VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaSta se krije iza mog avatara?
LEGACY

Sta se krije iza mog avatara?

272 odgovora23,152 pregleda

okt 2012.

Dobio sam par poruka o avataru i sta je to. Pa mi je bilo zanimljivo da nesto i napisem o tome. Avatari su cesto zanimljivi i mene ponekad zanima sta se krije iza necijeg avatara. Pa eto i ideje za novu temu. Koga ne mrzi neka nesto napise ako je neki umjetnik ili neki stav ili sta vec. Moj avatar dana 17tog Oktobra 2012 je Duft Punk Electroma filmic koji govori o dva robota koji pokusavaju da budu ljudi...sve praceno kroz dobru muziku. Electroma - Billy Jack - YouTube

okt 2012.

Moj avatar predstavlja solidarisanje sa brokolijem. Niko ga ne voli, ak ni kada dolazi u obliku sladoleda :'(
naturaPOZNAVALAC

okt 2012.

dizelasica u zivo, hipi u dusi
mazarLEGENDA

okt 2012.

E moj avatar je slika vrha LSDija iz mog prvog uzgoja, kako nisam znao previae o vutri, mail kojeg sam dobio od Simpsonovih ljudi u njemu je stajalo da trebam mazar x lsd, tako da kad me pitalo za username prepisao sam mazar:violent018:
jesamZMAJ

okt 2012.

Jucer sam promijenila avatar jer sam neki dan skuzila da Monk ima isti i da sam mu ga vejrojatno popalila. Znacio je upravo to sto je i prikazivao, travica u srcu. A sad nema nikakvo znacenje, osim kaj se dimi. Monk,ak mozda naletis, nije bilo namjerno. To je tak kad nam je ista stvar u srcu.:icon_biggrin:
SulundarAMBASADOR

okt 2012.

iza mog avatara se krije krevet na kome slazem redno :))
Big LLEGENDA

okt 2012.

ol dirty bastard preminuli lan wu tang clana i jedan vrlo ekscentri an i lud (zastvarno) frajer.... zajedni ka nam je ljubav prema hip hopu i vutri,pa zaato ne... :D

okt 2012.

majica koju sam nabavio preko attitude, da me lakse prepoznate ako se sretnemo na ulici ;)
HookerLEGENDA

okt 2012.

Hooker mi je ovde nadimak, volim blues, avatar Hooker = John Lee Hooker, jedan od albuma, pa da se bolje vidim na forumu.Niata posebno kreativno...

okt 2012.

Za moj avatar se niko ne smije raspitivati, osim Chuck Norris-a, naravno

okt 2012.

pogled iz amsterdamskog coffeeshopa Route66 :icon_lol:
ReacherPOZNAVALAC

okt 2012.

Paulie Gualtieri, ekscentri an lik iz serije Soprano, psihi ki malo sjeban (paranoja,privianja...) i zbija najjebenije aale, vjerovatno i najokrutniji od svih likova.Svidila mi se ova njegova karikatura i fan sam krimi ~argona ... i tako je roen naj bad ass vutra avatar :D
CreativeLEGENDA

okt 2012.

avatar je moja mezimica...teski je ovisnik o online igricama...uhvacena na djelu kako pali igricu u nocnim satima ;)
He-ManLEGENDA

okt 2012.

Inače sam onako ko od brda odvaljen a i He-Man je najbolji crtić u univezumu, pa je logično jelte ... =)))) ©nebezial @deviantART
loopAMBASADOR

okt 2012.

Pandaren Brewmaster,pomalo zaboravljen heroj iz 'Warcraft 3' fransize,gotivan mi je zato sto su mu sve magije koje baca usko povezane sa pivom('drunken haze', 'breath of fire' itd),a inace je izvanredan melee('prsa u prsa' s'o bi rekli xD) borac,sjajan za neke 'tri na tri' partije...ma sta ja znam,panda koji se opija i bije xD sta se tu ima pricati...a ja sam susta suprotnost,retko pijem a jos redje se bijem.. Warcraft Pandaren Brewmaster Quotes - YouTube a inace mrzim i dotu i WOW,igram iskljucivo 'razgradnje'.to je jednostavno igra koja mi NIKAD nece dosaditi.
QuixISTRAŽIVAČ

okt 2012.

iza mog avatara se krije 3 sata photoshopa u naduvanom stanju i petica silver hejza :)
DJFlyHighLEGENDA

okt 2012.

moj avatar simbolizira kako smrt nije nista strasno i opasno nego je normalna stvar koju treba prihvatiti i "zagrliti" kada dodje, ako dodje....

okt 2012.

