VUTRA
LEGACY

Zabluda

14 odgovora1,230 pregleda
dinosaurAMBASADOR

jan 2013.

Znam da stari prijatelji ne vole kada se pri a o ne emu a nema nijedne slike, no ovo je ukratko pri a o jednoj zabludi.... Sve je po elo pre oko 5 mjeseci, kada sam pobacao nekoliko domaih menki i od 8 curica redovno se isticala samo jedna, slatka, napredna, a pomalo ~goljava, no kako je vrijeme prolazilo, njen cvijet se debljao, mno~io,.... sve do jedne bolesti, neke nepojmljive, ali bele sa malim kukcima..... No to se apricali, pa malo pazilo i kada se oporavila krenula je da raste i deblja po do sada nevienom re~imu. Na poja anoj ishrani izrasla je u prijelepu devojku sa narand~asto-bijelom kosom. Iako je tek posle 2 dana mraka skinuta, u sobi, na suailici za vea, sam miris oduaevljava i podsea na neki miris skanka...... Mogu da zaklju im, da poslije 3 godine, mnogih modifikacija box-a, slu ajnim odabirom menke, da sam stigao do savraenstva........ Ostaje za kratak dnevnik jedan smoke report.
BladeZMAJ

jan 2013.

Procitao sam 3x ali....ne ku~im i gotovo?
Big LLEGENDA

jan 2013.

ja jedanput i ne zelim vise... isto nisam skuzio... :D
nenashPOZNAVALAC

jan 2013.

Pa nabo ovjek neku vrhunsku domaicu koja podsjea na Orange Bud, pa se oduaevio. Valjda...
dite_splitaAMBASADOR

jan 2013.

brate ja te isto ne kontan bas previse
Sasha.ENTUZIJASTA

jan 2013.

:signs053:

jan 2013.

pa valjda kaze da ako das nekome dovoljno ljubavi i paznje da ce izrasti u divnu biljku :)
BladeZMAJ

jan 2013.

`ta god hoce da ka~e netreba tema za to....mada ni on nezna sta hoce da ka~e..uglavnom...rep -

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se