LEGACY
David Icke - Freedom Road (part 3)
36 odgovora3,209 pregleda
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
sep 2007.
sep 2007.#1
Icke je ina
e najpopularniji pisac "teorija zavjera" i one su i najnevjerojatnije i najdublje od svih, ali zato ima i dobre dokaze i argumente. To je bitno i o tome se radi u njegovoj peterosatnoj prezentaciji "Freedom Road". U prva dva parta predstavlja te "teorije zavjere", ali meni je sad cilj da istaknem trei dio. Tu govori o spirtualnosti, o onome ato mi zapravo jesmo.
Taj part 3 je meni toliko dobar da bi vam platio samo da ga pogledate. Poslije mo~ete rei da je sranje, mo~ete to zaboraviti, ali meni je najbitije da pogledate.
LINK (part 3): http://video.google.com/videoplay?docid=-8142255532538129789
Njegovo poimanje nas i svega oko nas (ona osnovna filozofija svakoga) se u mnogoemu sla~e sa onim ato je prikazano u filmu "What the bleep do we know" koji se ipak temelji na najnovijim spoznajama open-mind znanstvenika iz kvantne fizike. Ono ato je Icke rekao u onoj prezentaciji identi
no je mojoj filozofiji, i zanimljivo je joa i to da sam imao sli
nu filozofiju joa prije nego sam
uo za njega. Zna
i kada ovo pogledate znat ete koja su i moja najdublja spirtualna stajaliata, jer na kraju krajeva ono nije samo njegova filozofija nego i moja. A ta filozofija dotie sve ostale filozofije koje propovijedaju "spirtualci"... oni na gljivama, salviji, dmt-u, lsd-u, itd.
OBAVEZNO POGLEDATI!
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
sep 2007.
sep 2007.#2
e ovaj lik je vec veoma zanimljiv za razliku od onih ispijenih od droga
SUPER je preporucujem svima!
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
sep 2007.
sep 2007.#3
Za njega sam prvi put posve igrom slu
aja naletio prije mo~da godinu dana, kad sam naletio na njegovo ime na jednom ameri
kom forumu povezano u kontekstu da je luak i da ga treba ismijat zbog njegove teorije zavjere, koja ne po
iva samo na kapitalisti
koj eksploataciji/manipulaciji ve i na suradnji sa izvanzemaljskom vrstom reptila. U prvi mah mi je to bilo
udno, nisam ga gledo ko budualu jer sve je mogue zaato ne, ali onda kad je bio na Rubu znanosti potpuno me oduaevio kako je prikazao stvaranje iluzornih problema meu populacijom i onda tobo~e rjeaavanje tih iluzija neprijateljskih itd. sa strane politike. Naravno, problema nema, a rezultat je profit i sve centraliziraniji totalitarizam. Sve su to stvari koje ve znamo, i na
ine na kojima po
iva, ali veoma je bilo zanimljivo
uti to iz njehovih ustiju pred masom, kao i njegova snaga da trpi ismijavanja ljudi koji ne prihvaaju razli
itost razmialjanja i ne posjeduju nikakvu dozu tolereancije i poatenja ako mialjenje koje im se reprezentira nije u skladu sa njihovim...uostalom, sindrom danaanje veine.
Veoma lagan i te
an na
in govora i prezentacije dakako po
iva na tome da je uostalom i novinar (prije bio sportski komentator) tako da zna kako pri
u predstaviti gledaocu na ato laganiji i kvalitetniji na
in po informaciju samu.
Super je i svia mi se
ovjek. Preporuka svima!
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
sep 2007.
sep 2007.#4
Pa to i jeste char svega sto nije dosadan. Vecina nas mladjih vec u glavi imamo te iste misli o kojima on govori medjutim naravno to ne mozemo tako lijepo iskazati...i zato mi je drago kad postoje ljudi koji mogu uzareno pricati o takvim stvarima a da ne smore. Jer onaj kojem je ovo nepoznato brzo ce se smoriti a najbitnije da bas ta osoba pogleda cjeli film i zato mu svaka cast!
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
gloss_zelenkyAMBASADOR
sep 2007.
sep 2007.#5
Upravo sam pogledao filmi...
ak me toliko niti ne zanimaju te svjetske zavjere kada to sve viae manje znamo,ali se pravimo blesavi.
Ali ovaj 3. dio...neato sli
no sam gledao nedavno, mislim da ste
uli za The Secret.
jedini problem koji se javi jest taj, ako niste spremni prihvatiti neato novo kao takvo kako ono jest, onda se u vama niata ne dogodi...sve to izgleda kao jedna hrpa sranja i gluposti i ludih ljudi :D
Svatko se treba zapitati tko je on sam i nagrada e biti viae nego zadovoljavajua.
Sad ga serem, ali po
eo sam se truditi ~ivjeti na nekakav takav na
in...vrijeme e pokazati, ali sam za sada jako zadovoljan..i ovo ljeto i sve ato se dogoalo oko mene to potvruje:sun2:.
