VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaŠto trenutno čitate?
LEGACY

Što trenutno čitate?

846 odgovora57,999 pregleda
TropicoLEGENDA

jul 2013.

Pozdrav, ima tema o knjigama (15 po vašem izboru i online knjižnica) ali ne i teme što trenutno čitamo :) (kradem ideju od Reachera kad on vec nije istu pokrenija). Nikad nisam volija čitati, kad bi nešto drugo čita keva bi mi kvocala da učim i čitam za školu... Škola i obitelj su me isprogramirali da radim ono šta mi se kaže, pa tako i da čitam ono šta ne želim. Stvorija sam zid između sebe i knjiga. Danas, tog zida više nema :) trenutno čitam (jutros stiglo par njih ali odlučih se za ovu): Tony Samara - Mudrost šamana [*]

jul 2013.

postoji tema sta se cita, podforum sve i svasta, page 3.. :P no, zasto i ovu neodrzati na zivotu.. slabo neato itan u zadnje vrime, al ceka me jedna poluprocitana.. Seneka, rasprava o gnevu.. mnogo dobra.. :) "Najzad, sam razum kome su predate uzde moan je dotle god je odvojen od strasti; ali ako se sa njima pomeaao i uprljao, on ove nemo~e da zadr~i iako je pre mogao da ih otera. Duh jedanput pokoleban i uzdrman robuje onoj strasti pod iju je vlast potpao. Po eci nekih stvari u naaoj su vlasti, kasnije nas njihova snaga savlauje i ne dopuata nam da odstupimo. Kao ato tela survavajui se u ambis nemogu da se zaustave jer ne vladaju svojim pokretima poato ovo survavanje zaustavlja svako razmialjanje i svako kajanje, tako i duh, ako ga spopadne gnev, ljubav i druge strasti, nemo~e nikako da se zaustavi, ve mora da dopusti strastima da ga vuku sa sobom te se pod njihovim teretom kotrlja sve do dna provalije po toj prirodnoj nizbrdici poroka." L.A. Seneka.

jul 2013.

Ja trenutno citam (nakon mnogo vremena) Tajanstveni otok od Jules Verna. http://www.ice.hr/davors/motok.gif On kao autor mi je odlican... :thumb:
DomarPOZNAVALAC

jul 2013.

evo kako je doaao Inferno odlu io sam se napokon prelistat Dan Browna, po eo sa da vincijevim kodom joa tri ekaju u redu ;)
TropicoLEGENDA

jul 2013.

Djeli iz knjige Mudrost aamana Disanje
bozgaLEGENDA

jul 2013.

Pro itao Kafku na ~alu od Murakamija , 500 stranica u 3 dana. Odli an roman. Preporu am svima :D
HookerLEGENDA

avg 2013.

Danilo Kia - Grobnica za Borisa Davidovi a, trei put ...

avg 2013.

Trenutno citam temu "sto trenutno citate" :D
TarzanZMAJ

avg 2013.

James Redfield - Celestinsko proro anstvo

avg 2013.

Osho - Biti u ljubavi nakon Fromma i njegove knjige Umijee ljubavi.. :) veliko hvala obojici..

sep 2013.

Za tebe.. MUZIKA IZ SENKE Osluakujui kiau piaem ti... Suatina starih idila Donosi mi asove mira. Pamtia li? Cvetna livada je Slikala u o ima ti blagodarnim razigrane mrlje.. I moje o i ulazile su (Pamtis li?) isto Kao sunca U duau ti Od ljiljana. Osluakujui Kiau piaem ti.. Verovao sam da e grudi moje i tvoje, biti zauvek bo~anske. Ne. Bila si uplasena.. I doe Zivot, Zivot (!) Bejah nedostojan. Belo postaje zuto. H. R. HIMENES
iggimPOZNAVALAC

sep 2013.

pri kraju
jesamZMAJ

sep 2013.

Bruce H. Lipton Biologija vjerovanja - znanstveni dokaz o nadmoi uma nad materijom :)

sep 2013.