Moj govori kako je zeleno dobro, zapravo jako dobro:)

okt 2012.

moj avatr pokazuje moje ljubavi prema ~enama i ~enama :D
MarcoPoloLEGENDA

okt 2012.

moj govori to sto govori ;-) u potpisu su kineski znakovi za zemlju, vodu, zrak i sunce...tocno tim redoslijedom
big buddhaISTRAŽIVAČ

okt 2012.

ovo nije moje
StonerLEGENDA

okt 2012.

iza mojeg avatara skrivam se ja i moji dredovi :P

okt 2012.

stoneru,stis'o bi ti like...al' muako si:icon_lol:
naturaPOZNAVALAC

okt 2012.

evo ja cu ven, stvarno je sladak*

okt 2012.

Nato ko je ta baba s tvoje slike? :ludak Moj avatar predstavlja osjecaj kad se naduvas. To sam sad smislio :icon_smile:
maverickAMBASADOR

okt 2012.

ovo je jelen osvetnik koji po aumama i gorama ganja lovce jer su mu familiju potamanili
Otto GrunfLEGENDA

okt 2012.

Moj Avatar niata ne govori, on sla~e projekcije...:abducted: Zippo&Shroom iz domae produkcije.
GewindENTUZIJASTA

okt 2012.

Volio sam StarCraft kao klinjo, rasu Protoss... Volim i danas da pogledam stream nekih pro-gamera. A na slici je (moni) Archon, koji me malkice podsjea i na dobar head :D
H2O888LEGENDA

okt 2012.

ja nisam ovako grub:icon_lol:
dejanvfvISTRAŽIVAČ

okt 2012.

moj avatar predstavlja simbol borbe protiv multimilionskih Kartijeovih kompanija

okt 2012.

Eh, morate pogledati crtic Rango gdje pita samog sebe i odgovara: Ko si ti? Mozes biti sto god zelis, samo fakat moras izaci iz kutije. Imalo mi je neke simbolike u tome a i crtic je uopste onako za nasmijati se. Ne gledam ja mnogo crtice nego imam djecu sitnu pa tako to i ide kod mene uglavnom...

okt 2012.

[bez sadržaja]
Big LLEGENDA

okt 2012.

Da, najbolja komercijalna piv uga, i masni hedovi nekog haze-a.... :D Zakon....
Dr.ChronicENTUZIJASTA

okt 2012.

iza mog avatra je istina :) a i opustanje pljugica i gledanje smjesnih slika
HookerLEGENDA

nov 2012.

Pokuaao par dana sa novim avatarom i ne ide, bode mi o i. Zato se vraam na stari...Mislim da viae niata neu menjati ato se toga ti e, a i ne moram da objaanjavam ata zna i novi avatar.
majklISTRAŽIVAČ

dec 2012.

VideoWeed - Get high on VideoWeed | Flash Video Hosting najbolji drakula ikad 13 epizoda :P
dinanaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

ako doe? :sand_play:
DJFlyHighLEGENDA

dec 2012.

...... :costumed-smiley-027
dinanaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

:) enivej, iza mog avatara se krije debela crnkinja koja predstavlja moj alter ego...budete li je ljutili sve e vas pojesti! :dada

dec 2012.

[bez sadržaja]
artisticLEGENDA

jan 2013.

Moj avatar je mrav, logo benda The Prodigy, meni najbolji bend sa najboljom muzikom :) mravi su mali, puno rade i boli ih uvo :) bio mi je crni mrav na bijeloj pozadini, sad sam povodom nove godine promijenio u zelenog mrava sa crnom pozadinom, tako da se eto malo promjeni, a opet ostane isto... p.s. Bas dobra tema, uvijek me zanimalo kakva se prica krije iza toga

jan 2013.

Iza mog se krije strain The Purps kad je jos u ranoj fazi cvatnje (iliti tek poceo)... Sumnjam da ce svaki mladi Purps biti takav, ali ako ijedan bude, super :)) The Purps od BCbud iz Kanade mi je jedan od najboljih strainova koje sam ikad pusio. Nije ga bas najlakse nabaviti i vecinom ga nema po "nasim" stranicama za kupnju sjemena.
TropicoLEGENDA

jan 2013.

Maska iz kine, ofucana trenerka, smei zid, sa par krem crta...
ZelenaBananaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

. . . .
mazarLEGENDA

jan 2013.

...dovoljno da zavraia na listi MOST WANTED....

jan 2013.

