VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaBrainwave generator i Astralna Projekcija
LEGACY

Brainwave generator i Astralna Projekcija

83 odgovora5,432 pregleda
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Pozdrav, ovo je moj prvi post na ovom forumu zato me ispravite ako gresim negde. Zanima me dali je neko koristio program "Brainwave Generator" za meditaciju,relaksaciju,lucidne snove ili OBE iskustva? Ako jeste, voleo bih da podeli svoja iskustva i napise koju rec o tome i kako se koristi, pre oko 3 nedelje sam poceo da citam o Astralnoj Projekciji ali jos uvek nisam pokusao nista jer imam neki strah koj mi ne dozvoljava da to uradim. Napunio sam glavu svakakvim glupostima o negativnim bicima i navodno mnogo njih u svom prvom pokusaju ima problem sa tim, pa ako bi mogli da mi date neki savet bio bih jako zahvalan. Hvala unapred!

nov 2013.

dok god imas strah i nesiguran si, bolje ne radi nista... odnosno, poradi na strahu, da ga eliminises ;)
rKj420ZMAJ

nov 2013.

savet :D um se igra sa tobom,um te pumpa crnim mislima,posmatraj um,budi posmatrac :D ne dozvoli da on upravlja sa tobom,smeskaj mu se kao nekom mladom stenetu koje laje u cosku :D!
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Evo danas sam po prvi put pokusao neki metod meditacije i uspelo mi je. Rekao sam sebi, ma ko ga jebe bre sta se ja zentam i stvarno mogu da kazem da je osecaj ne opisiv. Hvala :) E sad me zanima dal je neko pokusao meditaciju sa navedenim programcicem? Zeleo bih i to da pokusam. Takodje me zanima koliko puta smem da meditiram, dali ima neki odredjen broj puta ili mogu kolko god mi volja?

nov 2013.

jos nisam cuo da je neko od meditacije umro ;) a za program nikad cuo tako da ne merem pomoci... mozda se neko javi, strpljenja
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Navodno pustis to, ti normalno sve radis kad meditiras i mnogo lakse upadnes u stanje transa. http://www.bwgen.com/inx_oobemap_dat.htm

nov 2013.

pa sve ti tamo pise: The following people should not use brain entrainment products like BrainWave Generator: [*]People subject to any forms of seizures or epilepsy [*]People using pacemakers [*]People suffering from cardiac arrhythmia or other heart disorders [*]People taking stimulants, psychoactive drugs, or tranquilizers If you fall in any of these categories, do not try to use BrainWave Generator! Mozda svratiTropico pa ti kaze da li je experimentisao ;)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Znaci mogu da ga koristim, pokusacu sutra pa ostavljam utiske.
TropicoLEGENDA

nov 2013.

Nisam koristija brejn voa :D ... ne znam baa at di ko kako gdje....meni je astralna, lucidni itd sve joa jedan koncept ka i sama rije meditacija jer "odaje" dojam da se neato mora raditi da bi se dovelo u nekakvo druga ije stanje :D....jedna clan je napisao da mu je meditacija dok stoji u redu za kruh, dok visi na forumu itd...i to tako je...ovako ea pokuaati da meditiraa pa ea se odmah u startu osuditi na propast jer si se ograni ija.. :)
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

Klju no pitanje je: Pokuaavaa li da izbacia svoju svest u stanje Astralne projekcije navaren kao zmaj iz peine ili to radia ist kao kap jutarnje rose na cvetu lotosa?? ;)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Pokusao sam oba, bez uzpeha. A brainwave jos nisam stigao da isprobam jer imam bas malo vremena ovih dana jos su slave, kad isprobam napisacu utiske.
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