Dan Wells- ja nisam serijski ubojica

sep 2013.

Alan Ford, br. 19

sep 2013.

itam B.D. Benedict - Paralelni svijet, strava od knjige. Tematika: -Duhovi i prikaze -Misti ni nestanci -Predvianja -Reinkarnacije -Svjedo enja "zamrlih" -`to ka~u pokojni Sve u svemu predobra knjiga za usrat se od straha a mo~ete ju itati i onlajn ovdje: http://www.scribd.com/doc/15748207/BDBenedict-Paralelni-Svijet :thumb:
TropicoLEGENDA

sep 2013.

C. Castaneda - Magi ni pokreti
Danilo993ENTUZIJASTA

sep 2013.

Dnevnik motocikliste - Ernesto e Gevara mnoooogooo dobra knjiga preporucujem da se procita :)
TropicoLEGENDA

okt 2013.

[bez sadržaja]

okt 2013.

[bez sadržaja]

okt 2013.

trenutno itam E. Fromm- Zdravo druatvo. knjiga je genijalna, ato je viae shvaam, to je viae zastraaujua danaanja realnost...

okt 2013.

ja se drzim lake literature ;)
userNomoreAMBASADOR

okt 2013.

Trenutno itam transkripte Oshovih predavanja na engleskom i evo potrudio sam se prevesti jedan odlomak iz serije predavanja pod nazivom The Beloved, u kojem pri a o Baulima. http://en.wikipedia.org/wiki/Baul ***** Baul je pobunjenik, on nije revolucionar. Revolucionar i dalje misli o druatvu. Kako promijeniti druatvo, o tome revolucionar konstantno razmialja. Dakle revolucionar ostaje orijentiran na druatvo, fokusiran na druatvo : "Kako promijenti druatvo?". Pobunjenik se ne zamara ureenjem svijeta zato ato razumije da on ne mo~e promijeniti svijet, a na kraju krajeva, tko je on da mijenja svijet? "Odakle mi pravo da ja mijenjam svijet i na in na koji svijet funkcionira?" Pobunjenik ostavlja svijet iza sebe. Ne mijeaa se i ne petlja u svijet. On mijenja sebe. Njegova revolucija je unutraanja, apsolutno unutraanja. Pobunjenik je odmetnik. On jednostavno napuata druatvo koje mu ne odgovara. Ne eka da se druatvo promijeni da bi se uklopio. Ta ~elja je budalasta, glupa. Tek tad bi se pogubili. A taj dan, ta utopija se nikad nee dogoditi...da se cijelo druatvo promijeni na na in da vam druatvo savraeno odgovara kao i vi njemu. To se nikad nije dogodilo. Razni revolucionari su kroz stoljea ~ivjeli i umirali - svijet je ostao manje-viae isti, a ~ivoti revolucionara uzaludno potroaeni mijenjajui svijet. Zamislite Marxa, Lenjina, Trotskog da se vrate iz mrtvih i da vide svijet danas - proplakali bi. Zar je ovo svijet za kojeg su potroaili svoje ~ivote? Ovo je svijet zbog kojeg su stavljali glavu u torbu, nadajui se boljitku, kockajui se svojim ~ivotima? Oni nisu stigli ~ivjeti svoje ~ivote jer su pokuaavali promijeniti svijet. Trudili su se promijeniti svijet prema njihovim ~eljama jer su smatrali da e tek kad promijene svijet po njihovim ~eljama moi zaista ~ivjeti. Ina e, kako su mogli ~ivjeti? Kako ~ivjeti sretno u nesretnom svijetu?---to je pitanje koje postavlja svaki revolucionar, jako znakovito : "Kako biti sretan u nesretnom svijetu?"---zato se revolucionar trudi u initi svijet sretnim. Pobunjenik ka~e :"Ostavi svijet kakvim jest. Nitko ga nikad nije promijenio." On je prakti an i realan :"Mogu ~ivjeti na svoj na in. Mogu stvoriti svoj svijet u sebi." On je otpadnik. Bauli su otpadnici. Ne pripadaju nijednoj religiji, druatvu, naciji. Oni su redom prosjaci, lutalice, boemi, hipiji, skitnice, putuju od mjesta do mjesta, pjevaju svoju pjesmu, pleau svoj ples, ~ive svoj ~ivot na svoj na in. Pobunjenik je onaj koji ka~e : "Neu ekati, ~elim ~ivjeti upravo sad." Revolucionar se nada budunosti. On ka~e :"Ja u ekati. ekati u na pravi trenutak." Pobunjenik ka~e :"Pravi trenutak je sad i ovdje, i neu ekati nikoga, odlu io sam ~ivjeti sad i ovdje." Pobunjenik ~ivi u sadaanjosti. I joa jednu stvar treba razumjeti : pobunjenik nije protiv nikoga. Iako mo~da izgleda da nije tako jer pokuaava ~ivjeti svoj ~ivot na svoj na in, on zapravo nije protiv nikoga. Iako ne ide u d~amiju, nije protiv muslimana. iako ne ide u hramove, nije protiv hindusa. On jednostavno ka~e :"Nije moja stvar, ne zamaram se time, to mi je nebitno. Molim da me ostavite na miru. Vi ~ivite na svoj na in - pustite mene da ~ivim na svoj na in. Ne dirajte se u mene i ja se ne diram u vas." ***** Moglo bi se rei da je svaki grower, poput Baula, pobunjenik, jer ne eka da se zakoni promijene, ne eka legalizaciju i destigmatizaciju kanabisa, ve jednostavno growa za sebe, ovdje i sad. estitam! :D
iggimPOZNAVALAC

