LEGACY
Kako misli utiječu na našu okolinu?
72 odgovora3,078 pregleda
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#1
Pronae se vrime, kada se jednostavno opirea problemima oko sebe i svoje okoline, i ipak to naravno trpamo sve u sebe, ato rezultira negativnim mislima..
Imao sam mjeseci gdje sam stvarno imao problema, i u to sam vrijeme skroz bio depresivan (ne na nivou za psihijatrije), ve jednostavno sumiraju se problem
ii, kako iz privatnog ~ivota, tako isto ti pune glavu sa negativnim stvarima iz medija, i primjetio sam neku no gledajui slike iz svoje privatne galerije growinga da biljke iz tog vrimena su skroz nikakve bile, i sada ja kontam zaato kako, zbog
ega, a ovamo imam opreme za par tisua eura sigurno.. naravno bitno je i znanje, ne ~elim rei nit tvrdim da sam botani
ar sa diplomom sa harvarda, ali ipak se sjetih doktora cleev bextera koji je vodei nau
nik na oblasti detektora la~i bio, koji je radio za ameri
ku vojsku i cia, i jednog dana je spojio elektrode na biljku, bockao ju je, puhao u nju.. niata.. no slu
ajom igre, slu
ajno je pomislio da spr~i list biljke sa elektrodama, stim da je
ak preko 4 metra udaljeno stojao od biljke, a igla ona ato mjeri je poludila bila.. tako da je isto experiment napravio sa 6 svojih u
enika, postavio je 2 biljke, dok jedna trebala biti "ubijena" a druga je trebala da bude svedok, tako da su 6 tih u
enika dobili zadatak (kojima su o
i bile privezane) da izvu
u iz "aeaira" po jedan zadatak, a jedan od tih zadataka je bio da jedna od te 2 biljke bude ubijena, nakon "ubijanja" biljke, bexter je prikop
o "pre~ivjelu" biljku na detektor, dok od 6 u
enika su pojedina
no jedan poslije drugog ulazili u prostoriju gdje se "svedok" biljka nalazila, nakon 5 u
enika, tek kod 6. koji je uaao u prostoriju (koji je ubojica bio), je igla poludijela i rezultat reakcije je bio strah..
uh al sam se spuaio, kako god, ata vi mislite o ovome?
KwDUyP7tBh4
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#2
Nesto sam jednom nacuo pricu o ovome, ali ne znam sta da mislim. :confused:
U slucaju ovog eksperimenta, ja bih se prije zapitao da li biljka zna tacno sta mi ustvari mislimo i onda to utice na nju, a ne misli same po sebi.
:razvaljen::
EDIT:
Hocu reci, mozda biljka ima moc telepatije.:D
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#3
Sale, ja sam uvijeren u to da biljke mogu komunicirati izmeusobno, pogotovo u aumi, gdje u zemlji gljive VELIKU mre~u meusobnih komunikacija stvore, neato kao internet.. isto tako npr korijen drveta prestaje rasti u jednom smijeru kada naleti na mlau biljku (u ovom slu
aju ista vrsta drveta) tako da ta mlaa biljka/drvo ima aanse da se razvije.. na~alost snimak je na njema
kom, no mo~ea titlove izabrati:
wXgvxooJaPE:730
isto tako postoji fenomen gdje sa pozitivnim ili negativnim mislima mo~ea menjati strukturu ovog elementa, vode", nzm kako bi se izrazio, pogledaj ovo, imaa isto titlove:
Q_Osih3pGqk
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
Space_Lulu
LEGENDA8.947 REP39%
→ Zmaj
Space_LuluLEGENDA
mar 2018.
mar 2018.#6
Radni dan, 10:55, raditi ili kuckati svoje teorije na vutra.org? hmmmm.... o_O
Komunikacija je jedan patern, koji se ponavlja iznova i iznova i iznova. Na svim nivoima. Stav nas ljudi je
esto taj da smo mi neato odvojeni od ovog sveta. Kao da je on jedno, a mi smo neato drugo. A ustvari sve ato smo napravili prati iste principe Prirode, koja prati principe Univerzuma, koji prati principe ko zna
ega. Jer smo svi zajedno utkani. Verujem da emo doi do saznanja da sve komunicira sa svime. I time emo ponovo znati ono ato su civilizacije i narodi, koje mi danas smatramo primitivnim, znali davno.