Uopate pr kanje po svesti, podsvesti (i savesti) je prili no diskutabilna radnja. Mo~e doneti puno toga dobroga ali ako se malo skrene mo~e odvesti u neka prili no problemati na (da ne ka~em traumati na) iskustva. Po samoj definicija Astralna projekcija bi trebala predstavljati napuatanje tela od strane svesnog dela tvog bia (dakle tvoje svesti) i zatim putovanje istom po potpuno nepoznatom okru~enju. Odmah da napomenem da izvesni ljudi (pre svega isto njaci) posvete ceo svoj ~ivot bavljenju meditacijom i izmeu ostalog i Astralnom projekcijom i da su iskustva nekih od njih u najmanju ruku zanimljiva. itao sam iskustva duhovnika koji su A.P. proputovali za svega aest meseci vei deo univerzuma koji mi poznajemo. To im se mo~e verovati na re ili ne, ali ono ato je fascinantno je da za to vreme putovanja njihova tela koja ostaju na Zemlji budu osloboena svake energetske razmene izuzev uzimanja kiseonika. Dakle, ne uzimaju ak ni vodu a o hrani i da ne pri am. Sve vreme su oko njih njihovi u enici naravno koji su za svaki slu aj tu, ukoliko bude potrebno... E sad pitanje je koliko tebe ozibljno zanima A.P.?? Pretpostavljam da je radoznalost u pitanju i da baa nisi spreman da ceo ~ivot posvetia sedenju na kamenom podu u nekom himalajskom manastiru pa stoga mo~da i taj program i koji si pomenuo mo~e malo pomoi, ali za po etak bih ti preporu io neato malo poznatije. Naime, svaki san je jedan vid astralne projekcije i tvoja svest je jako dobro naviknuta na tu vrstu putovanja. Pokuaaj da iskontroliaea snove i to pre nego te uhvati pun duboki san i pokuaaj kada izlazia iz snova (dakle trenuci pre buenja) da se pozabavia okru~enjem u kome se tvoja svest nalazi. To je sasvim dovoljno za po etak. Ukoliko imaa oseaj da propadaa pre buenja, dakle kao da padaa i to uglavnom okrenut leima unazad, i onda posle tog pada otvoria o i budan, blizu si da se upoznaa sa astralnom projekcijom. :)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Ja stalno spavam okrenut na ledja, i to mi se jako cesto desava, "cimnem" se onako kao kad lift naglo krene i probudim se, pogledam na sat obicno bude negde pred zoru oko 6(nebitno kad sam lego da spavam),i obicno sam jako zedan, ustanem, popijem vode, vratim se i zaspim ko zaklan.
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

Ka~u znalci projekcije da takva vrsta iskustva (padanje kroz prostor nalik liftu koji si pomenuo) je zavrani stadijum astralnog putovanja odnosno sam povratak svesnog dela bia u telo posle putovanja. Takoe i ka~u da u takvoj vrsti istra~ivanja treba ii polako i postepeno da se ne bi dogodile neprijatne situacije (da ne ulazim u detalje ali pominju i izvesna kidanja veza astralnog bia od fizi kog tela ukoliko se ide prenaglo, prebrzo i predaleko). Uglavnom ako si spreman za takvu vrstu zabave, pokuaavaj potpuno ist pred spavanje da se pozabavia razlikom izmeu duha i tela, odnosno pre nego ato upadnea u alfa stanje pokuaaj da definiaea sopstvenu svest kako istra~uje prostor koji tvoje svesno ja ne mo~e da dobaci ili malo razumljivije, pokuaaj da otkrijea prostor u koji upadnea prilikom tonjenja u san... :) E kad to budea savladao, onda mo~ea da se pozabavia i navaren tom zanimacijom, ali budi svestan injenice da si pod uticajem jakih katalizatora i aksceleratora koji izbacuju svest na neke ina e teako dostupne nivoe. Mo~da bude malo zapinjalo u po etku ali ka~u ljudi, mogue je...probaj. ;)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Sinoc sam to pokusavao i nisam bas nista uspeo - osim da zaspim. Ugasio svetlo, lego u krevet, zatvorio oci i kad sam ostio da pocinjem da tonem u san, poceo sam da pitam sebe: "Jesam li svestan?" pa sam onda dao odgovor "Jesam" "Jesam li svestan? Jesam" i tako mnogo puta dok nisam jednostavno zaspao. Nista se nije desilo niti se secam da sam nesto sanjao. E sad ne znam da li je to to sto si ti predlozio. EDIT: e da navario sam se oko 7 a lego da spavam oko pola 3 pa ne znam da li to ima neke veze
userNomoreAMBASADOR

nov 2013.