Baa kako je i rekao negdje pred kraj...Just do it :icon_lol: , a drugi neka si misle ato god ~ele. Baa je tu i izazov jer se ja joa uvijek BOJIM one reakcije koja bi doala od drugih. Zna
i ako razmialjaa jel bi neato rekao ili ne, samo reci:vb_whip: jebeno zvu
i, a mogli bi i isprobati ;-)
Peace:maryjane:
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#6
icke pio ayahuascu , veli 'this tea' hehe
http://video.google.com/videoplay?docid=8649115446170456931
39h:24minuta
BOTANIK
ISTRAŽIVAČ172 REP81%
→ Entuzijasta
BOTANIKISTRAŽIVAČ
okt 2007.
okt 2007.#7
ima jedna stvar koja je zanimljiva u vezi osoba koje imaju veliku sposobnost komunikacije i nisu plasljivi te time jos postaju i javne licnosti. oni mogu biti puni znanja i kojecemu, bilo da prenose neko znanje staro neznam koliko godina ili bilo da govore o znanju do kojeg su sami dosli. kod njih postoji jedan problemcic da upravo zbog te njihove konfiguracije oni nemogu ljudima takvo znanje prenijeti nego samo pomoci da se mi sami usvjedocimo u takvo sto (a pod svjedocenjem ne mislim na znanja koja mislimo da su ispravna i duboko osjecamo da to jesu nego konkretna iskustva koja svjedocenjem to potvrdjuju) uz to postoji naravn velika opasnost da ljudi koji odluce prouciti takva svjedocenja i sloze se s njima bez prethodnog iskustva o tome i prime ih kao takva ono sto oni cine jest zapravo usvajanje obrasca vjerovanja (uz potporu logickog uma koji ih prihvaca) tako da usvajanje tudjeg svijeta jest iluzija.
no fora briju ima tip :)
poz
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
okt 2007.
okt 2007.#8
vrlo malo je on sam dokucio nego mu neko drugi rekao itd
vecina stvari nisu nove nego se sve vise sire preko novih informativnih sistema.
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
okt 2007.
okt 2007.#9
U prezentaciji "Secrets of the Matrix (part3)" govori detaljnije o toj percepciji stvarnosti, bolje je od freedom road part3. I pazite, u veini on nije autor tih ideja, on je prije svega istra~iva i prezentira ono ata se uklapa u njegovu pri
u. A da bi znali da to nisu samo puste pri
e po~eljno je da se upoznate sa istra~ivanjima i pokusima iz kvantne fizike i sli
nih ezoteri
nih studija. To je najzanimljivije i najbolje lai
ki napisano u "Holografski svemir" od Michaela Talbota i pogotovo u "Polje" od Lynne McTaggart gdje se baa koncentriralo na same znanstvene studije. To unutra je nevjerojatno i ako niste
itali o tome, mislit ete da su ickeove pri
e neutemeljene, a zapravo se savraeno poklapaju s tim istra~ivanjima. Jer vi nikada neete na televiziji ili u novinama (mas-medijima) vidjeti/
itati takve stvari kako god bile va~ne, jedni drugi ljudi odreuju ato je va~no a ato ne, vidite, u hrvatskoj je va~niji od svega dinamo i striptiz mamia, koga briga za uspavane moi svijesti.
google video link: http://video.google.com/videoplay?docid=8649115446170456931
megauplod download link : http://www.megaupload.com/?d=W1FGV6P1
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
okt 2007.
okt 2007.#10
radi se o tome ato je icke neoptereen s time ato ea ti misliti o tome ato on ka~e
on e re na ato je naiaao i u ato se uvjerio
a ti radi s tim ata god oa
meni je on osobno zbog tog sjajan
Ramona_Red
ENTUZIJASTA558 REP90%
→ Poznavalac
Ramona_RedENTUZIJASTA
okt 2007.
okt 2007.#11
... i ne samo u Hrvatskoj, naravno ;)
Sjetih se jedne - prikladne - koju sam nedavno
ula: "We don't live in democracy - we live in mediocracy" (igra rije
i pa se 'mediocracy' odnosi i na osrednjost/mediokritete, i na medije (mediAcracy) jer je lik spikao povezuju jedno s drugim)
0 REP0%
→ Istraživač
dec 2007.
dec 2007.#12
nema vise tog videa,ovaj prvi navedeni,jbg.ne mogu pogledati,ako znas neki drugi link za traj video onda sendaj
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
dec 2007.
dec 2007.#13
Da, nema na~alost viae, maknuli ga. Mo~ea ga skinuti ovdje: http://rapidshare.com/users/KPUO4A
EXARP
POZNAVALAC1.275 REP75%
→ Ambasador
vrtlar
ENTUZIJASTA521 REP80%
→ Poznavalac
vrtlarENTUZIJASTA
jan 2008.
jan 2008.#15
dao mi je frend masu materijala od ickea i mogu reci samo: predobro. treci dio mi je definitivno favorit. od svega mi je jedino zao sta ne mogu otvoriti intervju sa onim shamanom sta je napravi, nesh me komp prca
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
jan 2008.
jan 2008.#17
Evo i ja cu kao i Hasan da kopiram ovaj lijepi tekst i fino razmisljanje. Icke je definitivno prihvatio tudja razmisljanja i pretvorio ih u svoju iluziju. Treba se drzat sebe ali opet postoji svijet koji nam govori sto se desava oko nas...i ne treba ti icke da ti to kaze jer osjecas to mnogo dublje. Naravo ako si osoba otvorena.
0 REP0%
→ Istraživač
dziba
ENTUZIJASTA487 REP72%
→ Poznavalac
dzibaENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#19
Ljudi, sve je to percepcija... Sto vise se bavite time to jacate tu pricu. A uz to i stvarate u sebi gomilu smeca koja se nagomilava i moze biti jako veliki problem kada pocne da izranja iz podsvesti.
Istina je da postoje svesna bica izvan materijalnog sveta i da se moze komunicirati sa njima. Postoje i mnogo svesnija i mocnija bica od nas. Ali niko nemoze upravljati vama ako to nedozvolite. A samim tim sto razmisljate o zaverama one uticu na vas. Znaci, okrenite se sebi i iskustvo koje VI licno dozivite mozete drzati kao istinu, sve ostalo je Belief system teritory. Postoji svet u kome ima reptila i onaj u kome nema, a oba su u ovom nasem... samo "ja" mogu da odlucim u kome cu ziveti...
sep 2007.
1 / 19
sep 2007.
apr 2008.