Engleski jezik ima izreku "throwing out the baby with the bath water", ne znam koji bi ekvivalent bio na naaem, jugoslovenskom, jeziku. Jer kako je nauka stupila na scenu, mi smo odbacili sve ne-nau
no. Sve neprirodno. I mo~da smo previae odbacili. Jer sada, naukom, upravo dolazimo do svih tih "natprirodnih" principa. Ironija, omiljeni alat Univerzima.
To ato nama deluje da svet ne pri
a je mo~da zato ato smo mi zaboravili da sluaamo, a ne zato ato uti.
Ceracki Mustang
LEGENDA13.346 REP83%
→ Zmaj
Ceracki MustangLEGENDA
mar 2018.
mar 2018.#7
Moje biljkice imaju muziku 00:24h ... mslm ujedno i indikator za problem, ako stane muzika stali su i ventovi koj vuku vazduh napolje :D e sad sto se teme isto tice, vise dusmani oko nas uticu na nase misli no mi na njih, jel kao sto je ta biljkica ugledala ubicu. Potres. Tako i mi kad ugledamo nekog koga i nemirisemo bas,.. Priroda je cudo :D
Herb Gardener
ZMAJ35.724 REP
Herb GardenerZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#8
Meni se sve cini kao da me prepoznaje po vibraciji moga glasa.:ljubav:
shaolin monk
ZMAJ29.285 REP
shaolin monkZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#9
Drago Ple
ko je u emisiji Na rubu znanosti pri
ao o kolektivnoj svijesti (starije epizode),Graham Hancock ima teoriju da je
ovijek pod utjecajem psihoaktivnih biljki crtao crte~e po spiljama.Sibirski aamani i ayahuascerosi govore o biljkama kao o u
iteljicama.Sve znanje su dobili od biljaka. U Turskoj ima nalaziate Gobekli Tepe sa T- kamenim stupovima na kojima su isklesani motivi torbe za koje Hancock misli da su bili puni biljaka sa dmt-em.Proalost
ovje
anstva i utjecaj biljaka je zanimljivija i intrigantnija nego ato tvrde arheolozi.
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#10
Sad nisam siguran koliko je ovo vezano za temu, ali evo jedan dobar tekst o uticaju muzike i okoline na biljke...
http://lifepressmagazin.com/uradi-sam/uradi-sam-vrt/utice-li-muzika-na-rast-razvoj-biljaka/
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#11
Kolektivna svijest se mo~e shvatit sli
no otocima. Na razini mora odvojeni, ispod povraine povezani. Misli i emocije su kao ptice i oblaci koji lete sa otoka na otok, hrane se, a
esto i umno~avaju. Svi su prijemnici i odaailja
i samo se ne spajamo na sve frekvencije nego to
no ono ato moramo
uti ovisno o strukturi nas samih...
Sve utje
e na sve. Neato zanemarivo, neato puno. Sve ovisi o odnosa.
A ato se ti
e biljaka psihoaktivnih, one mjenjaju kut gledanja, iz drugog kuta percipiramo ono ato prije nismo, a gledali smo. Postanemo svijesni toga ato percipiramo, ugradimo u svijest, a onda inteligencija s tim kombinira i stvara "znanje". Imati samo visok IQ ne znai puno bez svijesti. Svijest daje vienje, a inteligencija povezuje uzorke i stvara prakti
no znanje.
Gledati svijet sa ovih 5 osjetila je put za puno mialjenja i stavova ali jako malo vienja, dok onaj koji ima vienja sve manje i manje ima zaklju
enih mialjena i stavova.
Ukratko vjerovatno sve komunicira samo kamen jako usporeno. Niata nije mrtvo, samo je neato u viaem razredu. Sve ima svoju muziku, koja mo~da ne putuje prostorom ali se ipak osjeti i zato ta biljka na testu reagira... iako je pitanje zasto se spominje samo jedan test. Zaato ne ponovit sto puta jer bi se puno dobilo znjanja sa tim eksperimentom. Zna
ilo bi da postoji polje koje ne detektiramo ili biljka ima neka osjetila koja nismo sku~ili ili oboje...:cool:
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#12
Nije mi se jednom desilo da ne cujem pitanje sagovornika, koji sjedi za istim skucenim stolom ni metar udaljen od mene, a govori poprilicno glasno.
