oban tera ov
ice
jaoj lane dirli dirli dane ,
oban tera ov
ice lagano .
oban tera ov
ice
jaoj lane dirli dirli dane
oban tera ov
ice lagano.
Preko Jutarnjega lista
jaoj lane dirli dirli dane
Preko Televizije lagano .
Eto o tome ti su tu radi moj dru~e.
Naravno da je atetno puaenje to i mala djeca znaju.Samo baa zanima zaato ne zabrane cigarete,nikako mi to nije jasno ,sve me glava neato boli razmialjajui o tome ili su mi to mo~da posljedice od "marihuane".Popuaia kutiju i po cigareta danas zna
i popuaio si 6 jointa ,prema tome njihovom usranom pristranom istra~ivanju ,pa kad ih je toliko briga za dobrobit druatva i za sveope zdravlje neka onda zabrane i duhuan ,a ovi ato zaraaju lovu na njemu neka se prime motike i sade neato zdravo jebiga voe gro~e,~ito,paprike ,biraj nema kraja zdravim stvarima.
Samo me zanima joa koje smee li su oni koristili u tim njhovim jointima u istra~ivanju.
Da li neko ***** koje je vlada odobrila za provoenje istra~ivanja kao ato se radilo u onima istra~ivanjima o kojima sam ve pisao u jednom drugo topicu,gdje su koriatene vutre s jedva 2.5 % THC-a
ini mi se ,tj. one koje je NIDA odobrila.
Ta istra~ivanja ,koja nitko ~iv nee da objavi osim mo~da negdje vani i na internetu ,kod nas ih niko nee joa dugo objaviti to sam siguran , a i ako objave nai e nekog stru
njaka da ih tako loae rastuma
i da e javnost misliti o marihuani joa gore .Ako ste imalo pa~ljivije prou
ili rezultate tih istra~ivanja,ima negdje u mojim prijaanjim postovima neda mi se sad tra~i linkove ,uglavnom ima i na Wikipediji na Engleskom jebiga joa jedna ko
nica za mnoge,mogli ste sku~iti da je vaporiziranje najbolji i najefektivniji na
in konzumiranja vutre ,o tome niko nee niata da objavi ,baa me zanima zaato,ina
e vaporiziranjem se vutra iskoriatava u cjelosti niata ne propada i ne odlazi u zrak kao kod jointa lula i ostalih na
ina duvanja,smanjuje se unos atetnih proizvoda izgaranja jer kod vaporiziranja izgaranja nema uope nego vutra tj. njena smola,isparava u balon iz koga se onda uvla
i koliko tko mo~e ,nema bacanja i s nekih 1 gr vutre mo~e se naduvat sigurno 10 ljudi pogotovo ako nisu otupili zbog svakodnevnog napuaavanja.Unos atetnih tvari je zanemariv ,i ato se atetnosti ti
e gora stvar je proaetati se po gradu pogotovo velikim gradovima gdje vrve auta i ostali zagaiva
i nego cjeli dan duvati na vaporizer.