Zaljubljenik u dobru klopu ,zene i travu.
HookerLEGENDA

jan 2013.

Iza mog avatara krije se Hooker

jan 2013.

iza mog avatara se krije profilna slika
BladeZMAJ

jan 2013.

Dakle kao ato su neki primjetili imam novi avatar....neki dan ispunjavam iz dosade na netu neku "karakternu pitalicu" koja ti kao na kraju izbaci kome tvoj karakter odgovara....meni izbacilo ....Jack Sparrow....nisam to neato posebno do~ivio nego doe ~ena i ka~e....ajeme totalno,kako to prije nisam primjetila......pa doe kum....i ka~e definitivno to je to...ludilo....i joa neki ljudi rekli totalno to si ti......reko pa ajde vi valjda znate :-)...uglavnom malo kasnije i ja sam sebe uhvatio....pa sam zamolio Genju da mi i nick promjeni
BudhaXIIIISTRAŽIVAČ

mar 2013.

Iza mog avatara krije se zakon kojem se priroda pokorava.

mar 2013.

"Neuron ili ~iv ana stanica se smatra osnovnom jedinicom ~iv anog sustava i najslo~enija je u ljudskom organizmu. }iv ani sustav se sastoji od oko 6 milijardi meusobno povezanih neurona. }iv ane stanice se stvaraju od roenja i do nedavno se smatralo da se ne mogu viae obnoviti kada se jednom uniate. Premda se ova teorija istra~uje, neki znanstvenici su u velikom postotku sigurni da je obnova neurona mogua. Njihova uloga se mo~e konceptualizirati kao prihvaanje, obraivanje i odaailjanje podataka. Neuroni su glavni tip stanica koje tvore mozak."
wisteriaENTUZIJASTA

apr 2013.

mislim da za moj nije potrebno nista reci...slika govori sve...

maj 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=DJFOf5RBQ-8

maj 2013.

Moj avatar podsjea sve nas da veliki brat uvijek gleda... i po danu i po mrkloj noi i u gradu i u aumi na proplanku ... Be aware !!! P.S. `teta ato se gifovi vide samo kad se otvori profil ;(
PinkFrojdENTUZIJASTA

maj 2013.

cika zigmund u pickastoj boji :) a tu je i wall

maj 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=E0gLk-yvWME
NoSeedsPOZNAVALAC

maj 2013.

Evo da i ja kazem koju :P Nick: NoSeeds (iz pjesme) a avatar,istinska ljubav prema psima,posebno terijerima tipa bull,i ljubav prema vutri :D
Big LLEGENDA

maj 2013.

nick: reper jedan...vrlo v rlo kvalitetan avatar: najbolji reper ikada koji je repao u nasoj galaksiji xD
NoSeedsPOZNAVALAC

maj 2013.

ma tupac je bog-otac :P
M a n d o rAMBASADOR

maj 2013.

Nick: [*]historical) A chief slave, who oversees the work of other slaves. [*](Malaysia, Singapore, Indonesia) A workman who oversees others in a factory or an a plantation, typically an oil palm or rubber estate. Avatar: moj vrt ;)

maj 2013.

Kali, skraceno od Kali Mist - jedna od sorti koja me strasno zanimala kad sam poceo sa svim ovim. Avatar - jedna od najjacih sorti koje sam ikad imao prilike probati, The Purps kad je u mladim danima. Nadam se da cu je i grow-ati uskoro ;)
Kanabis_kidAMBASADOR

maj 2013.

Avatar je popularni reper i ljubitelj trave Wiz Khalifa :)
HljebbAMBASADOR

maj 2013.

hljeb .. hahahahahah
BoRaiChoAMBASADOR

maj 2013.

Bo Rai Cho, Mortal Kombat, ko je igrao znace a ko nije : http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Bo'_Rai_Cho

maj 2013.

ime i avatar nemaju veze s menom oni su obicna obmana haha

maj 2013.

moje ime ima veze s menom, a tek avatar... samo sam ga naduvan menjao i sta cu sada, moram cekat mesec dana da vratim staro :(
loopAMBASADOR

maj 2013.

pravo da ti ka~em,kad sam video "my name.." 'odma mi je palo na pamet - uOmtVFQ3WF8 01:20 "my name..........Raoul Duke.... ;)
H2O888LEGENDA

avg 2015.

pretvaram svjetlost u materiju:)
golub miraLEGENDA

avg 2015.