Jednostavno mi misli, oliti, "duh" odluta na neko drugo mjesto, u neki drugi dogadjaj, pa se pocesto tamo i pozabavi :D
Biti svjestan podrazumijeva iskljucivanje svih informacija iz proslosti, takodje i onih vezanih za buducnost, u vidu planiranja, ocekivanja i strahovanja.
Potrebno je ocistiti um od svega i dozvoliti culima da rade svoj posao. Tada se otvaraju neki sasvim drugi horizonti i neka nova saznanja.
Apsolutno nista u vaskolikom Univerzumu nije samostalno. Sve je u kontaktu i sve zavisi jedno od drugog, treceg...
Space_Lulu
LEGENDA8.947 REP39%
→ Zmaj
Space_LuluLEGENDA
apr 2018.
apr 2018.#13
Aeneralno se sla~em, ali... ne bih se slo~ila sa delom da
Moje neko do~ivljavanje stvari je da svesnost u tom smislu ne podrazumeva isklju
ivanje ve prihvatanje.
Ako misli be~e u proalost ili u budunost, potrebno je prihvatiti te misli i suo
iti se sa njima. Mislim da ih samo tako mo~emo uravnote~iti, i osloboditi svoju svesnost njih time ato ih upoznamo.
Guranje ne
ega kategori
ki od sebe samo toj istoj stvari daje energiju inverzno.
Tako da donekle to stanje svesnosti bi bilo osloboeno misli o proalosti ili budunosti.
One tehni
ki mo~da jesu "isklju
ene", ali samo zato ato su upoznate i integrisane.
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#14
E to u vezi vode, strukture i njene promjene. Ima tu negdje na forumu dokumentarac ato sam ve postavio o tome, al neam pojma gdje, negdje jesam. Mislim da je naa ili sa titlovima.
E sad moja teorija je sli
na ko od onog filozofa ato je tupio da sve potje
e, sastoji se i ovisi o vodi, a na kraju je umro od dehidracije od previae razmialjanja :D. Neznam kak mu bjaae ime, al u to doba su ga proglaaavali luakom. Danas smo svijesni toga, naa planet i naae tijelo sadr~i 70% vode, svaki ~ivui i biljni organizam sastoji se od vode, a svima nam je glavna odlika da bez nje nemo~emo opstati. E sad tu dolazi do toga da voda mjenja strukturu ispoljavanjem negative u bilo kakvom obliku. Njeni savraeni kristali poprimaju strukturu totalnog kaosa. Svatko tko ima bolji mikroskop i sam se mo~e uvjeriti u to. E sad tu nastupa zaklju
ak, brigom, negativnim mislima, pesimizmom i openito negativnim stavovima
ovjek nesvjesno utje
e na svoje zdravlje jer voda kojom je ispunjen te informacije poprima i mjenja strukturu u totalni kaos, ato dovodi do naruaavanja zdravlja, kiseljenje organizma promjenom naaeg ph. To sve rezultira raznoraznim boleatinama. Ne govori se uzalud da je smijeh lijek i da
ovjek uvjek treba ostati pozitivan. Zna
i to je to ato prca naae koke a nije naa pijetao...Voda! Ona nas, formira, pokree, ali osijeti i
uje, na kraju krajeva mozak nam je sa
injen od 75% vode. Misli i dolaze od vode, jbg. dehidriraj i imat ea halove. Zna
i, popi vode, budi pozitivan i bit e bolje ;) . Okolina utje
e na misli, ali misli utje
u i na okolinu, sve zbog vode. Baa da se
oek zamisli :(.
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#15
Nisam tip koji odbacuje tekuce probleme, jer su nastali juce. Isto tako planiram i djelovanje u nekoj realnoj buducnosti, ono, danas radim da bih sutra taj rad naplatio, a prekosutra platio dobra koja sam proteklo vrijeme koristio. Tako to nekako ide u danasnje vrijeme.
Iskljucivanjem misli, primisli, pretpostavki i ostalog predunapredjenog mozdanog rada, stice se uslov da osjecamo culima i otvorenije pristupamo trenutnoj situaciji, sto za posledicu ima to da je mnogo realnije dozivljavamo.