Uz vaporizer ato se ti
e unoaenja koli
ine THC-a u organizam skoro jednako se pokazao ne filtriran joint ,ali onda to naravno vu
e za sobom posljedice izgaranja.Zato su usrani Ameri kad su odobrili konzumiranje vutre u medicinske svrhe ,za onih 30 ljudi koji su uali u onaj program s po
etka 80-tih,odobrili duvanje njihovih jointa marihuane proizvedene od strane vladinih slu~bi,i dopremaju im po 300 jointa mjese
no po osobi u apoteke u gradovima gdje ovi od kojih je na~alost samo ~ivih joa 6 ili 7 ih je bilo 2004.Meu ovima koji su uali u taj program bilo je oboljelih od teakih oblika raka ,onda od AIDS-a i ko zna kakvih joa sve jebenih bolesti.Meu ovih 7 ~ivih mislim da je i danas ~iv,nisam nigdje
uo da je umro, ima jedan lik Irvine Rosenfeld od desete godine boluje od nekakvog oblika raka kostiju ,i u tome programu je ve 2004 godine bio preko 30 godina,
ovjek popuai 300 jointa mjese
no zna
i duva 10 komada kad god stigne ina
e radi na burzi i izgleda dosta zdravo ,
ak normalnije od nekih koji se kod nas smatraju zdravima,s obzirom od
ega boluje
ovjek izgleda skroz u redu iako uzima na atetan na
in po plua .Uglavnom poma~e mu ~ivi uz pomo vutre s boleau protiv koje mu nikakvi lijekovi ne poma~u,
udno je to ato su ovi ameri
ki atakori njima odobrili i uveli ih u taj program dali im da puae i viae od tada nikakva istra~ivanja ne provode s njima niti ih je briga kako im je.Jednostavno dopremaju im i danas te kutije s po 300 jointa
iste trave bez ikakvog filtera u neku od apoteka gdje ovi ~ive i tamo mogu da ih podigne s tim odobrenjima koja su dobili davno joa u 80-tim i briga ih kako im je da li im poma~e ili ne,u stvari znaju oni sve kako ide nego se prave ludi i zaluuju i airoku javnost joa uvijek. Iako je program,za koji i u Americi dosta ljudi nema pojma da postoji prekinut i zabranjen je daljnje propisivanje u medicinske svrhe ,s dolaskom Georga guzi
ara Busha,Scull and bonesa, starijeg 1992 na vlast,ovih 7 pre~ivjelih iz 80-tih joa uvijek primaju od vlade jointe od vutre koju vladine slu~be uzgajaju.Iako je u nekim od sjedinjenih ameri
kih dr~ava kao u Californiji na primjer od strane naroda izglsano da se odobri upotreba marihuane u medicinske svrhe,FBI i ostala govna upadaju u medicinske ustanove koje pru~aju usluge korisnicima medicinske marihuane i
esto im zapljenjuju robu i zatvaraju prostorije .Nekada ih pohapse nekada samo vrae prepade ,uglavnom FBI radi protiv zakona koji su ljudi izglasali.I ovaj gore program iz 80-tih ,ja smatram, da je bio samo u svrhe ulivanja la~ne nade brojnim medicinskim korisnicima i smiravanju situacije jer ovi u Americi uvijek za razliku od nas ovdje protestuju protiv zakona koji brani marihuanu u medicinske svrhe.
Ma jebo svu ovu pri
u ispri
anu milion puta niata od toga svega dok neko jak ne izae u javnost i j e b e im oca i mater dezinformatorskog ,samo kad e da se kod nas pojave ljudi kao ato je Montel Williams u Americi i pod br.1 TV kua koja bi prikazivala takav show. neki se sprdaju s njim kao on je muaka Oprah ,Oprah mu mo~e jedino poduvati kitu ,cvjea vutrinog ako niata drugo :icon_lol:,i za razliku ,od ovog lika koji se bori za svoje i i pravo ostalih ljudi da konzumiraju vitru u medicinske svrhe ,u njegovom slu
aju multiple skleroza,Oprah jer obi
na alapa
a koja airokim narodnim masam prosipa neke humane fore i fazone,ne zna ata e od miliona i miliona dolara.Kad je tako humana i poma~e nemonima zaato malo ne prou
i o vutri i ata je prava istina u vezi toga pa da malo ona objavi neato o tome,ma malo sutra.
Koliko vas je ovdje uope
ulo za ovog lika,poneko ,a evo pro
itajte malo o njemu ,na naaim TV i novinama i ostalim kontraobavjeatajnim sredstvima nema ni rije
i,i kad bi bilo izvrnuli bi neato naopako kladio bih se po ~ivot,da bi slagali i sve najgore ako iata postoji loae o ovome liku bi iskopali i stavili u prvi plan,a sama
injencica da lik u javnosti govori da konzumira vutru kod nas je ve dovoljna jer zna se ata zalueni narod o tome misli:
http://en.wikipedia.org/wiki/Montel_Williams
http://www.montelshow.com/
Ma ata da ti pri
am viae ,oban tera ov
ice lagano i dobro mu ide.