VUTRA
LEGACY

David Icke

180 odgovora17,038 pregleda
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Svoje 'informacije' primate od medija glavne struje koji vam prodaju svakodnevne la~i na temelju kojih odlu ujete ato ete misliti i vjerovati. Morate se probuditi u odreeno vrijeme jer se morate pojaviti na poslu i ne smijete kasniti. Idete tamo gdje vas aalju vaai aefovi i radite ono ato vam ka~u. Ako se pobunite dobit ete otkaz, a ako ne dobivate plau ne mo~ete si priuatiti dom ili dovoljne koli ine hrane. I ne radi se samo o vama. `to je s vaaom obitelji i drugima koji ovise o vama? Ako ne slu~ite sustavu, kakve e posljedice oni trpjeti? Kako biste namirili sve te o ite potrebe i izvraili svoje odgovornosti morate provesti svaki dan udovoljavajui drugima. Sa svoje strane, aefovi takoer robovski pokorno sluaaju naredbe onih koji kontroliraju njih, i ni oni se ne usuuju istupiti iz linije. I aefovi imaju aefove. Uzmimo za primjer farmera koji hranom opskrbljuje supermarkete; on zapovijeda svojim radnicima na farmi, i ako oni ne rade ono ato im ka~e, najurit e ih. Ali i on mora raditi sve ato mu nalo~i supermarket, ili e izgubiti ugovor i mo~e ostati bez posla. Na sljedeoj razini, oni koji vode supermarket moraju odgovarati svojim dioni arima, meu kojima su takoer ljudi koji slu~e svojim aefovima, i aefovi koji slu~e svojim aefovima. I tako se vrti taj krug ovisnosti i nametanja volje. Ne iji rob nekom je gospodar; ne ija ovca nekome je pastir. Svijet je namjerno tako ustrojen. Sustav ~eli da svatko svakoga kontrolira, i to se posti~e na milijardu razli itih na ina. Ono ato zovemo 'slobodnim druatvima' u svakom su pogledu gulazi. Sustav ne slu~i nama - mi slu~imo njemu. Mi smo robovi koji se zavaravamo da smo slobodni, zato ato se ne ~elimo suo iti sa stvarnoau naaeg jadnog polo~aja. Jedne noi bio sam gost neke ameri ke radijske emisije kad se jedan sluaatelj javio s izvrsnim komentarom. On je ovje anstvo usporedio s mu~em koji zna da mu je ~ena nevjerna, ali o ajni ki pokuaava sebe uvjeriti da to nije istina. Kad se ona vrati kui pita ju gdje je bila i s kim je bila. Mu~ zna istinu, ali se o ajni ki nada da e njeno objaanjenje zvu ati dovoljno uvjerljivo da se mo~e nastaviti zavaravati da je sve u redu. Radije e uti dobru la~ nego prihvatiti neugodnu istinu. Isto tako, veina ljudi ne ~eli se suo iti sa zavjerama i korumpiranoau vlada ili zapitati zaato zemlje idu u rat protiv golorukih civila, uklju ujui i njihove graane. Kada vlade iznose la~i i izgovore za svoje groteskne postupke, veina ljudi spremna ih je prihvatiti zato ato ~ele vjerovati da su te la~i istina. Alternativa je suo iti se s injenicom da vlada nije dobronamjerni sluga naroda - nego obrnuto. To zna i suo iti se sa stvarnoau da su sile koje kontroliraju Sjedinjene Ameri ke Dr~ave sposobne organizirati u~ase od 11. rujna i optu~iti nekog drugog, i da mogu besramno doi na sprovod ~rtvama znajui da su ih pomogli ubiti. Koliko je ljudi dovoljno jako da se suo i s time i s posljedicama toga u njihovim ~ivotima? To je jedan od glavnih razloga zaato slu~bene la~i prevladavaju kao prihvaena istina. Alternativa je previae nezamisliva, previae nepodnoaljiva da bi je mogli uzeti u obzir; zato veina ljudi to i ne ini. Dodajte mi kantu s pijeskom da gurnem glavu. Isto vrijedi za kolektivno poricanje u vezi s naaim ~ivotima: 'Imam veliku kuu i velik auto; zar ~ivot nije super?' Pa, mo~da kua i automobil jesu super, ali ~ivot? Koliko ljudi radi ono ato stvarno ~eli raditi? Koliko ih je istinski sretno, ispunjeno i u miru sa samima sobom? Iskreno govorei, takvih gotovo da i nema. Nije li to samo po sebi duboka osuda ludosti koju zovemo ~ivot? Veina ljudi radi ono ato misli da mora raditi, a to zna i slu~iti sustavu prema njegovim uvjetima. Zaato brkamo '~ivot' sa svijetom kakvog trenutno do~ivljavamo? Kakve veze ima ~ivot s bombardiranjem djece pred njihovim roditeljima i roditelja pred njihovom djecom pod izgovorom 'oslobaanja? Gdje je ~ivot u ustajanju svakog jutra kako biste sjedili usred iste prometne gu~ve, ili stajali u redu za isti vlak, na putu za isti posao koji vas ostavlja zaturenima, frustriranima i neispunjenima, prije nego ato ete se vratiti kroz istu gu~vu, ili isti red, kako biste gledali isti noni TV program koji vas tretira kao debila? Gdje je ~ivot u slanju naae djece u akole i na fakultete organizirane tako da ih ispljunu kao programirane zup anike sljedee generacije? Ali, opet, radije emo sebe uvjeravati da imamo 'dobar posao', 'dobru karijeru', 'dobar ~ivot' i pru~ati svojoj djeci 'dobro akolovanje', nego se suo iti s u~asom nad u~asima da je ~ivot zapravo sranje. Ili sranje u usporedbi s onim ato bi mogao biti i ato bismo mi htjeli da je. Stvarno, to nije nikakav '~ivot'. To je veo suza preruaen s buno maakare i debelim premazom samozavaravanja. Svoju 'sreu' procjenjujemo prema koli ini svoje nesree, a svoja postignua prema simbolima i drangulijama koje je sustav proglasio mjerilima 'uspjeha'. Na dan kad sam ovo pisao vidio sam rezultate jedne studije o mentalnom i emocionalnom zdravlju tinejd~era u Britaniji, iako isto vrijedi za cijeli industrijalizirani, kompjutorizirani svijet, pa i aire. Studija 'Vremenski trendovi u mentalnom zdravlju adolescenata^ objavljena u asopisu Journal of Child Psychology and Psychiatry, otkrila je da se broj petnaestogodianjaka koji pate od tjeskobe i depresije poveao za 70% u manje od 20 godina. Hej, govorimo o petnaestogodianjacima! Studija je zaklju ila da je glavni uzrok ovog dramati nog poveanja emocionalnih trauma kod tinejd~era pritisak da budu 'uspjeani'. Bilo bi preciznije da su napisali kako se radi o pritisku da budu 'uspjeani' prema kriterijima sustava. Studija govori da 'pritisak da se bude akademski uspjeaan i perspektiva zadu~enosti doprinose raairenoj nesrei'. U Britaniji, zahvaljujui Blairovoj vladi, studenti se suo avaju s brdom dugova kada napuste fakultet, zbog zajmova koje su morali podii kako bi platili svoje obrazovanje (ili ono ato se prodaje pod tim nazivom). Dugovanje zna i kontrolu od strane sustava, ato je stvarni razlog studentskih zajmova. Studija je takoer istaknula neravnote~u izmeu vremena provedenog u akoli u usporedbi sa slobodnim vremenom, na ato ja ve godinama upozoravam. Djecu dr~e u akolama od jutra do mraka pet dana u tjednu, a kad se vrata zatvora otvore, aalju ih kui sa zadaama! Kada da djeca i mladi ljudi stignu raditi ono ato ~ele raditi? Odgovor: izmeu potopa akademskih gluposti osmialjenih da proizvode zatupljene umove koji nastavljaju gurati sustav poput nekontrolirane kugle snijega ato svakodnevno grabi naae slobode i jedinstvenost. Ljudi se veinom zavaravaju da su slobodni na na in da nikada ne provjeravaju teoriju u stvarnosti. Poput muha su uhvaenih u mre~u, i tako dugo dok se ne pokuaavaju pomaknuti mogu sebe uvjeravati da bi to mogle kada bi htjele. Samo ato, znate, one to trenutno ne ~ele. Kad bi pokuaale, morale bi se suo iti s injenicom da im je dupe zalijepljeno za tui kontrolni sustav koji e uskoro servirati ru ak - njih. Nastavljaju initi ono ato im govori vladina diktatura, bez pitanja ili suprotstavljanja, i odr~avaju iluziju da imaju slobodu izbora ali je nikada ne koriste. 'To ato su mi krila zalijepljena za ovu mre~u uope mi ne smeta, jer sam odlu ila da neu letjeti.' Tijekom godina susreo sam velik broj ljudi koji su vjerovali da su slobodni sve dok nisu u inili neato ato je bilo izvan 'normalnog'. - "Jesi li za izlazak danas, Bille?" - "Ne hvala, prijatelju, lijepo mi je sjediti ovdje." - "Ali, mogli bismo izai kad bismo htjeli, zar ne?" - "Naravno da bismo mogli." - "Onda u redu  nije li divno biti slobodan?" Izvor citata iz knjige: David Icke: Ljubav je jedina istina, sve ostalo je opsjena YWP3MlMteZ8
CasperENTUZIJASTA

avg 2008.

odli an tekst. ovaj i sli ne tekstove treba stavit pod sticky temu da svi procitaju i zapitaju se malo sta se dogaa oko njih.
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Skeniram i pretvaram Ickeovu knjigu "Ljubav je jedina istina, sve ostalo je opsjena" u pdf format, pa mo~ete o ekivati joa takvih stvari. Inae to je jedna od rijetkih knjiga koje su me skroz oduaevile, dobro ova me izbacila iz takta svojevremeno, ali ok, otom potom hehe :)
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Pravo u centar...Ovo je ono pravo... Da je jos ovakvih stvari... Ljudi i ne kontaju sta rade deci misleci da je to dobro za njih... Moji vrsnjaci su veoma plitkoumni,zaslugom svojih roditelja... U redu je uciti,ali skola nije zivot,a danasnja propaganda kaze suprotno,propaganda roditelja kojima je svest tako mala da nema ni svrhe pokusati menjati nesto kod njih... 50 posto njih nema hobi,isto toliko nezna nista dalje od skole i TV-a... Self authority only,fight against the system... Lu
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Albert Einstein: 'Jedina stvar koja smeta mom u enju je moje obrazovanje'. On je takoer rekao da je obrazovanje' ono ato preostane nakon ato ovjek zaboravi sve ato je nau io u akoli' A dobro, ipak je akola neophodna ne, neke osnove i na ine moraa znati koje te tamo nau e, ali sla~em se da je prepuna nepotrebnih sranja koje u e djecu, al jbiga.
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Zaato vlade neprekidno donose zakone koji olakaavaju ~ivot i uveavaju profite velikih korporacija, ali ga ote~avaju i ine skupljim malim poduzeima? Evo vam odgovora u obliku jednostavne jednad~be: ovisnost = kontrola; raznolikost = sloboda. U medijima mo nad onim ato vidimo i ujemo sada je u rukama smijeano malog broja ljudi. Mo~da se uz sve vei broj televizijskih kanala ini da se medijska 'raznolikost' poveava, ali broj onih koji te kanale nadziru i ono ato oni prikazuju nastavlja se smanjivati. Dok sam bio televizijski izvjestitelj i spiker tijekom 1970-ih, bilo je nezamislivo da postaje Nezavisne regionalne televizije (ITV) diljem Ujedinjenog Kraljevstva jednoga dana nee biti u vlasniatvu razli itih, meusobno nezavisnih osoba. To se smatralo neophodnim za slobodan protok nepristranih informacija. Ali danas jedna kompanija, Carlton-Granada, kontrolira cijelu ITV mre~u airom Engleske, `kotske, Walesa i Sjeverne Irske. 'Nezavisni' radio brzo se kree u istom smjeru. ak ni to nije kraj, jer plan Iluminata zahtijeva totalnu kontrolu, i airom svijeta regulacija vlasniatva nad medijima smanjuje se ili ukida. Britanska vlada pod iluminatskom marionetom Tonyem Blairom provela je to do ne uvenih razmjera, i tra~i dopuatanje veeg stranog vlasniatva nad medijima kako bi globalne korporacije poput Disneya i drugih mogle ui na tr~iate. Federalna komisija za komunikaciju Sjedinjenih Dr~ava (FCC), na elu sa sinom Colina Powella, Michaelom, neprekidno vrai pritisak za dodatno ukidanje ograni enja nad vlasniatvom. To omoguava da nekoliko iluminatskih korporacija posjeduje enormne udjele nacionalnih i globalnih medija i uniatava ono ato je preostalo od raznolikosti informacija i glediata. Zamisao koja stoji iza toga je da se informacije kontroliraju do te mjere da ljudi vide i uju samo ono ato odgovara iluminatskoj diktaturi. To je upravo ono ato je George Orwell predvidio u svojoj knjizi 1984.. Dobar primjer je medijska grupa pod imenom Clear Channel koja je tijesno povezana s obitelji Bush. Naime, kupila je velik broj ameri kih radijskih postaja i diktira emitiranje 'vijesti'. Samo u Detroitu posjeduju sedam najpopularnijih radijskih postaja. Prije i tijekom invazije na Irak 2003. Clear Channel je financirao mitinge s ciljem prikupljanja podrake ratu, dok je istovremeno suzbijao alternativna glediata u svom eteru. Velike korporacije poput General Electrica kontroliraju ameri ke televizijske mre~e od kojih veina Amerikanaca dobiva svoje 'vijesti'. General Electric posjeduje NBC mre~u, CNBC, MSNBC, Bravo, Mun2TV, Sci-Fi channel, Trio, WNBC - New York, KNBC Los Angeles, WMAQ Chicago, WCAU Philadelphia, KNTV San Jose/San Francisco, KXAS - Dallas/Fort Worth, WRC Washington, WTVJ Miami, KNSD San Diego, WVIT Hartford, WNCN Raleigh, WCMH Columbus, WVTM Birmingham, WJAR Providence, KVEA/KWHY Los Angeles, WNJU New York, WSCV Miami, KTMD Houston, WSNS Chicago, KXTX Dallas/Fort Worth, KVDA San Antonio, KSTS San Jose/San Francisco, KDRX Phoenix, KNSO Fresno, KMAS Denver, WNEU Boston/Merrimack, KHRR Tucson i WKAQ Puerto Rico. Oni takoer posjeduju Universal Studios, NBC Universal Television Studio i NBC Universal Television Distribution. Zamislite koliku mo fabriciranja la~ne stvarnosti imaju zahvaljujui tome. Medijski tajkuni poput Ruperta Murdocha vode kompanije koje kontroliraju gomile televizijskih i radijskih postaja i novina diljem svijeta, zajedno s filmskim studijem Twentieth Century Fox, izdava ima knjiga kao ato je Harper Collins i Delphi Internet sustava. Jedan od Murdochovih 'posjeda', Fox News, ili Fix News (engl. 'to fix' = namjestiti), da budemo precizniji, najpristraniji je televizijski propagandni kanal koji sam u ~ivotu vidio. Kroz konglomerate poput General Electrica, Murdochovu novinsku korporaciju, Disneya i AOL-Time Warnera, Iluminati takoer kontroliraju Hollywood i glazbenu industriju. Mo~da vidite etikete 'razli itih' glazbenih kua i filmskih studija, ali u osnovi njima dominira ista sila koja odlu uje ato e se gledati i sluaati, a ato nee. Kada doemo do glavne teme ove knjige, shvatit ete koliko je ova medijska dominacija vitalno va~na za plan Iluminata. Ona ide puno dalje i puno dublje od pukog laganja i skrivanja istine o dogaajima u svijetu. Bez ovog odreivanja ato e ljudi uglavnom gledati i sluaati, ostatak kontrolne strukture bi se sruaio. Izvor citata iz knjige: David Icke: Ljubav je jedina istina, sve ostalo je opsjena
loobiENTUZIJASTA