aj je prijatelj svakog meditanta kad je hrkanje u pitanju. :)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Evo sad posto imam vremena da se malo raspisem. Gore sam pomenuo sta sam pokusavao pre spavanja sinoc, i sad cu da dodam sta se jos desilo. (nista vezano za snove ali vrv jeste za AP) Probudio sam se oko 7 ujtru, nisam siguran, i MNOGO sam zedan, ali me mrzelo da ustajem pa se samo okrenuh sa stomaka na ledja i zatvorih oci. Odjednom sam osetio kao da mi neko sedi na nogama, otvorio sam oci i to je prestalo, zatim ponovo isto, samo sto ovaj put kad sam otvorio oci nije prestajalo nego se sirilo po celom telu, prestravio sam se jer nisam mogao da se pomerim a onda sam se setio da je to paraliza sna. Bio sam prestravljen, ali to nije kraj. Kad sam pogledao na gore video sam nesto sa zutim ocima, u tom trenutku sam se na smrt prestravio i probudio sav preznojen, nikad mi srce nije brze lupalo. Posle ovoga, ne zelim vise nikakve veze sa Astralnom projekcijom i tim sranjima. NEDO BOG NIKOME! Mozda je to bila neka vrsta kosmara jer sam citao dosta o AP i Negativnim bicima i to stvarno izaziva neki strah u meni.

nov 2013.

autosugestija je cudo, a ako ne znas sta tacno hoces sa svim tim, bolje nista ne radi
Z&NZMAJ

nov 2013.

Sorry, al ja sam crko od smijeha :icon_lol:

nov 2013.

:lml_spam: sa zutim ocima
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Samo se vi smejte tudjoj nesreci :P
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

E5E5E5 i mene si nasmejao dobrano! :D ini mi se da pomenuh da pr kanje po podsvesti ume katkad da bude i traumati no... ;) Samo te je stigla loaa halud~a (halucinacija) i to je neato ato je direktno vezano sa tvojim novootkrivenim interesovanjima prema transcedentalnim svetovima koju je podsvest pogurana THC-om u ranim jutarnjim satovima kada je mozak joa u beta-stanju pretvorila u onu sli icu ato je Bogi oka io!! :D E sad nisam nasigurno da li joa ~elia da se hvataa u koatac sa raznoraznim "sotonama, flaunjama, drekavcima i crnim iksanima" ili te je naprasno proala ~elja ka istra~ivanju transcedenta i svetova koje u realnom ~ivotu ne mo~ea dohvatiti?? ;) Joa da ti napomenem da bi se Astralnom projekcijom dohvatali viai nivoi u~ivanja odnosno spoznaje, neophodno je da na postojeim nivoima na kojima obitavaa u ovozemaljskom obliku imaa postignutu relativnu harmoniju i mir. Namerno ne ka~em apsolutnu harmomiju jer je to teako dosti~no i posveenim duhovnicima a kamoli nama sirotinji raji pritegnutoj raznoraznim egzistencijalnim mukama (i odgajiva kim dabome!! ) ali teako ea (da ne ka~em nemogue je) ostvariti astralno putovanje ukoliko ti ostale ~ivotne okolnosti nisu potpuno harmonizovane! (dakle, dobre ocene u akoli, na faksu, relativno siguran i stabilan posao, dobar odnos sa roditeljima, devojkom, suprugom ili de kom (ne znam kakve su ti sklonosti ), dakle jedan sveobuhvatan relativni mir bez nekih izra~enih trzavica!! Ukoliko te cimaju paranoje, cimaa se na zvuk taksija i tripujea pandure, ne javljaa se na nepoznate brojeve i viaa apijune u svakom grmu oko sebe, onda ti nije joa uvek pravo vreme za bavljenje tim spiritualnim stvarima.
TropicoLEGENDA

nov 2013.

