VUTRA
LEGACY

Rupe u glavi!

32 odgovora2,735 pregleda
Neato po nem mislit neznam ni da sam po eo razmialjat neki automatski pilot i onda stanem i gledam ata ja to mislim nije mi jasno sve palo u neku rupu u glavi i nemogu se sjetit ni eg. Ili po nem o ne em razmialjat i nakon dve sekunde po nem mislit o ne em skroz tre em i zavraim neznam di i onda kad sku~im da se neato deaava samo gledam ata sam mislio nemogu se ni eg sjetit progutala sve rupa.Jel to normalno?

avg 2015.

Apsolutno je normalno :spliff: Samo je zahebano kad ti se to desi za upravlja em motornog vozila. Ono,tipa...provezao si cca 2 km a da uope nisi bio svjestan vo~nje. Stoga,pripazi kad si za upravlja em motornih vozila :D Biciklo je zakon ;) e ja to ode,hmmmmm :)
H2O888LEGENDA

avg 2015.

jel ti se to dogada pod utjecajem kakvih opijata il nacisto,koliko cesto,daj malo vise reci.. evo ja sad bi skuhat kafu,vracam se u sobu i mislim se jesam ugasi stednjak,a90% sam sigur da jesam,pa recem sam sebi e nece me onih 10% hebat i vrati se provjerit...:D
StastopojoAMBASADOR

avg 2015.

Ja nikad ne znam jesam li zakljucao vrata, iako svaki put kazem sebi da se iduci put moram skoncentrisati da zapamtim, aa dzabe. Nezgodno je kad ti rupe upadnu u rupu, onda bas nista ne znas :D
t@maraZMAJ

avg 2015.

To nije isklju ivo vezano za travicu...deaava se svima,da pijea bilo bi i gore :D

avg 2015.

jbt. pa meni bas sad tako. jel treba da se zabrinem. ja nesto gledam da uzivam ;)
Judge FrankieISTRAŽIVAČ

avg 2015.

ista stvar se dogadja i meni, bas identicno. doleti misao od nikud i razmisljam o tome necemu, neznam tocno sto posto uvijek po zavrsetku doslovno ispari, pa uleti neka nova misao ili blenem kao tele i mislim si " jebem te mutavog sta ako je bilo nesto pametno " samo ti mogu reci da nije od trenutnog konzumiranja biljke posto ju ne konzumiram vec par godina

avg 2015.

Besposlen um je avolje igraliate pa otuda proizlaze i takvi simptomi :) Mo~ea ti aetati aumom i prepustiti se u~ivanju ali ne mo~ea to raditi mjesecima ili godinama...dosadi psihi. Morao bi postojati nekakav progres u ~ivotu da ti misli ne vrludaju :D
H2O888LEGENDA

avg 2015.

covjek o nijednom problemu nebi smi mislit sa dozom straha u sebi..jer ako cesto misli u strahu,to se posetepeno pocme sirit poput bolesti,zahvaca organizam i ne pita di ce da udara,samo je problem sto mi digo nemozemo utjecat na to:)
savomaliISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Nekad sam bio neodlucan... a mozda i nisam sta je ono bila tema ?
Tarzan TZENTUZIJASTA

avg 2015.

Meni se ovo isto desava poseebno kada posudim neke novce i jednostavno zaboravim,ljudi me cudno gledaju kao da im nesto dugujem a ja jednostavno ne mogu da se sjetim,to je od vutre sigurno :lol: Zivjela trava
w33dguyISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Stalno mi se to deaava i uvijek mi se deaavalo. Ne uzrokuje to trava, ali dodatno poma~e. :puuuh::
L0oDZMAJ

avg 2015.

Uf kako je to dobro,tad se samo opustis i gledas da te boli dupe za sve... ma gde god otisao,sta god radio... i zapevaj sve je tako dobro dok se vozim ;)
Rope73ZMAJ

avg 2015.

Pa ZATO i pusimo svi :) Sa iskustvom ,misli se itekako dobro mogu kanalisati i Ti upravljati njima i ...samo nebo je granica :) I da,ne vozi biciklo napusen :)..Ja sam se prestravio prvi put :) Bolje mi auto ide,ono 20 km/h i keeeeeeeeeeeeeeeZzz...

avg 2015.

Ne znam za vas ali meni uglavnom glava u rupi i praFo mi dobro tako :makaze:

avg 2015.

Mislim da se to sto se vracamo par puta da proverimo,vrata,sporet itd. zove opsesivno-kompulzivni poremecaj,svi "patimo od toga",bolescu se smatra tek onda kad ne mozemo da se odvojimo od vrata,sporeta,cesme,kad ne mozes da zaspis dok se tri puta ne poceses po ruci uradis dva cucnja i salto napred :):):),msm da to nema veze sa rupama,ipak ako sumnjate da su se stvorile rupe koriscenjem kanabisa onda se savetuje da se malo odmori...mozda malo vise..

avg 2015.

Rupe iliti flesovi po glavi, da, prisutne.. :cool23:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se