VUTRA
ForumMarihuanaMedicinaMarihuana ostavila osjećaj disocijacije i nakon triježnjenja?
LEGACY

Marihuana ostavila osjećaj disocijacije i nakon triježnjenja?

124 odgovora22,036 pregleda

maj 2012.

Dakle povremeni sam puaa, ve 5-6 mjeseci prosje no 2 puta mjese no zapalim, obi no jako male koli ine jer ina e budem paranoi an. Nikad do sad nisam ima problema nakon puaenja ali prije 3 tjedna je prijatelj nabavia skunk kod jako pouzdanog dilera i znali smo da nije aprican ni im. Bio je izuzetno jak, ja i od bilo ega ata sam do sad puaia, nakon relativno male koli ine ( 2/3 prosje nog jointa na nas 2) poprili no nas je satralo pa samo ugasili. Mene je po elo puatat tek nakon dobra 3 sata a cijeli dan nakon sam se osije a poprili no disocirano. Znate onaj udan osje aj kad normalno funkcjonirate ali se osje ate kao da niste u svom tijelu. Taj osje aj mi je osta poprili no dugo. Prvi tjedan reka bi osjetno a nakon 3 tjedna joa nisam bia savraeno bistar. To bi osije a pogotovo u skupinama s puno ljudi i velikim gu~vama kad bi izaali nave er. Sino sam opet zapalia minornu koli inu ( 2 serije po 3 dima ) taman za mene i jutros se opet malo disocirano osije am. Da li itko ima iskustva s ovim dugotrajnim osje ajem? Takoer da napomenem mozak mi i vise nego normalno funkcjonira. Bavim se programiranjem a malo je stvari koje tra~e toliko koriatenja intelekta. U im normalno,sve je u redu. Samo je problem s tim udnim osje ajem.
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

Gle,moje osobno mialjenje,bilo kakav osje aj derealizacije ili sli no se mo~e dogodit nakon jointa,al radi se o tome da bi trebao nestat nakon ato popusti efekt,kod puaa a sa manjim kapacitetima se mo~e dogodit da se eventualno osjeti malo efekt dan poslije. E sad,opisao si da si se idu ih nekoliko tjedana osjeao nelagodno u skupinama ljudi i gu~vi,jesi li osjeao nelagodu? Ili recimo nekakvu blagu paranoicu? Jer ako je to onda mo~e bit da te aora malo socijalne fobije ili anksioznosti,ato u osnovi nije niata straano,tako da ako ti se to po ne eae dogaat,preporu io bih ti posjet psihologu( PSIHOLOGU,ne psihijatru,oni daju tablete :/ ) Ovo je bilo slu~beno,a sad sa lai ke strane: Mo~e bit da je bila loaa roba,kolko god neato izgledalo super i mrak,kad puaia neato ato nisi ti uzgojio NISI siguran da je 100% prirodno,jer je i taj diler to morao od nekog kupit,tak da ono...ja se da kladit dam kad bi zapalio neato ato si sam uzgojio da ne bi bilo apsolutno nikakvih problema. Ovo ato piaem ti govorim iz vlastitog iskustva,imao sam problema sa depresivno-anksioznim poreme ajem,ato me gotovo dovelo da prestanem puait (!?),zahvaljujui normalnom psihoterapeutu,i pove im koli inama prekrasnog kusha,stvari se vra aju na mjesto,al otom potom u sekciji foruma koje je za to! Lijep pozdrav P.S. vidim da ti je ovo prvi post, dobro doaao na forum!

maj 2012.

Ok ti osje aji eventualno jedan dan kasnije su poznata stvar nakon velikih koli ina. Malo sam itao na internetu i ovo ata me dr~i je lagana anksioznost/disocijacija. Nije niata problemati no nego malo nelagodno. Ne hvataju me nikakvi napadi panike, nemam takvih problema nego se jednostavno osije am lagano virtualno, teako za opisat ali mislim da znaa o emu govorim. Neznam ata nam je diler proda (cura je da budem precizan) ali prijatelj godinama uzima u nje i nikad mu ne la~e. Ka~e da sigurno nije apricano ali bilo je izuzetno jako. Mislim da nema potrebe za psihologa jer efekt s vremenom popusti. Nakon 3 tjedna je ve bilo bolje ali sam sinoc malo taka i opet osijeam efekt. Ne mogu vjerovat da i nakon tako male koli ine. Ekipa koja je sino puaila s menom oderala je 5-6 puta viae od mene . Mislim evo i ja ucim povjest sad funkcjoniram normalno ali isto taj osje aj je lagano iritantan. Kad izaem u velike grupe ljudi osije am se donekle napuaeno, iako nisam puaia 2 tjedna( to je bia slu aj od proalog vikenda). Btw koji je odgovarajuci podforum onda? sve sam pretrazia i ovo mi se cinilo primjereno.
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

Prvo,kad sam napisao da u o tome u odgovaraji podforum,mislio sam na temu,jer imam u planu tu vodit temu o anksiozno-depresivnim poreme ajima i marihuani,tak da sorry,krivo sam se izrazio. E sad,ti znaa kako se osjeaa i ato osjeaa,ali napisao si da kad se maknea iz skupine da se bolje osjeaa,o tome ti govorim,znai ne osjeaa se opuateno medju ljudima,Kaj se tie napadaja panike,to si vjerojatno na internetu pro itao,napadaji panike,ili pani ni atak je simptom kad to ve ode malo naprijed a zanemaruju se ostali simptomi,to se meni dogodilo,nije ni to niata straano,al svakako nije ugodno,nema potrebe da razmialjaa o tome. ja ti preporu am da vidia kako e se odvijat situacija,uzmi si neko vrijeme,ako vidia da je problem joa prisutan morat ea neato poduzet.

maj 2012.

Ma napadaje panike sam ima samo par puta kad me uhvatila paranoja, tj kad sam se previae napuaia, al to je nesto sta traje 15-ak minuta kad si napuaen tako da nema veze s ovim. Otusira sam se sad i malo se bolje osijecam, Mislim neznam ni sam, nema smisla, za bo~ine praznike sam prekrdaaia bia i puaia 3 dana za redom, nisam vjerojatno nikad ima viae thc-a u sistemu nego tad, i nije mi niata bilo, osije a sam se savraeno. Otkad smo puaili ovo,neki udi osje aj. Ili ja sd sam sebi stvaram placeebo je umialjam *****rije,neznam ni sam.`ta je je ita sam po netu i ljudi su imali identi ne probleme ko ja. Ugl proe nakon koji tjedan. Vidit cemo onda. Necu pusit neko vrijeme.
BladeZMAJ

maj 2012.