}ivotne okolnosti koje si nabroja ne mogu utjecati na astralnu...pa sve je to jedna te ista stvar. Astralna projekcija, hrana, posao, akola itd sve je samo jedna ili skup viae misaonih iluzija. A kao ato se nau e mnoge stvari uz prakticiranje se mo~e savladati i astralna jer ograni enja baa i nema. Ja sma bija zagriza za astralnu kao i za mnogo drugoga tipa akre, kundalini i cijeli aareni spektar kojeg povla i za sobom. Da se nisma s njima "bavija" mo~da bi i dalje osta "zaklju an"... Pretakanje iz aupljeg u prazno volim zvati, a da pokleknem,bome da. pokleknem pred mislima, ali va~no ih je uo iti i samo se lagano opustiti i ne pridavati im pa~nju...kad ka~em pa~nu mislim na glas koji se cuje "iznutra" i "izvana". To je astralna projekcija, samo joa jedna iluzija koju namee um...moj subjektivni do~ivljaj :D

nov 2013.

" hrana, posao, akola itd sve je samo jedna ili skup viae misaonih iluzija"....................................daj majke ti objasni mi ovo ako nije problem.Sta je pijesnik htjeo reci!? ako nejedem nemogu raditi ,ako neradim nemogu djetetu placati skolovanje,kakva vrazija misaona iluzija to je fucking zivot. Misaona iluzija stvarno me nekada nasmijete sa tim kundalini forama..imam susjeda koji je od stana napravio hram i klanja se onom beatlesu sai babi hahah.sve 5 zraci covjek ko trafo stanica.skupio neke love i on i zena odu u putaparti ili tako nekako selo gdje zivi taj guru i pokupi mu zena neku bolest tamo evo i dan danas izgleda ko kuhani aaran. Meni rikne pojacalo od gitare ...kaze om daj jacu ti to energijom rjesiti,saces vidjeti.bur buva svaha tako ide pjesma za popravak pojacala...doslo mi da ga preslozim ko kartonsku kutiju. Htjeo sam reci...ok sve je to super ako netko nalazi svoj mir u tim cakra i kundalini carolijama ali recenica" hrana, posao, akola itd sve je samo jedna ili skup viae misaonih iluzija" stvarno mi nema smisla bio otkljucan ili zakljucan;) trop nhf ali jbg seljo nekuzi,stvarno pomislim pa nisam valjda toliko glup da nekuzim sta je htjeo reci...kaze moja ruza pa da glup si konju i nekuzis;)pusti covjeka s mirom.
userNomoreAMBASADOR

nov 2013.

