovdje jer mislim da bi bilo dobro ako nis cisto edukativno. Ovo sam po sje anju samo okvirno napisao koliko sam se uspio prisjetiti tako da nemojte uzet zdravo za gotovo ovo sto sam napisao. pozz

maj 2010.

Evo ovo je to ato sam bio iskopao kad sam trazio rijeaenje... Jako zanimljivo i definitvno bi trebalo uzet u obzir. Jbga nisam stigao prije jer sam trebao prevest. Nadam se da ce pomoc... Evo i link sa popisom kisele i lu~nate hrane http://www.energiseforlife.com/list_of_alkaline_foods.php Po ovome ispada da smo kao i naaa draga biljka, veoma oslijetljivi na pH...
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2010.

`ta to zna i da pH booster sadr~i ione koji e poja ati elektrone u tijelu? Uope mi ta re enica nema nekog smisla. Takoer ato se ti e pijenja lu~nate vode uglavnom pijemo taku, voda iz pipe redovito ima ph oko 8. Mi jesmo jako osjetljivi na pH ali nije tek tako lagano promijeniti pH tijela (krvI) jer je ono jako dobro ispuferirano, u protivnom bi nas aaa limunade ubila. A i ako se tijelo u ini pretjerano lu~natim takoer e biti problem, tako da treba biti oprezan. A i malo mi se ine prepetenciozne ove tvrdnje tu, tipi ni pristup alternativne medicine, mi imamo rjeaenje doktori nemaju pojma i varaju vas da bi zaradila industrija para, a nije sve tako crno bijelo, a pare se obru itekako i u alternativnoj medicini.
OvanISTRAŽIVAČ

maj 2010.

istina, treba dobro proveriti sve sto se procita i cuje, ne slepo verovati bilo kakvoj alternativnoj medicini

maj 2010.

Zar ne citate sto sam napisao gore? Nitko nije napisao da je TO rijeaenje, nego da treba uzeti u obzir. Alternativna medicina sama po sebi je zrno kukuruza prema generalnom zdravstvu sta se ti e koliko novaca vrti... injenica je kada ti netko od familije dobije ovu bolest (meni je) po nea malo druk ije razmialjat, po injea uzimat sve u obzir(ne sad doslovno) ato bi moglo pomo . ato ne ~elim nitkome da se dogodi niti najgorem neprijatelju, lako je pri at ovo valja, ovo ne valja. najgore ato se mo~e napraviti je kemoterapija, zatim zra enje(koje ti gotovo potpuno uniati imunoloaki sistem) a koliko je meni poznato standardna medicina nema drugog rijeaenja, ili re~i ili najebi. To da se treba provjeriti sve sta se pro ita, to se sla~em, tako i ovo gore. kada imaa tu bolest onako nemaa ato izgubit, zaato ne probat neku alternativu metodu, zanima me koliko vas je samo ualo u sobu za zra enje pa bi vas pitao nakon samo 10min kako se osjecate... ja bi radije neku alternativnu metodu nego ovo iskreno. Ovo je jedna od metoda koju bi trebalo isprobat, ato ponavljam, ne zna i da 100% funkcijonira. Tip je to pisao za airoku masu pa je pokuaao to ato jednostavnije prikazat obi nim ljudima, mozda je mislio na elektrolite a ne doslovno elektrone, to stvarno neznam, to mi jedino ima smisla. Nije stvar da e nas aaa limunade ubit (limun ovdje spada pod lu~natu skupinu hrane bez obzira ato je kisel po okusu), nego se radi o svemu op enito ato stavljamo u sebe kroz du~i niz godina, jedna limunada nam nemo~e niata, glupa usporedba.

maj 2010.