Ja bi rekao da je sve to na bazi psihe,desilo se to da nakon odreenog vremena atlohn je probao skunk,koji je poznat po velikom postotku THC-a panika i strah su se desili kao i veini ostalih,jedno hrani drugo,pone sa nekom manjom panikicom i ona vas pone peglati panika zato ato osijeate paniku i tako u nedogled dok malo dijelovanje ne popusti,preporuo bi chili sorte s blagim dijelovanjem (googlajte) i mijenjanje dok ne naete koja vam odgovara. Sve je to u glavi ekipa
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

athlon anksioznost i napadaji panike u biti nemaju veze sa samom maricom,stvar je u tome da su ti receptori navijeni do jaja kad si napuaen a to potencira neato ato je vec prethodno prisutno u tebi. osjecaj nestajanja,la~ne vrtoglavice,trnjenja ruku i sl. su napadaji panike,dezorjentiranost odnosno osjecaj da si u meu prostoru izmeu realnog i virtualnog se zadr~ao zbog toga ato je tvoja psiha primila stanje/do~ivjela i sad taj osjecaj prevladava. gle,naj bitnije od svega je da shvatia kako su ta stanja nerealna i la~na ali ti neato govore/hoce reci....nemam sad viae vremena al napisat cu jedan du~i clanak na forum ili ti poaaljem na pp po potrebi. opusti glavu i ne brini edit:postoju ljudi kojima su neka x primanja i do~ivljaji izra~eniji nego kod drugih ne zato ato oni imaju nekih problema nego su tako poslo~eni i sazdani....ne se bojati osjecaja nikako upravo suprotno primi ga,do~ivi i apsorbiraj to te dovodi samo u plus tako to shvati,strah potencira drugi a nakupina se ispoljava napadom panike koja nije realna. Za mene su znali reci da mi ne treba nikakav podra~aj kod umjetnickog stvaranja x i y ato je bilo donekle i tocno,u pocecima konzumiranja moje neuobicajeno "izbruaene" neke od osjecaja je ubacio u "crveno" ato mi je stvaralo probleme no kako sam evoluirao u tim osjecajima otiaao sam nivo viae i izrazio se na prekrasan nacin za koje bi mi trebalo sigurno mnogo viae vremena. znam da ovo nekim ljudima mo~e zvucati malo "wierd" al tako kod mene stvari stoje :) i da sla~em se sa blade...prei na neke indice i sa manje thc-a da ti ne potencira previae misli,viae da si opuaten i smiren dok osjecaje ne dovedea pod kontrolu

maj 2012.

sta se tice marice slazem se. Jednostavno velike kolicine ne djeluju dobro na mene. Sinoc sam se nakon izuzetno male koli ine savraeno opustia i chilla. Viae od toga meni ne treba. Ugl hvala na savjetima ;).
PappiISTRAŽIVAČ

maj 2012.

posto nisi aktivni pusac,male kolicine te sto ti kazes lepo opuste,al i za praznike sto ti kazes 3 dana si bio pod thc-om :) i nije ti bilo lose..mozda se osecas umorno,.. al nemas neke lose tripove.. veruj mi da je sve to do psihe..ako se opustis,em sto ces osetiti pravi rad,em sto ces biti opusten i fokusiran..da pusis vise..mislim aktivnije,vremenom bi poceo da kontrolises sve..i rad i psihu,..nemas brige za to..samo se opusti i uzivaj :) pozdrav! it's just a weed man :D
swibISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Sla~em se s Pappijem... prvi put me toliki bed i panika uhvatila da me joa par puta poslije bilo strah uzet uope dim... Nakon nekog vremena nau ia se nositi s tim stanjem u koje te dovodi THC i sve ide lakae... ja si znam pripomoi sa nekim dobrim psytranceom, npr. Astrix, pa nestaje i taj osjeaj disocijacije, a pogotovo osjeaj demotivacije idui dan koji me u po etku toliko dr~ao da idui dan nakon puaenja nisam imao motivacije disati a kamoli da iata radim.

maj 2012.

Gle pravi dim kad zapalia nakon uli nog sme a osjeti se velika razlika. Kad sam duvao prije koju godinu satori svaki dan isto bi bio high 2 sata a nakon toga par sati rekao bi skuliran, nisi high ali osjetia da joa struji tobom. Satori je meu ja ima biljkama, deklariran od 23-27% thc-a. Zapalio si neato dobro, to je jednostavno tako. I ja sam znao gasiti, niata straano:))
HighBadgerPOZNAVALAC

maj 2012.

Uradi to, molim te... Pomocices brdo ljudi na forumu, posto svaki drugi od nas ima neki pshicki poremecaj...a najvise nas je depresivnih i anksioznih... :rofl: Izvinjavam se na offtopicu...

maj 2012.

Evo moja procjena...Odi to jos nabavi i zapali.Budi sretan sto ti se to dogodilo,mozda budes imao mogucnost vidjet drugu stvarnost.Ne boj se ali strah je samo podsjetnik da si jos tu,opisi kakav ti je bio high,pa mozda ti mogu vise pomoc ili netko drugi.To nije zanemariva stvar,od marihuane ne mozes bit depresivan ni anksiozan,to si sam kriv.Svjesno ili nesvjesno,ne razmisljaj o tome jer ces ostat na istom mjestu.Samo si se trebo potrudit da vidis sta ti marihuana prica,ali si se uplasio.Bez panike ima tu puno toga.

maj 2012.

Najnormalnija stvar... bas nepotrebna diskusija. Ja sam prvi put zapalio s 14 i jako dobro znam sta je afterparty :)))) Kazem, sasvim normalna stvar, cak i pomalo glupo pitanje :) ;)
crobiggENTUZIJASTA

maj 2012.

Takoer povremeno 2,3 puta mjeseno zapalim.. dogaalo mi se da od neke vutre niata efekta ne bude ili slabo, od neke samo smijalica koja proe nakon pol ure, od nekih glava boli, od ekih glava se smiruje, od nekih imam tripove po 3 sata i ~elim fakat da prestane (sve istunke, poato duhan ne podnosim)!! :D Mislim da je sve to do vrste i kako je tko growao, baa kako su kolege s foruma rekli ve... zato bi bilo najbolje sam svoje imat i znaa ata imaa kak si radio s im si ubrio.. Puno je tu joa faktora, od psihe do kemije :) Uglavnom viae ne kupujem od nikog, domaice se rade, ne gleda se na profit, samo konzumiramo ato znamo da valja i ato nas opuata, smiruje, lje i glavobolje i podi~e nam osmjeh, svi sretni svi zadovoljni! :) I pusti neka te travica vodi, ne ko i ju, ona obavlja svoj dio posla ;) Zato se i puai u dobrom druatvu ili s jednim dobrim kolegom u sigurnom prostoru i onda se opuata... Ovak na ulici, probao viae puta ko klinac i sad, uvijek sranja samo budu, paranoja i odlutale misli, ne valja to ljudi...

maj 2012.