avg 2008.

I kada ce biti dostupna ta knjiga u PDF-u? :)
BeyondLEGENDA

avg 2008.

hehe, a tek sam po eo, eh neznam, ali izdanje nee biti tako uskoro na ~alost. Pogledaj po netu mo~da ima gdje ve izraena.
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

I naravno tu knjigu nemaju u knji~nici i nemaju niata drugo od Ickea, niti holografski svemir nemaju, a mal manje od dvjesto kuna koata za kupit Morat u po et printat knjige jer me ubije itanje na kompu a toliko toga me zanima
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Sad nas Weed zeljka malo,ostavi po koji text koji izazove veliku zelju da se knjiga cita... :) Lu
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Samo za moje drugove vutrashe... http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/david.icke.beskrajna.ljubav.jedina.je.istina.pdf Lu
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

jel se da to kak downloadat?
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Lol...Klikni pa ces videti...
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2008.

ma mogu vidjet ali aj bi downloado
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Pa brate mansha,ovo je direktan download, i radi...downloadovao sam s njega... Neznam u cemu je problem?
BeyondLEGENDA

avg 2008.

desni klik na link i "save link as...", ili kad ti otvori pdf idea tamo na save. e to je to, vidia da ima, sada bar ja nemoram prebacivat.
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Ne ne,ipak moras ti skenirati Weedrane moras... Ma salim se bree... :)
BeyondLEGENDA

avg 2008.

ma da nema slika i da je loae kvalitete mo~da joa bi iaao ja napravit, ali ona knjiga je sasvima ok i sa svim slikama iz knjige (kojih je dosta), makar sam ja kvalitetnije skenirao :)
kLickENTUZIJASTA

avg 2008.

Jel pogledao tko njegov interview sa Arizonom Wilder - Revelations of a Mother Goddess? Cisti horor. http://video.google.com/videoplay?docid=1411186859823657735
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Da bre...Pa od Lua sve najbolje...znam ja gde traziti... Gledah pre par dana Klick,na drugom mestu,ali hvala na linku,ja zaboravih staviti... Lu
kLickENTUZIJASTA

avg 2008.

Mozda offtopic, al definitivno pase uz Icke-a. 900 godina vas posjedujemo i ne bojimo se to pokazati. I tak i tak necete nis skuzit.
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

900 godina posedovanja? Ko su oni? Ko ste vi? Ne kapiram...sry... Lu
BeyondLEGENDA

avg 2008.

ona pro itaj knjigu pa ea kapirati
kLickENTUZIJASTA

avg 2008.

Lucid, potrazi malo pod Illuminati, New World Order, Freemasonry itd... Ako zelis stogod videa od Icke-a, pogledaj po torrentima za Secrets of the Matrix, From Prison to Paradise, Robot`s Rebellion... Njegova predavanja, svako traje po nekih 5-6 sati. :) Eye openers. Ovo dolje je sa novcanice od 1 dolara. "Novus ordo seclorum" "Ordo ab chao" "Neka pravna drzava radi svoj posao" :)
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Citao o njima,nisam samo skontao ovo sa slike...jasno sada... postavicu jedno pitanje u temi o iliminatima... Lu
BeyondLEGENDA

avg 2008.

:rofl:
LucidDreamAMBASADOR

avg 2008.

Prvo sto primetih na slici su one " oci " na prozorima... Evo jedan link... http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Stvaranje Matrixa: prvo je maata dobila 'oblik' i s tim je doala iluzija odvojenosti. Kao ato ka~e jedan hinduisti ki mit, svijest je nastala tako ato je jedan vali odlu io napustiti ocean svijesti - bezvremene, besprostorne i vje ne. Kad se osvijestila u svom 'odvojenom' stanju, zaboravila je da je bila dio beskrajnog oceana i osjetila se izoliranom i usamljenom. ... Odvajanje je dovelo do pojave straha (krilati entitet) koji je po eo ~ivjeti vlastitim ~ivotom; i svijest je postala zarobljena u iluziji koju je smatrala 'stvarnom'. Strah svjestan sebe postao je Frankenstein koji kontrolira svog stvoritelja manipuliranjem stvarnosti kroz iluziju oblika, 'vremena' i osjeaja odvojenosti. Jedan aspekt kontrole koju Matrix provodi je kroz Gmazove i druge softverske entitete koji vibriraju izvan frekvencije 'vidljive svjetlosti'. Oni 'opsjedaju' iluminatske krvne loze - i druge - i upravljaju njihovim postupcima u 'naaem' svijetu. 'Crvene haljine', krvne loze Iluminata koje dominiraju u plemstvu, politici, bankarstvu, trgovini i medijima. Oni se opsesivno meusobno kri~aju kako bi sprije ili da infuzija svijesti svjesne sebe izmijeni softverski program. Iluminati s dva (i viae) lica manipuliraju ljudskim druatvom pod kontrolom Matrixovog programa. Iluminati koriste svoje ljudske softverske klonove za odr~avanje njihovog sustava kontrole. To uklju uje koriatenje tehnika kao ato su problem-reakcija-rjeaenje i manipulacije Skrivene ruke radi ostvarenja njihovog plana za uspostavljanje orvelovske globalne diktature. Tri tipa 'ljudi': na lijevoj je strani ist softverski program, konj bez jaha a, i meu takve spadaju ' iste' iluminatske krvne loze; sredianja slika predstavlja veinu ljudi koji su svijest svjesna sebe, ali su zarobljeni u iluziji i pod dominacijom programa; i na desnoj strani je simboliziran puno manji - ali brzo rastui - broj ljudi koji su svjesno povezani sa svijeau izvan Matrixa. Zbog tog razloga oni opa~aju ~ivot i svijet puno druga ije od ostalih, i ponekad ih do~ivljavaju kao 'lude' ili 'opasne'. Sredianji kompjutor ili 'mozak' Matrixa aalje kolektivnu stvarnost kompjutorskim terminalima/mozgovima airom superholograma. Mi te signale dekodiramo u iluzornu trodimenzionalnu stvarnost. O i pretvaraju samo siuaan dio frekvencijskog raspona koji je poznat kao 'vidljiva svjetlost' u elektri ne signale koje mozak i DNK mre~a dekodiraju u holografsku '3D' stvarnost. 'Fizi ki svijet' za koji mislimo da je 'oko nas' postoji samo u naaim glavama! U naaoj 'fizi koj' stvarnosti sve su stvari hologrami koje naa mozak/DNK/RNK dekodira iz valova. }ivotinje, prirodni svijet i 'zakon divljine' holografske su iluzije - program Matrixa. 95 posto 'DNK smea', 95 posto mo~dane aktivnosti nepovezane s budnim stanjem, i barem jednako toliko od enormnog kapaciteta mozga za koji znanost ka~e da ga ne koristimo, zapravo nas povezuju s 95 posto energije/materije u svemiru koju ne mo~emo vidjeti - kao i s razinama izvan toga. (Ili bi barem trebali) Sve ljudske religije aspekti su istog Bo~jeg programa Matrixa. New Age Matrix: svijest uhvaena u iluziju evoluiranja kroz reinkarnacijska iskustva igra neku vrstu igre zmija i ljestava. Ona vjeruje da napreduje 'prema viaim dimenzijama', ali Matrix je ureen tako da ona nikada ne mo~e pobjei. Kada se otvorimo za Beskrajnu svijest koja jesmo, po injemo gledati kroz iluziju, a Matrix gubi svoju kontrolu nad naaim osjeajem za stvarnost. Oni koji su joa uvijek uhvaeni u iluziju opet e takve ljude do~ivljavati kao lude, opasne ili ekstremne. Dok energija Jednote ispunjava Matrix, vibracija straha se rasprauje i stvarnost svijesti koja je bila zarobljena u njoj transformira se u jedinstvo Beskrajnog. Transformacija iz podijeljenosti u Jednotu dostupna je svakome. Ne postoje 'izabrani ljudi', samo Beskrajna Ljubav.
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2008.

ovaj intervju je genijalan :D tipica govori kako je dobivala elektro aokove u glavu da nemo~e spavati i kako bi onda ula... "they told me things such as,if you... they would make me drink water and sed if you pass urine you will going to have to drink it and they would make me drink it and they sed if you (neka nerazumljiva rije ) you will have to eat the fecies which is what also happend to me" zaato ja nemogu upoznat ovakve ~ene? eh sad bi vam pisao o~enjen ovjek sa aalicom urina i tanjurom dreka :D
kLickENTUZIJASTA

avg 2008.