dec 2013.

Dragan Filipovic "Anatomija globalistickog smrada"
TropicoLEGENDA

dec 2013.

[bez sadržaja]
fourtwentyENTUZIJASTA

jan 2014.

Moc podsvjesti - Joseph Murphy
PaulMaccaISTRAŽIVAČ

jan 2014.

Nisam mogao da ne primetim Aldous Huxley-a u tropicinom postu. Carina, od njega citam Kontrapunkt, ko gotivi Tolstoja na primer, ne sme da propusti ovo... A sto se tice nekih malo apstraktnijih tema Vrli novi svet shije.
SkyHighatristPOZNAVALAC

jan 2014.

Fomenko, Kalashnikov, Nosovsky: Astronomy - Geometrical and Statistical Methods of Analysis of Star Configurations
HookerLEGENDA

feb 2014.

http://www.seecult.org/vest/nin-ova-nagrada-urucena-pistalu Ima mnogo knjiga napisanih o bogu Nikoli Tesli, pro itao sam 4-5 ali ova je ostavila najvei utisak na mene do sad.

feb 2014.

prvi broj ;) kopiju naravno

feb 2014.

Dijete zvano "ONO" pro itano. :sadbanana:
SLO-EraLEGENDA

feb 2014.

PRIRU NIK ZA SPRAVLJANJE RAKIJE

feb 2014.

Opus Pistorum Henry Miller "Nikad sebe nisam smatrao bebojepcem... jednim od onih koje viaa kako ih odvla e iz javnih parkova uvijek pomalo otcane, i pomalo klecavih koljena objaanjavaju kako je klinka zapraaila suknjicu, a on ju samo otro... Ali sad sam morao priznati da me Marcelle svojim bezdlakim tjeleacem baa razjarcala. Ali ne zato ato je dijete, nego zato ato je dijete bez nedu~nosti... pogledaj joj u o i i vidjet ea udoviate znanja, sjenku mudrosti... le~i mi na nogama i golim mi pi iem pritia e prste... dok joj se o i rugaju mom nekanju. ... Pi i joj je vla~an... voli kad je akakljam vracima prstiju... pipa me sprijeda i tra~i kurac...njezini me prsti plaae dok se kriaom zavla e kroz alic. Zadr~avam joj ruku... ali ona je ve pronaala moj bus. Hvata me za sako i privla i se tako blizu da je ne mogu odgurnuti od kite, po inje se igrati sa Johnom Thursdayom... dobro, otkrila je da je tvrd..."
Danilo993ENTUZIJASTA

feb 2014.