Misli nisu nista drugo do poigravanje mozga sa vec vidjenim, cutim, procitanim, licnim iskustvom naucenim i spoznatim. Pozabavi se mozak svim tim silnim informacijama i zaigra se poput djeteta sa lego kockicama.
O onome sto nikada nismo vidjeli, culi, procitali, dozivili.., necemo ni razmisljati - nemamo materijala.
Cula nam sluze da spoznajemo, a misli da tu spoznaju logicki poslozimo i nadjemo joj svrhu, nekakvu korist, duhovnu ili materijalnu.
Znam da nisam kadar biti racionalan, ako sam ophrvan problemima, a ti problemi su proizvod mozga koji ne funkcionise kako treba. Za svaki problem postoji rjesenje, a najprije ga nadjem ako sam opusten. Jedina situacija za koju opustenost nije preporucljiva jeste onih pola sata - sat u krevetu, prije spavanja :D
Herb Gardener
ZMAJ35.724 REP
Herb GardenerZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#16
Upravo ovo sto je @No Joke napisao, to je u principu to. Od nedavno na ljude gledam kao na baloncice vode, i nazalost vidim mnoge razlomljene strukture. Tako Rijec, u zavisnosti od predznaka +\-, moze da izlijeci ili razboli. Neka se ne zanose izopaceni, jer negativna rijec utice i na onoga ko je izgovorio, jer i njegova voda cuje. Bez obzira koliko tesko u datom trenutku izgleda, ali uvijek imamo mogucnost svjesnog izbora, kako raspolozenja, tako i rijeci. Potrebna je cesto i odredjena doza mentalne snage, jbg jednostavno jeste, al niko nije rekao da je lako :)
A ovo sto je @Papa Romeo rekao mi stoji kao nesto de facto, i ne vidim prostora za neku diskusiju oko toga. Osim ako je diskusija cisto radi diskusije, pa da se provrtimo u krug.:) Ili eventualno o nacinima smirivanja navalice misli, kao npr u mom slucaju uz par kratkih afirmacija- "nije to bitno" ili "pa sta?"...:)
:spliff:
Herb Gardener
ZMAJ35.724 REP
Herb GardenerZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#18
A. jbg izgleda da i jesmo to, No je bas dobro objasnio..:)
Treba paziti na strukturu svoje vode, sto znaci da treba paziti i na ostale strukture okolo..:)
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
apr 2018.
apr 2018.#20
Voda slu~i kao vodi
u struji. Takav je materijal. Samo ato ona informaciju ne vodi samo u nekom smjeru nego i kvantno.
Mo~e i drvo vodit struju samo jako loae. Evo ovdje mo~emo vidjet kako pijesak isto mijenja strukturu ovisno o frekvenciji zato jer je "likvidan" u ovim veli
inama. Stari narodi su straano zvuk cijenili. Imena bogova nisu slu~ila da se ~dere i pije na te datume nego su to bili klju
evi pokretanja energije na odreeni na
in u tijelu, a kroz to i izvan. Ima ljudi koji se mogu udubit viae u druge ljude pa ih
itaju do jedne razine baa uz pomo preslikavanja strukture. I dobivaju onaj neki osjeaj...
Evo taj pijesak, a ovako i voda isto funkcionira, samo se ona puno br~e piae i briae:
wvJAgrUBF4w
Voda je
udo ali je i ostatak svemira. Voda se lako mijenja i prva se mijenja ali utje
e na druge materijale u tijelu koji se kroz du~i period isto mijenjaju. Tako i nastaju bolesti. Vidimo kako je potrebna odreena frekvencija da bi neato imalo odreenu strukturu. Ka~u da sve ima svoje ime, koje vibrira i mo~da uz pomo highsovih bozona u teoriji struna stvara materiju takvom kakva je. I to mo~da ogromnom brzinom,
ak bez vremena se stvara i nestaje. Voda je glavni medij za prijenos informacija.
Edit: I Tesla je govorio da zvuk nikad ne staje.... Jednom stvoren, zvuk traje vje
ito.
