VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaDa se vidimo na leto2022??
LEGACY

Da se vidimo na leto2022??

58 odgovora3,458 pregleda

feb 2022.

Pozdrav drugari. Neato razmialjam :rofl: , ova Corona nas ubi u mozak,a nikako da se okupimo da se dru~imo. Leto je kad svi koji radimo mo~emo daa uzmemo odmor i odemo negde,ggde se dogovorimo. Ima ovde dosta Hrvata, a tu je i Dalmacija,more,vetar koji duva.... Koja je cena smeataja u Dalmaciji pred kraj leta? Doem samo ja sa erkom i ~enom,a da i zeta u da povedem:rofl:. . To je ve etvoro,hajde ko hoe joa u Dalmaciju sa nama,a verujem da e lepo da nas prihvate drugari sa VUTRA.ORG ? Ovo je moja ideja,mo~e i neko drugo more ili voda nekakva? Al da se dru~imo lepo i opuateno,mo~emo porodi no,fa odredimo period pa da se vidimo i na dan dva,da razmenimo iskustva. Da se hvalimo:banana_rasta:. Ko ima predlog nek izvoli ,a ako admini smatraju da je za groblje,ok ... Veliki pozdrav iz `umadije,sve vas grlim bratski... Pozdrav i piaite.
BizzzoZMAJ

feb 2022.

Treba javiti Interpolu s obzirom da ce izgleda biti meunarodni susret :D

feb 2022.

Ma ako se dogovorimo,mo~emo da prijavimo skup dokonaaa,da sedimo i len arimo,a drotovi da nas uvaju ko dda smo na gey paradi :lol: . Da se navarimo i odvalimo i da nas boli briga za sve loae. Da zaboravimo na predrasude,da se grlimo i dru~imo,ko hoe i mo~e nek se i ljubi :let:. Ja sam bio mali kad sam iaao u Rijeku , imao sam 6 god,ali sam reaio da doem opet,kad tad. Pa mi oprostite ato forsiram da se vidimo na Hrvatskom primorju,meni odgovara i Crna GoRa , letos sam u Tivtu jedva smeataj naaao,ali vutru iz prve::listomahanje:: .
DjedMrazENTUZIJASTA

feb 2022.

zar nebi bolja destinacija bila Makedonija :)

feb 2022.

Mo~e i to,legal Ohrid bravo Deda. Ajde dajte predloge,meni svuda daleko,al da se bar sa nekim vidimo :rofl: ::listomahanje:: :respect::skot:::skot:::skot:::vutra:

feb 2022.

Ja bih iskreno voleo ovako neato ali organizovati to na ovaj na in je po meni u najmanju ruku riskantno. `ta spre ava pandure da dou i sve nas lepo popakuju? :murija:
GronaZMAJ

feb 2022.

Nee znat tko je tko! :D

feb 2022.

Ma i to sam kontao ali necemo se naci samo na pivu i rostilju. :D Tu bi bilo THC-a u ogromnim kolicinama. :D Ni ne moraju znati ko je ko na forumu.
GronaZMAJ

feb 2022.

A niata, onda svi po ra un CBDa u dzep i drzat fige ako :murija:dou! ;)

feb 2022.

Ne bi trebalo da nas diraju ,ako smo mirni, Nismo mali,a ni glupi,svi znamo kako ide sa drotovima. npr u Crnoj Gori sam duvao na pla~i,svaki dan i niko me niata nije pitao.... nisam pametan,mo~e CBD ra uin ili tako neato. Jel ima neko negde u EX YU neku vikendicu,praznu kucu u nekom selu,pa ne mora more,imaemo vola pa mo~emno svaata neato, ja sam imao vikendicu,tj imam joa jednu ali nema struje,mada nema veze ima krevete.ako nekom odgovara `umadija da mi doe u posetu , IZVOLTE.... Deliemo sve ata imam,ali provod je zagarantovan,ima i jezero na 5 min kolima.....

feb 2022.