Osho - Nevinost, znanje i radoznalost - Gdje je nestala moja djecija radoznalost. Mooogo dobra knjiga, prije toga sam citao Paklenu pomorandzu i preporucujem da je i vi procitate :D

feb 2014.

[bez sadržaja]
powerofthemindISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Knjiga zivota. Napisao ju je Jiddu Krishnamurti.Knjiga je napisana po danima u mjesecu. Ugl, prica o ostavljanju ideala o samome sebi, drugima, ostavljanju tradicije vjere, svih dogmi i svega sto nas cini zatocenima u nekakvom sistemu. Spoznaja ljubavi, istine, srece, tuge, boli itd. Rijeci su uglavnom nepotrebne da opisem ovu knjigu i nemaju smisla, ali evo jedan dio koji me je defitinitno dirnuo :read: "Uklonite svoja obilje~ja, svoje ime - ata ste vi? Otklonite svoje ideologije, iskustva, znanje, strahove, nade, zadovoljstva, te~nje i ambicije - niata ne preostaje. A mi pravimo tako veliku buku, ula~emo toliki napor da odr~imo ovu strukturu."

mar 2014.

[bez sadržaja]

jun 2014.

Majstor i Margarita, Bulgakov.. napokon se uspila do epati te knjige!! Sami vrh knji~evosti, ve se vidi nakon par stranica.. poist u je..
vetarPOZNAVALAC

jun 2014.

trenutno citam albaharija - "mrak"
Kanabis_kidAMBASADOR

jun 2014.

"Trainspoting" - Irvine Welsh "Trainspottting je knjiga koja na dramati an i realisti an na in progovara o ovisnosti i o utjecaju droge na ~ivote mladih. U knjizi pratimo ~ivote skupine ovisnika o heroinu u Edinburghu krajem osamdesetih godina. Podteme su: alkohol,nasilje,sex..."
ReacherPOZNAVALAC

jun 2014.

Aldous Huxley - Otok ... klasi an Huxley stil... pri a o kulturi na Otoku koja je daleko razvijenija od naae moderne "kulture"... Meni najdra~a Huxley-eva :)
TropicoLEGENDA

jun 2014.

[bez sadržaja]

avg 2014.

Upravo pro itala "Pljuvat u po vaaim grobovima" .. meh.. ok knjiga, al nothing special.. o ekivala san mnogo viae..
Mudri MudracENTUZIJASTA

avg 2014.

Trenutno citam stepski vuk - herman hese
StipeZMAJ

avg 2014.

Russell Peters - Call me Russell
Kanabis_kidAMBASADOR

avg 2014.

"Filth" (Smee) - Irvine Welsh
ReacherPOZNAVALAC

sep 2014.

baa sam ju ovih dana dovraia, a vec razmisljan kad cu opet ... Ina e Hesse se smatra dijelom kamena temeljca hipi pokreta Trenutno se ita beat generacija i njeni prethodnici: "Bukowski", Burroughs, Thompson, Mailer... nimalo dobar utjecaj :D
gazimirENTUZIJASTA

sep 2014.

Ima od Hesse-a joa jedna knjiga: 'Siddhartha', nadahnuta isto nja kom filozofijom, koju je pisac itekako poznavao, a rekao bih i cijenio. Za mene genijalac i meu najveim umovima povijesti.

sep 2014.