wannabeshaman1, pazi sto zelis jer bi ti se moglo i ostvariti. U tom slucaju uzdravlje i dobar tek :P Lucid, odlican link. Pakt s reptilima - http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/sporazum.htm Istinit ili ne, vrlo je realan. "Mi emo ih nau iti da su otrovi dobri, koristei zabavne slike i muzi ke tonove (reklamu). Kada budu raali, mi emo ubrizgati otrove u krv njihove dece ubeujui ih da je to za njihovo dobro (vakcinacija). Kada im zubi budu oateeni, mi emo ih ispuniti sa metalima koji e ubiti njihove umove i ukrasti njihovu budunost. Oni e postati depresivni, spori i preterano gojazni, i doi e nama tra~ei pomo, a mi emo im dati joa otrova. Mi emo sastavljati njihove vlade i ubaciti protivnike unutar njih. Mi emo posedovati obe strane. Naae porodice se nikada nee meaati sa njihovima. (Aristokratija je zatvoreno krvno srodstvo.) Mi emo uvek sakriti uzviaenu istinu od njih, da smo svi Jedno. ..."
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Fascinantno je mirno sjediti i sluaati svoje misli i osjeati svoje emocije na na in promatra a, a ne onoga koji ih pro~ivljava. Mi se obi no ponaaamo kao da jesmo naae misli i emocije, i poistovjeujemo ih s onim tko smo. Pogreano shvaamo ato su emocije i zato se s njima identificiramo. Emocije nisu ljubav ili empatija; to je serija programiranih reakcija, i njima se konstantno manipulira. Ako pronaete mirno mjesto i posluaate svoje misli i emocije, umjesto da se identificirate s njima, shvatit ete da one nisu vi. Za iskustvo je va~no da ne odgovarate ili reagirate na stvari koje ujete i osjetite dok lete kraj vas. Samo ih promatrajte, nedirnuti onim ato blebeu, i nikako ih nemojte prosuivati, ili e vas povui. Na kraju je to kao da sluaate radio. Ka~e se da mi nismo naae misli, mi smo tiaina izmeu njih, i to je razina svijesti s koje se mo~emo odvojiti od programa. Kada promatrate svoje misli i emocije, klepetaljku u vaaoj glavi koja kao da nikada ne prestaje klepetati, mo~ete se uvjeriti u istinitost toga. Tiaina je vaaa svijest; klepetanje je vaa program. Svijest je tiha jer nema niata za rei. Ona ne misli, ona zna, a znanje ne mora neprestano trtljati pokuaavajui razumjeti stvari. Niti se uvijek brine zbog 'budunosti' ili ~ali za 'proaloau' - ato je najvei izvor mentalnog i emocionalnog raspravljanja. U oatrom kontrastu prema umu i emocijama, svijest je stvarno ledeno mirna. Mo~e biti zabavno promatrati kako naae misli i emocije reagiraju na svakodnevni ~ivot. One mogu biti zapanjujue glupe i pod utjecajem straha. S glediata svijesti, njihove reakcije postaju tako predvidljive i njihova programirana priroda tako o igledna. Ljudi u vezama igraju emocionalni fliper u kojem prvo reagira jedno, a zatim drugo. To mo~e uzrokovati straaan sukob, a krug je mogue prekinuti samo ako par prestane reagirati prema programu. Dok se to ne dogodi, konj e jahati jaha a. Kada prestanemo reagirati na program, sve ato ostane je svijest. Bit softvera je reagiranje; to je ono ato Matrix ~eli da radimo. Kada reagiramo, identificiramo se s programom, pa svijest po inje tr ati za bijelim zecom. Dok to ini, njeno stanje postojanja odra~ava misli i osjeaje za koje vjeruje da su njeni, i stvara energiju koja hrani Matrix. Jednom kada shvatite da vaae programirane reakcije nisu vi, u vaaem e ~ivotu biti daleko viae harmonije i mira. Joa uvijek e biti trenutaka kada e vas program navui da reagirate, ali ato viae budete izra~avali svijest to e se ovo rjee dogaati i br~e ete stiskati ko nicu kada se dogodi. Dok se budete odlogirali iz softvera i logirali u svijest, razvijat ete spontanost kakvu nikada dotad niste imali. Spontanost ne prepuata svoju slobodu alijima te pravilima i propisima programiranog druatva. Volio bih to u initi, ali... Nema alija - jednostavno to u ini. Ali ato e misliti ljudi? U iiiniii to. Ili joa bolje, buuudiii to. Koliko puta ste u nekom trenutku po~eljeli neato u initi, a onda su vaau spontanost razbile misli i emocije, nabrajajui sve razloge zaato to ne biste trebali u initi? Dok ste sve to obradili, vaau je spontanost ve ugasilo programirano vatrogasno crijevo zvano 'ne mo~ea', 'ne smijea', 'krivnja' i 'ato ako'? Ljudi koji ka~u 'pravila su pravila' i provode ih ne uzimajui u obzir okolnosti, zone su bez spontanosti, konjii s vrtuljka liaeni jaha a. Jeste li ikada vidjeli da je kompjutor spontan, osim ako mu je sustav poremeen? Kada kliknete 'Google', ra unalo vas vodi tamo. Slijedi pravilnik. Nee rei: 'jebea to, idem ja na AOL, 'ko te aljivi'. Ponaaa se kao kompjutorski program jer to i je, i ista je stvar s 'pravilni arima'. Spontanost zaobilazi program zato ato je izraz svijesti - Beskrajne Ljubavi. Kada kompjutor poludi i odbije slijediti naredbe, mo~e ga se simboli ki smatrati mentalno bolesnim, pa i programirani ljudi mogu na isti na in do~ivljavati spontano ponaaanje. Oni ga ne razumiju jer se ne uklapa u program koji ih kontrolira. Ne trebamo u iti, moramo odu iti ono ato nas je program manipuliranjem natjerao da vjerujemo. Um nije put do prosvjetljenja; on je prepreka za njega. Znanje i znanje nisu ista stvar - prvo je um, drugo je svijest. Mi ne trebamo u iti, ve se trebamo probuditi iz hipnoti kog transa i sjetiti se tko smo. Kada to u inimo, prestajemo misliti i po injemo znati. Neki to zovu intuicijom ili 'sluaanjem srca', ato potje e iz puno svjesnije razine svijesti od one koja je obi no prisutna u ovoj stvarnosti. Znanje je ogranak spontanosti koji donosi odluke. Program to nastoji suzbiti koristei um i emocije kako bi nas natjerao da razmislimo o posljedicama intuitivnih odluka, osjeamo se krivima ato radimo stvari za koje nas znanje moli da inimo, i pitamo se kako bi 'mali ja' uope mogao znati. Ta neodlu nost prihvaanja veli ine i beskrajnosti onoga ato jesmo najvea je prepreka postizanju stanja znanja. Mi imamo intuitivno znanje, a onda odmah po injemo sumnjati u njega. To je program koji se ubacuje kako bi zaatitio svoju kontrolu. Jedna od fraza koje mo~ete uti je: 'Moraa puno toga nau iti'. Ali ne moramo. Mi samo mislimo da moramo. Za odbacivanje 'Malog ja' od presudne je va~nosti odbojnost prema sebi zamijeniti ljubavlju prema sebi. Sustav ~eli da se sebi ne sviate, da vas izjedaju krivnja i ~aljenje, i da sebe vidite kao bezna ajnog, gubitnika u igri ~ivota. On postavlja obrasce za ono ato je 'uspjeh' ili 'promaaaj', 'dobar roditelj', 'dobar suprug', 'dobra ~ena', 'dobro ovo' ili 'dobro ono'. I prijeti prstom ako ne zadovoljite. Vi niste vaa um ili emocije, vaaa 'li nost'; vi ste Beskrajna Ljubav. To ne zna i Beskrajna Ljubav za sve osim 'vas'. Kako se mo~ete ponovno povezati s Beskrajnom Ljubavlju dok sebe svjesno ili podsvjesno prezirete?? Ono ato ste u inili ili niste u inili, rekli ili niste rekli, nebitno je. Bili ste uhvaeni u programu mislei da ste to vi. Sada mo~ete odbaciti masku i voljeti ono ato stvarno jeste - Ljubav. A zaato ne biste takoer mogli voljeti svoju 'programiranu' li nost? Napokon, ona je takoer Beskrajna Ljubav; samo ato to ne zna. Ljubav i praatanje sebi i drugima briae softver koji stimulira krivnju i mr~nju ato nas dr~e u iluzornoj odvojenosti. Vezanost nas prikiva za Matrix: vezanost za ljude, status, rasu, naciju, religiju, novac i, najviae od svega, vezanost za ishod. Niata ne guai slobodu i mir viae od toga. Ako se, poput sportskih navija a, vezujete za pobjedu 'vaaeg tima', pripremate se za razo aranje, jer je jedini na in da se to izbjegne taj da 'vaa tim' pobijedi. Svaki drugi ishod garantira razo aranje i frustraciju. Ali ako u~ivate u igri bez vezivanja za rezultat, ishod nee izazvati emocionalni poremeaj i traumu, jer niste bili vezani za odreeni scenarij. Mo~da bi vam odreeni rezultat bio dra~i, ali niste bili emocionalno vezani za njega. Joa jednom, ista je stvar sa '~ivotom'. Izvor iz knjige: David Icke - Beskrajna ljubav jedina je istina
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2008.

on govori kako se treba djelovati intuitivno. ali problem je kako razlikovati ~elje programa od intuitivnog(onog ato ne spada u program). potrebna je svjesnost za osjeat tu razliku. moraa bit sposoban nanjuait sve najfinije nijanse mirisa govneta ato jesi. jer ljudi su govna umotana u aareni sjajni celofan za kojeg misle da je "ja". nisu sve ~elje programa o ite kao "mazat u si o i tv ekranom i jest otrov za atakore" mo~e to bit i neato tipa "idem se gol sanjakat na ruzinavom ribe~u". pa e ljudi zapravo samo sebe lagat kako rade neato intuitivno a zapravo samo izvraavaju nasumi ne ~elje programa,oni e samo zamialjat kako su se osloboditi svojeg reakcijskog djelovanja a ne to i stvarno u initi. sviaju mi se njegove ideje.osobito kako gleda na emocije. ja sam isto to shvatio kroz lucidne snove (zapravo veinu "svojih" stavova izvla im iz lucidnih snova) ali on sve to predstavlja kao neato prelagano. i ja sam protiv suvianog kompliciranja no ovo esto vodi u samozavaravanje.lagano je iz perspektive ovjeka koji je to postigao ali iz moje jako teako.zbrojit dva i dva je najte~a stvar...jer je po etak edit:e nisam znao da ea tako brzo odgovorit :D promijenio sam post bio je previae zbrkan.izostavio sam samo kako me podsjea na uspenskija :D
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Eh, wannabeshaman pametan si ti de ko, ponosan sam na tebe hehe :) Da, Icke ~eli biti ato jednostavniji i re i ato dublje stvari, i naravno da nije tako lako otrgnuti se programu, matrixu. Ja bi tu sad spomenuo Ruiza, on ima tehniku za to, lijepo sjeda kao dopuna Ickeu.
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Da bismo se u svijesti istinski povezali s Jednim, trebamo prestati donositi odluke, prestati pokuaavati mijenjati bilo ato i trebamo biti bez ciljeva u ~ivotu. `to? Znam, ali sasluaajte me. Prvo, to ne zna i da do kraja ~ivota trebate sjediti prekri~enih nogu gledajui u zid. Ne radi se o tome da se iskustva ne dogaaju u vaaem ~ivotu, radi se o onom ato uzrokuje da se ona dogaaju i o stanju postojanja iz kojeg se dogaaju. Joa jednom, to je neato ato trebamo znati, a ne mentalno razumjeti. U filmovima ciklusa Matrix ima puno re enica koje govore o 'cilju'. Jedan je tip rekao: 'Svaki program koji je stvoren mora imati cilj. Ako ga nema, biva izbrisan'. A agent Smith, kompjutorski program, primijetio je: 'Bez cilja ne bismo postojali. Cilj je ono ato nas je stvorilo, cilj nas povezuje, gura nas, vodi nas. Cilj nas definira, cilj nas ve~e.' Mogao je dodati: 'Cilj nas kontrolira. Rei u neato ato je o igledno, ali ponekad je to potrebno zato ato takve stvari ne primjeujemo: da bismo bili Beskrajna Mogunost, moramo biti Beskrajna Mogunost. Ne mo~emo biti Beskrajna Mogunost tako ato emo biti bilo ato manje od toga. Identificirati se s jednom mogunoau zna i ne obuhvaati sve u Jednotu. Kada imamo cilj, nismo u vezi s Jednim, jer Jedno nema cilj, ono samo je. Joa jedan od slavnih citata Oscara Wildea glasi: 'Ambicija je posljednje pribje~iate neuspjeanih'. Ambicija je stanje cilja i ~elje, ne bivanja. Moj rje nik ka~e da je cilj 'o ekivani ishod kojem se te~i, ili koji vodi vaae planirane postupke'. To nije, to je povezanost s ishodom, ne Beskrajnom Mogunoau. Cilj je Matrixov program jer nas, kao ato je rekao agent Smith, definira. A definira nas kao dio, a ne cjelinu. Kada se ono ato jeste mo~e definirati, Matrix vas ima, jer se Jednota  Jestnost - ne da definirati. Kad je vaa cilj da neato u inite, to je ono ato postajete. Biti bez cilja ne zna i sjediti i ne raditi niata; to zna i prestati identificirati ono ato jeste s onim ato radite, i prestati dopuatati da vas ono ato radite definira. Ono ato radite samo je umjesto onoga ato vi jeste. Kad sam krenuo na svoj put razotkrivanja zavjere imao sam cilj i on me definirao. Bio sam tra~itelj istine koji je ~elio upozoriti ljude na ono ato se dogaa. Ono ato sam radio, radio sam zbog cilja. Viae ne. Nemam cilja u onome ato radim, i to je potpuno druga ije stanje postojanja koje treba iskusiti da bi ga se moglo razumjeti. Put do slobode i Jednote nije stvaranje polarnosti, nego njihovo obuhvaanje. Kada me ljudi pitaju kako bih opisao sebe, ka~em: Ja jesam i ja nisam; ja sam sve i niata; ja sam svugdje i nigdje; ja sam sve mogunosti i nijedna. To zvu i smijeano u svijetu zarobljenom identifikacijom s polarnoau. Kako ja mogu biti sve te 'suprotnosti'? Valjda moram biti ili jedno ili drugo. Ali ako sam polarnost, kako mogu biti Jedno? U znanosti govore o materiji i antimateriji, negativnom i pozitivnom polu u carstvu estica. Kad se estica i njena anti estica sretnu, one 'anihiliraju' jedna drugu, i cijela njihova masa pretvara se u istu energiju. Sila stvorena ovim stapanjem polova jednostavno je fantasti na. Polovi s kojima se identificiramo u principu su sli ni materiji i antimateriji, i mi mo~emo izazvati ovu 'anihilaciju' u Jednotu samo tako ato emo ih sastaviti. Umjesto da se identificiramo s jednim, mo~emo biti oboje i stopiti ih u ravnote~u. Identificirajte se s cjelinom, a ne s iluzornim dijelovima. Vi jeste i niste; vi ste svugdje i nigdje; sve i niata; negativno i pozitivno; vi mo~ete i ne mo~ete; vi hoete i neete; vi ste za / protiv; vi vjerujete i ne vjerujete. Time ato ste i jedno i drugo, vi 'anihilirate' oboje, i ono ato preostaje je Jednota. Dok to inimo, razgraujemo snagu Matrixa koja ovisi o polarnosti. Put kui sastoji se u tome da znamo da smo ve kod kue i da smo oduvijek i bili. To zna i prestati identificirati ono ato jesmo s oblikom, potrebom da 'evoluiramo', da u imo iz beskrajnih reinkarniranih iskustava, i podreenoau volji nekog 'Boga'. Sve su to niti u mre~i kontrole, podzapleti u filmu. Umjesto toga, mo~emo znati da smo Jednota i sagledati iluziju onakvu kakva je zapravo, bezna ajna igra koju je stvorio naa vlastiti strah. Ako ~ivite svoj ~ivot znajui da ste jedno cijela se vaaa perspektiva transformira. Ono ato je izgledalo va~no ili zastraaujue postaje razlog za histeri an smijeh. Kada gledate svijet iz perspektive Jednog, sve one stvari koje vas smetaju, frustriraju, deprimiraju ili plaae izgledaju neva~ne, ato i jesu. Kada se takve situacije pojave, vrijedi se zapitati: kako bi na to gledalo Jedno? Bi li Jedno osuivalo seksualne sklonosti? Bi li se Jedno razbjesnjelo zato ato neki sportski tim nije pobijedio? Bi li Jedno odlazilo na biraliata i podr~avalo neku politi ku stranku? Bi li Jedno slijedilo neku religiju? Bi li se Jedno moralo atititi od iluzorne 'Tame'. Bi li Jedno brinulo o svojoj astrologiji i karmi ili o tome ato je bilo u prethodnom ~ivotu? Bi li Jedno osjealo potrebu da uspije ili 'bude' netko? Bi li Jedno ialo u rat ili se borilo za mir? Bi li se Jedno brinulo zbog bilo ega, ~alilo za 'proaloau' ili se bojalo 'budunosti'? Bi li Jedno bilo u strahu od 'smrti', kad ona ne postoji? Na sve je odgovor negativan, jer su sve to iluzije. Zaato onda mi radimo te stvari, kad smo mi Jedno? Jedina je razlika ona izmeu Jednote svjesne sebe i Jednote koja je zaboravila ato je. Mi se ponaaamo kao mali zato ato vjerujemo kao mali; a vjerujemo ono ato smo programirani vjerovati. Ne mora biti tako. Mo~emo pustiti naau svijest da pjeva i zna da smo Sve ato postoji. }ivjeli smo u la~nom identitetu, aliasu koji nije mi. Ali mo~emo pogledati u iluzorno ogledalo i ponovno procijeniti ono ato mislimo da vidimo. Mi nismo naae ime, tijelo, obitelj, rasa, nacija ili religija. Mi nismo naaa imovina, posao, status, slava, uspjeh ili neuspjeh. Mi nismo ak ni naaa li nost, misli ili emocije. `to smo onda mi? Mi smo Beskrajna Svijest. Kako to znam? Jednostavno. Ne postoji niata drugo. Izvor iz knjige:David Icke - Beskrajna ljubav jedina je istina
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2008.

