VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaCannabis za rane
LEGACY

Cannabis za rane

16 odgovora4,502 pregleda
s0vaAMBASADOR

mar 2013.

Da li neko ima iskustva sa lecenjem otvorenih rana, ujeda insekata, zmijskih ujeda itd? Da li vredi nositi malo ulja u prvoj pomoci za prirodu u medicinske svrhe? I da li se cvet moze koristiti kao melem za ranu? Random zanimljivost: Nafta je (iz mog iskustva) izuzetno dobra za infekcije i sve vrste otvorenih rana, zaustavlja krvarenje i dezinfikuje, i ima odlican ucinak kod zarastanja rane tako da rana brze zarasta i oziljak je manji.

mar 2013.

Nafta? .. ooo svaata! ..i da iman ulja, sigurno ga ne bi troaila na ujede insekata.. al provaj pa vidi.
s0vaAMBASADOR

mar 2013.

Da nafta... :rofl: Ali dobro, jeste jako neobicno, dosta ljudi tako reaguje na lecenje cannabisom. A sto se tice insekata ne bi ni ja trosio za ujede ali zanima me da li ulje pomaze kod takvih problema...
Smoke_WeedPOZNAVALAC

mar 2013.

video sam na nekom sajtu, ne mogu da se setim koji, prodaju svasta od kanabisa, a ima i pomada i masti. Nisam citao cemu sluze. Ima i ljudi koji su uljem izlecili rak koze, a verovatno moze i da se koristi kao melem za rane, samo da se upotrebi na pravi nacin

mar 2013.

kovac, kako ja to reagiran na ljecenje kanabison? pa ulje san vidila samo jedanput u zivotu, promatrala ga sa distance sa strahopostovanjem, izgledalo je kao tekuce zlato..kao da vidim boga.. Vecinom se koristi za kronicne bolesti, samo san to tila rec..al na coviku je sta ce s tim..za ujede i slicno postoji mnogo toga, prirodnog naravno, pa nevidim neki smisao.. :) samo to..
s0vaAMBASADOR

mar 2013.

Nisam ja na tebe mislio Diva kad sam napisao to za reakciju lecenja cannabis-om :signs051: :D Sad kad i ja malo bolje procitam svoj post vidim kako si mogla da protumacis. Ja sam hteo da kazem, da metoda lecenja otvorene rane naftom jeste cudna i moze da izvuce reakciju "Nafta? .. ooo svaata!" pa sam se samo nadovezao kako je neobavestenim ljudima neobicno kad cuju da tamo neka trava leci rak... pa je ispalo kao da tebi kazem da si neobavestena :ludaci_lol: ... to je najveci problem kod ove elektronske komunikacije... :crash: :wave:
one <3 one <3ISTRAŽIVAČ

mar 2013.

pa mislin da nebi bilo lose mazati uljem..zapravo ima jos hrpa biljaka koje su dobre za rane,ugrize insekata..jednom liku se skroz koza obnovila,a maza si je kanabisovim uljem opekotine treceg stupnja tako da..
MalawiENTUZIJASTA

mar 2013.

sativa diva ( :respect: ), naravno da ulje neemo koristiti za gluposti kao ato su komarci ali ispravio bih te oko ovoga za kroni ne bolesti, lije i ulje sve osim smrti same bilo kroni no ili ne a svima nam treba mini doza dnevno da ostanemo zdravi i u snazi.
giovanni007POZNAVALAC

apr 2013.

Neznam dali ste gledali film o Ricku Simsonu...on tvrdi da si je izlije io rak ko~e na licu(nesjeam se baa dali je bio rak ili kakva druga zloudna bolest,sorry).Namazao je oboljelo mjesto i stavio flaster nakon tri dana bi skinuo i ponovio postupak,nakon par dana nije bilo ni ega.Ka~e da je ulje od canabisa najbolji lijek za bilo kakve polesti ko~e uklju ujui i opekline od sunca ili vatre. Bio je i u Ljubljani.. http://www.youtube.com/watch?v=jYaiudYipk8

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se