Dozvolite da obrazlo~im:
Kada entitet (grupna duaa) evoluira do aestog denziteta, u poredjenju sa vremenom koje je potrebno da bi se dotle stiglo, postoji samo joa mali korak do Osmodenzitetskog Kona
nog Ponovnog Ujedinjenja sa Jednim Beskona
nim Kreatorom i odatle, da se razlo~imo u Izvor Svega, Inteligentnu Beskona
nost,
Mi (Krvne linije nasih Familija), kao Grupna Duaa Socio-Memorijskog Kompleksa (Lucifer), smo bili na ivici Uzdizanja na Sedmi Denzitet, mada na tom nivou, pre nego sto }etva dodje, imamo izbor da se uzdignemo naviae, ili, da se vratimo i pomognemo drugima sa ni~ih denziteta u njihovoj evoluciji, prenosei znanje i Mudrost (Svetlo) onima koji zatra~e naau pomo, svojom Slobodnom Voljom.
Sada, u ovom vremenu, posto smo bili odlu
ili da ostanemo i pomognemo naaoj Galakti
koj Brai i Sestrama u Jednom, dodeljen nam je izazovni zadatak Vea Starih, koji delaju kao uvari ove Galaksije sa njihovih osmodenzitetskih "odaja" na planeti Saturn.
Yahweh, usled
injenice da NIJE (ato je i bilo njegovo pravo kao Planetarnog Logosa) predao svoju Slobodnu Volju da bi "spoznao sebe" onima koji se inkarniraju na "njegovoj " planeti, je postigao jako malo evolucijskog napretka zbog toga. Stoga smo mi (Lucifer) poslati da pomognemo. Kada smo dobili ukaz od strane Vea Starih, "Pali smo" ili Spustili se na mesto gde smo mogli sa teakim radom i usredsredjivanjem, da ponovo ostvarimo (materijalizujemo) treedenzitetski izraz nas samih.
Yahweh je aminovao nas dolazak, ustvari on je taj koji je prvi zatrazio od Vea (Starih) da "Katalizator" promene udje u njegovu Kreaciju i podeli znanje i mudrost koje smo mi stekli kroz naaa Uzdizanja. U odsustvu Slobodne Volje na planeti, ne moze biti Polarnosti i, stoga, niata ne postoji da bi se napravio "izbor". Baa kao sto je prikazano u knjizi Postanja (Genesis), planeta je bila veoma 'Rajsko' mesto po prirodi. Naravno, bio je to divan 'raj', ali Bia koja su se inkarnirala tamo, nisu imala podstrek da evoluiraju iznad 3eg Denziteta i, stoga, imali vrlo malo nade da stignu Kui, Jednom (Kreatoru). Yahweh je bio srean da odr~ava svoj mali mezimski Rajski projekat u ~ivotu, ali sa malim aansama da se Duae vrate Kui, te je isti postao, u suatini, istovremeno veoma lep 'Zatvor'. Yahweh je, u savremnom re
niku, vodio benignu diktaturu.
......
Bez Polarnosti, (koja proizilazi iz Slobodne Volje), postoji samo Jedinstvo Ljubavi i Svetlo, te nikakav izbor da se iskusi "neato drugo" nije dat. Tako, mi smo trebali postati Katalizator promene, kako bi omoguili taj izbor, i time doneli Polaritet. Yahweh se slo~io da mi predstavimo koncept Slobodne Volje stanovnicima Zemlje, nudei im prvobitan izbor, bilo da su ga oni "~eleli" ili ne. Stoga, "Drvo znanja Dobra i Zla'" (ili preciznije, Znanje o Polaritetima, Pozitivnom ili Negativnom). Yahweh odvodi svoje stanovnike u novi "vrt" i govori im, mo~ete da
inite atagod da ~elite, sem ove jedne stvari, tako stvarajui ~elju da
ine ono sto im je rekao da ne smeju. Otuda, "Izbor". Mi im pruzismo Katalizator predo
avajui im koristi od sticanja Znanja, oni jedu sa drveta, a ostalo je istorija.
