VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaUpala pluća / bronhitis
LEGACY

Upala pluća / bronhitis

18 odgovora4,264 pregleda
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Pozdrav, ovako, zanima me kolko je opasno puaiti travu dok imam bronhitis i upalu plua i jel mo~da bolje puaiti bez duhana :sick:
d@niZMAJ

sep 2014.

Koliko je opasno neznam ali predpostavljam da nije bas pametno, mogu ti jedino iz osobnog iskustva reci da sam ja pusio cigare kad sam imo upalu pluca i sepsu dok sam lezo u bolnici jbg bilo je jace od mene. Nego da ne otvaram novu temu i ja sam sada doso iz slicnog razloga na forum, imam bakteriju klepsijelu i pijem antibiotike pa me isto zanima jel pusenje marihuane umanjuje djelovanje antibiotika? Vec sam popio jednu turu antibiotika s tim da sam bio pusio jer imam jake spazme (grceve) kad imam temperaturu i nakon 4 dana opet temperatura tj bakterija, e sad vec evo 4 dan pijem antibiotike i nisam pusio a nemam trenutno ni temp. pa me uhvatila zelja za pljugom! E sad jel imo ko kakva slicna iskustva?

sep 2014.

Kaze ti moja prija da ostavis antibiotike i da se samo pribacis na travu. Hahaha..nemoj. Nean iskustva sa ton bakterijon.. al sa antibioticima iman.. dok san ih pila, pusila san.. sve je na tebi .. ako ti ne smeta, u redu.

sep 2014.

nemoj alkohol na antibiotike, vutra nije problem. a za upalu pluca ne znam, mislim da nije pametno ubacivati bilo kakav dim dok se to malo ne sanira
amrildoooLEGENDA

sep 2014.

Imam astmu i bas ovih dana me ubija, trenutno sam dobro, al naleti po tesko disat i iskasljavanje ubi, uglavnom duvam ko i inace :) Vidi kako ti ide, ja ne mogu uvuc dim cigare bole me pluca bas, al marin dim ulazi ko da je podmazano :) naravno cisto :)
mazarLEGENDA

sep 2014.

Nemam tih problema, ali imam bliske koji imaju... Da dam savjet koji je isproban, i fantasti an je eteri no ulje eukaliptus radiata (pranarom proizvoa ) i prave lavande (pranarom proizvoa ) bazno ulje macerat nevena u bademovom ulju (aroma therapy) jedna kapljica euk (udara bakterije i viruse - ugl. respiratorne) i/ili lavande (sni~enje temp., opuata i otvara bronhe i blago antisepti ka) Bazno ulje se malo na prste nama~e i onda dodate te kapljice eteri nog Ma~e se na onaj dio tijela koji je pogoen  grlo, iza uha, sinusi, prsa i lea u predjelu plua Pa kad bude malo lakae zapalite :smoke18:

sep 2014.

ja imam isti problem, skoro tjedan dana see guaim od kaalja i bole me plua, nemam temperaturu, ali sam na antibioticima. koliko bi mi bilo pametno puaiti?
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ

sep 2014.

ma niata ljudi, ja u zapalit istaka pa ata bude jer ve le~im doma tjedan dana i lud sam pomalo hahahaha hvala vam na odgovorima :D

sep 2014.

kolega ti nemaa upalu plua jer nemaa temperature, Zato neznam zaato trujea organizam antibioticima. Naj bolji prirodni antibiotik ti je propolis i bijeli luk. Farmceutkim otrovima samo sjebea floru probavnog tralkta. U aezdeset i kusur godina starosti samo sam jednom kao dijete pio antibiotike zbog upale zuba. U mojoj familiji svi piju propolis od po etka devetog mjeseca do Nove Godine da se preventivno podigne imunitet i nemamo niko problema sa respiratornim boleainama, grloboljom,prehladom,gripom. PROPOLIS je lijek 21.stoljea. puaim od 40 do 60 cigareta dnevno, ju e pri alkoholu i 80

sep 2014.

KOLOIDNO SREBRO ! Protiv skoro svih bakterija , virusa i gljivica ...Kako za ljude , tako i za biljke :) ( samo PAZI : florialna primjena srebra u vegu mijenja spol biljke i radi fem sjeme ;) ) Bijeli luk kako kolega kaze moj 2. izbor , kod bronhitisa najbolje pomaze umbir ! smiksaj veci korijen dumbira u pola piksne meda dodaj malo limuna i 3 zlice dnevno ! cuda radi za pluca a i za kompletno tijelo i imunitet ... ugl. vadi van sve toksine pa teoretski pomaze protiv " svega " :D ( isto moze koristiti kao pesticid i fungicid florialnom prihranom kod biljaka ;) )

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se