OMG tek sam sad shvatio kolko sam pun predrasuda. ja ovu knjigu nikad nisam htio pro itat zbog naslova jer sam mislio da se temelji na emocijama. al o ito da bar u naslovu "ljubav" nije emocija ve neato drugo. po meni samo loa termin :D
BeyondLEGENDA

avg 2008.

nije nije, ne radi se o emocijama uope, naslov simbolizira svijest, jedinstvo, a ne emocionalnu ljubav. Inae zanimljivo da je naslov za knjigu odabrao jer mu je to rekao glas kad je bio an ayahuasci :), to i joa puno toga, zapravo sve ato pri a o duhovnosti potvrdio mu je taj glas dok je bio na tripu
dzibaENTUZIJASTA

avg 2008.

Jeste li citali Valeriana? On je radio nesto slicno kao Icke, a zanimljivo mi je to sto su oboje prosli kroz tu fazu Grey zavere i kasnije radove ipak okrenuli iskustvu i "you create your own reality" ideji. Ima puno zanimljivih ideja u njegovim knjigama, on onako sve pomalo obradi jer je neka vrsta egomanijaka... Citao sam Matrix seriju od Valeriana i skoro sam otisao na njegov sajt da vidim gde je "otisao" i, gle cuda, totalno se posvetio Robertu Monroeu. Ali, manijak kakav jeste, poceo da prica kako se slaze sa Monroeom ali je on otisao mnogo dalje u svom iskustvu i ipak ima puno vise da kaze od Monroea... Pogledajte... http://www.trufax.org/
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Daj pazi ovo, ovo mi je najbolje hehe: U "Ja sam ja, ja sam slobodan" ukazao sam na rije j.ebem. Oh, Bo~e moj, zar je stvarno to rekao? 'Ethel, upravo je rekao onu nepristojnu rije , pa to je skandalozno.' Obo~avam kako novine, zaatitnice morala kakve jesu, uvijek tu rije piau j****. emu jebene zvjezdice? Kada vidite j****, ato vam proe kroz glavu? j.ebem, upravo to. Zna i, moralno je ispravno misliti 'j.ebem', ali ne to i rei. Kakva sranja! Niata nije tako dobar primjer duboke kontrole koju Matrix ima nad ljudskim umom kao naai stavovi prema rije i j.ebem. Mo~da to nije najmilozvu nija rije , ali izazivam vas da naete neku koja e bolje sumirati vaae osjeaje kada se udarite ekiem po palcu. Kao i sve rije i, mo~e biti izre ena s otrovom, bez osjeaja ili u aali, no u inak stvaraju energija i namjera koje stoje iza rije i, a ne sama rije . j.ebem je samo zvuk koji mo~e izazvati ometajuu ili harmoni nu rezonanciju, ovisno o namjeri. emu onda tolika strka oko te rije i kada ista stvar vrijedi i za sve ostale? Joa jednom, radi se o programiranju. Od djetinjstva nam govore da je ta rije tabu, i taj utjecaj kod veine ljudi do kraja ~ivota diktira reakciju kada uju tih groznih pet slova. U redu je rei 'spolno opim', iako se ni to ne ohrabruje jer kod mnogih ljudi izaziva nelagodu, ali njen dvoslo~ni sinonim je definitivno persona non grata. Ali, zamislimo da j.ebem zna i neato drugo, recimo sendvi . Vjeruje se da su dvije kriake kruha s ne im izmeu dobile ime po etvrtom grofu od Sandwicha jer je on, navodno, oko 1762. zatra~io da mu se meso servira izmeu dvije kriake kruha kako ne bi morao prekinuti kockanje. Izvorno je namjeravao uzeti naslov grof od Portsmoutha i, da je to u inio, mi bismo danas jeli portsmate. Takoer, da je grof prekinuo svoje kockanje kako bi se poseksao sa sluakinjom, rije sendvi mogla je danas u ~argonu zna iti spolni odnos. To bi svakako dalo novo zna enje re enici 'Idem na sendvi '. Danas se ne osjeamo neugodno kada tra~imo sendvi , ali susreli biste se s gnuaanjem, zapravo s u~asom, kad biste zatra~ili j.ebeni sendvi . Koliko bi druk ije bilo da su uloge zamijenjene i da se nekim hirom sudbine sendvi zove j.ebanje. Bilo bi u redu tra~iti j.ebanje sa sirom i raj icom, s dosta majoneze, ali uslijedilo bi zgra~anje kad biste zatra~ili sendvi eno j.ebanje. Mogu rei grebem i to je u redu. Ali kada ka~em j.ebem, svi se uznemire. To je tako pateti no, i ako postajemo tako napeti zbog jedne dvoslo~ne rije i, kakve su nam aanse da se izvu emo iz bilijuna daleko monijih na ina na koje se iluzija namee naaem osjeaju za stvarnost? Ljudi govore da ~ele biti slobodni, pa ipak ne mogu proi ni prvu bazu bez da ih sablazni gola guzica ili jedna rije . Duboki udah... Jeeebanjeeeeeeee. Eto, vidite, je li netko umro? Nikoga nije pogodila munja ili krstarea raketa? To je samo jedna jebena rije , a mi smo Beskrajna Svijest - Svemogunost. Pa, jebote. Ispred studija radio postaje u Los Angelesu vidio sam obavijest s popisom svih rije i za koje je vladina agencija proglasila da se ne smiju koristiti u eteru. Pisalo je da je kazna za njihovo izgovaranje 500.000 dolara. Jedna od tih rije i bila je... g.ovno. Mo~ete rei 'izmet' i ne platiti niata, ali upotrijebite rije 'g.ovno' za istu stvar i prijeti vam globa od pola milijuna dolara. Molim vas, protresite me. Spreman sam za buenje. Toliko smo fokusirani na gran ice, kao ato su j.ebanje i g.ovno, da ne vidimo stabla, a kamoli aumu. Ne ka~em da bi svi trebali prosta iti ako to nije njihov izbor, ali ako netko drugi to radi, ato onda? Seks je joa jedna od moralnih zamki koja ljude dr~i zalijepljene za iluziju. Vidio sam jednog ameri kog desni arskog kraanina koji je rekao da ga brinu homoseksualni brakovi i da ~eli Busha na vlasti kako bi ih zabranio. On je bio zabrinut zbog homoseksualnih brakova. Pa, mislim da vidim izlaz: onda se nemoj o~eniti za homoseksualca. Eto, jednostavno, ato je sljedee? Padam u iskuaenje da pokrenem internetsku kolumnu i nazovem ju gledajsvojaposla.com. Otkud nekome pravo da odlu uje hoe li se homoseksualci ~eniti homoseksualcima? To je njihova stvar. I otkud nama pada na pamet da moraliziramo o odnosima, a kamoli da ih zakonski ureujemo? Izvor iz knjige: David Icke - Beskrajna ljubav jedina je istina
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2008.

definitivno u pro itat ovu knjigu :D... nisam htjeo ni prismrdit njegovom radu zbog ovog naslova i teorija urota al weedran se tako graciozno posrao po mojim predrasudama da nesmijem tek tako prei preko toga moram stati i onjuaiti ato nudi produkt probave dejvid ajka. (hm sve mi se ini da patim od nekog gadnog fetiaa na g.ovna mislim gospodina ovna :shit2:)
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Hehe, al svi su puni predrasuda. Dam se kladit da oni koji su uli za ickea i ono ato mediji ka~u za njegove teorije, da uope nisu ni otvorili ovu temu a kamoli pogledali o emu lik govori. Tako i ja. Za njega sam prvi put uo u jednoj emisiji "na rubu znanosti" i im sam uo da govori o nekim reptilima koji opsedaju iluminate iz etvrte dimenzije... hehehe skoro sam odustao od gledanja, zapravo neznam uop e zaato sam nastavio gledati, sigurno zbog dosade. I kad ono, j.ebo te pa lik je upravu, palo mi sve ato je rekao kao budali aamar. Jebene predrasude :)
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2008.

ja sam ga isto vidio prvi put u "na rubu znanosti",nije me previae iznenadilo ato je neato tako naizgled bizarno i aizofreni no uspio predstaviti kao smislenu teoriju zavjere . ipak smisao ne postoji sam po sebi ve ga ljudi izmialjaju mislim ja sam si par puta skoro pa uspio dokazat kako je kiseli kupus izvor svog ~ivota.:D samo problem je ato taj smisao tolko ispunjava da mu se pridaje pateti na va~nost. offtopic je :D al u zadnje vrijeme sam opsjednut tom pomisli kako je pateti na va~nost glavni problem ljudskog roda...sprije ava napredak(ne nu~no fizi ki ili tehnoloaki)izvor je ratova,svih nesuglasica, ludila... ugl po inje mi se sviat ajk jer vidim da se trudi objasnit kako se oslobodit "programa" (valjda onda i smisla, ipak njega namee program.) a ne nas samo opisivat kao jadne ~rtve zavjere. sumnjam da u se oslobodit "programa" ako pro itam knjigu kako to posti, pa ak i ako to bio ne iji opis kako je doaao do toga al je dobar poticaj,motivacija za djelovanje u tom smjeru edit:baa se osjeam ko ono ***** ato pluta u zahodu puno kisika... napuhan sam nekako :Pnikako da nestanem :Da i pomalo nadimljen
BeyondLEGENDA

avg 2008.