A iskreno neznam baa koliko ja u~ivam u takvoj vutri,prijatelju je bilo super,meni i ne baa. Ugl bili smo jako blizu lucid dreaminga, zatvoria oi i vidia 3d modele ,prakti ki smo sanjali budni, ali meni to nije baa pre drago. 2. svar reka sam da sam jucer nakon 3 tjedna zapalia jako malu kolicinu. Danas se osijecam poprilicno sjebano.Cijeli dan se osijeam jako virtualno. Popodne je prijatelj bia do mene i jedan momenat me neato puklo , ima sam 2-3 sec lagg-a sa vidom, njegova ruka kao da je zapela pa nastavila, tj preskocila par fejmova, i 10 minuta sam bia pod utjecajem toga. Onda me pustilo, opet sam bia virutalan, imali smo neka predavanja iz programiranja popodne, bia sam tamo 2 ure umoria se poprilicno.Sad sam doma a vanka idemo tek u 10:30 pa sam mislia igrat nesto al sam shvatia da se osijecam toliko umorno i usporeno da ne mogu niti igrat.Pokusa sam zaspat al nisam uspia, i sad cekam prijatelja da javi planove pa idemo vanka, a osjecam satrano,mozak mi malo kasni cijelo vrijeme,iako funkcjonira normalno,nema aanse da bi se na meni primjetilo nesto. Necu pusti veceras btw :) ---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:32 ---------- Curing your Anxiety/Depersonalization - how to defeat your anxiety and intrusive thoughts tu sam pro itao dobar post kako trava moze pokrenut neke psiholoake probleme kao anksioznost meutim da nije tu problem u travi nego u mom mozgu, i piau neke metode za repersonalizaciju s vremenom. Ja cu za pocetak prestat pusit pa nadam se da ce se stvar vratit u normalu nakon koji tjedan.

maj 2012.

Od prestanka pusenja neces nista dobit,vidis da si rekao sve sto sam ja spomenio,znaci znam nesta.Vjeruj mi i ne sekiraj se neki bi ubili do te faze,lucid dreaming o bla bla bla.....Budi sretan sto ti se to dogada,i vec sam ti rekao nemoras se bojat niceg to je samo dim a u tebi je problem.Kako god hoces tebi po volji...

maj 2012.

Nekad kad se prepuaimo percepcija nam se promjeni i osje ajniji smo, prirodniji i ako nismo 100% isti sa samim sobom i dr~imo neke nerijeaene stvari unutar nas samih prepadnemo se vlastitih osje aja. Ali na sve se da naviknuti i stvari se rijeaaju u hodu:) Ja da uzgojeno duvan 2 puta mjese no nebi mi baa prijalo jer se isto pogubim, a onako medicinski svaki dan jednu na ve er je baa opuataju e. Preko dana radim i znam da me nave er eka opuatanje. Sad je ve skoro 2 mjeseca pauza, period kad se nema, ponekad se kupi mo~da jednom u 10 dana ali nije to to. Neka joa koji mjesec tako, 3 godine se nisam gasio:))

maj 2012.

Ni nemoj nema svrhe samo ces bit zalosniji,kad znas da u jednoj biljci lezi sve.I lijek,opustanje,smijeh vidanje druge stvarnosti kako ja to nazivam,i svasta nesta jos.Uzgoj je opustajuci hobi,koji te dovede do granice osjecajnosti s prirodom.Vise ti je stalo kao covjeku da budes obazriviji prema prirodi,a to se sve zasladi sa urodom koji si ti napravio pa uzivas biti napusen i zaboravis da svijet propada iako tog uvijek budes svjestan,dobro ne bas uvijek ali znate poantu.Danas sam bio na utakmici i bilo je toliko peludi da nisam mogao disat a nisam alergican,pa se pitam sve te fore o propadanju svijeta,pa mi zaista propadamo,sve smo upropastili,djelom mi a djelom sama priroda.Nikad toliko peludi nije bilo vrucine su kod nas sto se tice proljeca koje je nekad bilo krasno,i sad je ali je j.....vruce,kad je zima nema snjega pa zapada za Uskrs.Bla bla znate o cem mislim.Poanta je ta da nam je ostalo jos vremena da provodimo proveduci prirodu kroz nas a to znaci pusiti i sadit.:samoja
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

Ne brini,budem sigurno,imao sam to u planu ve davno,al stvarno nemam vremena,nije me ni bilo dugo na forumu,pokrenuo sam se napokon,pa imam hrpu zaostataka od zadnjih par godina koje sam proveo u letargiji (zbog d-a poreme aja) za rjeaiti. prvo i osnovno,odje**i bilo kakve tekstove sa interneta,samo e te natjerat u joa gore stanje,jer ljudi piau zaista svaata,a da ne govorim o raznim forumima di ljudi piau da se 10 godina aopaju sa hrpom tableta i da nia,jer je to jae od njih itd,itd,itd Na bilo kojem medicinskom sajtu e ti prvo pisat da je marica zlo i da se moraa manit toga,e sad,zavisi o tebi hoea li odustat od ne eg jer si neato pro itao na netu,sam sebi dao dijagnozu i sad mislia da je to to. Ovo kaj si ti gore napisao,nema veze sa efektima marihuane,pogotovo ne dan poslije,lucidni snovi? laggovi od 2-3 sek? Znai gle,to ti nije od ike,u smislu,ima razlog zaato ti se to dogodilo nakon ato si zapalio,najvjerojatnoje imaa nekakav problem u sebi i nakon jointa ti simptomi isplivaju na povrainu.Marihuana u sebi ima hrpu psihoaktvnih supstanci,jasno ti je zaato se tako zovu,zato ato aktiviraju psihu,percepcija ti se izoatrava,osjeaji,ali samim time i nek svoje probleme percipiraa na drugi na in. Time ato ea prestat puait se ne ea vratit u normalu,ono ato e ti se eventualno dogodit je to da viae ne ea osjeat te simptome,al pitanje je koliko dugo,jer prije il poslije ea se morat suo it s tim problemom. Ve ina je psihi kih poreme aja uzrokovana nekim stresom,traumom,bilo ato mo~e bit okida za to,raspolo~enje nema veze sa stanjem u tvojoj glavi,znai to kaj si nasmijeaen,ne znai da nisi intrapsihi ki napet,dakle trpanjem simptoma pod sag,ne posti~ea apsolutno niata,ono oko ega se mora radit je UZROK. To znam iz vlastitog iskustva,tek kad sam krenuo kod terapeuta sam sku~io kolko tih uzroka ima,nisam bio toga ni svjesan a depra i tjeskoba su samo polako kuhale i kuhale u meni,dok nije doalo do pani nih ataka itd,i da,bit u iskren,straano sam se u to doba osje ao poslije jointa,nisam mogao disat,vrtilo mi se u glavi i imao sam na umu prestat puait. Zaato nisam? zato ato sam nekako sam sa sobom to rjeaio i po eo se opuatat,nau io sam dobijat sliku svog realnog stanja puaei iku,al gle,to je bio dugotrajan proces i vjerojatno je to dosta individualno. Znai,moj savjet ti je idui,nemoj se obazirat na ono ato mi tu piaemo,posluaaj svoj razum i napravi ono ato TI mislia da je najbolje za tebe. Ako mislia da ti je bolje prestat malo s puaenjem,napravit malu pauzu,onda je to definitivno najbolji izbor,ali svakako ti dajem savjet da posjetia psihologa,odradia testove (sve skupa traje par sati) i bit ea siguran u svoje stanje. Ako budea imao sree kao i ja da naletia na nekog dobrog i liberalnog psihoterapeuta kao ato je moj ( zna da sam redovni konzument,i sla~e se s time da je puno bolje da puaim u zbog smirenja nego pijem tablete (za moju dijagnozu ja imam pripisane normabele)) vidjet ea da e ti bit puno bolje. Evo,ovo je slu~beno moj najdulji post u ~ivotu. Sretno i ne daj se! ---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:21 ---------- E i da,90% bla~ih poreme aja (anksioznih,depresivnih,opsesivno-kompulzivnih) se mogu jako uspjeano lijeiti marihuanom,postoje doduae neki uvjeti oko sorti,rada i tako,al o tom,potom...

maj 2012.