~ivim u divljini u vukojebini najgore vrste
Rostfraj katana znaci lik koji se lako blendira u generacije tak neki kurac, a avatar je cover od gzinog liquid sworda
đoksonPOZNAVALAC

okt 2015.

uvijek stavljam idola kao avatara,dok je bilo tita bilo je i aita
rKj420ZMAJ

okt 2015.

Veliki sam ljubitelj guarane :) stoga i sova njen zastitni znak ;) Nocna pticica :let:
DegustatorLEGENDA

okt 2015.

bio sam ubedjen da si rakija fan:whato:: ...pre bih skonto da ti je nick Hljeb, hahahah :thumb:

okt 2015.

ja mislio da je to neka vaterpolo sova haha, neki klub kojeg pratia ili neato zdravakrava.hr je neka chick stranica, nevezana niti malo za iata tu ili mene. nick je prva stvar koja mi je pala na pamet pri registraciji, nisam uope planirao da se ovoliko zadr~im tu hehe. a sad ata je tu je, ne mogu viae ni jedan avatar stavit a da nije kravica. al ova je bar simpati na :D

okt 2015.

Nekako mi je ialo uz karakter...i uz bradu, a na forum sam se prijavio kao Riobradi, dok mi PowerSeed nije kumovao i dao dublji smisao mom avataru imenom Barbarossa! :D
wedPOZNAVALAC

okt 2015.

Avatar je logo serije Weeds samo sam ga malo skratio u photoshop-u. A nick jer je weed bilo zauzeto :D
RačićISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Avatar dovoljno govori za sebe :) Ime, trenutna borba :udarac::udarac::udarac:
baobabLEGENDA

okt 2015.

Avatar sam izabrao jer mi je bas simpatican ovaj mali zeleni sa svojim bongom i laserskim upaljacem, nadam se da ce nas jednog dana posjetiti jedan takav i donjeti nam neke svoje strainove. :):gled:
revolutionAMBASADOR

okt 2015.

navodno cika dzek herer :D
JamrockPOZNAVALAC

dec 2015.

Damian Marley - Welcome To Jamrock .mp3
Kanabis_kidAMBASADOR

jan 2016.

[bez sadržaja]
kettyPOZNAVALAC

apr 2016.

Otrov se dr~i u malim bo icama(a i govno za analizu)! :p

apr 2016.

~elja ;)
amrildoooLEGENDA

jun 2016.

Neki stari dedo kad ga gledamo s polja, tako se ja osjecam kad se gledam iznutra.
hazeriZMAJ

jun 2016.

Kada sam se uclanio uzeo prvi avatar koji mi se nasao pri ruci,bez ikakvog znacenja.Sada ima znacenje i karakter zato ga nikada necu mjenjati.:puuuh:::thumb:
ChanZMAJ

jun 2016.

Jednostavnost i umece zivljenja ;):ajnstajn::joint:
DuckLEGENDA

jun 2016.

Cover od albuma Madvillainy (MF DOOM i Madlib) MF Doom i sam skriva svoj identitet pa mi se to skroz uklapa u celu pricu. :)

jun 2016.

Iza mog avatara sam ja, dok pregledavam ra une za re~ije :D

jun 2016.

Imbra Presvetli Grabari iz Gruntov ana - pokojni Mladen `erment (Zagreb, 16. srpnja 1920. - Zagreb, 4. o~ujka 1999.) je bio hrvatski kazaliani, televizijski i filmski glumac.

jun 2016.

Moj je jasan da ne mo~e jasniji biti:D Lol, sad sam sku~io

sep 2016.

Ha, iza mog avatara, legendarni glumac, iz meni jako dragog filma, odgledanog 15ak puta, Taxi Driver
shogunbgPOZNAVALAC

maj 2017.

Jazavac medojed, iz razloga ja kao i on dont give a fuck :D

maj 2017.

? mene to podseca na star gejt.

maj 2017.

Na avataru lon ina sa 38 sarmi a iza avatara bradati grower-partizan (gerilac).

maj 2017.

Moj avatar prikazuje moc i ljepotu drage mi prirode...

maj 2017.

Moj neki rastaman bog kome kako godi, al' ja znam da je Jah dos'o da me vodi :) :cool23:
hazeriZMAJ

maj 2017.

@budalin Hebes avatara bez Taksiste..De Nira:D

maj 2017.

Hahha :) old skul :D vratimo nekad, dobar je i ovaj za sad :)
TriptankLEGENDA

maj 2017.

Moj avatar je Ganjaman, iz stripa "The astounding Ganjaman" koji se objavljuje u magazinu Soft Secrets UK :razvaljen::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se