Ljudi nisu svjesni da su oni sami i prelac i predivo. Mi stvaramo našu stvarnost, ali mislimo da nije tako. Zato ne kontroliramo stvarnost koju stvaramo. Stvaramo vlastitu stvarnost u smislu da se naša podsvijest manifestira kroz misaona polja koja svjesni um zatim dekodira u holografske trodimenzionalne iluzije. Međutim, kontrola nad tim iluzijama potječe od podsvjesnih vjerovanja koja stvaraju misaona polja koja svjesni um dekodira u svoja svakodnevna iskustva. Ako ne mijenjamo naša vjerovanja ne možemo mijenjati iskustvo. To je nemoguće, jer je jedno manifestacija drugog. Možemo trčati naokolo u stvarnosti pet osjetila koliko god želimo, žaleći se i vodeći kampanje, stenjući i gunđajući zbog stanja naših života, ali ništa se neće promijeniti. Ne može. Kako bismo preobrazili našu stvarnost moramo preobraziti naše shvaćanje stvarnosti, jer jedno potječe od drugog. Kada pogledamo u zrcalo i ne sviđa nam se naša frizura, pokušavamo li to popraviti češljanjem zrcala? Ne, češljamo svoju kosu, a zrcalo to odražava. Koliko god izgleda smiješno češljati zrcalo kako biste promijenili frizuru, to je ono što čovječanstvo radi. Vlastitim očima promatra holografski odraz, zrcalo svog podsvjesnog shvaćanja stvarnosti, i pokušava promijeniti ono što mu se ne sviđa češljajući zrcalo - nastojeći promijeniti osjetilnu iluziju unutar osjetilne iluzije. Da bismo promijenili odraz moramo promijeniti ono što se odražava - naše programirano shvaćanje o tome što je stvarno. Vjerujte da ste mali i vaš odraz bit će mali. Vjerujte da nemate moć i nećete odražavati nikakvu moć. Vjerujte da ste nemoćni i odražavat ćete nemoć. I obrnuto. Milijarde ljudi živi svoje živote koprcajući se u odrazu i postajući sve više uplašeni, bijesni, pod stresom i frustrirani zato što se ništa ne mijenja, a stvari idu samo nagore. Ali naravno da se ništa ne mijenja onako kako bi oni htjeli. Kako bi i moglo? Postaje sve gore jer što su ljudi više uplašeni, bijesni, pod stresom i frustrirani zbog besciljnog koprcanja u odrazu, misleći da je on stvaran, to je «gore» njihovo mentalno i emocionalno stanje, što se u zrcalu mora odražavati kao «pogoršanje» njihovog svijeta. To je začarani krug koji se može prekinuti isključivo ako shvatimo da je osjetilna stvarnost iluzija koju sami stvaramo. Možemo imati iluziju pet osjetila koja je zatvor zato što unutarnji zatvori moraju postati vanjski zatvori; ili možemo imati iluziju koja je raj. To je naš izbor, naša odluka, ali što god odabrali, svijet pet osjetila i dalje će biti iluzija, odraz. Mi stvaramo naš vlastiti svemir, koji je jedinstven. Što više redefinirate svoju stvarnost u odnosu na konsenzus, to ćete više 'stršiti' iz gomile i izdvajati se od ostalih. Svojeglavci su noćna mora za manipulatore konsenzusne stvarnosti. Svijetu je potrebno izbijanje globalne epidemije virusa STRS-a - sindroma težnje k revidiranju stvarnosti. Potrebni su nam svojeglavi ljudi koji djeluju spontano, slobodnih misli i životnog stila, koji prihvaćaju samo one trenutne 'norme' koje poštuju slobodu, a ne ropstvo. Što se više udaljavate od kolektivnih normi, to više skidate lance kolektivne stvarnosti i Matrixa. Svaki put kad nam kažu da nešto radimo ili vjerujemo, bez obzira koliko to bilo svakidašnje, vrijedi razmisliti: «A da, a tko je tako odlučio?« Odgovor će gotovo uvijek biti: «Nemam pojma.« Zašto našim životom upravljaju 'norme' kojima ne možemo čak ni utvrditi izvor? Ali tako je cijelo vrijeme. To nas vodi do sljedećeg: «Zašto bih to trebao raditi ili vjerovati?« Iz kojih bih razloga trebao slijediti tu normu? Odgovor na to uvijek će glasiti nešto poput: «Moraš tako postupiti, svi to rade«. Ja tako moram raditi? Tko to kaže? Iz vlastitog iskustva mogu reći da jednom kada počnete zahtijevati da 'norme' zasluže svoje mjesto u vašem životu, shvatite kakve su bezumne budalaštine upravljale vašim mislima i ponašanjem. Kao u priči o carevom novom ruhu. Norma koja vrijedi za sve norme je da se obično ispostavi kako su one obične gluposti. Izvor: David Icke – Priče iz vremenske omče 'Sve što jesmo je rezultat onoga o čemu smo mislili.' – Buda Za one koji ne vjeruju u ovo: Ako ne vjerujete tada sigurno ni neće biti istina (vaša) ;) Ali zapitajte se što ako je istina? Što ako stvarno moje misli kreiraju moj život? Ako je moj život ovo što jest zato jer sam programiran vjerovati od djetinjstva (kroz postavljene norme i uvjerenja) da bude takav kao što jest? Mogli biste reči: Pa evo ja sam si zamislio da mogu pomicati predmete bez da ih dodirujem i letjeti okolo a nemogu. Nemožete jer još uvijek ne vjerujete u to. Vaša programirana podsvijest ne vjeruje u to, a podsvijest nemožete kontrolirati, zato se i zove podsvijest (a ona kontrolira vas 99%). Možda je vrijeme za deprogramiranje ;) ::: PART 2. Ovo što slijedi izvrsna je simbolična priča o načinu na koji 'norme' postaju prihvaćene bez pitanja, pa čak i bez znanja o tome odakle potječu. Počnite s kavezom u kojem je pet majmuna. Unutar kaveza objesite bananu za konopac i pod nju stavite ljestve. Uskoro će neki od majmuna doći do ljestava i početi se penjati prema banani. Čim dodirne ljestve, poprskajte sve druge majmune hladnom vodom. Nakon nekog vremena, pokušat će neki drugi majmun, uz isti rezultat - svi drugi majmuni bit će poprskani hladnom vodom. Uskoro, kada se neki majmun bude pokušao popeti po ljestvama, drugi majmuni pokušat će ga spriječiti. Sada izbacite hladnu vodu. Izvadite jednog majmuna iz kaveza i zamijenite ga novim. Novi majmun vidjet će bananu i pokušat će se popeti ljestvama. Na njegovo iznenađenje i užas, napast će ga svi drugi majmuni. Nakon još kojeg pokušaja i napada, znat će da će ga, pokuša li se popeti po ljestvama, drugi majmuni napasti. Nakon toga, uklonite još jednog od izvornih pet majmuna i zamijenite ga novim. Pridošlica će krenuti prema ljestvama i bit će napadnut. Prethodni pridošlica entuzijastično će sudjelovati u kažnjavanju! Isto tako, zamijenite trećeg izvornog majmuna novim, zatim četvrtog, i naposljetku petog. Svaki put kada najnoviji majmun krene prema stepenicama, bit će napadnut. Većina majmuna koji ga tuku nema pojma zašto im nije bilo dopušteno da se popnu ljestvama ili zašto sudjeluju u udaranju najnovijeg majmuna. Nakon što zamijenite sve izvorne majmune, nijedan od preostalih majmuna nikada nije bio poprskan hladnom vodom. Usprkos tome, nijedan majmun nikada se više neće približiti ljestvama kako bi pokušao uzeti bananu. Zašto ne? Jer koliko oni znaju, oduvijek je bio takav običaj! Wilson Bryan Key lijepo je to objasnio napisavši: «Programirane od ranog djetinjstva osnovnim pretpostavkama, nesvjesno prihvaćene ideje obično se uzimaju zdravo za gotovo. Kada pretpostavke izbiju na površinu, uvijek ih treba preispitivati.»' Pretpostavke - trenutne reakcije izazvane uvjetovanim vjerovanjem - građevni su blokovi zarobljene stvarnosti. Što uopće znači to 'normalno'? Tko ga definira, i na temelju čega? Ono što je nekoj osobi normalno, drugoj neće biti normalno. Ono što je za nekoga genijalnost, nekom će drugom biti ludost. 'Norme' su samo vjerovanja koja su se kroz ponavljanje učvrstila do neosporne prihvaćenosti. I mi bismo im trebali dopustiti da upravljaju našim životima? Izvor: David Icke – Priče iz vremenske omče Mi smo kao ti majmuni. Mi kao društvo sami sebe hipnotiziramo, stvaramo konsenzusnu stvarnost (iliti san Planete/društva po Don Miguel Ruizu, ili Matrix po Davidu Ickeu) na temelju usvojenih vjerovanja koje nismo imali izbora izabrati kao djeca već smo ih morali prihvatiti. Pogledajte dokumentarace The Secret i What the bleep do we know. Vrijeme je za deprogramiranje!
elephant0rAMBASADOR

avg 2008.

Najsli told Weedrane.. slazem se sa vecinom.. Ukratko nasa rezonancija mijenja instantno i bozansku rezonanciju sveukupnosti. Sve je jedno.. nas je izbor kako ce nas svemir rezonirati.. ajebote.. ovaj moj outdoor.. krejzi shiat pis
kLickENTUZIJASTA

sep 2008.

DAVID ICKE U ZAGREBU!!! 12.09.2008 Ekofestival na Bundeku, gost David Icke. Karta 33(:)) kn. http://www.ticketpro.hr/en/event/zagrebi-ekofestival-predavanje-david-icke/39?PHPSESSID=70fd3d7c33789cec2f2e2a205bb3553e
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2008.

ide se na ickea, bit ce zanimljivo :hehe:
EXARPPOZNAVALAC

sep 2008.

Meni nije jasno zaato Icke samo po Masonima i tajnim druatvima napada, a zaobilazi baa pri at o drugoj, ve oj, prijetnji: organiziranij religiji. Meni on izgleda ka neki Katoli ki agent; blati masone itd, a o ovoj joa opasnijjoj gubi ni ri i? Koliko mu je toga re eno samo da bi se stvorila joa ve a panika? Priznajen, i mene je uspija zaludit; ali dobro je ispalo jer san onda preispita sve ata znan i... bljak. Ako je taj Icke toliko dobar i u pravu...bori se za ovje anstvo, objaanjava o zlu novca, a u isto vrime okri e masne pare pri aju i u~asavaju e gluposti (ve inom, ne ka~en da nema istine u svemu tome)? Na situ mu je za neku info 5 funti, pa druga, 5 funti...pa dokle tako? Sve je to ista bagra i banda, meni se ini...jer ni Icke nema pojma o zna enjima nekih stvari. Pravo zna enje se mo~e dobit samo iz pravog izvora; ne iz laprdanja i namjerno skrivljenih istina. Koje je opet dobija od "bande" koja vlada. Ma jebo reptile. Tajni poglavari postoje; i mo~e ih se i kontaktirat...rat je rat; prokleti rat :nana:
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2008.

Ne zaobilazi religiju uope. Ka~e da je religija program matrixa tj. sredstvo kontrole uma. Pri a o tome u Beskarajna Ljubav Je Jedina Istina.
EXARPPOZNAVALAC

sep 2008.

I na koliko joa mjesta spominje religiju, tj. zalazi tolikjo duboko kao i kad raspravlja o "suprotnoj" strani. I naravno, okree samo takvu lovu na tim svojim teorijama? Zaato to nenudi besplatno, kad je ve toliko jak? Mislin, dovoljno se ve namlatija para, pa bi moga malo popustit kriterije...a ne da kad mu doea na site moraa imat karticu (1 od "zlatnih" lanaca matrice) i joa moraa 5 funti pljunit za svaki info malo konkretniji. Tajna druatva su bar jeftinija :vb_devil:
BeyondLEGENDA

sep 2008.

O religiji piae u svakoj od svojih knjiga naveliko. Ali upravu si, sla~em se da je ovo s parama glupo, nebi trebao toliko napla ivati, ali mo~da je sve to zbog njegovih izdava a i onih koji rade za njega na prezentiranju tih informacija, organozatori, neznam. Uglavnom sumnjam da to sve radi zbog love, koliko sam pro itao njegovu biografiju, a i on sam objaanjava kako je sve po elo, ini se ok. Kad je izaaao prvi put u javnost sa teorijom o reptilima cjeli svijet mu se smijao u facu, ka~e da nije mogao do kafia doi a da mu se ljudi na cesti ne smiju masovno. Znaa, sumnjam da bi netko tako riskirao svoj autoritet zbog zarade, zapravo tada je i po eo gubiti sve ato je i imao. Uzmi u obzir da je prije toga bio uspjeaan u poslovima koje je radio (prvo golman u visokim klubovima, u BBC kao spiker, glasnogovornik stranke zelenih). On ka~e da je voen, da je do~ivio stvari koje jednostavno nije mogao ignorirati i odlu io je re i SVE ato je saznao bez obzira kako e ljudi to prihvatiti. Ono ato sam pro itao od njega za mene ima jbeno pozitivan efekt, makar nemora sve biti istina. Tekstovi su mu pametni i ato je najbitnije poti u na vlastito razmialjanje a ne gutanje svih sranja koje ujemo. NIJE BITNO TKO JE ON I KAKO }IVI, BITNO JE `TO GOVORI, isto tako nije bitno ni za jednu li nost koja je ikad postojala u povjesti ili nije, bitno je ono ato je rekla i kako emo mi to protuma iti sebi... bio to isus, buda, muhamed, zeus, amon ra, sotona ili duh sveti. Ionako neemo nikada znati dali je neato istina ili nije po prou avanju od kud dolazi informacija, mo~emo jedino vjerovati. Ionako emo ignorirati ono ato se ne uklapa u naau pri u o svemu, a ono ato je mo~da i fikcija (naj eae je) to emo slijepo vjerovati jer se sla~e u naau pri u. Bitno je jedino osobno iskustvo.
BeyondLEGENDA

sep 2008.

Intervju s Ickeom na radiju 101 pred dolazak u Zagreb 12.09.08, dobro je: Part 1. http://rapidshare.com/files/143601087/David_Icke_-_intervju_radio_101__1._dio_.mp3 Part 2. http://rapidshare.com/files/143605343/David_Icke_-_intervju_radio_101__2._dio_.mp3 Part 3. http://rapidshare.com/files/143618350/David_Icke_-_intervju_radio_101__3._dio_.mp3
EXARPPOZNAVALAC

sep 2008.

Eeee, to care, toooo!!!!:hippy: To je TO!!! :clap:
BugiPOZNAVALAC

sep 2008.

evo za javno intervju... http://www.javno.tv/en/index.php?id=8735k52130c418d
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2008.

doaao je ranije da pogleda tekmu, al ni to nee pomoi englezima :punch2:
BeyondLEGENDA

sep 2008.

solidna reporta~a iz jutarnjeg s Ickeom http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,9,14,,133240.jl Neki dan vidim na HRT2 dugi dokumentarac o razotkrivanju sranja 9/11, i to dobar. Pa sada jutarnji objavi reporta~u s Ickeom na dvije cijele strane... `to se to dogaa? :D Izgleda da iluminati ipak nemaju takav utjecaj na medije kako sam mislio, ili bar ne kod nas.

sep 2008.