Ma nije ato smo mali ili glupi nego svaki pandur mo~e ovo itati i doi gde i mi. Zato ka~em da je organizovati to na ovaj na in riskantno. Nau se ljudi sa foruma ali ne tako ato potpuno javno dogovaraju detalje. :D
Z&NZMAJ

feb 2022.

Jesmo zavraili? Ne ka~em da ideja ne valja, ali nee ii ovako.
BizzzoZMAJ

feb 2022.

Ja sam prebacio u mentalne talase iz aktivizma pa reko mo~e jos neko vrijeme nastaviti :D Izgleda da Zla nee pre~ivjeti :D

feb 2022.

Ja sam gostoljubiv,mogu i sa drotom da izdelim buxnu :zvezda:: @Jolly Joker sve si u pravu,ali jel imaa ideju kako da se organizujemo neato? Gde mo~emo da nam ne mogu niata? Kakvo je stanje u Sloveniji? Ili da zapalimo za Amsterdam,kolima,podelimo troakove puta,menjamo se u toku vo~nje i svima buide OK .Tamo nam je dovoljno 2-3 dana,neemo ni da spavamo,mo~emo u aatoru..... ? Baa bih negde da zapalim da se izoveravam i vratim kui sa punim baterijama. Jauuu kakva mi iodeja proala kroz glavu. Idemo u amsterdam,auto tura ko hoe da delimo troakove puta ,da se dogovorimo nas etvorica,mo~e i 5 ,ali je guranje. Neverujem da nam treba viae od 200 evra po osobi. Gorivo jeftino,trava takoe,ma napraviemo da valkja,ima i tamo naaih vutraaa koji e valjda da nam pomognu malo,bar vutru da nam kupe :rofl: :drull: :respect:

feb 2022.

Mo~e autom, 5-torica bez problema. Samo nesmiju jesti graha 5 dana prije puta :D

feb 2022.

Pa ne bi bas rekao, Amsterdam ako zelis da osjetis sve cari Amsterdama trebas 200€ dnevno, bez puta i hotela.
GronaZMAJ

feb 2022.

I trava nije baa tako jeftina u Amst! Ali bez brige, ugl. ti ne treba nitko da kupia i uea u coffeeshop, nije kao Breda, tamo se neea tako lijepo i legalno napuait xD ;)

feb 2022.

Odli na ideja, podr~avam potpuno, ali upravo ovo ato kolega Jolly ka~e. Organizacija bi morala biti tajna, kroz poruke, plus selekcija lanova koji bi dobili poziv (dugogodianji lanovi sa dnevnicima, provereni i aktivni, itd), li no mislim da nije neizvodljivo ali zahteva dobru pripremu a rizik je ipak poveliki.. I ja ne bih nikakve pla~e i sli no, radije privatna kuna ~urka, nekako mi sigurnije Lepa ideja ali ver pusti snovi :) Metelkova, ako joa uvek postoji, ja nisam bio desetak godina tamo sigurno - idealno mesto za ovakvu akciju po mom mialjenju
GronaZMAJ

feb 2022.

Metelkova je na klimavim nogama, ako ikakvim! Imas u temi Novosti par clanaka o situaciji u Lju. i Sloveniji opcenito sa skvoterskom kulturom i pokretom! Desnica je, na ~alost, zakonski ja a i sa zakonom na svojoj strani

feb 2022.

A ateta... mnogo lepo mesto, vibe, ljudi.. meni tamo uvek bilo skoro pa kao da sam kui.. baa ateta

feb 2022.

@Wendigo ,ja nemam baa puno ideja, zna m da je rizik ludilo veliki,mo~emo ladno drotove da pozovemo da nas vode sve na mardelj. Ka~ea private party, to bi bilo najsigurnije,samo da se dogovorimo,kako da se dogovorimo i ko sa kim da se dogovara. Za mene mogu da garantuju dva lana i ja mogu da garantujem za njih. Svako je do sad upoznao nekog sa :vutra:. E ima vrhunska aplikacija ka~u provereno Skay :lol::rofl:. Zeznuto je dogovarati se ovako ili onako, najsigurnije je u 4 oka. Imamo vremena,a pametniji smo od drotova , mogu da se ude samo. Ajd za po etak ko koliko ljudi zna,ne koga,to ne piaite javno,pa emo da se dogovorimo,samo da nabavimo dve , tri Enigme iz II sv.rata :lol:

feb 2022.