Stepskog vuka san po ela itati prije par miseci, al zapela san negdi na sredini.. nije ativo za djecu, vratit u mu se kad malo narasten :D ju er pro itala HIGIJENA UBOJICE, A.N.. odli na, odli na! a nakon nje san se odma bacila na "Dijete koje je sanjalo kraj svijeta" .. radi se o talijanskim sveenicima pedofilima, navodno knjiga nema nikakve veze sa stvarnim dogaajima, al sumnjam u tu tvrdnju..

sep 2014.

hesse fakat nije stivo za decu ;) isto delo treba procitati bar 3x u zivotu sa razmacima od 7~10 godina, tako cete najbolje uociti vlastiti intelektualni razvoj, ako ga ima :) citao ga sredinom '80ih, pa tokom studija, pa kad sam presao 30e i moz biti da se sretnemo jos jednom, mada sad vec malo posustajem... ide zivot...
ReacherPOZNAVALAC

sep 2014.

hesse-ov vuk je opet na popisu lektire za 4. srednje. skupa sa camusom i kafkom. . . ete da nam se deca ubiju (aalim se, drago mi je, osim ako "dite" ne svati ativo krivo) :D a stranca san npr. ita najviae puta i baa se osjeti kako se mindset tokom godina mijenja.. naj knjige itati isponova nakon par godina pa ea da vidia :D
puRaISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Kon Igulden - DZINGIS-KAN vuk iz ravnice
RottISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Lav N.Tolstoj Rat i mir knjiga 1

sep 2014.

Otpusno pismo - Zoran Feri ea nakon nje Djeca Patrasa.. Procitala san i Aneo u ofsajdu.. Volin Zorana, to je sve sta mogu reci e
kokomarinAMBASADOR

sep 2014.

Igra staklenim perlama je knjiga ravna bibliji,svaki dan ja se sitin te knjige, i svaki dan se sitim smjeska covjeka koji je napisa. Vertikala razvoja duhovnog bica kroz zivot ...

okt 2014.

tu san knjigu, 'igra staklenim perlama', baa ju er vratila u knji~nicu.. na prvu mi je bila privla na, i dalje je, ali.. uff.. tako me uspavala nakon 20min da san se odlu ila ostavit je na miru koju godinu.. :) pa se okrenila njegovim 'Mislima' .. citatima iz svih njegovih knjiga.. :) on je Bog, zaista to je.. volin ga jer me inspirira! a na jednu njegovu poeziju san se rasplakala.. :')
kokomarinAMBASADOR

okt 2014.

Procitaces mozda, nema u knjizi nista nego dosada. Al dosada uci strpljenju. Premda velik pisac,nije bog,a mora je nekad i na silu pisat jer ga je mucila besparica i mentori su mu placali skolovanje sinovima. Ja ne bi u sabor da nikome sisti,da igru ne elaborira. Postovanje,uvazavanje,strpljenje a dobra i zajednicka namjera se podrazumjeva. Takvo ponasanje politicara ili odgovornih osoba koje imaju moc u nasem kraju nije zabiljezeno a u knjizi je to minimum ljudskih osobina . Svakako je dobro sta citas dosta. Meni se zna dogodit da mi davno procitano sidne kako triba tek sada,necim probudeno.:)

okt 2014.

pro itat u je jer ~elim :) sad itam 'Meke ulice' od naaeg jednog pisca.. ja se uvatin nekog pisca, ili spisateljice, i onda pro itan sve ata su ikad napisali.. tako ja to radin, mora biti nekog reda.. haha.. Proali tjedan san naala 'Jadnike' u dva dijela, ali na ekavici, ZA 10KN!! i to itam.. odli no ativo!
Snjezana1971AMBASADOR

okt 2014.

Trenutno djela Simona Toyne sad je na redu Kula, a Sanctus sam pro itao odlia literatura :ridinghorse:

nov 2014.

trenutno Carlos Castaneda, Pri e o moi. prve 3 su me oduaevile, ako ih dobro shvatite, uvidjeti ete da vas zapravo u e ~ivjeti. mnogo sam toga nau io (barem se nadam) i zato ne stajem dok ne pro itam svih 12. ono ato sam primjetio je da je dobro napraviti pauzu izmeu dvije knjige, najbolje je pro itati neato izmeu da sve "sjedne" na svoje mjesto, treba vremena da se neke stvari doista shvate.

nov 2014.

Kockar, Dostojevski.
Kanabis_kidAMBASADOR

jan 2015.

