VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaBeyond Bizarre - NLO-Implantati-Chupracabra-Sakaćenje životinja
LEGACY

Beyond Bizarre - NLO-Implantati-Chupracabra-Sakaćenje životinja

24 odgovora1,994 pregleda
veggmaENTUZIJASTA

okt 2009.

Beyond Bizarre - NLO-Implantati-Chupracabra-Sakaenje ~ivotinja (HR prijevod) Isje ci iz Discovery Channel serijala 'Beyond Bizarre'(1997-1998) o razli itim nlo vienjima i susretima, ugraivanju implantata, sakaenju ~ivotinja i chupracabri. Beyond Bizarre - UFO-Implants Beyond Bizarre - Cattle Mutilations Beyond Bizarre - Chupracabra Beyond Bizarre - UFO
LucidDreamAMBASADOR

okt 2009.

Ma koji NLo i koji vanzemaljci.Ta smesna verovanja cist su dokaz ljudske gluposti i jada,pokusaja da opravda svoju jadnu egzistenciju u preretardiranom svetu. Nismo sami,bla bla.Pa i nismo.Naravno.Zar ne vidite da nam je uvek u glavi onaj mali crveni? Ili ne zelite da vidite? Samo izvolite,posvetite zivot teorijama zavera,raznim bicima iz svemira koje samo Amerikanci vidjaju,reptilima i glupostima. Nadam se da ce deca novog doba biti svesnija i cvrste vere,a ne da zive u zabludama i veruju u gluposti koje smisljaju ljudi protracenog zivota ili previse slobodnog vremena a budne maste.
vrtlarENTUZIJASTA

okt 2009.

dobro discovery je glupost zesca ali nisam shvatio smisao tvog posta lucid...

okt 2009.

LucidDream nemoj tako ipak si ti koj na slici imas "Zelenog" nemislim tako kao i ti ali dobro neda mi se sada pricati jer kada bi se raspricao...doohh... potrajalo bi previse a sutra imam rano skolu...

okt 2009.

bdw hvala veggma na linkovima downloadad cu filmove
LucidDreamAMBASADOR

okt 2009.

Slika predstavlja funkcionisanje covekovog tela.Inace je .gif slika ali ovde izlgleda ne.Pokrecu se jednacine po njoj.Nevezana za ovu temu. @Vrtlar Zasto siriti glupost?
IboRISTRAŽIVAČ

okt 2009.

Nebi se slozio sa tobom lucid.Barem oko reptila ne.Ipak postoje spisi stariji od 10000 godina koji ih opisuju.Babilonci,narodi j amerike,plemena afrike,aboridani pa i tolteci(samo pod drugim imenom) su ostavili spise o njihovom postojanju.Uzet halocegen i ubost pravi denstitet i vidjet cete party "astralne ekipe" medu kojima s valjda i ti reptili.Vede i biblija opisuju letjelice slicnima kao "nlo" no sad ko je to pilotiro ko ce znat.Oni tvrde Bogovi.Bilo prekjucer o tim letjelicama NRZ.Inace film nisam gledao niti ne mislim jer me ne interesira pa ako ima podudaranja sto sam napisao s njim,nemoz biti namjerno.
LucidDreamAMBASADOR

okt 2009.

Sta god videli pri uzburkanom stanju uma,bilo to halucinogenom ili bilo kakvom aktivnoscu,samo su obrisi raznih slika,a i koracanje u delove naseg uma u koje nismo zalazili implicira svakako nesvakidasnje slike.A nasa podsvest nije kutija za igracke.
extranoizeENTUZIJASTA

okt 2009.

Jahvina Slava :icon_lol: tj. letjelica nekog smrada Jahvea koji se ljudima predstavljao kao Bog. isto ko da ja sad odem s avionom u praaumu i ka~em domorocima da sam Bog, to su nam napravili. odli na epizoda. Erich von Daniken je ipak bio u pravu.
InformatorISTRAŽIVAČ

okt 2009.

ata god opisivale vede i biblija pa ata mi vrijeaa Boga? dobit ea ban :) nekako su svi teakopovjerni tezi da je biblija istinita, to tek u ovo doba teako povjerovat u uda, a svakim danom ga gledamo u fizi kom svijetu skrenuh sa teme a misli navarene, ekran svijetli, auati oko mene, postojim!! ako Bog ima ime, i u raznim narodima rime Alah, Jahvh...kinez to ni nemo~e izgovorit dakle to bi meni reklo da Bog ima osobnost kad ima i ime. a ima i znak, jer ime je znak napisane su tone knjiga i rije i o ~ivotu, a joa neznamo ato je On!! sva ta priroda koja je postojala prije nas...a i dalje postoji za nas!!
FunkyZENTUZIJASTA

okt 2009.

Realno, sami (u svemiru) gotovo sigurno nismo, i krajnje je (u nedostatku bolje reci) glupo tvrditi drugacije. Sada, da li su nas posecivali ili ne....... To je vec za diskutovanje i smejanje budalama... :vb_whip:
IboRISTRAŽIVAČ

okt 2009.

Al kako onda objasnjavas da me ta astralna dubrad napala,gusila i pila me.Nece me podsvjest samog mene sjbat
extranoizeENTUZIJASTA

okt 2009.

ne vrijeam Boga, nego onog koji se tako predstavlja. Bog ne dolazi i govori : Ja sam Bog. a kako uope mo~emo uvrijediti Boga? tu se ne radi o egoisti nom pojedincu uvredljive naravi. to su ljudske karakteristike. ima mnogo imena za Boga, ali nijedno ga ne opisuje jer on je neopisiv i bezimen. kako mo~emo imenovati Boga? to je kao da pas/kuni ljubimac da ime ovjeku. ili kao da sin da ime svojem ocu. Tao o kojem se mo~e govoriti nije apsolutni Tao Ime koje se mo~e imenovati nije apsolutno ime Tao Te Ching :sun2: malo sam off

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se