Dobar post, zahvaljujem. Jasno mi je o emu se radi, nema to veze s travom nego je ona jednostavno potakla neki problem koji imam. Samo neznam o emu se radi. Inace imam dijabetes tip 1 ali to nije povezano s psiholoakim problemima .Prijatelj koji pusi takoder ima dijabetes. Jutros sam se probudia i osijeca sam se super, mislia sam da je skoro pa sve proalo. Joa malo virtualnosti ali ugl puno bolje. U 6 popodne smo imali vjezbe iz jucerasnjeg predavanja o web jezicima (programiranje) ,dosa sam tamo, 20-ak ljudi u prostoriji i opet sam dobia malo simptoma koje sam spominja, malo sam se izgubia, sve mi je postalo cudno i skoro me uhvatia lagani napad panike,grlo mi se pocelo stezat ali sam se uspia smirit i sve je bilo ok, kasnije smo izasli na zrak za pauzu i kad sam se vratia bilo mi je bolje. Sad sam doma i donekle sam u redu.Kako bi moga doznat koji problem imam bez posjeta psihologu jer mi se ne opisuje materi kako sam zapalia i sad imam problema lol >.
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

to su tvoji duboko potisnuti osjecaji i iskustva....neato ato te tiati,ato si pro~ivio a bilo je traumaticno ato mo~e biti i na nesvjesnoj razini,proispitaj se malo,jesi zadovoljan sa sobom,ato mislia da ti nedostaje:::?? Ja sam morao pocistiti toliko toga ato me svjesno i nesvjesno guailo da bi prodisao...jebi ga stari svak ima svoja iskustva al tu smo da ih do~ivimo i apsorbiramo te da idemo dalje...evo ti recimo jedan naj banalniji primjer od jutros...pomislit cea koji ***** sad ovaj prica i ato to ima veze sa ovom temom ali promisli dvaput..,. doaao sam u kafanu da u miru popijem prvu kavu i procitam novine to mi je ostao mali ritual koji sam volio i ponekad joa uvik tako zapocmem dan...unutra sam zatekao dvije kako ih ja zovem "telece glave" koje su inace dio interijera tog kafica i koji su mi usrali jutro jer njihove primitivne bljezgotine moj um nemo~e primat i odma mi fizicki izbaci tjelo unutarnjim nemirom,nervozom,ko da cu se osut alergijski lol ....srknuo sam kafu i otiaao doma,skuhao si tursku kavu,sjeo i zapisao sljedece: IZBRI`I GUMICOM Jutro bez nikotina sa malom dozom kofeina u birtiji koju ne volim. Ljudi koji su dio interijera,tupi pogledi u prazno lokalnih malih bogova i gazda koji se trudi biti prepoznati kao face in the place. Kutija sa ipom namjeatenim da daje 3 a uzme 10 i mozak koji misli da ~eli pobjedu a nesvjesno namjerno gubi. JERBO ovjek koji odlazi tamo gdje ne ~eli biti je pas lutalica kojeg autiraju dok ne ugrize a poslje ubiju jer je opasan. Mozak koji radi destruktivno je dokaz da druatvo ureuje otvoreni zatvor do pobune svijesti koja ubije vlasnika i gospodara. Tjedno amenovanje rutine je dokaz o silovanju proalosti, Ne se istini kur iti i beljiti,jer svirati klavir u buducnosti.

maj 2012.

Hvala na postu, jesi to i ti iz splita il mi se ini xd? Ne mislim da mi niata nedostaje (okej ne mogu si na curu nikako lol) i nisam niata traumati no pro~ivio, btw jesi ti imao sli no iskustvo ili? Niata udno ata se ti e kafi a i 2 retarda,pun ih je grad.
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

ma nisu retardi bitni dru~e oni su poslu~ili samo kao slika za nekog kome su pune bacve emocija koji su djelom ostali skriveni,nakupina bilo cega izaci ce vani u raznim oblicima htio ti to ili ne,bitno je da se do~ivia u istini i da je prihvatia. ja sam se depresivan rodio lol al to je moje stanje koje mi hrani drugu stvarnost...niata straano ka~em kad spoznaa sebe....teako je ponekad,ima dana,trenutaka...~ivot je prva liga,jebena kreacija....igra bez granica...kad te uhvati neki osjecaj za kojeg ti sada mislia da je bezvezan izrigaj mu se u usta i zavari mu od smjeha postat ce instant dobrica i vrlo ugodan he he opusti se i u~ivaj :icon_cool:
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

Dobar post, zahvaljujem. Jasno mi je o emu se radi, nema to veze s travom nego je ona jednostavno potakla neki problem koji imam. Samo neznam o emu se radi. Inace imam dijabetes tip 1 ali to nije povezano s psiholoakim problemima .Prijatelj koji pusi takoder ima dijabetes. Jutros sam se probudia i osijeca sam se super, mislia sam da je skoro pa sve proalo. Joa malo virtualnosti ali ugl puno bolje. U 6 popodne smo imali vjezbe iz jucerasnjeg predavanja o web jezicima (programiranje) ,dosa sam tamo, 20-ak ljudi u prostoriji i opet sam dobia malo simptoma koje sam spominja, malo sam se izgubia, sve mi je postalo cudno i skoro me uhvatia lagani napad panike,grlo mi se pocelo stezat ali sam se uspia smirit i sve je bilo ok, kasnije smo izasli na zrak za pauzu i kad sam se vratia bilo mi je bolje. Sad sam doma i donekle sam u redu.Kako bi moga doznat koji problem imam bez posjeta psihologu jer mi se ne opisuje materi kako sam zapalia i sad imam problema lol >.
PappiISTRAŽIVAČ

maj 2012.

