VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaSta radite kada ste HIGH???
LEGACY

Sta radite kada ste HIGH???

202 odgovora16,251 pregleda
EtajglechaAMBASADOR

mar 2009.

Znaci zanima me STA RADITE KAD SE NADUVATE, ono, kao na sta mislite...itd. :signs054::signs054::signs054: ja sam trenutno malo ono i evo trenutno slusam Bob-a i ne mogu sad da pisem sta ja radim, joj sto je do jajajjaa:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: u al sam happy hhhehhehehee smoke two joints.....bla bla ne mogu dalje

mar 2009.

:bananabang:Ovo mi je najbolji izbor,ukoliko mogu da se pokrenem!
sidartaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

izadem iz tjela i predam se mislima, i onda bog dode i vrati me u zivot :))))))
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

mar 2009.

igram igrice za plejstejan 1 na plejstejanu 2 neznam
Grasak99ENTUZIJASTA

mar 2009.

Razmisljam. Jako razmisljam. Obozavam to.
BrenerPOZNAVALAC

mar 2009.

Uglavnom razmisljam.Nekad je kombinacija sprdnje i razmisljanja, znate one instant fleseve gdje skuzite neku stvar bez beda.Koliko sam stvari samo skuzio dok sam napusen dok mi normalnom vjerojatno nebi palo na pamet.Nekad se igra diablo 2 ,nekad gleda film.Sex zna bit kvalitetan osim ak nisam pregruvan.:bis:
JinISTRAŽIVAČ

mar 2009.

ja il cooliram, il se smijem bezze, uglavnoom opusteno :D
petarPanISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Igrom slucaja sam primjetio da kad maknes bilo kakve vanjske utjecaje zabave ili smetnje da trava pocne djelovati na jednom puno vecem nivou. E sad to sam skuzio kad smo otisli autom duboko u sumu gdje nema ljudi nema zvukova, ugasili radio, sva svjetla i napusili se ko krave ... Tako me trava nikad u zivotu nije pravala. To je bilo sat vremena euforije, smijeha, filmova u glavi ... uglavnom sasvim drugi oblik :) :sun2: Naravno istu stvar sad ponavljamo redovito jer je jednostavno predobro.

mar 2009.

ja volim pogledat dobar film , otic u prirodu s dijevojkom , pogledat tekmu , ili jednostavno blejat po kompu ! tak mi svejedno , a nekad mi se neda nista od navedenog ... nego se samo prepustim ...da me wuwa vodi :)
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

mar 2009.

buljim u akvarijum,chitam,razmishljam i pijem mnogo vode..:sun2: btw,ima neko neko reshenje za suva usta ide mi to na:fuck-4: ??
ataraxiaISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ako sam sama, razmialjam. uglavnom dolazim do nekih zaklju aka udnih..i onda se za 5 sekundi pokuaavan sitit toga na ata san mislila. al ne ide mi :D uz neku laganu muziku ili tiainu. gledam u strop ili kroz prozor..imam lijepi pogled dok le~im. ili zatvorim o i.al onda se trudim da ne zaspem. na kraju zaspem. XD
DjangoENTUZIJASTA

apr 2009.

svaata, ustvari isto kao i kad nisam(uz par iznimki mo~da) izlazim van, neato na ra unalo, tv, neki sport...
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