Ne treba se previse zaludjivat tim konspiraci teorijama...malo je internet preuvelicao sve. Naravno da sve to postoji ali nije bas sve tako crno bijelo kao holivudski film. Samo se ista prica vrti hiljadu puta u hiljadu verzija.
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

To je Weedranova strast...Voli on to izucavati... :) Imaju oni veliki uticaj na medije...ako nesto podje wrong,fixaju ga...
BeyondLEGENDA

sep 2008.

Ma znaa ata... nije bitno. Ne ~elim ja zabrijavati na to. Nekad me diralo malo viae ali sad mi je svejedno. Al je zanimljivo i nije loae imat na umu neato takvog. S tim da kod nekih stvar ne sumnjam na zavjeru kao ato je npr. 9/11

sep 2008.

Sasvim je logicno i ispravno razmisljati da svaki put kad se nesto lose desi je neka vrsta zavjere. Mislim sto moze drugo biti osim zavjere, pa nikom se od nas ne ratuje. Mozda je moj brat isao u rat i pucao u Bosni na brata od nekog iz vase familije, a evo nas kuliramo i volimo se. Jebiga niko ne zeli da sjedi u rovovima po hladnoci gladan i da ceka kad ce mu metak u glavu uletit nego ili nemas izbora ili si suvise mlad i glup da ista znas. Znaci mora postojati neka zavjera da bi se ljudi natjerali da ratuju.
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Ma sve je to sj.ebano ...jer odmalena ti usadjuju neku svest po kojoj koracas celoga zivota...jer ona postane deo tebe... Evo pre neki dan igrala eng-hrv...I ja dosao u skolu i pitam kao,koji rezultat bio...drugare iz odeljenja...12 nijih...i kao izgubila hrvatska...i ja reko steta...a oni kao Zasto steta? pa reko,bolje da pobede braca Hrvati...i onda me iznapusavali njih 12...i jos kazu Nijedan Srbin ne bi to rekao,ti si kreten,idiot... Zar sam trebao da reagujem na to? A od detinjstva su ih babe i dede,calci i keve ucili da se ne podnose s ostalim narodima bivse yuge... Samo su braca Rusi dobri...izopaceno drustvo propalih drzava...
elephant0rAMBASADOR

sep 2008.

Ljepo receno Genjo i Lucid. Zavjera je toliko duboko usadjena u svih nas, da izdvajanje od nje, znaci izdvajanje od svojih temeljnih zivotnih nacela koja su usadjena jos od djetinjstva. Malo je ljudi psiholoski dovoljno jakih da ispod sebe mogu izvuc temelj, i istodobno sacuvati ostatak "kuce" da se ne srusi. Corinthians 16:13 Be on your guard; stand firm in the faith; be men of courage; be strong.
dzibaENTUZIJASTA

sep 2008.

Da, o tome se radi tu, menjanje temelja. Covek prvo mora da ima znatizelju, interesovanje... niko ga nemoze navesti "outside the box" ako ovaj nije spreman. To je jako bitna stvar: ZNATIZELJA. Posto je taj temelj osnova naseg zivota nije ga moguce u potpunosti promeniti, ali moguce je napraviti od njega neki vid piste za poletanje i sletanje, jer osnovna stvar za znati je da mi sustinski zelimo da se vratimo nakon leta. Mi u osnovi zelimo ovo ljudsko iskustvo, a sve ostalo je nadogradnja tog iskustva, odnosno kompletiranje. I zavere i svaki moguci put je rupica koja se busi na kutiji, da bi se izaslo. To je ok, ali neke stvari moramo uzeti u obzir. Nase misli kreiraju nasu realnost, to jest kordinatni sistem u kojem ce se nalaziti nasa svest. Ono o cemu mislimo i cime se bavimo projektovace se u nasu realnost. Ako to imamo "na umu" bitno je cime cemo praviti te rupice u kutiji jer od toga ce zavisiti nas let. Teorije zavere jesu jedan od nacina da se kroci na taj put ali one se zasnivaju na strahu i zato su "opasne" (recimo kada se pojaca svest u snovima. Tamo je taj odnos izmedju misli i realnosti direktan i momentalan. Ako imate zle reptile na umu budite sigurni da cete imati iskustvo sa njima). Ima mnogo puteva i treba biti ****r u odabiru ako se to moze. Odaberite put koji ima razumevanje i radost u svojoj osnovi, jer to je ono sto ce vas i pratiti na takvom putu. Takve misli, takav put, takva svest. Pozz...
wannabeshaman1POZNAVALAC

sep 2008.

nije da pori em teorije zavjere, ak ato viae mislim da su to ne ali ne ku~im neke ljude koji su opsjednuti njima... veinu smo ~ivota pod vanjskim utjecajima koji upravljaju nama samo ato iluminati to ine organizirano. ta okolina(ra unajui i iluminate)upravlja nama jer smo nedovoljno svjesni sebe... teorije zavjere su korisne da se shvati taj problem neimanja vlast nad sobom al kad se to shvati treba se unaprijeivat svijest kako bi se rijeaio problem a ne stagnirat na spoznaji iluminata odnosno kako nemamo vlast nad sobom to je po meni nepotrebno gubljenje energije... ija je posljedica beskorisna paranoja i samosa~aljenje david icke mi se ini ok jer je otiaao korak dalje,a neki e zauvijek samo tra~it nove i kompleksnije teorije zavjere i u~ivat u tome kako su ~rtve. neznam dal na forumu ima takvih al upoznao sam ih par u~ivo i baa su zamorni :D nisu niata bolji od "neprosvijetljenog puka"
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2008.

i jel bio ko na Bundeku? bilo je zanimljivo. o ekivao sam (vjerojatno i veina ljudi koji su doali) da e biti rije i o reptilima, a ono niata... najviae je govorio o globalizaciji i NWO, da ne idemo u EU i drugi dio o iluziji stvarnosti... jako mi se svidio. opuaten i dobro raspolo~en, ak ni problemi s kiaom i projektorom mu nisu smetali. uglavnom lijepa ve er
BeyondLEGENDA

sep 2008.

Nisam bio, rasprodali su mi ulaznice pred nosom. ujem od drugih da je bilo dobro.
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2008.

imam neki feeling da e opet do uskoro...bio je oduaevljen hrvatskom i ljudima...ka~e da je osjetio neku energiju ovdje... ak je pohvalio i novinare da su informirani. a ima joa dosta toga za rei pa...
kanehbosemAMBASADOR

sep 2008.

bio sam ja. ali sam iaao na sastanak sa jednim od reptila (ako bi se pitalo D. Ickea:) dan poslje kad sam reko frendu da se trebaju karte.uailjio mi je upitnik jer obi no se za bundek i ekopark ne trebaju karte, tako je to sa neovisnim i istra~iva kim novinarstvom. kao i ato je bilo za o ekivati, dobro je obavio svoje izlaganje, i zaslu~io dobar lanak u Jutarnjem... nadam se da e shvatiti da nisu svi Iluminirani iz misterijskih akola u zavjeri kako bi se to dalo zaklju iti iz njegove interpretacije... mo~da je upravo to lekcija koju treba nau iti u Hrvatskoj.ko zna? jedan poznanik je bio s njim na Tajnoj ve eri i upozno sam par ljudi koji su bili s njim na toj ve eri... a ata ja znam meni to nije tako napeto kak mi je bilo dok sam bio pod dojmom njegove knjige.
kLickENTUZIJASTA

sep 2008.

Bio. Ne mogu reci da sam naucio nesto novo, posto sam 95% toga sto je govorio vec cuo. Imao je odlicnih slajdova i dosta problema s kompjuterom zbog kise. O reptilima nije uopce govorio, valjda su ga prije upozorili da bi bilo bolje da to izbaci. Sve u svemu predavanje je bilo dobro. Dan prije je jedan prijatelj radio interview s njim pa je pozvao i mene. Dosli, upoznali ga, popricali malo s njim. Na prvu ruku jako simpatican covjek, iako mi se ucinilo da ispred sebe nosi veo iza kojeg se moze kriti bilo sto. Ne kazem da se iza njega krije nesto lose, samo to da je jako tesko prodrijeti iza persone kojom se predstavlja. Takodjer, on mi djeluje jako, jako umorno. Kao netko tko treba jedan duzi godisnji. Vidio sam kakav mu je raspored bio za ovdje i ako mu je takav inace svaka mu cast. Treba to izdrzat. Za Hrvate govori da su mu cisto osvjezenje, da smo jako slobodni i otvoreni, pogotovo ako nas usporedi sa ostatkom Europe. Siguran sam da namjerava ponovo doci.
kanehbosemAMBASADOR

sep 2008.

sli an komentar sam uo od osobe koju sam upoznao a koja je takoer bila na Tajnoj ve eri. ona je rekla da je osjetila neku udnu vibru (bo~e ne volim takve komentare) ali odlu io sam ga napisat zato jer me tvoja re enica podsjetila na njeno suzdr~avanje da ne ka~e neato loae kad sam je pitao kako je bilo na ve eri s Ickeom?
bozgaLEGENDA

sep 2008.

Pro itao sam od po etka ovaj thread i rei u samo par stvari. 1. Icke ima "good point" za neka tuma enja stvarnosti i bijega iz ~ivota u kapitalizmu koji ponekad izgleda da je programiran. On je zanimljiv i koristi metode s kojima e se veina ljudi slo~iti. 2. Icke ne govori nigdje o smrti i tome da samo ipak ljudi i da umireno te smo ograni eni naaim iskustvom i trajanjem ~ivota. Nikakva teorija zavjere ili struna te bje~anje iz Matrixa nas nee spasiti od smrti u emu smo ipak svi jednaki. :wave: 3. Svi mi imamo pravo na izbor. No kao ljudi smo fizi ki, genetski, evolucijski i svakako ograni eni da uope svatko od nas ima priliku da odlu i, da vidi koje su mu opcije u ~ivotu od praaume dezinformacija i svakakvih teorija i novih proroka.:matrix: Kraani bi rekli da je Biblija "Glas od Boga". No ipak, napisao ju je ovjek. I ovjek je Bog sam. ovjek je izmislio Boga da mu On bude nekakvo zrcalo, "stvoren na svoju sliku" i odvojen dio, kako bi se ovjek mogao moliti i nadati ne emu na ato ovjek ne mo~e utjecati. Neato ato nije u ovjekovu shvaanju i obimu te moi koju ovjek nema. 1. Ljubi Gospodina Boga svoga svim srcem svojim, svom duaom svojom (Mt 22, 37). 2. Ljubi bli~njega svoga kao sam sebe (Lk 10, 27). Bog, bli~nji i ovjek su ovdje u strogoj vezi. Bog ne bi postojao bez ovjeka niti bi ovjek postojao bez Boga. Ako je ovjek=Bog, zna i je raj samo u tome da volimo sebe kakvi jesmo.:eyebrows: Icke ima pravo kad pri a o tome da je Ljubav klju jer kad volimo, stvarnost nije teako podnositi; Ona je lijepa... :heartbeat:
BeyondLEGENDA

nov 2008.

O mikro ipiranju SViRAXqWVx4 Bioterorizam i manipulacija svijesti nrDFtcStL3o O europskoj uniji JgNCoDLaJzU ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Na rubu znaosti - David Icke - Priroda stvarnosti
bahateeENTUZIJASTA

nov 2008.

Gledala sam Na rubu znanosti kad je Icke gostovao. `ta znam ima dobrih stvari. Ljubav je klju . Jer kad volimo, stvarnost nije teako podnositi. Ona je lijepa Svia mi se ova misao :thumb:
EXARPPOZNAVALAC

nov 2008.

Ve vieno i poznato. Ma neka si oni mamu ipiraju...ja u to nastojat izbje... Ali raspast e se taj "sustav upravljanja" jer ima jednu slabu to ku: nepoativanje osnovnog pravila: kraenje tue(ih) Volja, a to je black magic, a black magic je sam po sebi sustav koji se samouruai... Preau uju (a ni ne upotrebljavaju) drevni sustav upravljanja (iz kojega potie struktura "tajnih druatava"; UPRAVLJANJE je SLU}ENJE, jer po definiciji, onaj koji upravlja bi treba bit onaj ija je "Volja" (zna i stvoren samo za to) upravljati. A to je jedino mogue kroz slu~enje. Jedino se tako mo~e poatovati princip Ma'at, a bez njega - nastaje kaos. To ata destabiliziraju Ma'at radi profita, nakraju e ih potrovat. Samo...sa glediata Univerzuma 500 godina je ka 1/3 (pribli~no):icon_lol: zrnca pijeska u pjea anom satu...tako da za nas je pitanje ko e do ekat to uruaavanje? Mo~da svi ve 2012? :b_jump: I zato bi svako mora sku~it ata mu je "Volja" jer Ljubav je Zakon, ljubav pod Voljom :b_woot:
BeyondLEGENDA

nov 2008.

Hehehehe, ti bi neato novo ha? :D ovo je ve dosadno koliko je put spomenuto, ali unato tome mislia da je dovoljan broj ljudi vidio to? Vidia mene viae ne frustriraju teorije zavjera, ja sam se pomirio s njima. Jedino ono s im se joa nisam pomirio je mikro ipiranje. I ako kriti na masa nee odbiti mikor ipiranje, sve ode kvragu, sve ato jesmo i ato bi ~eljeli biti otii e kvragu. Znam dovoljno stvari da budem koliko toliko slobodan i da se oduprem manipulacijama, ali ako stave ip u mene, bit e gotovo.
BeyondLEGENDA

dec 2008.