maki sabio si :) koje si ti god? nego..psiha je cudo..sve traumaticne stvari koje su ti se desile u detinjstvu (jako je malo onih kojima se nije desilo nista) ce uticati na ceo tvoj zivot..to je cinjenica..ti kao osoba prema svim tim saznanjima stices odredjene stavove prema zivotu(prijateljima,samom sebi,porodici,okruzenju,...)..i jako malo stvari mozes da promenis,vecinu ne na zalost..a i da bi promenio taj mali broj problema,ne mozes da sedis,prekrstis ruke i cekas da se nesto desi,jer se nista nece desiti..moras da se trudis,da saznajes nove stvari o zivotu,o realnosti,o okruzenju..i na osnovu tih saznanja da promenis neke stavove..pocni da citas stare mudrosti raznih naroda,neke izreke..narodne..nekih pojedinaca,...trudi se da ucis na tudjim iskustvima,jer ako sve sam budes prezivljavao,bice ti dosta teze,ako nisi jak i stabilan psihicki..a svakako je najbolje licno iskustvo..samo treba uvek izvlaciti pouku i poruku iz svega..jer ako ti neko dobro ili lose iskustvo ne donese nikakvo saznanje,onda je uzalud protraceno.. iskreno mislim da bi prvi korak trebao da bude to da izbacis iz zivota sve stvari koje ti nisu korisne,koje ti smetaju,koje ti skode,bilo to po tvoje psihicko,fizicko ili materijalno stanje...sve sto radis je samo tvoj izbor..niko ne odlucuje o tome sem tebe! (ja iskreno mislim da bi trebao poceti pusiti konstantno,jer ces vise mudrovati..jednostavno je tako..vutra te pokrece psihicki..)naravno to je moje misljenje..mozda ima puno ljudi koji ovako misle,ali ima mnogo vise onih koji tvrde suprotno,jer da je drugacije,ne bi se ovako zivelo na planeti..globalno..a napravio si veliki korak time sto si usao u ovu pricu..ako se potrudis,i mnogo citas,slusas,...docices do dosta informacija koje ce ti biti jako korisne..zajebite fejs,igrice,..to je gubljenje dragocenog vremena..radite nesto konkretno,korisno,... to je neko moje misljenje o svemu tome :D pozdrav!

maj 2012.

Pappi pricas solidnu kolicinu *****rija. Prvo za razliku od nekih ovde ja sa svojih 17 godina nemam vremena puait dnevno, travu ne pusim da bi mudrovao i dolazio do novih saznanja nego da se odmorim nakon napornog tjedna, i nisam dosa ovde po hejterske komentare po mojoj najdrazoj zabavi (igricama, ne fejsu naravno) nego samo da mi date misljenje zaato vutra radi ovo mom mozgu. Tj zasto sam puno puta bia i viae napuaen al se baa ovaj put pokrenulo neko psiholosko sranje, te ata da napravim? Puait dnevno bi vjerojatno bila najgora stvar koju bi moga napravit jer bi se stanje pogoraalo. A ja ~elim da mi um i mozak budu SAVR`ENO bistri kad ja to zelim. Ovo stanje ce proc kroz jedno mjesec dana, jer je nakon onog prvog pusenja pocelo ic na bolje dok opet nisam zapalia. Meutim kad proe ata da radim. Da li da si u inim izlaske apsolutno dosadnim s obzirom da ne pijem? }ao bi mi bilo prestat puait al cu napravit to ako je potrebno.Jer kako mogu bit siguran da me nece cekat jos mjesec dana psiho smea.
MiovutraISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Hehe mlad si mom e i joa puno sranja ti slijedi :) , okreni na igru i uzivaj u stvarima koje te lo~e na dobro. Moj frend je 20ak puta jeo gljivice i sad zadnji put kad je uzeo uletio je u tamnu zonu uma. Psiha je udo pogotovo kad shvatia/saznaa koliko malo mozga ljudi koriste zahvaljujui ovome blesavom svjetu i zacrtanim pravilima koja nas samo prividno vode ""njihovim"" pravim putem". Je mo~da ti sad izgleda da kenjam i ako sam u pravu s time samo Opet baci oko na prvi red mog posta ;) }ivio ti meni!

maj 2012.

Gljive dugotrajnom uporabom ostavljaju posljedice na mozgu pa se radije nebi igrao. Ne , marihuana mi nije prijelazna droga, reka sam da mi se ne istra~uje um, ako mi se to bude radilo ic cu si nabavit DMT ;) , ono ata definitivno ne ~elim je da nisam savraeno bistar 24/6 , napisao bi 24/7 ali jednom tjedno zapalim :D
nenashPOZNAVALAC

maj 2012.

Ako sam dobro shvatio, otvorio si temu ne bi li ti neko objasnio nau no, empirijski, ata ti se deaava. U ove dvije strane si mogao skontati da i ako postoji, ljudi ovdje ti ne mogu dati objaanjenje na osnovu aturih informacija i subjektivnih tripova tipa : " ... osjeam se virtuelno...". Ono ato je o igledno, ljudi ti ~ele pomoi ali izgleda da to jedino mo~ea ti sam. Vidi se da si bistar de ko, nadam se da ea uspjeti. Sreno.
pecurkoPOZNAVALAC

maj 2012.

NIdje veze, gde si ovo procitao ili cuo :tuzan

maj 2012.

Dobro ali trazim misljenje, sta bi vi napravili na mom mjestu?
maSeISTRAŽIVAČ

maj 2012.

imamo slican problem,samo sto sam se ja puno uplasio kad mi se to desilo i isprico sam staroj da sam pusio pa mi je zabranila da je koristim,iso sam psihijatru i pijem tri tabletice i dan danas samo sam se zajebo da mi je sad ova pamet a da mi se sad to prvi put desava vjerovatno bi znao kako bi se ponaso i te tablete ne bi nikako ni pio,problem je sto te tablete stvaraju naviku i onda ce mozak sam krenut da misli na crno a kad popijes tabletice onda nema tih crnih misli,ja ih pijem radi staraca jer moram tako mi daju da izlazim a inace mi ne bi dali al hajde sve mi smanjuju prije sam pio pet sad samo tri,moj ti je savjet jednostavno samo sebi reci nije to stvarno to sto mi se desava i probaj da ignorises te misli shvati ko zajebanciju tako ja radim ili sebi non stop govorim ma libo me ona stvar za sve razumijes,a sto se tice vutre ja je nisam zapalio mjesec dana hocu da napravim neku pauzu jer mi se prijateljici isto desavalo i prestala je duvat 8 mjeseci i onda se sve vratilo u normalu,ili ako vec volis da je pusis uzimaj manje kolicine onda sebi srolaj neki slim nemoj pusit balvane i pomoc ce ti tako sam ja radio i tad mi se nisu pojavljivale te crne misli,

maj 2012.

mhm,dobro ja nisam imao "crne misli" samo lagane takve probleme. Ugl zakljucak je izvucen. S obzirom da mi stanje ne stvara bas ogromne probleme jednostavno cu prestat s vutrom i cekat da se sve vrati u normalu.A nakon toga neznam hocu li opet zapalit.
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

