VUTRA
LEGACY

Više sile

28 odgovora1,954 pregleda

apr 2010.

Zanima me koliko vas vjeruje u neke sile koje ljudi osjecaju u napuaenom stanju a kad su normalni ne, zna li itko nesto vise o tome?
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

evo upravo primam signale i govore mi da trebam promjeniti avatar jer ti imas isti :sun2:
MeskalitoLEGENDA

apr 2010.

Iste sile deluju u oba stanja ,samo malo bolje vidis kad si high :)
MeskalitoLEGENDA

apr 2010.

Iste sile deluju u oba stanja ,samo malo bolje vidis kad si high :)
James BongISTRAŽIVAČ

apr 2010.

ja kad san napusen mozak mi bolje radi lakse primjecujen neke ''patterne'' u zivotu bolje kuzin kako to sve u biti funkionira, jednostavno doden u neko stanje uma sto nemogu kad san normalan al ja mislin da je to zato sto kad san high asocijacije odma bolje idu i mogu se skoncentrirat na neke stvari lakse nego inace, kad se ufilman u nesto samo o tome razmisljan i doden do nekih vrlo zanimljiv zakljucaka koje uglavnom poslije zaboravin haha
James BongISTRAŽIVAČ

apr 2010.

ja kad san napusen mozak mi bolje radi lakse primjecujen neke ''patterne'' u zivotu bolje kuzin kako to sve u biti funkionira, jednostavno doden u neko stanje uma sto nemogu kad san normalan al ja mislin da je to zato sto kad san high asocijacije odma bolje idu i mogu se skoncentrirat na neke stvari lakse nego inace, kad se ufilman u nesto samo o tome razmisljan i doden do nekih vrlo zanimljiv zakljucaka koje uglavnom poslije zaboravin haha

apr 2010.

u napusenom stanju se na neke stvari lakse skoncentriran ali na neke ne mogu nikako, sve ovisi kako me pukne, ugl najvise volin sidit i neradit nista, i samo uzivat u fimovima koji me nose

apr 2010.

u napusenom stanju se na neke stvari lakse skoncentriran ali na neke ne mogu nikako, sve ovisi kako me pukne, ugl najvise volin sidit i neradit nista, i samo uzivat u fimovima koji me nose
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2010.

hahahahaaaa:) koji ste vi filmaai svi od reda
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2010.

hahahahaaaa:) koji ste vi filmaai svi od reda
Kreso1988ENTUZIJASTA

maj 2010.

hh vise sile grozno, evo ja sada osjecam da je ovaj cokoladni kolac prefin i to mi bas ono predobro, ali nikaki elijeni, mozda ak spalim jos jedan:D
SiDAMBASADOR

maj 2010.

.... divlja svinja me napada, malo pre je otero al se opet vratila .... :))
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2010.

vise sile?imam ja amajlije za to ,20 eura komad i dobijas gratis blagosiljanu vodicu sa ostroga.
Kreso1988ENTUZIJASTA

maj 2010.

jel ukljucena i postarina u tih 20 E :D?
aost100ENTUZIJASTA

avg 2010.

ja isto se oduzmem pa proputujem na mozdanim valovima samo gledam ljude uopce ih ne slusam. volim se posaadit u kau i kljuc cameru okrenut u televiziju i pustit malenog ovje ulj ia da mi vriati od sree u glavi i razmisljat o onim nebitnijim stvarima do zadnjeg detalja.... :D nema viae sile. samo sam oprezan i bez greake.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se