ovjek je materijalno, mentalno i astralno bie, sa injen od fizi kog, mentalnog i astralnog tijela. Gagiba je na dobrom tragu, problemi u fizi koj sferi postojanja mogu utjecati na viae razine. Ne u smislu da im mijenjaju rudimentalna svojstva, ve se ponaaaju kao svojevrsni utezi ili prepreke. Te otegotne okolnosti stvaramo isklju ivo mi sami, jer "problemi" nikad nisu u okolini, ve u nama samima. A zna se ko ne mo~e bez problema (Um). ;) Um ne pripada naaem biu ve naaoj okolini, on je poput kompjutera koji obrauje vanjske podra~aje na osnovu kojih radi prora une, memorira i pogreano se predstavlja. Izmeu nas i stvarnosti je um. Na kraju krajeva, to iskustva AstralGuya i potvruju...kako o ekivati od suptilnih energija da se osjete u svojoj pravoj prirodi i ljepoti ako smo na fizi koj i mentalnoj razini debalansirani? Konzumiranje droge, neuredan ~ivot, manjak sna, manjak fizi ke aktivnosti, trpanje mozga nepotrebnim informacijama/tuim smeem...sve to sustavno radimo i onda o ekujemo da e neka tamo projekcija biti ispunjavajua? Mislim da se ~e koju AstralGuy s pravom osjea nee ugasiti astralnom projekcijom, ve meditacijom. Meditacija nije svladavanje, ve prepuatanje. Dok god razmialjamo u kontekstu savladavanja, pobjeivanja, pokoravanja..u sferi smo Uma (Ega). U istoj smo sferi i dok razmialjamo dualno (dobro-loae, bog-vrag itd), jer dualnost je osnovna karakeristika Uma, koji druga ije ne mo~e funkcionirati, ve mora non-stop neato vrtit, usporeivat. Kako ga zaustaviti? Nikako. Um se ne zaustavlja nikad, ve se napuata, transcendira, promatra. Malo-pomalo, pojavit e se fina distinkcija izmeu univerzalne svijesti u tebi (pravog, ina e usnulog gospodara) i Uma (uvijek aktivnog sluge, koji dok gospodar spava misli da je glavni). Um je dobar sluga, ali loa gospodar. `to se ti e tog Brainwave generatora, stvar je ovakva : znanstvenici su sku~ili da mozak meditatora u stanju duboke meditacije emitira odreene frekvencije. Te frekvencije po zakonima fizike, ako se reproduciraju, pobuuju te iste frekvencije u naaim mozgovima i stvaraju sli an efekt kao da se meditira. Koriatenje tih programa nije loae, meutim treba bit svjestan da njihova upotreba daje tek blagi okus onoga ato meditacija ina e pru~a. Ti valovi su tek nuspojava meditacije, a ne uzrok...Ne mo~emo nuspojavom inducirati uzrok, kao ni posljedicu (ne mo~emo se izazivanjem crvenila o iju napuaiti) ;) Najbitnija posljedica meditacije je transformacija naaeg bia. Drugim rije ima, koriatenje tih programa nije loae, ali zapamtite da je to tek demo verzija, i da se na taj na in ne deaava ono najbitnije u naaim biima, transformacija svijesti. Meditirati je jednostavnije u ranim jutarnjim satima, pred svitanje, kad je mozak odmorniji i neoptereen dnevnim problemima. Nerado sluaam razna "iskustva" drugih po pitanju tih astralnih putovanja, klini kih smrti itd...jer srce nema memoriju, tko je onda zapamtio ta sva iskustva da bi ih poslije tako detaljno prepri ao? Tko god pri a o nekom svom "astralnom" iskustvu, po meni realno nije nadiaao ni mentalno tijelo - al eto valjda ljudi imaju potrebu pri ati, jer ako aute, drugi bi mogli pomisliti da nemaju pojma. ;)
TropicoLEGENDA

nov 2013.

Hrana kakvu danas jedemo uglavnom nije hrana ve g***no ili kako god hoea...to ato nemamo "novaca" ili "sredstva" za neato "prirodnije" ne zna i da ju moramo zvati hrana ali tako smo nau ili. hranimo se smeem a opet umrli nismo. Pitam se dal je to snaga uma nad materijom ili klasi no pre~ivljavanje u koje se svi kunu da je to tako i nikako druga ije...svi sve znaju a ipak umiru "mladi u ru~ni" :lol: `kola...Tko podu ava u akoli? po mojem subjektivnom mialjenju tamo rade u itelji, profesori, magistri i sve puste UMOTVORINE tj. titule koje su eto ljudi dali sebi zbog mira u sivjetui a ne da budu va~ni :icon_lol:. jedini pravi u itelji su bili isus Budhha, Muhamed i joa vjerojatno pokoji. "Prosvjetljeni, jednostavni", baa onakvi kakvi smo mi svi debelo ispod naslaga nazovimo to "znanja"...tj da prformuliram , baa onakav kakav sma ja sam ispod naslaga nazovimo to "znanja"... }ivjet se mora ali nisam siguran da ja mogu reci sto je to zivot i kako zivot treba zivjeti i ato uope treba ~ivjeti...puno toga znam a ini mi se da je sve to gluma i maska kojom skrivam da k...c ne znam :icon_lol: Mo~da me sad ne mo~ea sku~iti jer ni sam sebe sku~iti ne mogu u potpunosti ;) ...a do prije godinu dana nisam ni pretpostavlja da cu doci do ovog stadija ak oto uopce je stadij ili proces ... ne trebaa me ku~iti, po ni samo prihvaati :) (pozz zeni :D i btw prricam iz vlastitog iskustva :) , necem odalje temu zaseravati :) )

nov 2013.

ma ovo je za mene kvantna fizika...al drago mi da netko ima smisla za te brije. pozdrav astralima i samo tako nastavite;)ja odo u dnevnike uzgoja :pilot
FlegmatixISTRAŽIVAČ

nov 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=xgg354JD_w4
userNomoreAMBASADOR

nov 2013.

