VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaKako do seksa i novca? Osnujte kult!
LEGACY

Kako do seksa i novca? Osnujte kult!

22 odgovora2,063 pregleda
...GoGoISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Muakarcu 21. stoljea teako je doi do para i dobrog seksa. Ekonomija je u recesiji, a od rada se joa nitko nije obogatio. `to se ti e modernih ~ena, one su lukavije i samosvjesnije nego ikad, a mediji nam peru mozak da moramo biti macho muakarci bez da budemo macho. }ivimo u zbunjujuem vremenu i, ako ne ~elite do seksa doi nasilno, najbolji na in je da osnujete svoj kult. Kult je vjerska organizacija predvoena karizmati nim liderom koji se mo~e seksati sa svim ~enama u grupi dok drugi muakarci samo nemono gledaju kako Ljubljeni Voa skakue od jedne do druge ~ene. Pogledajmo koje preduvjete trebate zadovoljiti da biste na brzinu privukli opor sljedbenika i pritom se obogatili. Muakarac Mo~ete li se sjetiti barem jednog kulta kojeg predvodi ~ena? Siguran sam da ne mo~ete  za taj poduhvat treba posjedovati dobitnu kombinaciju ambicije, frustracije i egomanije, a to mo~e samo muakarac. Osim toga, sve trenutne svjetske kulture su patrijarhati. Kako bi izgledalo da imate ~enu kao vou vjerskog pokreta s haremom od dvadesetak muakaraca? Bez perspektive Ako imate karijeru, ve zaraujete neato novca pa vam kult ne treba. Stewart Traill, osniva kulta Forever Family, bio je serviser usisava a. Uspjeani voa kulta e lanovima uzimati novac direktno ili e im, kao Scijentolozi, nuditi preskupe te ajeve samopomoi. To u po etku tra~i golem trud pa e uspjeti samo oni koji nemaju drugu zanimaciju. Iznimka je Jim Jones, voa kulta koji je odgovoran za najvee samoubojstvo (900 ljudi) u povijesti Sjedinjenih Dr~ava. Spojio je ugodno s korisnim pa je karijeru politi ara koristio kao marketinaki alat za pronala~enje novih lanova. Jedinstven pogled na svijet Kao voa kulta morate imati pri u, a one se uglavnom mogu svrstati u dvije kategorije. Prva je nadogradnja postojee religije koja je izgubila kontakt s Istinom, a Voa zna odgovor. Crkva ujedinjenja Sun Myung Moona se temelji na Bibliji, ali je dodala osebujna uvjerenja koja Drugom spasitelju daju vee slobode od onih koje je imao Isus. On, naime, treba biti muakarac roen u Koreji u prvoj polovici 20. stoljea, mora se o~eniti i imati djecu. Gle uda, taj opis neobi no odgovara utemeljitelju Moonu. Druga tra~i malo bolje poznavanje znanstvene fantastike jer se bavi kontaktom s vanzemaljcima. Uzmimo, na primjer, Raelijance. Oni ~ele pripremiti svijet za dolazak vanzemaljaca do 2035. godine, a u meuvremenu se zabavljaju orgijama. Sve za jednog Uobi ajena stopa poreza za lanove kulta je skromnih 90%. Zapamtite da to uklju uje i nekretnine  normalno je da ulaskom u kult novi lan svoje nekretnine pokloni zajednici, ato zna i vama. Ipak, nemojte uzimati viae od toga. Ljudima treba neato novca da bi pre~ivjeli, a kult bez lanova ne opstaje na duge staze. Ovo pravilo uklju uje i ~ene. Tu stvari postavite jednostavno i u inkovito. }ene smiju spavati samo sa svojim mu~evima i Ljubljenim Voom, a muakarci samo sa svojom ~enom. Jim Jones je svojim sljedbenicima zabranio vanbra ni seks, dok se sam zabavljao sa ~enama i muakarcima. Pritom je tvrdio da je heteroseksualac i da se seksa s muakarcima samo da bi oja ao njihovu duhovnu povezanost s Voom. Karizma Ne trebate biti visoki (Charles Manson je visok 155 cm) ili pametni (David Koresh je imao skroman IQ od 90) dok imate karizmu. Kada postavite temeljna uvjerenja kulta, dr~ite ih se kao Svetog pisma. Obavezno naglaaavajte da je ostatak svijeta udru~en u uroti protiv vaae zajednice i nau ite tehnike psiholoakog utjecaja, hipnoze i pranja mozga. Upe atljivo ime Ako se zovete Franjo Mili evi, mala je aansa da e vas netko smatrati ozbiljnim, produhovljenim majstorom tantre. Ali ako se preimenujete u Aba Aziz Makaja, tko e posumnjati u vaa kontakt s Vrhovnim Izvorom Globalne Mudrosti? Smislite ime koje odgovara filozofiji koju zastupate. Voe koji svoju filozofiju kradu postojeim religijama trebali bi, kao Mili evi, imati imena iz tih tradicija dok bi futuristi kim liderima odgovarala imena iz znanstvene fantastike. Ali nemojte pretjerivati. Cosmo Neo Picard ne zvu i autoritativno ve samo smijeano. zlihologija.com
lešENTUZIJASTA