Vas dvoje niste normalni,~ivota mi... @ maSe-kolko godina imaa ti uope da ti stara brani da nekaj radia?! zaato pobogu pijea tablete? zaato si uope iaao psihijatru?? Starci ti nisu jebeno normalni,pa poslao bi ih u pm odmah,stvaraju zombije od djece!!!Kakav kriminal,daj molim te materi da pro ita ovaj post,molim te!! I shvatite to,to vam se ne dogadja zbog marihuane,ne dogadja se zbog toga,nije ona uzrok toga,nego neato ato ui u vama,i jebene mrtve tablete (predpostavljam da rokaa neke antidepresive,vjerojatno u kombinaciji sa antianksioliticima,jel tako?) vam nee pomoi da rjeaite uzrok,nego da jebeno simptome lijepo potrpate ispod hebenog tepiha,dok se u meuvremenu vaaa mlada tijela pretvaraju u jebene zombije!! Pa ako te starci tjeraju da gutaa ta govna,onda mi je jasno zakaj imaa problema... @Athlon64 tebi sam sve napisao,nema veze kakve ti probleme nosi,meni je noslilo male problemne,pa su se odjedanput pretvorili u veeelike probleme.Odi i rjeai to dok su mali problemi,to ti je jedini pravi na in da to rjeaia,potiskivanjem problema samo nastaju joa vei problemi!!! Ti pri aa o nekim zaklju cima frende,donio si najgori mogui zalju ak!

maj 2012.

Cekaj u jednom postu ne podr~avaa gutanje smea od antidepresiva s ime se sla~em a u drugom mi piaea odi i rijeai te probleme? kakave probleme, kako da ih rijeaim rofl? svugdje gdje itam po netu jednostavno se govori kako treba neko vrijeme prestat s vutrom i simptomi otiu, da takve stvari znaju pokrenuti visoko potentne vrste trave kao ovo ato smo mi puaili. I da jednostavno treba pribli~no mjesec dana od pusenja da to prestane,evo izvrstan post koji sve vrlo jasno kaze: Weed coats the machinery of your brain, and keeps you from getting your regular emotion signals on time. This can last up to a month, unless you do it again, which will add another month. The best thing is to just not do it again, and focus on acting normal.

maj 2012.

Bullshit. :ohno: Oprosti, ali morala sam to kazati.

maj 2012.

dobro i sta onda pametnoga imate za rec? osim idi psihologu i nek te nakljuka smeem.
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

Sluaaj me prijatelju,psihoterapija,kod psihologa,se vodi razgovorom,ne tabletama,to je na in da se rijeaia toga,a ne jebene tablete!!! itaj ato piaem,odi kod psihologa,pa kod psihijatra sa istom dijagnozom,i psihijatar e ti bez pardona govna pripisat da se trujea,a psiholog e ti vodit neato ato se zove bihevioralno kognitivna terapija ato iskl ju uje uzimanje bilo kakvih tableta,a poma~e kod takvih poremeaja!!! A ovaj citat kaj si ubacio sa nekog pretpostavljam medicinskog sajta je NAAAAAJVEA HRPA SRANJA KAJ SAM U }IVOTU PRO ITAO,ETO,ISKRENO.znai svaka pljuga mjesec dana oporavka,ako je tako,ja sam sjeban za iduik 36508godina,viae-manje! i joa si balav i bezobrazan,sve smo ti rekli,ovo ato sam tebi napisao bi i vlastitom bratu rekao

maj 2012.

Athlone svi su ti ve sve rekli. Ako te to toliko ubija u pojam, jednostavno viae NE PU`I TRAVU kad ju ve ne mo~ea procesirati. (pardon the pun) Ako imaa psihi kih poteakoa to moraa rijeaiti sa sobom. Nekome bi trava mo~da u tome pomogla, tebi je mo~da potakla da izae van, ne znam. U svakom slu aju, dalo bi se zaklju iti iz tvojih postova da ne puaia iz duhovnih razloga nego isto iz zabave, ali vutra izgleda djeluje na tebe viae "duhovno" da se tako izrazim, mo~da kao da tra~i od tebe da se pozabavia sobom. S obzirom da si programer, tko zna, mo~da bi ti pravo pogoeni strain pomogao u pisanju i raspetljavanju kojekakvih bijesnih for petlji i inih algoritama. :cvetak

maj 2012.

hardblues man chill out, nemam vremena za nikakvog psihologa jednostavno cu pricekat da ovo proe kao ato svi po netu savjetuju. Dreamer vjerojatno cu prestat ,imam viae loaih nego dobrih iskustava, i ne pomaze s programiranjem ,nedavno sam pisa program koji ispisuje permutacije niza od 8 znakova,ima sam loa algoritam s 8 ukratenih forov-a i masu grananja, i ne, nisam ga raspetaljao :D. al mozak mi radi u redu.
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

sa 17 god nemaa vremena za sebe?ok... neznam zapravo kaj se trudim...idem zapalit,poato mogu...

maj 2012.

gimnazija, zadnjih mjesec dana skole, u slobodno vrijeme programiranje/ gaming, nikako nemam vremena puait radnim danom jer mi je mozak potreban. Samo ti idi zapalit i prestani nametat svoje mialjenje.

maj 2012.

Neznam kako nisi vidio da maloljetnici ne mogu u estvovati u diskusijama a tolerancije nema osim na thc.Ovo si trebao vidjeti ali neznam kako nisi. Za godinu dana tvoj ra un bit e aktivam i slobodno ea moi u estvovati. Svakako pri ekaj malo da se odlu ia puaiti ili ne puaiti, sve izmeu je glupo, pa joa ako neznaa ata puaia, ako nisi sam pa ti netko snima okice...
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

auuu 17 godina brate,pa ti se tek mentalno formiraa....svakako manje dimi ako ti smeta i zaboravi gro toga ato sam do sada pisao....necu viae tako lako....!!!
PappiISTRAŽIVAČ

maj 2012.