Treba razlikovati u itelja od mastera. U itelj je neko tko je nau en, izu en, podu en, akolovan, treniran u prenoaenju znanja koje ne mora biti (naj eae i nije) osobna spoznaja. U itelj je trenirana papiga, master je autenti no realizirano bie. Masteri poput Buddhe, Isusa, Mahavira, Muhameda itd svojim ~ivotima su pokazivali primjer, i za svog ~ivota nisu napisali ni jedno uputstvo, ni jedno jedino slovo...sve skripture, tzv "sveti" spisi su napisani nakon njihove smrti od strane njihovih sljedbenika, koji ajmore pripadaju u sferu "u itelja", a ne mastera. U itelj podu ava, barata znanjem ali ne i iskustvom spoznaje, master je transcendirao znanje i jednostavno jest. :)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Ma nek ide u ku*ac, jeste da me je malo uplasilo ali nema sanse da cu ja da prestanem sa ovim. Nije mozak jaci od mene. Pocecu sa meditacijom i lucidnim snovima, pa cu onda polako i na AP jer me to bas zanima, ne znam zasto da ga je*es :D Inace ako imate neku knjigu o gore pomenutom da preporucite okacite link :D
CricketENTUZIJASTA

nov 2013.

Pozdrav. Evo da dam svoj intelektualni dobrinos ovoj temi :rofl: Iskreno mislim da mozemo mi meditirati,putovati po valovima,mentalno,pronalaziti se,cistiti od zla(ili dobra)...... Ali dok to nije na livadi na kojoj me nitko ne pita cija je,dok to nije u kuci(nastambi) za koju me nitko ne pita di je graevinska,papiri i ostale stvari,dok moramo(velika vecina) ic radit pretezak posao za premalu naknadu,dok moram placat doslovno sve zivo i nezivo nema te meditacije di se mi mozemo u potpunosti smirit i prepustit kad cim otvoris oci samo-stres,stres,stres,obaveze,dobacivanja,komentari,zabadanja noseva,"organi reda",nameti,davanja... Svaka cast ljudima koji mogu ic izbrijat Tibet i tamo zivjet mirno do kraja zivota,jer na kraju tako su i zivjeli ti "Masteri"(ako jesu)o kojima Isan prica vjerojatno. Citao sam(doduse u mainstream mediju ali posluzit ce informacija svrsi) o covjeku koji meditira negdje u indiji i minimalno resursa mu tijelo trosi.I to je bas poanta-on ocito ima uvijete da tjedan,mjesec,godinu nemora prstom mrdnut i nitko ga nece prozivat. KOlko ljudi si to moze prisustit na svijetu. Uglavnom-samo sa htio reci da smo mi(velika vecina ljudi na svijetu)toliko daleko od tog mira koji svi trazimo a sve oko nas je napravljeno tako da ne dozivimo taj mir.I mogu ja rec sistemu da je odjeb lansiran i da ne zelim sluzit bankama,korporacijama itd ali hranu ti zena u ttrgovackom centru nece pokloniti,kao ni veterinar cijepivo ako doma sam uzgajas krave za hranu il neznam ni ja sta. Trazimo mir a milion poroka,crnih misli,zivciranja... Napominjem-cast izuzecima koji to mogu sve si posloziti ili ako nista drugo dovoljno su mentalno jaki da su se uvjerili da to mogu a mozda zapravo nisu nista ucinili... Eto nadam se da ste shvatili sto sam htio reci. :smoke18:
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