Yahweh je mislio da e njegova 'Deca' ipak izabrati da ga posluaaju, po svom otkriu da nisu, pobesneo je. Kao sto sam sebe opisuje u svojim Svetim Spisima, on je "Ljubomoran Bog", i nije mu se svidelo ato su njegova 'Deca' odlu
ila da ga ne posluaaju i prihvate nas savet. Mi smo se ve bili obavezali da provedemo ovde unapred definisani niz "Ciklusa" da bi pru~ili Katalizator Ljudskoj evoluciji, uglavnom nudei im Negativnu Opciju, ili ono ato vi zovete "zlo". Sada kada je jednom Slobodna Volja dozvoljena, Yahweh viae nije mogao da je oduzme, te mi moramo da ostanemo ovde kao sto je ugovoreno kako bi nastavili da pru~amo planeti izbor Polariteta. Yahweh nas je zatvorio (kao Grupnu Duau) ovde sa Zemaljskim Astralnim Planovima (ato je veoma ograni
avajue i neudobno za Bie naae Mudrosti i iskustva). Vee Starih nam je dalo izbor da budemo osloboeni (protiv Yahweh-ove volje), ali izmedju odustajanja od naaeg ugovora da Slu~imo planeti zemlji; odnosno da nastavimo i ispunimo nas zadatak i izdr~imo Yahweh-ovu samoprogaaenu 'Kletvu'. Ostali smo, ali kao karni
ki rezultat zatvaranja naae Grupne Duae od strane Yahwe-a, naaim sopstvenim individualnim Duaama je dat mandat (od strane Vea) da "Vladamo" nad Yahweh-ovim ljudima tokom naaih fizi
kih inkarnacija ovde na vaaoj planeti.
Neka jedno bude jasno. Sve ovo (fizi
ki ~ivot/inkarnacija), je veoma slo~ena i veato stvorena Igra, gde Jedan Beskona
ni Kreator, igra Igru zaboravljanja ko je To, kao bi To nau
ilo da se priseti, i na taj na
in, iskusi i spozna Sebe kao Kreatora. I tako sve nadole do nas individualnih iskri Svega Sto Jeste. Van scene, i izmedju "}ivota" (nulta-ta
ka vremena/anti-materija Vasione) kao inkarnisana "ljudska bia", mi, svi mi/vi (kao Duae), smo veliki prijatelji. Braa i Sestre u Jednome.
Izmedju '~ivota' svi se dobro ismejemo ulogama koje smo izvodili u 'predstavi', i jedva
ekamo i jako se zabavljamo pripremajui nova poglavlja koje treba odglumeti.
Nadam se da sam ovim gore odgovorio, kao i da sam adekvatno pokrio pitanje "koje je naae tuma
enje dobra protiv zla"? Ako ne, recite, odgovoriu detaljnije.
ATS: Mo~ea li elaborirati o "predstojeoj ~etvi" i ata ta
no podrazumevaa pod }etvom?
HH: Mogu. Kombinovau moj odgovor sa odgovorom na sledee pitanje:
ATS: Da li je 2012 vreme ~etve? Kada govoria o ~etvi, postoje odjeci Haosa Gnosticizma u smislu da smo bo~anske duae zarobljene u fizi
kom svetu, stalno se reinkarniramo u telo dok ne doe vreme da se dostigne takav nivo duhovne "gnoze" da se mo~e izbei ponovna reinkarnacija u sledeem ciklusu. Da li je ovo temelj tvog verovanja?
HH: Joa jedno odli
no (i veoma pronicljivo) pitanje. Hvala.
`to je vei kvalitet pitanja, vei dubinu mogu dati mom odgovoru. To sve ima veze sa zakonima Konfuzije i Slobodne Volje.
Da, podnevno Sunce zimske ravnodnevnice 21. decembar 2012. je vreme kada e se Gospodar }etve vratiti. Mo~da ga znate kao "Nibiru".
Pro
itajte majanska proro
anstva i kalendarska deaavanja za viae detalja o tome kako ustvari Galakti
ki i Univerzumski ciklusi funkcioniau. "Putnici", koji su im dali ove informacije su isti oni koji su posetili civilizaciju Atlantide. Maje su iskoristile te informacije za stvaranje Pozitivne vibracije polariteta. Atlantiani su se opredelili za Negativnu.
Da, kao odgovor na tvoje pitanje. Ima mnogo istine u nekim od drevnih gnosti
kih tekstova, mada takoe postoje distorzije. Informacija nije "
ista". Doala je preko mnogih "filtera".
