VUTRA
LEGACY

bad trip

20 odgovora2,307 pregleda

jul 2011.

Hy ja sam meu novijima u ovoj org.ali me zanima jedna stvar i dali je to joa netko do~ivio ili sli no.Radi se o bad tripu ali ne regularnom nego onom nakoji jedno vrijeme mo~ea utjecat a jedno vrijeme ne. Kao u ato veina ljudi zna bad trip mo~e bit bilo kakav ali kod mene je malo druk ije.Kontrola je mogua ali ne izvediva,dogaaju mi se jaki bolovi u glavi ali kao neka vrsta prosvlijetnjenosti trudim se to shvatit ali ne mogu iako kao da znam ato mi se dogaa,ali mi je neopisiv strah u glavi kojeg ne mogu kontrolirat dok sve drugo na neki na in mogu.Ako netko ima neato sli no volio bi da podijeli samnom ili da mi objasni o emu se radi.

jul 2011.

Zaato ne odea doktoru? Pri a mi udna...
zwerovskiENTUZIJASTA

jul 2011.

kolko dugo pusis? jel ti se to svaki put dogodi? zas pusis onda?
BladeZMAJ

jul 2011.

Otisla je Marijuana Proitaj ovo,mo~da ne opisuje probleme poput bolova u glavi ali i ovi ljudi ilaju odreenih problema uzrokovanih dimom pa porazgovaraj malo s njima.

jul 2011.

Ne ~elim ici doktoru jer mi i povijest nije bas bajna snjima a voliom pusit dim i imam veliku ljubav prema growu iako mi se to nekad dogaa.Ono ato ja ~elim sa dimom je to da budem viae od high zapravo da odem u drugo stanje i da shvatim sta mi se to dogaa.Sad imam indoor Northen lights 3 kom i vjerujem da u napravit jako jak dim ovaj puta ne mora biti fin samo exstra jak pa da onda vidim da li u neata shvatit a i sam ne znam ata.
Iz mojeg iskustva nikada mi se nije desilo niata sli no ali kad sam na bad tripu ujem jako udne zvukove..sory ata upadam u temu.. ujem kao da me netko stalno zove, ujem neato ato zapravo kad nisam high ne ujem..neka paranoja..u~as, stvarno udno O.0 ..
zwerovskiENTUZIJASTA

jul 2011.

greenko mislim da znam na sta mislis, svi mi zabrijavamo, nekad dobro (uglavnom dobro), a nekad ne znas sta bi jer te zapravio trava vrati u neku realnost i onda razmisljas sta sad.? moj savijet probaj pusit nesto slabije nesto sto te nece prat tako dubokoumno, nego vise high sto te nece poticat da sam sebi postavljas pitanja koja ''nemaju misla'' nie da nemaju smisla, nie cak ni da su ne vazna, al fokusiraj se na ono nad cim imas kontrolu trenutno mentalno stanje ti dosta utijece na feeling kad se maznes nadam se da razumijes nemoj pusit kad si psihicki sje*an il kad te muci nesto u nadi da ce to nestat kad se napusis, samo te moze potac na jos dublje razmisljanje o tome pusi zbog zadovoljsta ne ubijanja problema trava nie sredstvo za bjezanje iz realnosti vec (barem ju ja tako vidim) nesto sto te dize, opet ne samo zbog zabave vec nekog zadovoljstva, relaksacije tesko mi to opisat nadam se da si razumio sta sam htio rec, da nisam bezveze piso ispricavam se ostalim clanovima foruma zbog velikog teksta al dosadno mi je i zelim ''pomoc'' drugu ;)
EtajglechaAMBASADOR

jul 2011.

pa mozda si samo malo ne stabilna licnost, ne siguran u sebe itd. ja jesam, a tako nesto mi se desava kad mi npr. ne odgovara nesto u mom okruzenju... opet ima veze i sa godinama i zivotnim iskustvom.....a do toga moze doci i samo zbog popusene prevelike kolicine. UVEK TREBA IMATI MERU I ZNATI KAD JE DOSTA. ali opet ima veze sa psihickim trenutnim stanjem, bar ja tako mislim, ali ne mora da znaci...... Love and Peace
Kreso1988ENTUZIJASTA

jul 2011.

ma strah od cega? cega se bojis, njgore je biti paranoican kada udaras, to si sjebe haj i onda dobije to suoci se s tim strahom cist i onda ga dokrajci naduvan
pojasni malo detaljnije ato mislia pod kontroliranjem svega drugog, pa ti mo~da uspijem rei koju pametnu :]
HighBadgerPOZNAVALAC

sep 2011.

Mozda ti je trava trigger za neki anksiozni napad, de znam...Uglavnom, nesto izlazi na povrsinu...Pokusaj objektivno da gledas na to, samo posmatraj sta ti se desava i budi svestan toga, ali ne daj da te povuce taj strah ili bilo koj drugi osecaj...samo posvedoci i pokusaj da skapiras zasto i kako....I tako naucis nesto vise o sebi... A za bolove u glavi...hmm, to bi vec moglo da bude za*ebano...Ali sigurno da ti ne prija nesto, ili kolicin aili jacina...tu moze svasta da bude...Kod mene je recimo bas obrnuto...Ja od kad duvam skoro svakodnevno, glava me nije zabolela ni jednom! A pre sam imala nenormalno jake glavobolje svakog dana...Tako da nesto radis pogresno...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se