Evo Ickeovo iskustvo sa ayahuascom: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Oko 9 sati navečer uzeo sam ayahuascu u obliku napitka u maloj čaši. Činilo mi se da okusom pomalo nalikuje likviriciji. Bio sam u velikoj drvenoj 'okrugloj kući', sa mnom u mraku nije bilo nikoga osim Zoea, jednog od organizatora, koji je eksperimentirao sa svim vrstama takvih droga i njihovim kombinacijama. Mora da u prašumi nije ostalo mnogo toga što on nije probao piti ili pušiti! Zoe mi se svidio. Nismo se uvijek u svemu slagali, blago rečeno, ali dobar je čovjek velikog srca. Čuo sam kako ljudi kažu da te biljka 'odvede' ovamo ili onamo. Ne slažem se s tim. Smatram da ayahuasca otvara kanale (ili vas zavara da tako mislite) i omogućava vam da sami sebe u svjesnoj svijesti odvedete tamo gdje već jeste. Neki će vidjeti mračna mjesta koja odražavaju podsvjesna stanja, a drugi će otići u raj. Mjesto na kojem se ljudi nalaze u svojim najdubljim razinama ne mora biti ono na kojem se čini da se nalaze u svojim svjesnim životima. Bezbrižna osjetilna ličnost, na primjer, može biti fasada koja skriva podsvjesne emocionalne traume koje se mogu manifestirati kao'mračno' iskustvo s ayahuascom. Usput, iznijet ću jednu očiglednu stvar, zato što to ponekad možemo previdjeti. Podsvjesno je podsvjesno samo za svjesni um. Na svojoj vlastitoj razini svijesti, i ono je svjesno i ima drukčiju stvarnost od osjetilnog 'svjesnog uma' koji izravno doživljava ovaj 'svijet'. Osim toga, što je to 'podsvjesno'? To je sve što nije svjesno u kraljevstvu pet osjetila. Drugim riječima, beskonačno je. Poput svjesnog uma, podsvijest može biti uhvaćena u iluziju ili može biti svjesna svoje beskonačnosti. Razina beskonačne podsvijesti koja komunicira sa svjesnim umom očito će iz temelja utjecati na način na koji ljudi vide sebe i svoj osjećaj stvarnosti. To je kao razlika između shvaćanja da ste izraz Beskrajnog Jednog ili vjerovanja da ste 'običan' i 'nemoćan' nitko i ništa. Djelovanje ayahuasce počeo sam osjećati vrlo brzo: osjetio sam mučninu i uznemirenost. Nakon toga sam počeo vrištanjem izbacivati godine prigušenih frustracija, i to stvarno vrištanjem. Frustracije koje su potjecale još od dana masovnog ismijavanja, potisnute emocije za koje nisam znao da postoje, oslobođene su u tamu. Hvala Bogu. Neki ljudi, kako sam kasnije saznao, nakon uzimanja ayahuasce mogu povraćati u titanskim količinama, dok na druge nema takvog utjecaja. Potrebno je suzdržati se od povraćanja barem sat vremena od uzimanja biljke kako bi se ona dotad mogla 'metabolizirati' i početi djelovati. Zoeove obavijesti za vrijeme seansi - «Jedan sat - sada možeš povraćati ako želiš» - postale su jedna od mojih trajnih uspomena na taj događaj. U svakom slučaju, nisam povraćao i nakon epizode vrištanja vratio sam se na madrac na podu, osjećajući se nevjerojatno smireno i spokojno. Kad ayahuasca počne djelovati ulazite u izmijenjena stanja i zatvorenih očiju vidite vrtloge blistavih boja i slika. Ali čim otvorite oči vraćate se u osjetilnu stvarnost, premda u blago izmijenjenom obliku. To mi se svidjelo jer je bilo zanimljivo uspoređivati ta dva stanja. Kako iskustvo postaje sve snažnije, sve manje želite otvarati oči, a kad to i učinite ne žele dugo ostati otvorene. Ili je barem tako bilo sa mnom, posebno druge noći. Ubrzo sam shvatio zašto sam tu prvu seansu trebao proći sam: počeo sam govoriti naglas, a to ne bi bilo moguće da su svi ostali u sobi proživljavali svoja iskustva. Prilično jasno sjećam se većine riječi i svih tema. Dok sam ležao na leđima gledajući gore u mrkli mrak, moje ruke podigle su se u vis, slično kao što su učinile dok sam stajao na humku u Peruu. Iz mojih usta, glasom posve različitim od glasa Davida Ickea, polako i moćno izašle su riječi: «Ja sam ljubav». Nakon toga sam počeo ponavljati: «Ja sam sve i sve je ja, ja sam beskrajna mogućnost.» Zatim sam osjetio kako se fantastična energija počinje izlijevati iz moje srčane čakre i ispunjavati prostoriju. Neonka na stropu počela je treperiti, a zatim su se tri neonke upalile punom snagom. Pogledao sam uokolo i pomislio: «Zašto je Zoe upalio svjetla?» Ali nije. Sva svjetla bila su isključena, upalila su se sama od sebe bez struje. Nakon toga se isključila oprema za puštanje glazbe, da bi se opet upalila nakon desetak sekundi. Na prvi pogled to su bile čudne stvari, ali meni je bilo jasno zašto energija sile koju sam doživljavao može utjecati na strujne krugove, jasno sam osjećao kako energija izlazi iz moje srčane čakre i tvori luk do moje glave. Riječi koje sam govorio dolazile su kroz taj izvor. Čak sam pozvao Zoea da ga pitam da li se to normalno događa. Rekao je da je kod svakoga drugačije. Počeo sam tečno govoriti u svom izmijenjenom stanju. Nije se radilo o tome da sam misli artikulirao u govor. Riječi su samo izlazile iz mojih usta, no ja bih ih tada po prvi put čuo. Ukratko ću ispričati što su rekle i što sam još snažnije spoznao u drugom obliku sljedeće noći. U sljedeća dva poglavlja detaljno ću iznijeti neke od sve brojnijih dokaza među znanstvenicima otvorenog uma u prilog onoga što mi je rečeno. Neke od informacija još uvijek nije moguće 'znanstveno' potvrditi, pa ćete odluku što o njima misliti morati prepustiti svojoj intuiciji. Ali mnogo toga može se potvrditi. U mojim izmijenjenim stanjima rečeno mi je da je sve što postoji jedna beskrajna svijest koju je glas zvao 'Beskrajno', 'Jednota' i 'Jedno'. U našoj manipuliranoj, iluzornoj stvarnosti postali smo odvojeni od Jednog (u našim umovima, ali ne i zaista) i zato sve promatramo u kategorijama podjela i dvojnosti umjesto da vidimo da je sve povezano, da je sve ista Beskrajna Jednota. Taj je iluzoran osjećaj odvojenosti, zatvor uma koji zovem Matrix. Prve noći izgovarao sam riječi naglas, dok sam druge čuo snažan ženski glas, jasan koliko samo može biti, koji je dodao još brojne detalje. Evo što su mi rekli tijekom tih dviju noći u izmijenjenim stanjima svijesti koja su ukupno trajala šest do sedam sati. Objavitelja ću zvati 'glas'. Glas je rekao da je to što su u tijeku takvi napori da se čovječanstvo zatoči u nastupajuću globalnu fašističku državu ili Novi svjetski poredak očajnički pokušaj da se igra sačuva od raspada i da se onemoguće probuđeni ljudi, posebno kroz mikročipove koji su namijenjeni umjetnom sprječavanju ubrzanja vibracija čovječanstva koje se budi. Manipulatori, rečeno mi je, nisu svjesni s čime imaju posla. Nisu upoznati s pravom pozadinom 'igre' u kojoj su i oni samo pijuni. Glas je rekao: «Ta preobrazba nije možda, nije nešto što bi se moglo dogoditi ili za što se mi nadamo da će se dogoditi budu li stvari išle po 'planu'. Događa se sada, i moć i brzina promjene postat će sve veće i očiglednije. Ono što vidite posljednji je očajnički pokušaj 'Matrixa' da zaustavi neizbježno, to je sve. Preobrazba iz zatvora u raj gotova je stvar.»
BeyondLEGENDA

dec 2008.

Druge sam noći uzeo veću dozu ayahuasce i u početku se osjećaj vrištanja i mučnine vratio. Ovaj put sam bio s ostatkom grupe, i kad sam počeo ulaziti u izmijenjeno stanje upitao sam Zoea bi li se sa mnom vratio u moju sobu kako ne bismo smetali drugima. I tako sam se opet zatekao kako vikanjem izbacujem frustracije i bljujem bez da sam bolestan. Stajao sam na balkonu gledajući stabla, povraćajući u tamu. Iznenada sam svom tijelu koje je osjećalo mučninu rekao «volim te» i mučnina me napustila, a nestalo je i potrebe da frustrirano vičem. Zvuči patetično, ah tako je bilo. Opet sam se osjećao pribrano i smireno, i otišao sam natrag u okruglu građevinu kako bih se pridružio ostalima. Počinjala je najdojmljivija noć mog života. Kad sam legao zatvorenih očiju opet sam vidio vrtloge boja i slika koji su neko vrijeme imali vrlo kineski ugođaj. Zatim sam čuo glas koji je bio jasan koliko samo može biti. Ne neki daleki, 'što je rekao?' tip glasa, nego snažan i glasan više od bilo čega što sam doživio. Bio je to ženski glas: govorio je vrlo dostojanstveno, uvjerljivo i jasno. «Davide», rekao je, «odvest ćemo te tamo odakle si došao, kako bi se mogao sjetiti tko si.» Tim riječima otpraćen sam na razinu nevjerojatnog blaženstva. Nije bilo 'vremena' i nije bilo 'mjesta'. Sve je jednostavno bilo. Nisam imao tijelo; bio sam samo svijest. I bio sam sve. Nije bilo podjela, polarnosti, crnog i bijelog, nas i njih. Bio sam beskrajan, ali sam također bio potpuno svjestan sebe, kao 'pojedinca' s vlastitom točkom gledišta unutar cjeline. To je ono što smo svi mi. Kad bi ljudi samo mogli doživjeti blaženstvo Jednote, svijet pet osjetila trenutno bi se preobrazio. Energija nije vibrirala kao što to čini u Matrixu. Doživljavao sam ju kao mir ili kao valove oceana koji se kreću usporeno i u savršenom skladu. «Ovo je Beskrajno, Davide», rekao je glas, «odavde si došao, ovamo ćeš se vratiti». Nakon toga su se u mom umu stalno iznova počele ponavljati sljedeće riječi: «Beskrajna ljubav jedina je istina - sve ostalo je opsjena; Beskrajna ljubav jedina je istina - sve ostalo je opsjena; Beskrajna ljubav jedina je istina – sve ostalo je opsjena.« U jednom trenutku u svom sam umu počeo oblikovati pitanje. Namjeravao sam reći: «Misliš - baš sve?» Ali prije nego što su se misli stigle oblikovati, glas me prekinuo: «Beskrajna Ljubav jedina je istina - sve ostalo je opsjena; nema'ali', nema iznimaka, to je to.» Ta riječ 'ljubav' ima konotacije u kojima se često shvaća kao slaba ili naivna. Čujem kako ljudi kažu: «Od ljubavi se ne živi, stari moj.» No, dopustite mi da pojasnim što podrazumijevam pod ljubavlju u kontekstu Beskrajne ljubavi. To je ravnoteža svega. Moglo bi se reći i Beskrajna jednota jedina je istina, sve ostalo je opsjena. Zato, Beskrajna 'ljubav' također je i Beskrajna inteligencija, Beskrajno znanje, Beskrajno sve. Rečeno mi je kako je čovječanstvo manipuliranjem navedeno da se identificira s iluzornim 'ličnostima', a ne s Beskrajnim koje zapravo jesmo. To je ljude zarobilo u iluziji odvojenog stanja. Rečeno mi je da su zakoni fizike također iluzije. «Ne postoje zakoni fizike.«, rekao je glas. «Znanstvenici stvaraju iluzorne 'zakone' za mjerenje iluzornog svemira.« Ne postoje 'zakoni' bilo koje vrste jer sve jednostavno jest. «Misliš li da Beskrajno treba 'zakone' kako bi se kroz njih izražavalo?« Zakoni fizike i matematike, kao i svi drugi zakoni koji 'upravljaju' fizičkim i nefizičkim svjetovima kreacija su zabludjelog uma. Ako znanstvenici vjeruju u takve 'zakone', takvo će biti njihovo iskustvo. Ne zato što zakoni postoje, nego zato što znanstvenici, i preko njih ljudi općenito, vjeruju da postoje, zato se tako i čini. Ali to traje samo dok se ne pojavi netko tko će promijeniti vjerovanje, kolektivnu stvarnost, i tada takvi 'zakoni' prestaju vrijediti. Stalno se iznova potvrđuje da uvjerenja znanstvenika koji izvode neki eksperiment utječu na rezultate eksperimenta. Najbliža stvar 'zakonu' koja postoji je ovo: ono što vjerujete, to ćete i vidjeti i doživljavati. Glas je objasnio da ono što doživljavamo kao 'opipljiv' svijet postoji samo zato što mi vjerujemo da postoji. Taj svijet nije 'tamo vani', nego je 'ovdje unutra' - u našim umovima. 'Zakoni' prirode također su iluzija, objavio je glas. «Zašto je ljudima tako teško razumjeti zbog čega je 'Bog koji sve ljubi' stvorio 'zakone' prirode, zakone divljine, u kojima se sve temelji na ubijanju i preživljavanju?« Čini se da postoji velika proturječnost između 'božanske ljubavi' i pokolja i straha zapisanog u samom tkivu 'prirode'. Ali nema proturječja, rekao je glas, zato što je 'zakone prirode' stvorio Matrix, a ne Beskrajno. «Misliš li da bi Beskrajno, gdje se sada nalaziš, željelo gledati kako bilo što pati i živi u strahu, a kamoli stvoriti strukturu u kojoj je to normalno?« Priroda je još jedna holografska projekcija koja je 'stvarna' samo zato što smo uvjetovani vjerovati da je stvarna. 'Zakoni' prirodnog svijeta odražavaju stanje njenog stvoritelja, entiteta Matrixa; stanje straha i očajničke borbe za preživljavanje. Postoje i neki naizgled predivni izrazi prirode na 'planetu Zemlji', rekao je glas, i sve dok smo svjesni da su oni iluzije, možemo u njima uživati. Ali moramo paziti da nas ono što vidimo na Zemlji ne opčini, inače postajemo poput moljca hipnotiziranog svjetlom, zarobljeni iluzijama koje nas drže u odvojenom stanju. Poruka je bila da uživate u onom što vidite, ali da pritom imate na umu da je ono što 'vidite' samo ono što mislite da vidite. Iluzija vas može kontrolirati samo ako mislite da je stvarna. Nakon Brazila bolje razumijem prirodu naše sanjane stvarnosti. Jednom prilikom šetao sam uz plažu po divnom sunčanom danu u izmijenjenom stanju svijesti zahvaljujući 'čarobnim gljivama'. To je bio jedini 'drugi put' da sam nešto uzeo kako bih pristupio izmijenjenoj stvarnosti. Glas mi je rekao: «Pogledaj oko sebe, zar ne izgleda kao san? Ne ostavlja li dojam poput sna koji doživljavaš dok spavaš?» Zaista je bilo tako, i kasnije je 'sjećanje' na to iskustvo bilo izuzetno nalik snu. Je li se dogodilo? Je li to zaista sve bio san? Bilo je poput šetanja kroz sliku, 'mjehur' stvarnosti, a smijeh je dolazio puno lakše nego u čistom osjetilnom stanju. Zanimljivo mi je bilo to što su me 'ovozemaljske' pojave mogle istog trena izbaciti iz izmijenjenog stanja svijesti. Šetao sam uživajući u svojoj proširenoj stvarnosti kad sam ugledao policijski auto i počeo razmišljati o autoritarnom sustavu. Odmah sam izašao iz svog izmijenjenog stanja i bio natrag, 'ovdje'. Kasnije sam počeo razmišljati o nečemu vezanom uz strah i dogodila se ista stvar. Svaki put kad bih provjerio 'vrijeme' na svom satu bio sam izbačen iz izmijenjenog stanja jer sam se uživio u stvarnost Vremenske omče. To mi je omogućilo da bolje razumijem kako nas Vremenska omča/Matrix drži u manipuliranoj stvarnosti i zašto je sustav organiziran na takav način. U tim izmijenjenim stanjima izvan pet osjetila možemo ponovno steći našu svjesnu povezanost s Beskrajnim i iskusiti bilo koji izraz Beskrajnog - sve što postoji. Pogledajte ocean. Dajemo mu različita imena kao Tihi ili Indijski, kao što i samima sebi dajemo imena poput Bili Jones ili David Icke. Ali ti su 'različiti' oceani ista voda, kao što smo mi ista svijest. Pa gdje je onda ocean? Razbija li se o obalu Indije? Oplakuje li plažu na Jamajci? Jesu li to uzburkane vode Južnokineskog mora? On je sve to, i zato može iskusiti sve to. Mi smo beskrajna svijest koja je sve. Gdje se nalazimo? Jesmo li stablo u vrtu? Jesmo li šuma niz cestu? Jesmo li Sunce na nebu? Jesmo li odraz koji vidimo u zrcalu ili kišne kapi na našem licu? Mi smo sve to jer smo izraz bezgraničnog Jednog i možemo doživjeti bilo koji aspekt bezgraničnog Jednog koje jesmo. Izmanipulirani smo tako da vjerujemo da smo izolirane 'pojedinačne' kapljice, a zapravo smo ocean. Mi čak nismo dio oceana, mi jesmo ocean. Kada vratite kapljicu natrag u vodu, gdje završava kapljica i gdje počinje ocean? Nema podjele, kapljica postaje ocean. To su znanje prosvijetljeni objavljivali kroz čitavo ljudsko postojanje, ali službena znanost poricala je njegovu istinitost. Starogrčki filozof Platon rekao je da su ljudska bića poput ljudi koji sjede u pećini uvijek okrenuti prema zidu. Svemir su sjene koje padaju na zid, iluzije koje ljudi pogrešno smatraju stvarnošću. Jedina je stvarnost ili istina svjetlo - svijest - koje omogućuje postojanje sjena. Drevna vedska djela iz Indije govore isto. Hinduistički mistik iz osmog stoljeća, Shankara, je rekao: 'Cijeli ovaj svemir o kojem govorimo i mislimo nije ništa drugo nego Brahman . Ne postoji ništa drugo.» ::::::::::::::: Opširniji tekst pročitajte ovdje:
BeyondLEGENDA