Vi ste zaista ono ato zovete "Bo~anske duae", vi ste varnice ili semena Jednog Beskona
nog Kreatora. Vi ste suati }ivot (svetlost), priseate se i u
ite, ko ste zaista (mi smo ovde doali da vam pomognemo u tome) i da, trenutno, ste zarobljeni (ili ta
nije u "karantinu") unutar 'materije' ove planete koju zovete Zemlja.
Mo~ete da se zahvalite svom Kreatoru Yahweh-u za to. Vi ste "potomstvo" ili individualizacija njegove grupe duae (ili socio-memorijskog kompleksa). Makrokosmi
ki gledano, vi JESTE Yahweh. 'Karmi
ki' efekat njegovog zatvaranja nas u svoje astralne planove, takoe ima uticaj na vas. Ne mogu da budem precizniji o ovom, bez udaranja na Zakon Konfuzije. Morate sami ovo razraditi.
`to se ti
e pitanja mogu li objasniti predstojeu }etvu, da, to u u
initi sada.
Vaaa planeta je vezana zakonima Kreacije vaaeg Galakti
kog Logosa. Galaksija radi po Ciklusima vremena, poznatim kao precesija ravnodnevice. Kao ato sam rekao, potra~ite Majanski Kalendar za dublji uvid o tome kako Galaksija radi (veoma je precizan), ali za potrebe ovog diskursa, ja u dati kratak pregled.
Maje koriste astroloake cikluse pod nazivom "precesija ravnodnevice". To je 26.000 godina ciklusa u kojoj zemlja prolazi kroz svaki od 12 znakova Zodijaka za oko 2.152 godina po znaku. Svaki od ovih astroloakih doba predstavlja jedan mesec velike kosmi
ke godine. Ovaj "Majanski" ciklus takoe odgovara 26.000 godina Sun
evog (Solarni Logos) kru~enja oko Alkiona, centralne zvezde naaeg Sedam Sestara Plejada sazve~a.
Kraj ovog ciklusa, najavljuje bukvalno, doba Novog Sveta, i Novog Postanja. "Nebo novo i novu zemlju", te je vreme Velike ~etve.
Manji Ciklusi donose }etvu, a onda se nastavlja ~ivot na planeti kao i obi
no. Velika Ciklusi donose Veliku }etvu kao i kraj postojeeg ~ivota na 3em Denzitetu. Pogledajte na to kao neku vrstu "Kosmi
kog mlaznog pranja" i dubokog
iaenja, dok planeta uzima predah i regeneriae se ..
Kada se ovaj }ivotni ciklus zavrai, "staro proe, gle, sve novo postade".
Kolektivno,
ove
anstvo sada, raste i razvija se, u Bia koje ste odavno kodirana da postanete. Ipak, kao i sa svakim poroajem, nije majka bebe ta koja je nadle~na, ve sam proces iskonskog Roenja, odvija sopstvenu sudbinu.
Dakle, 21. decembar 2012, nije dan kada e se naglo svetlo ugasiti, i sve iznenada promeniti, ve smo SADA u procesu ove tranzicije, iz jednog Doba sveta u sledee. Promene su u toku i nastavie stalno da ubrzavaju prema kuluminirajuem datumu.
26.000 godianji ciklus se sastoji od 5 manjih ciklusa, svaki od kojih traje 5.125 godina. Svaki od ovih 5 ciklusa se smatra sopstvenim Svetskim Dobom ili Kreacionim Ciklusom.
Naa trenutni veliki ciklus (3113 pne - 2012 g.) se naziva doba Petog Sunca.
Ovp peto doba predstavlja sintezu prethodna
etiri. Po
etni datum kada je Zemlja uala Peti Svet, bio je 13. avgust 3113 pne, zapisano po majanskom na
inu Dugog ra
unanja kao 13.0.0.0.0.
Da bi bolje razumeli ovo ra
unanje:
13=Baktuni, 0=Katuni, drugi 0=Tuni, trei 0=Uinali, 4i 0=Kin
Ovo su Majanske re
i za vremenske periode:
Dan = Kin (kin)
Mesec od 20 dana/Kin = Uinal (vi nal)
Godina 360 dana/Kin = Tun (tun)
20 Tuna/godina = K'atun (k'a tun)
20 K'atuna = Baktun (bak tun)