Kako je nastao novac - I.Pernar Kapetan je otiaao na ru ak, a mornari su preuzeli brod - C.Bukowski
LillyPOZNAVALAC

jan 2015.

"Tajna druatva" - Klaus-Ridiger Maj Uzela sam da je itam isto iz radoznalosti, ali ubrzo mi se svidela i ne mogu da je ispustim, mada je dosta teaka jer opisuje istoriju mnogih tajnih druatava.
Moj putAMBASADOR

jan 2015.

Bela Hamvas: Filozofija vina itala sam ga prije nekog vremena i opet sam mu se vratila. evo jednog zanimljivog citata: "Tvrdim da upravo kao i u slu aju biljke, tajna ~ene je u mirisu njena tijela. <...> }ensko tijelo sadr~i beskrajno viae ulja i baa zbog toga je lakae, jedinstvenije, genijalnije,, naposljetku i duhovnije od muakog tijela. <...> Da, onaj tko bi po mogunosti htio stei viae neposrednog iskustva o uljima, taj ni u kojem slu aju ne bi smio iz toga izostaviti ~enu." :D

jan 2015.

upravo zavraio Orwella, Burmanski dani, i odli na mi je isto kao i svaka njegova koju sam dosad pro itao.

jan 2015.

Trenutno citam Brief History of Time od Stephena Hawkinga odlicna je

jan 2015.

na repertoaru je Tibetanska knjiga mrtvih
1310ZMAJ

jan 2015.

zaljubljeni avao , jacquesa cazottea igra staklenih perli, do sada 4 puta, jos nisam ni jednom dosao do kraja ali svaki put procitam malo vise.prosli put sam je zavolio. zanimljivo mi je kod te knjige da ju nikad nisam odbacio, znao sam da cu joj se vratiti

jan 2015.

Igra staklenih perli je vrhunska ali teaka za itanje, vjerujem da u je opet pro itati za nekoliko godina...
1310ZMAJ

jan 2015.

Rene Girard - Promatrah Sotonu kako poput munje pade- za onog kog zanima antropologija

jan 2015.

decembarski broj, capio frendu :)

jan 2015.

evo vam januar/velja a izdanje u PDF-u :) https://www.nitroflare.com/view/3F89298924A0DFD/high-times-2015-01.bak.pdf

jan 2015.

ipak ima razlike kad drzis stampanu formu u ruci :) thanks anyway

feb 2015.

:)

feb 2015.

gubim strpljenje sa pdf-om, ali probau da je isteram do kraja :) i jedna potpuno druga ije tematike

feb 2015.

I mene malo ova tehnologija nervira ali dostupnost knjiga u ovom formatu je prevagnula. Trenutno se cita Enciklopedija,a pre par dana sam procitao Holografski svemir. Zanimljivo stivo i neke teze. :-)
Moj putAMBASADOR

feb 2015.

John Salza: Masonstvo bez maske bivai mason razotkriva tajne slobodnog zidarstva. neloaa knjiga :)

feb 2015.

feb 2015.

mora da je interesantno ativo... :)
rKj420ZMAJ

feb 2015.

Abraham Maslov
artisticLEGENDA

mar 2015.

da li netko mo~e poslati u pp ili ovdje staviti link ako zna...zanimaju me knjige o indigo djeci ili pdf ili neka stranica, ali da nije ovo samo klasika ato piae na google kad upiaem pojam...da ima neato viae o tome...eto ako netko zna neka posalje :) btw. o tome malo itam u zadnje vrijeme

mar 2015.

an owner's manual :)
H2O888LEGENDA

mar 2015.

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQFjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.scribd.com%2Fdoc%2F105632326%2FLee-Carroll-Jan-Tober-Indigo-Djeca&ei=YIX4VJC3NYPtO8OwgRg&usg=AFQjCNFDxenF15mR9wnSVyrgY1lGCws6wQ&bvm=bv.87519884,d.ZWU ovo ako ti dozvoli i ne zabrani nakon nekog vremena citat dobro je...i jedan video ispod o1qkKtaBOP4
artisticLEGENDA

mar 2015.