Svizac nadam se svemu najboljem. Prelijepo napisano sa tvojim dopustenjem stavio bih na sajt kao iskustva clana sa marihuana uljem.
svizac71ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Ovako na prvom mjestu mi je rije Hvala. To je neato najiskrenije ato vam mogu rei. Ovaj forum mi je pruzio priliku da stvari sagledam na jedan druk iji na in, te sam preko njega upoznao veoma drage ljude koji su mi pomogli na mnogo na ina. I zato hvala vam svima. Ovo je, nadam se, jedam od mojih posljednih iskustava s uljem. Sa dubokom boli u srcu, Vas prijatelje, obavijeatavam da je moja mama preminula 17.05 u 07.05h. Nadam se da e moje, i naae iskustvo s uljem pruziti samopouzdanja i vjere svima onima kojim je to nazalost potrebno. Zaliti u do kraja zivota samo u toj jednoj stvari, zasto nismo po eli ranije. Mozda bi danaanji dan bio druk iji.
He-ManLEGENDA

maj 2010.

Svizac tebi i tvojima moja iskrena suut :icon_frown: Po ivala u Miru Bo~jem
Z&NZMAJ

maj 2010.

Primi moju najiskreniju suut...zaista je tu~no kad je ishod ovakav,posvjedoio sam jednoj takvoj tragediji,ali uostalom,znaa ve detalje,da ne du~im...
MeskalitoLEGENDA

maj 2010.

Moje sauchesce sviz ...
PEJAPOZNAVALAC

maj 2010.

moje saucesce druze. drzi se!

maj 2010.

Moje najiskrenije saucesce samo hrabro naprijed
BoRaiChoAMBASADOR

maj 2010.

Moje saucesce.....
DEDEPOZNAVALAC

maj 2010.

Primi moje iskreno saucesce.
naturaPOZNAVALAC

maj 2010.

nema reci da opisem koliko mi je zao moje saucesce
extranoizeENTUZIJASTA

maj 2010.

moja suut dr~ se svia e...
dr.greentumbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

moja sucut ...
NikolicaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Moje sau eae.

maj 2010.

Evo dru~e i ja da ti za~elim iskreno ~aljenje za ovakav ishod.Mo~da malo kasno ali tek sad vidjeh ata se desilo.I vjeruj mi jako sam potresen i tu~an.Iskrene ~elje su uti tebi i tvojima.Samo hrabro!
tamburaENTUZIJASTA

maj 2010.

Iskreno saucesce tebi i tvojima.drz se svizac...
BrenerPOZNAVALAC

maj 2010.

Ahh tek sada sam vidio ovu temu. }ao mi je prijatelju, nemam rije i...dr~i se.

maj 2010.

Prijatelju ti i tvoja obitelj primite najiskreniju suut , znam kolko ti je zna ila i ~ao mi je ato se nismo prije upoznali ...
morbus_royISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Moja najiskrenija suut. I moja baka ima rak ~eluca, zato i gajim ovo ato gajim, da bi ato prije napravio ''suze'', nadam se da u stii na vrijeme
4herbsPOZNAVALAC

maj 2010.

moje iskreno sau eae,znam da zna bit gadno pogotovo to ato ti je mama preminula,puno sam puta razmialjo ata bi bilo da moj stari ili stara odu ali ipak nekako mislim da nema tu ata bit straano,to je prirodno,energija ne nestaje i nije to kraj svega,nismo mi ljudi svjesni ata je poslje smrti i netrebamo ni bit dok ne umremo,to je prirodni plan i nemoj bit izbediran i tu~an,mama ti je sad na boljem mjestu sigurno,ja to zamialjam kao neki predivan high,kad svi problemi i brige nestanu i naaa svijest putuje kroz neke energetske tunele i u~iva!ostani mi ti dobro i samo se ti lije i sa suzama i u~ivaj!
big buddhaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

zao mi je prijatelju, svako zlo a neko dobro, budi dobar, i sto je bitno budi covjek, ali uvjek budi covjek...
trq7ENTUZIJASTA

maj 2010.

moje saucesce... tvoja majka je sretna sto te imala do kraja...
grudvaISTRAŽIVAČ

maj 2010.

moje najiskrenije saucesce. samo hrabro kroz zivot
galijaENTUZIJASTA

jun 2010.