najviae volim komunicirati s ljudima, ne volim puaiti sam a kad puaim sam, onda crtam, gledam filmove, bubnjam, ili jednostavno le~im i chillam :icon_mrgreen:
misopisoISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Ja volim sve da radim, od koanje trave, atihanje, rezanje, piljenje, seksanje, igranje, jedenje ... Volim i sam zapaliti frulkasa. Do prije 10-ak godina sam brijao na alkohol (kako sam bio glup), niata nisam imao. Tri saobraajke sam pijan skrivio u kojima sam skoro glavu izgubio, prekraajne kazne i tu njava su bile normala. Onda sam po eo puaiti i jednostavno se preporodio. Totalno sam se smirio, o~enio, imam dvoje divne dje ice, kuu sam nasljedio joa dvije drvene kupio za bavljenje seoskim turizmom... Kazne su postale proalost. U svemu tome vidim veliku ulogu te predivne biljke. Jako me smeta odnos naaeg pravosua i okoline prema travi. Za jedan vrh da policija pronae kod mene po zakonu u odgovarati kao i da sam pregazio ovjeka, ~alosno. Smeta mi to skrivanje, a opet otac sam dvoje djece i ne bi htio da se sazna i da ispadnu djeca narkomana, mada samo zapalim joint. A eto tako je to. Samo puai i u~ivaj, u~ivaj u malim stvarima, u svemu. Ode ja zapalit, pozdrav
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

maj 2009.

Razmisljam o nekim sranjima kojima nikada nebi moga razmisljat normalan i donosim neke zakljucke koje niko normalan nebi moga svatit...i sviram bubnjeve po tri cetiri sata ..ufff kad me opere ..heheh
izvla im maximum ljepote iz izvora sa kojeg se napajam...izvora slobode...
DjerosimENTUZIJASTA

jun 2009.

najvise volim da dunem kad sam sam pa pustim muziku do daske i uzmem nesto da radim,budem jaaakkkooo vredan,primeran clan porodice,,,,a u drustvu klasika,sprdnja,bilijar,svirka,,,,,

jun 2009.

TrueDimSino7ni_aaia,svia mi se okolia :)
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2009.

hahahaha upravo, najja e kada se kriaom naduvaa kui dok su ti svi tu :)
DjerosimENTUZIJASTA

jun 2009.

da. kad sam bio mladji pa ono"sine oci su ti opet krvave,pazi se promaje...."sad kad imam sopstvenu porodicu to je malo drukcije,,,,
LucidDreamAMBASADOR

jun 2009.

muzika...obavezno muzika... razmisljanje... pricanje o glupostima kad sam s ortacima... s nekim filozofiranje... jedem slatkise... i muzika...obavezno muzika...
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

super pa jel sviras nesto il samo slusas?
LucidDreamAMBASADOR

jun 2009.

Ortak pravi cudo s gitarom... a kad nema njega,onda komp...
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

klikces po nuendu a?
LucidDreamAMBASADOR

jun 2009.

Oj bre...zar je vazno ? :) idi kuci.. :)

jun 2009.

Hmmm 4top stvari su zasigurno: Voznja bicikla, sviranje gitare, filozofiranje sa ljudima koji su na istoj valnoj duljini, sex.
BlekFogPOZNAVALAC

jun 2009.

juhu....loll...dok san napaljen jedem, lochem, *****(ovisno o raspolozenju druge polovice), tu i tamo mlatim majmuna...nevolim jebena filozofiranja, odman mi pokvare volju i osjecaj opustenosti, te me baci u tesku psihicku agresivnost, da bi doticnoj osobi/osobama odgriza glavinu, sasjeka udove i nabija ih na svoju perchinu....znaci dok sam napusenvolim i FANTAZIRATI:icon_arrow::icon_lol:
Yami_RazielAMBASADOR

jun 2009.

sto radim? pusim jos :D
AFGHANISTRAŽIVAČ

jun 2009.

tako nekako :sun2:
Yami_RazielAMBASADOR

jun 2009.

hehe.. znam ja ;)
badger badgerENTUZIJASTA

jun 2009.

blejim nekontrolirano :) volim se kupat u kadi i fino toljagicu palit :) il u bazen i u u dvorishtu :) to je isto shema.. gleat male kak rastu mi je isto jedna od omiljenih... :D

jun 2009.

najviae kad smo haj se igramo briakule :D u parovima je zakon :))) ...a bilo bi zakon i u aumicu dofurat neko teako ozvu enje od miljon watti i opalit da se uje do drugog grada :D
Kreso1988ENTUZIJASTA

jul 2009.

dobar film , mjuza, kartanje plejstejsn(crash team racing
M_tinaISTRAŽIVAČ

avg 2009.

meditiram, zatim slikam
Big LLEGENDA

sep 2009.