To vidi sa modovima da li mo~e neka tema u koju mogu lanovi samo koji su pozvani. Ili grupna konverzacija. Mislim da mi lanovi ne mo~emo viae od odreenog broja ljudi pozvati u konverzaciju, ne znam kako je njima. Pa onda po tom sistemu ko je "proveren". Iz sigurnosnih razloga, ja bih ograni io samo na lanove koji su bar poznanici.

feb 2022.

Iako nemam tu titulu (poznanika), potpuno se sla~em. Modovi bi pravili selekciju i eventualno organizovali priv prepiske/chat. U suatini nije neizvodljivo, samo ako postoji volja, i ato je najbitnije vreme za organizaciju, stoga ne treba ni zameriti ako ne doe do toga u skorije vreme. Ali je ideja skroz na mestu :) Ja na~alost nznm nikoga odavde, pre desetak godina kad sam bio aktivan lan, ~elja mi je bila da upoznam Power-a (mada svi smo to uvek ~eleli xD), Blade-a, Tropica, tu staru ekipu, to se jbg nikad nije desilo. No ne zna i da nekad nee, i trebalo bi svi da se upoznamo, razmenimo koju, ovaj forum nam svima doe druga kua A i ono, zajedno smo ja i. 'Prut se slomi lako, ali snop nikako' i to :D Peace
Z&NZMAJ

feb 2022.

...ak ti tako ka~ea... Probaj. Pokrenite vas dva privatnu konverzaciju, pozovite one koji su sudjelovali do sada u temi, pa vidite koliko e ljudi moi bit uklju eno. Zato mi se ova tema ne svia ;) Ve je po mom skromnom mialjenju previae napisano.

feb 2022.

Jednom prilikom smo imali privatnu konverzaciju nas par u vezi BTC-a pa se seam da je bio neki limit na broj lanova u konverzaciji, koji nije va~io za admine jer je jedan od nas bio admin. Ne seam se koji je limit ali mislim ne viae od 8. Ja na leto nisam uopate tu tako da, koliko god bi me zanimalo dogovaranje oko toga, nema smisla da budem uklju en u tu konverzaciju. A i ovo je krenulo toliko nesmotreno da ne znam da li bih se priklju io uopate i da sam tu. o_O Ovo moje uklju ivanje u temu je viae mentalna masturbacija nego iata drugo. :popcorn::
BizzzoZMAJ

feb 2022.

Grah je jos dobar. Kod mene gljive i sir recimo. Aua. Propuha kao na lai :D

feb 2022.

Niata onda ,ajmo do Holandije tamo nam ne mogu niata,nego je mnogima,pa i meni,najvei problem kea.,ali da pokuaamo zajedno da se napregnemo,mora da postoji jeftin na in. Na primer krenem iz mog grada i pokupim uz put joa 3 ili 4 kolege i paljba,piut ne znam ,al navigacija zna :rofl: . Joa ako se neko iz Holandije ponudi da nas primi na gajbu na dan ,dva bilo bi vrh. A ato se ti e graha (pasulja) pa imam prozore,sve je to ljudski,buxna e da zamaskira smrad:D Dal mo~e do 500 evra da se odradi tako neato?

feb 2022.

Mnogo komplikovano , akcija kao da pravimo atomsku bombu....u pravu ste,ali u Holandiju mo~emo,samo kako ? :rofl:
MaystorPOZNAVALAC

feb 2022.

Vidimo se. Sve se da dogovoriti, a pricu o tome valja prebaciti sa foruma na neke druge chatove, p2p ecosysteme, chat servere na toru i tako...

feb 2022.

Malo je to komplikovano za mene,bar tako zvu i. moj PP je otvoren ko ima pravu ideju,ponudu,izvolte

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se