VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaSretan Rođendan RedSh
LEGACY

Sretan Rođendan RedSh

54 odgovora3,273 pregleda
JaSamZaENTUZIJASTA

mar 2007.

Sretan Roendan RedSh! ! ! Bez tebe bih bio puno manje nego ato jesam! Pozdravi mi grmlje u kojem le~ia mrtva pijana, i reci mu da ga uskoro pozdravljam!! KISSSS!!!!

mar 2007.

Pridruzujem se cestitkama! Sretan rodjendan! :*
bongashLEGENDA

mar 2007.

Ti mene ne znaa, al' ja tebe znam ... Sretan ti roendan !!!
BeyondLEGENDA

mar 2007.

Ma kakav sretan roendan, to je samo jedan dan, sretan ti ~ivot! i neka ti se ispune svi tvoji snovi, ~elje, planovi, sretno :*******
RedShAMBASADOR

mar 2007.

Hvala svima na cestitkama!!!!!! :bis: vole vas Red :*

mar 2007.

[bez sadržaja]
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2007.

Pridruzujem se cestitkama:sun2:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

mar 2007.

Sretan roendan! Sve najbolje ~elim! :)

mar 2007.

}elim ti sve ono ata ~elia samoj sebi... Sretan roendan i nek bude joa puno sretnih ljeta :)
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

mar 2007.

:sun2: :icon_lol: :sun2: :bis: :sun2: api generacijo, sad mo~ea i pivu popit;)
BOTANIKISTRAŽIVAČ

mar 2007.

tu se nesto slavi a? heh.. djevojko divna, za tvoj rodjendan ono sto ti mogu pozeliti je da ruza poput tebe nikad ne uvene te da zauvijek cva. pusa
UserNameENTUZIJASTA

mar 2007.

Sve najbolje ti zelim za rodjendan... Nek te sreca prati!! ;)
kis draganISTRAŽIVAČ

mar 2007.

:sun2: :sun2: :sun2: SRETAN TI RODENDAN I DAJ BOZE JOS 150 TAKVOG DANA I BICE SVE OK.SVE NAJBOLJE TI ZELIM...:sun2:
kanehbosemAMBASADOR

mar 2007.

ata re ? osim aj ~ivili:sick: i sretan ro:)
gloss_zelenkyAMBASADOR

mar 2007.

Valjda nisam jedini koji ti je poslao pp kompomitirajueg sadr~aja??!..ccc... Nego da se zna...sretan ti roendan...ostatak kao u poruci...hihihi:-))) p e a c e !:maryjane: :sun2::sun2::sun2::sun2:

apr 2007.

Hepi brzdej!
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

sry radi kasnjenja nisam vidio ovu temu uopce,oprosti mi molim te i sve najbolje za tvoj vec davno proslavljen rodjendan :) aa...moze li se znati o kojoj se cifri radi ;) ? edit> malo prosvrljao kroz forum 28-ica je pala :)
RedShAMBASADOR

maj 2007.

Hvala ti puno... svida mi se avatar :bis:

maj 2007.

srecnno red zelim ti lijepo putovanje
RedShAMBASADOR

maj 2007.

genjo...pa rodendan mi je bio 27. 03...i cestitao si mi ga...a sto ga cestitas opet???:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: sto si spaljen sunce ti zarko:sun2: skrolaj malo gore.... :))))

maj 2007.

vjeruj mi danas je bio lud dan na poslu a i bili smo na B92 hehe reko ono u brzini da ne propustim rodjendan...uzas sto je najgore nisam ni pusio danas :sick:
JaSamZaENTUZIJASTA

maj 2007.

RED Sretan roendan :sun2: Haha.. Genjo legenda :bis:
RedShAMBASADOR

maj 2007.

Gle sada i ovu srecu malenu...i on mi cestita:sun2: spaljeni moji momci hhahahaa sto me zajebajes JSZ????:icon_lol: :icon_lol: al ajd neka ti je...uvijek ugodno primiti cestitke. eee a kad je tvoj...sada negdje uskoro zar ne? 18. 07? jel sam pogodila ili opet zaboravila:sun2: javi maloj Red pa da ukoljem kokos i napravim pitu krompirusu i posaljem ti busom pa da se posladis :)))))))
StonerLEGENDA

maj 2007.

Ja stvarno neznam kako mi je promakao rokas od naae Vutroline :icon_lol: ja se duboko ispri avam i joa jedanput .......... SRETAN TI ROENDAN od stonera
gloss_zelenkyAMBASADOR

maj 2007.

kako nije bilo javno..onda emo sad:icon_lol: hehehe SRETAN ROENDAN!:costumed-smiley-027 :heartbeat:
InqAMBASADOR

maj 2007.

A zakleo bih se da sam ti cestitao... a ustvari nisam... SRECAN RODJENDAN i od mene !!!!!!!!!!

maj 2007.

Nemojte tako... Red e pomislit da ima pokoju godinu viae...roendani joj prolaze ko sekunde. :D
RedShAMBASADOR

maj 2007.

hahaha koja je ovo prica....opet se ovaj topik aktivirao a rodendan davnih dana prosao...pa ja, dragi moji momci, sa vama prozivljavam vec prozivljeno:icon_lol: milina i stvarno divan osjecaj..ko da opet slavim..idem po pivo sada:icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se