zgran.
maSeISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Vas dvoje niste normalni,~ivota mi... @ maSe-kolko godina imaa ti uope da ti stara brani da nekaj radia?! zaato pobogu pijea tablete? zaato si uope iaao psihijatru?? Starci ti nisu jebeno normalni,pa poslao bi ih u pm odmah,stvaraju zombije od djece!!!Kakav kriminal,daj molim te materi da pro ita ovaj post,molim te!! I shvatite to,to vam se ne dogadja zbog marihuane,ne dogadja se zbog toga,nije ona uzrok toga,nego neato ato ui u vama,i jebene mrtve tablete (predpostavljam da rokaa neke antidepresive,vjerojatno u kombinaciji sa antianksioliticima,jel tako?) vam nee pomoi da rjeaite uzrok,nego da jebeno simptome lijepo potrpate ispod hebenog tepiha,dok se u meuvremenu vaaa mlada tijela pretvaraju u jebene zombije!! Pa ako te starci tjeraju da gutaa ta govna,onda mi je jasno zakaj imaa problema... ja imam 19 godina uskoro ce mi 20,kriminal si ti prvi spomeno a javio sam se doktoru porodicne medicine i on me uputio psihijatru,a pijem antidepresive torendo depakine i zoloft,zoloft mi popravlja raspolozenje,depakine stabilizuje raspolozenje da bude ono srednje da ne varira gore dole stalno,i torendo zbog tih crnih misli,pa sta mi onda ti preporucujes da radim ?
MiovutraISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Kolko te taj farmaceutski trip balans dr~i ako smijem pitati maS :)? I da ne kljucam ekajui tvoj reply na upit , shva am stanje koje je kod tebe ispalo i kasno je za pru~anje otpora po pitanju toga (starci/roditelji ,re~im koji ti je postavljen) i toplo se nadam da te tvoji najmiliji ipak od srca vole iako su po pitanju marice neuki na ~alost , hebiga generacije i generacije su isprane al nadajmo se da e tome uskoro doi kraj , i da e to biti za vrijeme naaih ~ivota a ne za 100godina. Uvjek ti ostaje prilika kad joa odrastea i postanea svoj glavom i bradom da s ljubavlju starce pou ia i doka~ea kako su la~i i manipulacije korporativnih straljena krivci za svinjarije koje ljudi moraju trpiti i s njima ~iviti. Uglavnom Oprostom do pobjede i sree i mira. yep malo sam nahaljen(fala bogu frend naletio s ~i~om :) ) al vidia puklo me na /peace vibru i na razumjevanje i suosjeanje. To je mo vutre i zrelosti spoznaje/a ~ivota ;) Dr~ se i sretno u ~ivotu :)
DJFlyHighLEGENDA

maj 2012.

nemogu se vise slozit sa ovom zadnjom recenicom... iako, trebali bi svi imat tu "peace" vibru all the time, a ne samo kad se zapali. bas zato treba na sve gledati bez straha i oklijevanja. bez previse razmisljanja i srama i ucinit to ako zelis. isto tako bit suosjecajan je jedna od najjacih vrlina, i bit posten naravno. to su neki moji ciljevi ajmo rec, a nisam ni na 50% ali sam zadovoljan jer idem tim putem i znam da mogu doprinijeti ovom svijetu samo dobro :) eto malo sam offtopic otisao ali i ja sam se nahalio tako da oprostite mi :))) peace out !
SmokeyThePotPOZNAVALAC

maj 2012.

Evo baa citan ovaj topick i moran priznat da je fenomenalan tako da san potaknut da podu~e komentiran!.. Inace san ima turbolentno, stresno i iztraumatizirano djetinjstvo pa i hiperaktivan po prirodi , vutra mi je pomogla podignit razinu svijesti , poticala kriticna razmisljanja i rastvaranje :matrix: u kojem zivimo !.. a da ne govorin koliko buden smireniji i osjecajniji!.. I mene zna cesto vatat psihicka anksioznost /disocijacija pokreta pogotovo kad se nadimin ko aunka :) .. Ali ja dimin vec dosta dugo na intervale ,koji put 2,3 trube na misec a koji put cili misec po 5,6 truba dnevno !... Naravno kad je dobar dime odere tj opere me totalno da mi je bas to pomalo neugodno u druatvu !.. A iman 7,8 godina puaackog iskustva i naucija san se donekle nosit stin !.. Eh kad se sitin pocetaka , zaspa bi ko top nakon trube :D . A sad mozak radi 500 na sat , znan i cili vibrirat , uglavnon elo , ko da mi akre prorade , onako tripiozno bla~eni osjecaj mira i blagostanja ali to je normalno kad sam u drustvu sa 2,3 dobra frenda.. Ova anksioznost /disocijacija me vata samo u vecim drustvima (ne toliko poznatim), iako san donekle naucija je kontrolirat !.. Jebe me i paranoja pa i ego jer kad san nadimljen cili pocrvenin ,oci odu onako demonski crvene pa mi idu na jetru ego tripovi od strane drustva iako san i to naucija polako odjebavat ,isto tako ljude sa strane ata bulje ko da si sotona !.. Pa mi to mozda nekako najviae stvara tu anksioznost i isto tako u zadnjih par godina truba me totalno meditira i vibrira mi celo tako da mi je teako spustit se na zemlju ... Bia san u Amsterdamu i tamo je bilo sve 5 nadimljen ko aunka 0-24 -- haze ,white widdow,power plant su me rastavljali na proste faktore... Ali me bolija k jer je to tamo normalno .. dok ode paranoja i ocekivanja od drustva da se u odredenim situacijama ponasas normalno me znaju ponekad sjebat poato moja ekipa dimi svaki dan tj non stop ! I uvik se njima prilagodavat posto ja skoro nikad ne kupujen a kad san prije kupova dosta san dugo ima masu "weed friends ekipe parazita" kojih san se rijeaija. Al uskoro cu imat svoj dim i sloboda :) ... No da se vratin na temu , brzo skuzin paranoju, strah i iman mantru sa kojon ga se rijeain bez beda !.. TBF - Digni luce>(svijetlost) pauka :) . "Pauk je u fazi napada i, u trenu, mlaznice su usmjerene ka Kretenu. Val crnila je ispaljen, Kreten je ocrnjen, al eto nesrece, sustav je preopterecen i poremecen. Stvara se crna rupa i GUTAAA Kreten i sve nas skupa! U kratkom roku aktiviran sklopku dekompresije, oslobadjan zraku naseg sunca. Posada vice: "TO JE LUCA!" i slijedeceg trenutka neka nevidljiva ruka svjetlosti di~e Pauka, oslobadja nas gravitacijskih muka. Iza nas je crna rupa, ispred nas nova svemirska ruta i svitlo spoznaje na kraju puta." Neko vrime je to toliko puno se dimilo da mi je postajalo kontraproduktivno jer smo pretjerivali i ekipa ugl puai iz dosade i zato ata nezna sta ce sa sobon ! Dok meni trava je odlicna za meditaciju ili kako bi ja reka vegetaciju posto kod nas u sobi moras postat biljka zbog nedostatka kisika da preradujes CO2 :) Isto san bija tech freak/gamer ko i athlon64 samo sta san ja obozava produktivnije igrat nadimljen jer onda igran sa izoatrenon percepcijon, osjecajnije, pametnije pa i zabavnije :)!..iako zna bit da odlutan totalno :D pogotovo kad je onaj najaci hi effect prvih 15-20 min... Vutra , gljive i lsd su isto tako probudili povezanost sa prirodom i vratili me na pravi put !.. A kad vidin ovu propagandu da trava izaziva depresiju lol, bas suprotno baren mene totalno rijesi depre i tjeskobe jer sam cesto intrapsihi ki napet !. kako je reka pappi (> "pocea san da citan stare mudrosti raznih naroda,neke izreke..narodne..nekih pojedinaca,...trudi se da ucis na tudjim iskustvima,jer ako sve sam budes prezivljavao,bice ti dosta teze,ako nisi jak i stabilan psihicki..a svakako je najbolje licno iskustvo..samo treba uvek izvlaciti pouku i poruku iz svega..jer ako ti neko dobro ili lose iskustvo ne donese nikakvo saznanje,onda je uzalud protraceno.." Isto tako san pocea "izbacivat iz zivota sve stvari koje ti nisu korisne,koje ti smetaju,koje ti skode,bilo to po tvoje psihicko,fizicko ili materijalno stanje...jer sve sto radis je samo tvoj izbor..niko ne odlucuje o tome sem tebe!"
maSeISTRAŽIVAČ

maj 2012.