Ovisi, ako sam taman zgruvan, onda laganini sjedenje, ako je druatvo pri anje, filozofiranje, uz Marleya obavezno (i uvijek divljenje Marleyu kad se naduvamo haha) a ako sam sam, onda tiaina, tiaina i samo tiaina, samo ja i tiaina i razmialjanje o svemu aktualnom u vlastitom ~ivotu (br~e do rjeaenja naduvan dolazim)... E sad, ako sam prezgruvan, ja sam tip osobe kojeg onda uhvate smijalice ~estoke, tj. viae neugodne, pa se smijem na skroz neki udan na in, glasno i bezveze, smijem se SVEMU ~ivome i ne~ivome oko mene.... MARLEY RULZ!!!
crnjakISTRAŽIVAČ

sep 2009.

CJ6cXHMX8G4 Realno tekst je ubica..
crnjakISTRAŽIVAČ

sep 2009.

CJ6cXHMX8G4 Realno tekst je ubica..
crnjakISTRAŽIVAČ

sep 2009.

CJ6cXHMX8G4
mjesecarLEGENDA

sep 2009.

ja kad pusim do mog raspolozenja dolazi onako kako se nafuram ako me neko nafura na filozofiranje tu sam.smijeh tu gluposti tu ako sjedim onda nemogu da se pomaknem ako sam u teretani razvaljujem vise i neznam kako je otic u teretanu normalan a sex je odlican sa malom ispusim pa 1-1 traje sve dok ona ima snage,marihuana je dobra za sex potice lucenje dopamina a to je stimulativni mozdani hormon il hormon dobrog raspolozenja,ja sam probao i pali al mislim da na zene utice jace,isprobajte(ako vec niste)nagovorite malu da povuce koji dim pa krenite u akciju,prvo sve lagano lagano pa postepeno povecajte tempo pa kombinovano da se mozak ne navikne na isti rad,ako je nikad niste natjerali da vristi(ne glumi)evo prilike.kod mene pali.
SiDAMBASADOR

sep 2009.

sjedim u sobi, slusam muziku, odlazim meditacijom gledam svjeze ubrane hedove i proucavam ih... igram XboX
crnjakISTRAŽIVAČ

sep 2009.

Uhodim Ljude:eyebrows:

sep 2011.

Ovisi kaka je atmosfera, najcesce u drustvu svi pocnemo plesat, pustimo doorse, mozda johnnya keaa i do jaja haha
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

hahahaahahhaah..u potpunosti se slazem :icon_lol:
defendermaisterISTRAŽIVAČ

okt 2011.

serem u toj mjeri da se svi razbje~e...

okt 2011.

jednom sam pusijo sam i nije mi toliko zanimljivo, u drustvu je najbolje. pustimo neki rege koji se vrti po 100 puta al mi ga ni ne cujemo bitno je samo da je neki rege, iako niko ni ne slusa pesmu koliko pricamo urlamo i smejemo se i niko nikog ne razume. sem ako nemamo neku brutalno jako vutru, onda se svi pozabadamo dok ne krene da popusta onda opet ide ova faza sa urlanjem i smejanjem.
artisticLEGENDA

okt 2011.

ja volim zapalit sam i onda sluaat Prodigy i crtat, najja e :D a volim i u druatvu, pa onda sprdnja i tako to...ili sa curom :)) pa onda neki film ili tv ili....da :icon_lol:
mihilowISTRAŽIVAČ

nov 2011.

grupno pusenje obicno u studiu ,pa uletimo u gluvu sobu i produkt je hmm sami rasudite kako pali TLV ;) posle skorpiona skanije je napisana legalizuj ;)
BladeZMAJ

nov 2011.