@Cvjetno drustvo tnx :)

mar 2015.

http://www.nitroflare.com/view/15E3F6F3259C1D7/High_Times_2015-04.bak.pdf
bozgaLEGENDA

mar 2015.

Upravo pro itao Harukija Murakamija - Bezbojni Tsukuru Tazaki i njegove godine hodo aaa, odli an roman! Po eo itati Kreaimira Miaaka, njegov blog i mislim da u posudit koju njegovu knjigu da vidim ato tu ima ...
StrijelaENTUZIJASTA

mar 2015.

http://www.goodreads.com/book/show/13630171-the-skull-throne The Skull Throne (Demon Cycle #4) by Peter V. Brett
H2O888LEGENDA

apr 2015.

Arkadije Petrov spasi sebe procitao i opet cu:) https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCcQFjAB&url=https://sr.scribd.com/doc/141122606/Spasi-sebe&ei=uc4mVZKGPIqWsgHNmIPIBg&usg=AFQjCNFCyUIVGVXqoLwp1qgoIX_Zne-evA&bvm=bv.90491159,d.bGg Arkadije Petrov drvo zivota ovo poceo citat:) https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=https://sr.scribd.com/doc/229150066/Dr-Arkadij-Petrov-Drvo-Zivota-2008&ei=YeAmVe64F8a3UfqzgsgF&usg=AFQjCNFEYhkIW7lWJ2rvUzmxPlj0XBpUfw&bvm=bv.90491159,d.d24
wuvuzelaAMBASADOR

apr 2015.

40 Pravila Ljubavi od Elif Safak upravo procitao . Nemojte da vas ovo Pravila i Ljubav otjera od ove knjige. Predivno spiritualno putovanje duhovnim svijetom ljubavi. Tople preporuke za knjigu za sve zeljne sltakog putovanja na mentalnim talasima :) Slijedeca na listi : Trebao bih poceti danas . Steve Jobs - book by Walter Isaacson Javim se sa utiscima kada procitam :cool23:

apr 2015.

PDF download ________ http://ul.to/wyqhgk01
BezbolniISTRAŽIVAČ

apr 2015.

Trenutno itam Dr. Alberto Villoldo - Prosvjetljenje (put aamanskog iscjeljivanja) odli na knjiga moja preporuka, u po etku malo uvod dosadan ali razvije se u jako dobru knjigu Preporuke: Osho - Od lijecenja do meditacije Michael Brown - Proces prisutnosti (rad na sebi, ovo je moja osobna biblija)

apr 2015.

xxrobixxAMBASADOR

apr 2015.

[bez sadržaja]

apr 2015.

Michael Newton - Putovanje duaa preporu am svakome!
1310ZMAJ

apr 2015.

H. C. Andersen - Price i Zgode Prvi prijevod s danskog originala 1950 g. Vraca u djetinstvo, i mirise osjecam i sjecam se svoje bake dok mi cita.

apr 2015.

izucio sam piromaniju taman za majske praznike, sad nesto ozbiljnije :)
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Paviljon br 6 od A.P. ehova...sjajan prikaz savremenog ovjeka... itate ovu knjigu i vidite da je ~ivite...kada sjedite u kafiu,kada idete na posao...kada posmatrate druge ljude i njihovo ponaaanje,kako ~ele da se predstave...tada shvatite da smo svi u PAVILJONU.......Toplo preporu ujem
StastopojoAMBASADOR

maj 2015.

Lovac na zmajeve- Haled Hoseini

maj 2015.

Kako se orginalno zove knjiga? Ima li negdje PDF na srpskom?
StastopojoAMBASADOR

maj 2015.

Evo ja sam ovde, mada ima nekih gresaka http://www.slideshare.net/maraninavanja/haled-hoseini-lovac-na-zmajeve

maj 2015.

Stastopojo Ja vidim da je ovo online za citanje... Jel se moze negdje pronaci u nekom formatu za offline tipa PDF-a ili slicno?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se