VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaKako marihuana utice na plodnost kod muskaraca?
LEGACY

Kako marihuana utice na plodnost kod muskaraca?

40 odgovora8,412 pregleda

okt 2017.

Pozdrav drugari, trebao bi mi neki savjet od nekog starijeg i malo iskusnijeg.Imam 17 godina i 2 mjeseca vec aktivnije pusim travu (dva puta sedmicno, ako ne i vise).Medjutim procitao sam na internetu da marihuana moze da osteti spermatozoide i samim tim stvori neplodnost kod muskaraca. Prosle godine sam operisao varikokelu ( nesto oko testisa zbog cega sam imao smanjen broj spermatozoida,ali sada je to sve uredu), e sad meni je frka da meni ova trava nece ostavit neke posljedice. Dobro bi mi dosla pomoc nekog starijeg po mogucnosti neko ko ima djecu. :D Nemam koga drugog da pitam za pomoc jer keva i ale naravno ne znaju..
ubica zmajevaPOZNAVALAC

okt 2017.

druze ima sad da ti iz testisa izniknu dve biljke:fuck::fuck::lol::lol::lol: suze mi idu:bocni:::bocni::

okt 2017.

Haha :D, jel to on htio rei da smo mi neplodni i naai spermii retardii :fuck:. Ma jok brate, duvam oduvjek, a plodim ko lud, samo dovedi pa da vidia, svaku po astim bebom ;) .
PrculaAMBASADOR

okt 2017.

:banana123::banana123::banana123: Ja imam etvoro dece :ljubav: }ena ka~e da su moja haahahahah:rasta: a preko 25 godina u~ivam u dimu :rasta::rasta::rasta:
hazeriZMAJ

okt 2017.

:rolleyes:

okt 2017.

:idea:internet je pun deziformacija koje se namerno plasiraju!
Weeedler420ENTUZIJASTA

okt 2017.

No Joke.. Kolko ti onda placas alimentacije :eek:... Drugar imam dvoje kikica i duvam 15ak god.. Nemas brige :thumb:
jaime88LEGENDA

okt 2017.

ne utje e na plodnost, a kako onda oni s jamajke koji duvaju 10 puta na dan i sve normalno, ja sam primjetio da otkad redovito puaim da mi se poveao .....
Kakadu063LEGENDA

okt 2017.

Bez brige samo ne preteruj u ni emu joa si mlad.:whato::

okt 2017.

:clap:::D made my day.. ontopic by the way, ne vidim razloga zasto bi vutra lose uticala na plodnost kod muskaraca.. cak je sex i bolji kada se na adia :rolleyes:
boss117POZNAVALAC

okt 2017.

Zar moras da pusis? jednostavno prestanes i rjeseno sve. Sutra mozes imati bas taj problem i trava naravno po tebi ce biti uzrok tome. Tako su ti sve te stvari i nastale koje si citao na internetu.
Ig0rLEGENDA

okt 2017.

Ma jok brate opusteno samo ti prcaj ako duvas 2 puta tjedno trebas prcat makar 4 puta tejdno onda najmanje :) I pazi di pra ea ja evo pusim 12 godina pa sam tolko plodan da mislim da svraim curi na stopalo da bi zatrudnila hahahhahahahahahahaha Nego Amber tebra , jel si dobio i koji cenat u sirinu ili si ga samo rastego u visinu ? I jel pusis sative ili indice ? Hhahahahha valjam se od smjeha hahahahahaha
hazeriZMAJ

okt 2017.

Odlicna informacija...hebiga,treba sve uzeti u obzir:D:thumb:
jaime88LEGENDA

okt 2017.

puaim ato god imam za puait, nekad sativa nekad indica, u airinu i u du~inu.
mgzrPOZNAVALAC

okt 2017.

Par godina pusim bas svaki dan, ekam blizance :mario::

okt 2017.

Hahahahha malo li sam puta cuo ovo, plodnost kod muskarca zabada zbog mare :zvezda:: Ko god sumnja u tako sto samo neka dovede zenu da ga razuverim ahahha :lol:
truareZMAJ

okt 2017.

A mene bi ~ena na vazektomiju :makaze::eek: troje zdrave dje ice bez po muke. Pa i da su punoglavci usporili o ito uvijek stignu na odrediate. Na~alost neplodnost je dosta veliki problem mnogima ali s marom nemaju nike veze. Ja bi se prije pazio dr~anja mobitela u d~epu i mnogih drugih zra enja koja nas danas okru~uju.
Ig0rLEGENDA

okt 2017.

Truare tu si u potpunosti u pravu mobitel nam stoji tik do jaja u depu od kada se ujutro probudimo i odemo na posao pa dok ne legnemo spavat :)

okt 2017.

u tom kontekstu evo i neke liste, ko je zainteresovan nek baci pogled https://cellphones.procon.org/view.resource.php?resourceID=003054

okt 2017.

Duvo sam i duvat cu, iz ljubavu zdravu djecu radit cu :) Kao i do sada , po ps-u :) Bez stressa :) :respect::respect::respect::respect:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se