LEGACY
Upala pluća / bronhitis
18 odgovora4,264 pregleda
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
sep 2014.
sep 2014.#1
Pozdrav,
ovako, zanima me kolko je opasno puaiti travu dok imam bronhitis i upalu plua i jel mo~da bolje puaiti bez duhana :sick:
d@ni
ZMAJ43.737 REP
d@niZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#2
Koliko je opasno neznam ali predpostavljam da nije bas pametno, mogu ti jedino iz osobnog iskustva reci da sam ja pusio cigare kad sam imo upalu pluca i sepsu dok sam lezo u bolnici jbg bilo je jace od mene.
Nego da ne otvaram novu temu i ja sam sada doso iz slicnog razloga na forum, imam bakteriju klepsijelu i pijem antibiotike pa me isto zanima jel pusenje marihuane umanjuje djelovanje antibiotika?
Vec sam popio jednu turu antibiotika s tim da sam bio pusio jer imam jake spazme (grceve) kad imam temperaturu i nakon 4 dana opet temperatura tj bakterija, e sad vec evo 4 dan pijem antibiotike i nisam pusio a nemam trenutno ni
temp. pa me uhvatila zelja za pljugom!
E sad jel imo ko kakva slicna iskustva?
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#3
Kaze ti moja prija da ostavis antibiotike i da se samo pribacis na travu. Hahaha..nemoj.
Nean iskustva sa ton bakterijon.. al sa antibioticima iman.. dok san ih pila, pusila san.. sve je na tebi .. ako ti ne smeta, u redu.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#4
nemoj alkohol na antibiotike, vutra nije problem. a za upalu pluca ne znam, mislim da nije pametno ubacivati bilo kakav dim dok se to malo ne sanira
amrildooo
LEGENDA11.804 REP68%
→ Zmaj
amrildoooLEGENDA
sep 2014.
sep 2014.#5
Imam astmu i bas ovih dana me ubija, trenutno sam dobro, al naleti po tesko disat i iskasljavanje ubi, uglavnom duvam ko i inace :) Vidi kako ti ide, ja ne mogu uvuc dim cigare bole me pluca bas, al marin dim ulazi ko da je podmazano :) naravno cisto :)
mazar
LEGENDA12.299 REP73%
→ Zmaj
mazarLEGENDA
sep 2014.
sep 2014.#6
Nemam tih problema, ali imam bliske koji imaju...
Da dam savjet koji je isproban, i fantasti
an je
eteri
no ulje eukaliptus radiata (pranarom proizvoa
)
i prave lavande (pranarom proizvoa
)
bazno ulje macerat nevena u bademovom ulju (aroma therapy)
jedna kapljica euk (udara bakterije i viruse - ugl. respiratorne) i/ili lavande (sni~enje temp., opuata i otvara bronhe i blago antisepti
ka)
Bazno ulje se malo na prste nama~e i onda dodate te kapljice eteri
nog
Ma~e se na onaj dio tijela koji je pogoen grlo, iza uha, sinusi, prsa i lea u predjelu plua
Pa kad bude malo lakae zapalite :smoke18:
27 REP54%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#7
ja imam isti problem, skoro tjedan dana see guaim od kaalja i bole me plua, nemam temperaturu, ali sam na antibioticima. koliko bi mi bilo pametno puaiti?
BigSmoke90
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
BigSmoke90ISTRAŽIVAČ
sep 2014.
sep 2014.#8
ma niata ljudi, ja u zapalit
istaka pa ata bude jer ve le~im doma tjedan dana i lud sam pomalo hahahaha
hvala vam na odgovorima :D
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#9
kolega ti nemaa upalu plua jer nemaa temperature, Zato neznam zaato trujea organizam antibioticima. Naj bolji prirodni antibiotik ti je propolis i bijeli luk. Farmceutkim otrovima samo sjebea floru probavnog tralkta. U aezdeset i kusur godina starosti samo sam jednom kao dijete pio antibiotike zbog upale zuba. U mojoj familiji svi piju propolis od po
etka devetog mjeseca do Nove Godine da se preventivno podigne imunitet i nemamo niko problema sa respiratornim boleainama, grloboljom,prehladom,gripom. PROPOLIS je lijek 21.stoljea.
puaim od 40 do 60 cigareta dnevno, ju
e pri alkoholu i 80
39 REP78%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#10
KOLOIDNO SREBRO ! Protiv skoro svih bakterija , virusa i gljivica ...Kako za ljude , tako i za biljke :) ( samo PAZI : florialna primjena srebra u vegu mijenja spol biljke i radi fem sjeme ;) ) Bijeli luk kako kolega kaze moj 2. izbor , kod bronhitisa najbolje pomaze umbir !
smiksaj veci korijen dumbira u pola piksne meda dodaj malo limuna i 3 zlice dnevno ! cuda radi za pluca a i za kompletno tijelo i imunitet ... ugl. vadi van sve toksine pa teoretski pomaze protiv " svega " :D ( isto moze koristiti kao pesticid i fungicid florialnom prihranom kod biljaka ;) )
sep 2014.
1 / 10
sep 2014.
sep 2014.