Treba radit na svijesti jer kako pazit ato aaljea kad nisi svjestan devedeset posto svojih reakcija.... vidimo nekog nabildanog, javi se zavist, mi na povraini govorimo prijatelju "vidi tipa" ili meni se to ne svia. Osvjestit sebe malo po malo je jedini na
in da sudjelujemo u svemiru kao arhitekti, sa sada smo malo dalje od ~ivotinja iako i dalje dosta ne svjesni... hehehe zajeban je svemir. Sve ata mislimo, govorimo, radimo je magija. Kako
ovjek osvjeatava sebe tako sve viae i viae po
inje utjecat na sve oko sebe, namjerom.
action2
ENTUZIJASTA486 REP72%
→ Poznavalac
action2ENTUZIJASTA
feb 2025.
feb 2025.#21
Cijela ta pri
a se svodi na ideju da sve u prirodi ljudi, biljke, ~ivotinje ima neku vrstu meusobnog utjecaja. Naaa energija, misli, pa
ak i emocije, mogu imati utjecaj na okolia i na druge organizme, uklju
ujui biljke. Neki tvrde da ako smo pozitivni, to mo~e "osvje~iti" okolinu, a ako smo negativni, to mo~e negativno utjecati na nas i sve oko nas.
Primjer za to bi mogao biti na
in na koji biljke reagiraju kad im se posveti pa~nja. Recimo, ako redovito zalijevaa i brinea se za biljku, ona e rasti i biti zdrava. Ako zanemaria biljku i ne poklonia joj pa~nju, ona e vjerojatno po
eti uvenuti. To je kao da biljka osjea tvoju energiju i reagira na to. Isto se mo~e vidjeti i kod ljudi: kad su ljudi ljubazni i imaju pozitivne misli, osjeaju se bolje i njihovo zdravlje mo~e biti bolje, dok negativni stavovi i pesimizam mogu pogoraati fizi
ko i mentalno stanje.
Tu je i poznat eksperiment s vodom koji je izvodio japanski znanstvenik Masaru Emoto. On je tvrdio da je voda sposobna "osjetiti" rije
i, misli i emocije. U svom eksperimentu, on je izlo~io vodu razli
itim rije
ima i emocijama, a potom promatrao kako se kristali u vodi formiraju. Voda kojoj su upuene pozitivne rije
i stvarala je prekrasne kristale, dok je voda kojoj su bile upuene negativne rije
i stvarala neskladne, ru~ne kristale. Ovo bi moglo biti neato poput pokazivanja kako energija mo~e utjecati na neato ato naizgled nema "duau", a ipak reagira.
Takoer, pogledajmo biljke koje koriste prirodne signale da komuniciraju. Na primjer, drvea u aumama koriste podzemni "internet", poznat kao mikorizni sustav, da razmjenjuju hranjive tvari i upozoravaju jedna drugu na prijetnje. Kad neko drvo u aumi umre ili je napadnuto, ostala drvea putem tog podzemnog sustava "osjete" to i mogu se pripremiti za obraniti se. Dakle, iako ne govore ili ne misle poput nas, njihova reakcija na okolinu dokazuje da meusobno utje
u na sve u prirodi.
Tako da, kad razmialjamo o svemu tome, mo~emo rei da postoji puno primjera u prirodi gdje sve, od ljudi do biljaka, komunicira i utje
e jedno na drugo, bilo svjesno ili nesvjesno. Naaa unutarnja energija misli, osjeaji, stavovi mogu stvarati valove koji na neki na
in oblikuju naau okolinu, baa kao ato biljke reagiraju na ono ato se dogaa oko njih.
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
feb 2025.
feb 2025.#22
To sa vodom je stari eksperiment. Naime, u tom eksperimentu je
ak zaklju
eno da voda ima memorijska svojstva, ako tako mo~emo rei.
action2
ENTUZIJASTA486 REP72%
→ Poznavalac
action2ENTUZIJASTA
feb 2025.
feb 2025.#23
Pojam "memorije vode" odnosi se na hipotezu da voda mo~e "pamtiti" prethodne utjecaje, poput prisutnosti odreenih tvari,
ak i nakon ato su te tvari uklonjene ili razrijeene do to
ke gdje njihova prisutnost nije detektabilna. Ova ideja postala je poznata nakon kontroverznog istra~ivanja Jacquesa Benvenistea 1983. godine, koje je sugeriralo da voda mo~e zadr~ati "sjeanje" na prethodne molekule s kojima je bila u kontaktu. Meutim, znanstvena zajednica ostala je skepti
na prema ovoj hipotezi. Brojna kasnija istra~ivanja nisu uspjela potvrditi postojanje memorije vode prema definicijama prihvaenim u znanstvenoj metodologiji. Veina znanstvenika smatra da voda ne posjeduje sposobnost pamenja u smislu koji implicira ova hipoteza.