Moje saucesce. Brate vidim da je konoplja ipak pomogla i olaksala zadnje dane tvojoj majci. Smrt je prirodni proces, a zivot je samo igra. Nije kraj, nastavljamo dalje u nekom drugom svijetu i vremenu, vjerovatno boljem. Greska je sto je isla na radijaciju to ju je vjerovatno ubilo. Nikada ne idi kod doktora niti ih slusaj. Nebih bio na ovom svijetu da to nisam shvatio na pocetku. Preporucijem svima da pogledaju ovaj video i knjigu: http://www.youtube.com/watch?v=O66NsOZAheg

jun 2010.

Prijatelju,tua patnja me pogodi kao i vlastita. Iskrena suut.
svizac71ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Hvala vam svima na podrsci. Da stvarno je steta sto se nismo prije upoznali, moja mama je bili veliki borac i drzala se do samoga kraja. Neznam, jedino sto imam za reci onima koji ce poput mene traziti put do suza preko ove stranice, je da pocmu sa njima sta prije, prije svega, prije bilo kakvih glupih doktorskih rijesenja jer je tada sve lakse. Barem neka pokusaju, tri mjeseca nisu puno. I na kraju krajeva, nemas sto izgubiti. Jer one ti nemogu nanijeti zlo vec samo pomoci. Prije bilo kakvih terapija, one ce uspijeti sa sigurnoscu. Ili pak oni koji su prekasno dosli do saznanja o tako jednostavnoj i prirodnoj stvari, neka sebi ili svojim bliznjima pomognu da tu borbu prebrode na laksi nacin. Ja sam bio samo jedan klinac koji je htio pomoci svojoj mami. I nisam znao nista o cijelom tom svijetu, vjerovao sam lijecnicima kada su rekli da ce sve biti dobro, ali nije. I sada nema povratka, jedino sto nam svima preostaje da skupa pomognemo jedni drugima, mi koji smo se uvijerili da taj lijek pali. I da je to zbilja lijek.
naturaPOZNAVALAC

jun 2010.

drzi se decko, tvoja majka je negde drugo, energija se ne moze unistiti, ucili smo to i u skoli, samo moze da prelazi iz jednog oblika u drugi dal je otisla na neki visi nivo ili ima jos posla ovde, ne znamo, ali ti svakako treba da nastavis svoj zivot i zivis ga onako kako bi ona to volela a znam da je zelela samo tvoju srecu, jer majcinstvo je opsednutost srecom svoje dece imas gde da nadjes i drustvo, tu smo za tebe
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jun 2010.

moja sucut ): drzi se
weberjohn2ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

moja iskrena sucut! Danas sam tek poceo citati ovu temu, i mislio sam da kad okrenem drugu stranicu da cu cuti dobre vjesti o ozdravljenju, ali nazalost ne
bozgaLEGENDA

jun 2010.

~ao mi je prijatelju. :icon_sad:
Svizz moje saucesce, nadam se da nije prekasno tek se sad ukljucih na ovaj forum, procitao sam sve tvoje postove prije ovog i mogu ti reci da sam puno saznao, jer nazalost mama od mog najbol jeg frenda(buraza kako mi u Zagrabu velimo) je dobila rak debelog crijeva pa bi joj mozda preporucio ulje, buduci da smo njen sin i ja odani poklonici drage nam biljke to nece bit tesko, nadam se da ce pomoc njoj. Zapamti da je tvoja majka na boljem mjestu nego mi i da uziva sad u raju a mi cemo tko zna kad, svatko od nas umire samo odlazimo razlicitim redosljedom. PEACE BROTHER

jul 2010.

Moja sucut, Stvarno mi je zao :(

apr 2011.

Svizac71 zanima me kako mogu nabaviti ulje konoplje. I ja imam zdravstvenih problema i vidim resenje u ulju konoplje. Kako je mama posle terapije?

apr 2011.

Svizac71 zanima me kako mogu nabaviti ulje konoplje? I ja vidim resenje svojih zdravstvenih problema u ulju konoplje. Kako je mama ? Svako dobro. Hvala unapred.
xxrobixxAMBASADOR

apr 2011.

Pro itaj od po etka do kraja. Nabavit na forumu ne mo~ea, mo~ea ga samo pokuaat napraviti.

🔒 Ova tema je zaključana