drze me druze citav dan a pijem ih evo sad ce godina a svaki put kad zapalim vulju odma mi bude gore al bude mi dobro kad uzmem malo dim dva,zato ne smijem tek onako prestat razumijes dok mi ljekar kaze da ne prestanem jer bi bilo nekih nuspojava koje bi ostale dozivotno ako bi odjednom prekino da ih trosim onda bolje mi se strpit jos koji mjesec ne pusit nikako da se izlijecim razumijes nego da se skidam sa tableta ko sto mi je ovaj gore ne znam kako mu ime bi preporucio nego imas li kakav savjet bruda za mene ima tamo moja tema pod onim djavolom ostali poroci zove se ne radi me ko prije pa tamo mi napisi da ne ***emo ovu temu cojku ovdje eto tako peace
smokegreenISTRAŽIVAČ

maj 2012.

joj brate nisi jedini i ja sam izgorija kao i ti... sve je to od loaeg dima s ulice...

jun 2012.

pozz duvao sam pre 3 nedelja sa drugovima to mi je bio drugi put i sad proslo je 3 sati prestala da me radi vutra lego sam da spavam i probudim se sav normalan a tad je bio petak,zatim sledeci petak izasao sam sdrugovima u gradu osecao sam onako malo virtualni high ili kkako da kazem vec ali me je opet proslo e daanas sam bio isto u gradu i tako idem ja sa drugom pricamo mi po putu i gledam tu pun je bio grad i kad me odjednom uhvati uhvatila me panika jer vise od tada nisam pusio travu neznam zbog cega mi je ovako inace to me do sada samo uhvati petkom drugim danima inace slabo molim za savet ljudii kako da me prodje ovo !!

jun 2012.

Jedino reaenje....ne duvati petkom kad si mlai duva . Ja sam npr. malo stariji,pa mogu svaki dan:icon_lol:
maSeISTRAŽIVAČ

jun 2012.

ma jbga i ja sam stariji duvac duvam skoro 5 godina pa me pocne hvatat paranoja iako sam sam u stanu s drustvom jos ne izlazim vani,al meni je zato sto mi se u proteklih 5 - 6 godina nije desilo bas nista lijepo kako sam poceo duvat i upo u to lose drustvo i puno su me crnili bedali i zajebavali pred rajom pa se zato osjecam lose,al kad te uhvati to probaj nekako iskulirat ili se nafuraj da nesto radis kad si high tako ces manje razmisljat o glupostima,mada i ja slabije duvam mozda jednom u dvije tri sedmice ili kad te to uhvati ako ti rad ne pomaze popi kakvu tabletu za smirenje lexilium ili jos bolje popi onu na biljnoj bazi za smirenje ne znam kako se zove sa p nekako eto tako peace

jun 2012.

evo imam i ja problem.......ispo etka ato sam po eo puaiti sve je bilo super i zakon i to.......i nakon mo~da 2 mjeseca mi je po elo jako lupati srce kad sam puaio i neugodan je osje aj sad nezz. jer to od panike ili organizma al stvarno neugodan osje aj i nezz. kako tome stati na kraj pa sko ima ko kakvih ideja i susreta s time molio bi da odgovori thx.....

jun 2012.

Tino, sad si me podsjetio na nesto. Moj prijatelj je zavrsio na hitnoj zbog trave. Da, zbog trave. Pozlilo mu je. Da li je to do njega ili do trave koje je pusio (a znam da je bila losa, ja pusim svasta al to ni ja ne pusim). Et, samo to.

jun 2012.

u jebote.....ispo etka ato sam po eo puiaiti sve je bilo uredu onda su mi doktori diagnosticirali hipertenziju(poviaeni tlak) i gastritis pa sad nezz dal bi bilo0 zbog toga ili ne.....jel puaim sa druatvom i njima nikada nikome niata
maSeISTRAŽIVAČ

jun 2012.

nije ti to druze od vutre nesto drugo je krivac

jun 2012.

Pusim travu vec 2 godine. Imam 20 godina. I sinoc sam zapalio sa svojim dobrim drugom i momkom koji je bio sa njim. To je bila njegova trava. Kada smo zapalili bila je dosta jaka ali nisam prekidao. Kada smo zavrsili ovaj momak sto je nam je dao travu i pusio sa nama je otisao. Ostali smo sami ja i moj dobar drug Nakon 15-tak minuta mi je bilo jako lose. I kroz pricu ja sam rekao da ovo nije cista trava,drug je na to dodao da nam je mozda stavio heroina u nju. I ja sam se tako istripovao da sam vec navucen na heroin i da mi nema spasa. Evo vec 24 sata osjecam strah da mi ne dodje da kriziram. Samo sto osjecam je strah. I molim vas odgovorite mi jeli moguce da je to momak uradio da je pomijesao sa heroinom da bi me navukao I dali je moguce navuci se od prvog puta sa tim I kako da sprijecim da to slucajno ne bih uzeo. Ja naravno bjezim od toga ali ne znam sta me ceka.. Molim vas pomozite mi. Unaprijed hvala...
MarcoPoloLEGENDA

jun 2012.

ma zabrijao si...kakav heroin jbt...frend ti je dobacio, ti poklopio i slozila se prica a za sve ove kojima je pozlilo od trave...pa kolko ste puta povracali i ubili se od alkohola pa nije bilo psihoanaliziranja i traumaticnih iskustava...bilo je svakakvih obecanja tipa "vise ne pijem" aha...al do slijedeceg vikenda ;-) sa svime treba umjereno...samo lako je rei ;-)
nox1cousENTUZIJASTA

jun 2012.

Smiri se. I da je stavio heroin nemozes postic ovisnost sa jednim koristenjem. Nece ti nista bit i da je bio heroin, vjerovatno se nebi osjecao lose :D Efekat THCa je povisenje ritma srca, to je sasvim normalno. Ali uz to smanjuje krvni tlak, tak da ti je to dobro :)
maSeISTRAŽIVAČ

jun 2012.

neke stvari nekad treba shvatit ko salu,imo sam i ja slican problem prije dok sam duvo uglavnom sam shvato ozbiljno sve stvari a to te drug samo uplasio i reko ti da je stavio heroin u vutru,i da je stavio nije bilo zutog vjerovatno nikako na vutri i da se moze navuc od prvi put ne bi se navuko jer je vutra bila vjerovatno zelena hehe,a mozda je prskana heroinom al kad bude prskana to budu male kolicine heroina a i da su velike ne mozes se navuc odjednom odma,tako da opusti se nije nista opasno samo je bilo trip to furanje i drugi put ce bit bolje

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se