feb 2009.

Dolazi opet u zagreb 23.5, i to e biti megasession u trajanju 7h! http://www.ticketpro.hr/jnp/ostalo/104591-david-icke-megasession.html "Budui da predavanje traje 7 sati (uklju ujui i dvije stanke) organizatori e posjetiocima za osvje~enje ponuditi bio hranu, sokove, slastice i ostale proizvode iz organskog uzgoja, koje proizvode i uzgajaju poljoprivrednici iz okolice Zagreba. Predavanje e biti simultano prevoeno, a dvorana Kina SC biti e za ovu priliku po prvi puta klimatizirana monta~nim klimatizacijskim sistemom, kako bi se omoguilo ato ugodnije praenje predavanja. Ulaznice za predavanje mogu se kupiti od utorka, 17. velja e 2009., na www.ticketpro.hr te u Ticketpro poslovnicama." cool :)
ataraxiaISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ajme predobro..jedva ga ekam ut.7 sati!!uaa. hvala weedrane na informaciji..ajmo vutrashi, svi u zabreg. 'ovo predavanje nije sufinancirano javnim niti korporativnim sredstvima' hehe :D mo~da donese david ayahuasce sa sobom :P :b_hop: weewoohoo
BeyondLEGENDA

mar 2009.

savraeno re eno: -5ASd2W-v9Y mjkuLiyPIhQ
BeyondLEGENDA

apr 2009.

http://www.gradpula.com/zivot/david-icke-kao-u2-24.5.-repriza-megasessiona.html Icke je lud, a hrvati joa lui zbog takvog interesa. Ima u planu odr~ati dva megasessiona od po 7h dva dana za redom.

apr 2009.

Evo za sta se Icke zalaze,sazeto u 10min http://www.youtube.com/watch?v=NHvTy_fVdJ8&eurl=http%3A%2F%2Fwww.davidicke.com%2Findex.php%2F&feature=player_embedded

apr 2009.

Prijatelju, David Icke u svojoj knjizi "Najvea tajna" (postoji hrvatsko izdanje) detaljno opisuje svoje vienje povijesti religije - njegovo je duboko uvjerenje da su sve velike svijetske religije djelo Babilonskog Bratstva s ciljem manipulacioje ovje anstva, te u toj knjizi navodi izvore koje podupiru to njegovo mialjenje. `to se ti e love, to je standarni na in za diskreditiranje ljudi popit njega. David Icke je bio sportski novinar na BBC-u, javna i uspjeana osoba, dok sve to nije uniatio svojim istupima u javnosti gdje je otvoreno progovorio o svojim duhovnim iskustvima. Godinama je bio najvei predmet sprdnje u Velikoj Britaniji, i imao je velikih problema, jer mu je izdava uzeo sva prava na njegove knjige, tako da je ovjek 20 godina ~ivio na egzistencijalnom rubu. }ena ga je ostavila, a nekakva lova je po ela da pristi~e tek nekoliko zadnjih godina, otkako je postao prihvaeniji u svijetskoj javnosti a njegove najave su se po ele ostvarivati. David ovo sigurno ne radi zbog novca, ve zbog najdubljeg osobnog uvjerenja - sve se ovo mo~e istra~it. Ja ga iznimno poatujem i smatram ga vrhunskim autoritetom u ovom podru ju, zbog obilja informacija koje prezentira kroz svoje knjige. O guaterima i anunakijima ne razmialjam previae, ali kad ovjek pri a o britanskoj kraljevskoj obitelji ili Rotschildima, Warburzima, Rhodesu i ostalim krvnim lozama, tu je kralj.
EXARPPOZNAVALAC

apr 2009.

ini se da se nismo razumili, prijatelju. Ja Icke iznimno poatujen. Ali...pri a svaata. Kad san reka da su "tajna druatva" jeftinija, jesu. Jer sve to doznaa tamo, na sli an nan in, i to brzo. Samo ovisi u kojim "tajnim udru~enjima". Tu bi se viae okrenija Tsarionu. Jer ato re e Weedran, lik je "lud" :icon_wink: i zato je pojava. Koja bez dlake na jeziku pri a o nekim stvarima....koliko tu ima nerazumjevanja u cilon tom razmjevanju? Malo. `ta viae takvih ljudi koji e "revial" pravu pozadinu pokretanja svijeta....tako je i zapisano. i TO je dobro. Svaka mu ast na energiji kojom istra~uje i predaje. Popalija je on par alkri...al zaozbiljno....zato malo i "pretjeruje". Jebiga "lud je kontrolirano", i dobro mu ide:thumb: PS super nick; zaozbiljno :banana_rasta:
BeyondLEGENDA

maj 2009.

topla preporuka: David Icke - Beyond the cutting edge (Govor sa megasessiona u Brixton Academy, UK on May 2008) http://video.google.com/videoplay?docid=9097088202160478263 btw. po eo je i u HR prvi stupanj ipiranja sa RFID ipovima http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/05/12/0265006.html za sad u potovnice, kasnije u osobne i onda pod ko~u.
euforijaAMBASADOR

jan 2010.

Jel ima netko mozda u pedeefu djecu matrixa?? nemoze se nigdje nac yu verzija... putovnica mi istekla pa izgleda da necu bas svijeta upoznat..
He-ManLEGENDA

jan 2010.

nvm...
euforijaAMBASADOR

jan 2010.

lol neznam ti ja taj rijecnik
noctyISTRAŽIVAČ

feb 2010.

David Icke je dosta naucio od stewart swerdlowa,Stewart je bio top programer za ilum i preko 1000 djece je proslo kroz njegove ruke,sad prodaje one tehnike sto sam iznio u teminize sa njegove stranice for a dime and a dozen...okrenuo im ledja fakticki ,radio je u montuk bazi njavise i uzasne price ima odatle,naravno nece da ih sve iznese jer bi mu to srusilo sav kredibilitet i okrenulo i ono malo kupaca sto ima od njega.

nov 2010.

Da, Stewart Swerdlow je takoer fantasti an. Ima dosta o njemu na Antievom sajtu,kojeg vi ve poznajete, ato je pohvalno. http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm BTW joa nisam vidio da je itko ovaj sajt linkao pa evo: http://www.gasparic-pejzazi.com/SVIJESNOST.htm Nego,ato se ti e Ickea,mislim da bi bilo bolje da se 1. informirate nego ato izre ete svoje mialjenje. Recimo da pro itate neku njegovu knjigu (koje su non-stop izvan knji~nice). Netko je na stranici prije neato napisao o smrti i Ickeu. Mislim da je jasno da smo svi mi energija/svijest, imamo duau, mnogo iskustva i proalih ~ivota iza sebe. Samo ego umire i nanovo se stvara. Odli na knjiga hipnoterapeuta Michael Newtona, "Sudbina duaa","Putovanje duaa" i sl. gdje regresivnom hipnozom svoje klijente vra a u proale ~ivote i u "vrijeme" izmeu ~ivota,tj u duhovnom svijetu. E, evo joa 1 super sajt, s mnoatvo knjiga za downloudat: http://www.val-znanje.com/ Tekstovi su super. Sretna vam bila transformacija svijesti! ;)

mar 2011.

Baa gledam "Na rubu znanosti-priroda stvarnosti",stigao do part7 na youtube-u...i...ima smisla puno toga.Um je je zaista udna naprava,sve da i icke izmialja,toliko je samouvjeren i ne prestaje da pri a da je teako za ne povjerovati.Idem dalje sa filanjem info-a:)
ma gledajte znate sta je meni cudno sta svi koji su pricali o njima nesto sta je bilo su bili ubijeni i tako to a on tako puno videa ima i knjiga i sve na netu o njima je vise manje od njega i jos je ziv? kako to? on i dalje prica i sve da je on njima neka opasnost vise nebi bio tu mozda je jedan od nasih sta znate...o David Ickeu pricam

mar 2011.

A gle, pošto je vjerovatno u samom vrhu teoretičara zavjera i jako poznat njegovo ubojstvo bi vjerovatno diglo veliku prašinu i s tim bi još više ljudi mislili da je stvarno u pravu. Dok je živ mnogi če misliti samo da je živuči bolesnik koji priča ludosti u ljudima reptilima i ostalom i zarađuje s tim za život. Humanije i da priča jer ima savršenu teoriju i odgovor na sve nego da krade kao političari zarađivajuči na tuđoj muki. Recimo da ljudi žele kupovati njegove savršene bajke pa što i ne, danas se svaka sranja prodaju. Prodaju i 2dcl vode za 1€ pa ljudi misle da je to zdravije i kupuju flaširano ko ludi.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se