dec 2010.

Dru~e previae gledaa oprah ahow :bp4l: I da mo~da nisi fulo forum,bo samo misim da ovdje ljude ne zanima kultovanje i iskoratavanje a joa manje mudrovanje. ove psihodelije ata piaea pa to je bul:shit2:. ovdije ekipa :watchplant::bong7bp: i boli ju mar za ono ativo gore kopy paste.
...GoGoISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Jesi li glup ili si toliko 'stoned' pa ne ku~ia ironiju?
bozgaLEGENDA

dec 2010.

Aj' ti osnuj kult.......:icon_arrow: Da ziher! :iamwithstupid: boz :sun2:
...GoGoISTRAŽIVAČ

dec 2010.

https://forums.vutra.org/threads/7794-Stranka-Haiara Umjesto stranke - kult haaiaara. Vjera mi nala~e da u~ivam u 'svetoj biljci'. :icon_lol: :smoke18:
SocratENTUZIJASTA

dec 2010.

Gogo, ima'l na 'Elijenu te sorte kaj puaia, i kak se zove?
...GoGoISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Zar stvarno nitko ne ku~i aalu? Trebali bi vi smanjiti konzumaciju. Ili ja. :lol
bozgaLEGENDA

dec 2010.

Eh da su barem sedamdesete, ljubavna revolucija, revolucija svijesti, otvorenost uma, slobodan svijet, razumijevanje i duhovna osvjeatenost,mase ljudi koje ~ele pasti u trans, uniatiti svoj ego i predati se svome guru-u ili voi koji e odlu ivati i ~ivjeti umjesto njih... Danas vlada materijalizam, onaj obi ni i onaj znanstveni materijalizam; likovi iz Houellbecqovih romana i sli no ne raste na Balkanu...... Kult li nosti poput uke aia je dao svoje...... :icon_lol: peace boz :sun2:
euforijaAMBASADOR

dec 2010.

Izgleda da se nije cito ceo text hehe
lešENTUZIJASTA

dec 2010.

Izgleda da se nije ispralo biljku previae ubra,to isto tue u glavu.:ohno: Ajde ajde malo sprdancije (aale) nikom ne akodi da ubijemo monotomiju. pozdrav-------------:bananabang::bananabang::bananabang:
Kreso1988ENTUZIJASTA

jan 2011.

hahahahahahhahahahahha ovak dobro se nisam smijao dost dugo, a vi koji ste ga shvatili ozbiljno se cusnite +rep od mene
SiDAMBASADOR

jan 2011.

ja sam Ahmed Sinjur Bangoaki! imam svoju sektu koja se zove "DA`MIKE`" btw. fora tekst...!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se