Ne stigoh dva dana da se konektujem ( ist, jer ovde nema prostora thc-komentarima) i tema se ve raairila al pokuaau ono osnovno da prokomentariaem. :) @Tropiko "Misaone iluzije" ste ve razjasnili, bar delimi no. Zapravo sve ato percipiramo jeste jedan vid misaone iluzije. Ljudsko telo je ograni eno na poznatih 5 ula i mozak spoznaje okolinu preko tih 5 ula. Obrauje signale koje dobija preko o iju, uaiju, dodira itd itd. E sad, mo~e biti da je upravo pored mene protr ao energetski entitet u obliku okoladice sa glavom pu~a golaa a da mojih (skromnih) 5 ula to ne mogu registrovati?!! Mo~da je oko mene opor takvih entiteta a ja imam iluziju da sam sam u toploj bezbednosti svoga doma! Vrlo mogue... :) Takoe mogue je da mozak podstaknut nekim drugim stimulansima registruje prostor (ili dimenziju) koji je vidu, mirisu ili ukusu nedostupan. Isto nja ki majstori meditacije se upravo na to pozivaju kao krunski rezultat viaegodianje ili ak viaedecenijske meditacije. Sve u svemu sva vrata i kapije se zaista nalaze u umu. Ko e koju, kada i koliko otklju avati, li ni je izbor svakog pojedinca! @opa cupa Ja sam itavog ~ivota "padao" na te ekscentrike. Baa bi mi bio trip da me takav lik iz tvog komailuka ugosti na par sati. Joa da ima neku nargilu u sred sobe, to bi tek bio flea!! :D @isan Ako se slu ajno navratia na ovu temu, baa bi me zanimala tvoja definicija meditacije odnosno kako do~ivljavaa taj proces. `to se ti e pojma u itelja ili mastera mialjenja sam da su oba nepotpuna iako su bez sumnje oba potpuno ispravna. U komunikaciji na ovu temu i o li nostima koje ste pomenuli a koji su za etnici najveih svetskih religija, mnogo rae upotrebljavam pojam duhovnici. I duhovnici su joa uvek oko nas, ima ih na razli itim nivoima duhovnosti i sa razli tim doprinosom religiji kojoj pripadaju (ako pripadaju).. @Astral Imam pitanje za tebe. Jel te povremeno navataju paranoje dok si napuaen i ukoliko se to deaava jesi li pronaaao na in da izaea iz paranoje i ukoliko jesi, koliko to obi no vremenski traje?! :) zaboravih link za tebe http://www.bosnic.com/Izvan-tijela-0505922779.html
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Naravno da mi se desava, traje kratko obicno. Jednostavno smirim sebe, samo kazem sebi sve je to u tvojoj glavi. Kako kupiti ovu knjigu? Iz Srbije sam.

nov 2013.

;)
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Poslao sam ja al odgovora nema. Smorili se ljudi :snooze: Eo sad sam pokusao da posaljem ponovo nece neku gresku izbaci
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

E ne znam ato li im ne radi naru ivanje?! Izgleda da su zgrnuli lovu i sad kuliraju!! ;) Pokuaao sam na Bane prevozu da naem piratsku kopiju i iznenada otkrijem da su mu enika Baneta uhapsili, zaplenili mu par ra unara sa nekoliko hiljada piratizovanih knjiga i da su ga prosledili u orku!! :spcartmanmad:
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Bitno da su mucenika Baneta uhapsili, a ove lopove to nista :rofl: Nego da nemas ti mozda neku knjigu na tu temu da predlozis?
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

U principu mnogo toga interesantnog mo~ea pronai na netu. Googlaj i naleteea svakako na neku zanimljivost... :)
mlstPOZNAVALAC

nov 2013.

Kako se nosite sa telom kada hoce da se pomeri u pocetku ? Uvek me nesto pecne po ruci , ili me zasvrbi nos , ili dobijem nagon da se pomerim u drugi polozaj . Uvek se resetujem u takvim situacijama i ponekad odustanem .
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

Samo praksa, samo praksa... ;) A u po etku ega se telo pomera??
AstralGuyISTRAŽIVAČ

nov 2013.

Nisam siguran za sta pricas ali predpostavljam da to tvoj mozak proverava da li si budan.
PustinjakENTUZIJASTA

jul 2014.

brainwave generator new age yogi i meditanti, :shit:

feb 2022.

@Jolly Joker *:D*

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se