VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaBRIDERI I LOGOTIPOVI - slobodno nadopunjavanje..
LEGACY

BRIDERI I LOGOTIPOVI - slobodno nadopunjavanje..

22 odgovora819 pregleda
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

Humboldt Seed Co. SeedSupreme Royal Queen Seeds Blimburn Seeds Dutch Passion Homegrown Cannabis Co. Fast Buds ILGM Barneys Farm Seedsman Craig N Craig Genetics Scott Family Farms ButterBean Birdseed Autoflowers

apr 2024.

ĆyroZMAJ

apr 2024.

Mene ovaj Ripper vuce u zadnje vrijeme nenormalno..bas sam ubacio Radical Juice autos u casicu a reko sam necu out..jace je od mene..
PraterAMBASADOR

apr 2024.

ACE mi je oduvek bio favorit zbog interesantne genetike.
DjedMrazENTUZIJASTA

apr 2024.

ovu mu jos nisam vidio do sada...
GroffAMBASADOR

apr 2024.

nekako su mi dragi...
ĆyroZMAJ

apr 2024.

Eo je @Prater danas stigo Malawi :rasta:

apr 2024.

:rasta::vutra:
TramontanacAMBASADOR

maj 2024.

99% svega se uope ne mo~e nazvati pojmom "strain" ni "breeder" Smijeano je kad usporedia literaturu o sortama i procesima stabilizacije kod prehrambenih biljaka i onog ato se dogaa na canna sceni Uzmea ~enske klonove teakih pllihibrida, opraaia ih polenom sa reverziranih ~enki... ak ni ne testiraa nego naljepia bombasti no ime, reklamiraa... I imaa strain Smijeano

maj 2024.

Greaia silno @Tramontanac :D ne rade svi tako, niti ih je baa 99% preterujea :) ima tih tzv polen chucking karaktera, ali ozbiljni breederi stabilizuju, rade cross, backcross, selekciju pod stresnim uslovima.... Ovde prikazano je neato najbr~e i najuobi ajenije - mu~jak i ~enka - tek posle aeste linije se mo~e ra unati kao nova sorta :) iako ima breedera koji ni to ne priznaju Hebiga ti nije baa tako crno :) Ali se sla~em za bombasti ne nazive, mene li no to odbija baa
DjedMrazENTUZIJASTA

maj 2024.

odlicni su za autose, jubilarna za 35 godina od osnivanja

maj 2024.

S obzirom na cijene u zadnje vrijeme trebali bi promjeniti ime u money passion :D Bezobrazluk cisti

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se