https://dabar.srce.hr/islandora/object/gfv%3A395
Čupčupava
ZMAJ68.426 REP
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
Čupčupava
ZMAJ68.426 REP
Čupčupava
ZMAJ68.426 REP
ČupčupavaZMAJ
feb 2025.
feb 2025.#28
Ne znam ta
no, iz biblije je citat, jednom mi je to neko rekao-pa sam zapamtila..
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
feb 2025.
feb 2025.#29
Sva materija koju vidimo oko sebe..zgrade,kuce,ulice..automobili,skuteri ,avioni,semafori,kompjuteri,LUMATEK.. :)...sve je to krenulo iz necijih "misli"
Misli imaju strasnu moc..iz njih krece kreacija.
Eto koliko su vazne i dali utjecu na nasu okolinu haha...itekako
Infinity
ZMAJ52.079 REP
InfinityZMAJ
feb 2025.
feb 2025.#30
Definitivno, stvorile su naau okolinu, jer sve ato postoji moralo je prvo biti zamialjeno, pa
ak i misli. E sad, dali mi proizvodimo misli, ili su sve misli nastale kad i postojanje, a mi ih samo kanaliaemo...
Ko e ga znat:rasta:
Čupčupava
ZMAJ68.426 REP
ČupčupavaZMAJ
feb 2025.
feb 2025.#31
A ko ih je zamislio prvo? To ato postoji i sve misli? Kao da je
itav "program" ve postojao, pa mi "upali u jednom momentu" .. Ne zna se, zasad :) Postoje samo teorije i pretpostavke.. Baa zanimljivo, ve vekovima dr~i pa~nju jedno te isto isto pitanje.. :)
action2
ENTUZIJASTA486 REP72%
→ Poznavalac
action2ENTUZIJASTA
feb 2025.
feb 2025.#32
Neko moje skromno mialjenje je da misli dolaze iz problema ili uspjeha koji prepoznajemo/do~ivimo ili stvorimo u svakodnevnom ~ivotu, a zatim ih pretvaramo u konkretna rjeaenja iz kojih se raaju ideje. Ja bi to nazvao "ideja/misao roena iz potrebe"
Svaka od ovih stvari koje je opa cupa nabrojio, nastala je iz potrebe da se neato poboljaa, olakaa ili ubrza i kroz dug proces razvoja i razli
itih tipova ljudi danas imamo milijardu izuma nastali iz potrebe. A sam izum funkcionira na shemu prototipova i mnogo verzija dok ne doe do kona
nog proizvoda. A ne da se samo odjednom stvori u glavi i to
no sve tako funkcionira kako si si ti zamislio i u materijalnom svijetu, viae je tu opet povezano svjest i materija u zajedni
koj suradnji do kona
ne realizacije ideje.
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2025.
mar 2025.#33
Nije iz biblije... Pogreano si dobila info... Otac Tadej. Njegove mudre misli. Imaa na netu pa potra~i. Izdao je jednu malu knjigu pod naslovom :Kakve su ti misli, takav ti je ~ivot.
26.240 REP
blue
AMBASADOR1.932 REP12%
→ Legenda
blueAMBASADOR
mar 2025.
mar 2025.#35
Uti
u na okolinu itekako. Ali to je po meni mehanizam koji deluje ukratko ovako- dugo ti se deaavaju s*anja, depresija, mrak. Onda iz nekog razloga se desi "bum". Iz tog "bum a" krenea polako uzlaznom putanjom. Krenea da se menjaa. Shvatia da su obrasci razmialjanja doprineli depresiji i mraku. Po
injea druge ljude, situacije i samog sebe da gledaa u drugom svetlu. Tvoja promena po
inje da menja i bia sa kojima si u kontaktu. Otprilike, a ne znam dal je doslovno ovako citat- I was free when I realized that the CAGE was made out of THOUGHTS.
mar 2018.
1 / 37
mar 2018.
mar 2025.