Zovem ~enu da joj poka~em neato u spavaoj sobi :tovarenje_banana::bananabang::notnice:

nov 2011.

:spliff:,pa sam si evo skuhao kavicu,moji svi spavaju joa,pas je kraj pei,nedjelja......
HookerLEGENDA

feb 2012.

Zavisi gde sam i s kim.U poslednje vreme praktikujemo da se skupimo kod poslednjeg od nas koji se nije ozenio,i uvek bude dobro.Nas cetvorica ili petorica,bez zena naravno,sve probleme ostavimo ispred vrata i udri po mozgu a onda raspad...Ne zna se ko sta prica,ko se cemu smeje,ko sta pusta od muzike...Najveci mi je problem kad se vracam kuci da se ne sretnem sa decom posto smo znali par puta da nebasamo jedno na drugo,deca iz grada a tata od drugara i pitanja:Tata sta ti je?Uf...A kad dodjem kuci obavezno jedem i uvek napravim neko sranje po kuhinji,ili nesto prospem ili polomim pa se ova moja probudi i bogara a ja neduvan i tak mi je svejedno...Jebi ga. Kad sam sam i dzuknem obavezno se spucam u nesto,na primer neki film.Skoro sam se napucao neke dobre trave,zena zaspala,deca isto,na TV-u poceo film Hrabro srce,plakao sam tri puta,kreten! A kad uspem da nagovorim zenu,pa dzuknemo zajedno,a deca nisu kuci...e o tome se ne prica... Eto toliko za sad
matiaAMBASADOR

feb 2012.

Najbolje mi je kad sviram gitaru, ili sam ili sa cijelim bendom :gband:, ponekad PC games, viae FPSove... A nekad je najbolje samo pustiti mozak na paau :snupi:
StrijelaENTUZIJASTA

feb 2012.

U nedostatku drustva, te privremene preurokanosti za pisanje nekog koda citam i pisem fine posts ovdje.

feb 2012.

Popeti se na brdo, zapaliti i onda upijati zvukove obana oko sebe. RAJ :) isaaa mrkaaaa

feb 2012.

pustim muziku, zatvorim se u sebe i brijem :leafblunt: jednostavno hiihi
CasperENTUZIJASTA

mar 2012.

evo sta raditi kad ste high, jedan zanimljiv tekst na engleskom Erowid Cannabis Vault : Spirituality : Resurrection of the Higher Self

mar 2012.

vidim rijetki igraju PES ja opet kada se dobro zaigram sa gandjom ginem za playstation.
H2O888LEGENDA

mar 2012.

jel to neko spomenu pes:icon_lol:koliko je jedinica u skoli palo radi njega,a sto se tice pusenja i igrica to ne mogu,nije mi gust...samo masti na volju..tisina ili tv..
FukmondoAMBASADOR

mar 2012.

volim svasta: sex pit izlazit/brijat okolo sam bit film neki i ne ~edam bit :b_cyclops:
AlikaENTUZIJASTA

mar 2012.

Uglavnom kucna atmosfera ,pa sta znam film ,muzika ...nekad plesem po kuci, :fishing: ..... :)
HookerLEGENDA

mar 2012.

Evo ja sam danas sa dva drugara izasao na vazduh,setnja,obisli smo nekih 15-ak kilometara,grunuli usput dve stotke,dosli kod mene,skuvali dve litre crnog vina,pustili muziku,popili,pricali,oni odose,ja se javljam,da ne ispadne da sam vas zaboravio.... Eto,neplanski.... U principu,u velikom broju slucajeva ,najbolje bude kad nista ne planiras...

mar 2012.

vozim se pokretnim stepenicama, up'n'down

mar 2012.

volim mnoge stvari....kada sam gajbi volim da sipam chashu vina i da kuvam, volim da radim neshto po kuci, muzika naravno, zabuljim se u komp i ne znam ni gde sam bio ni shta sam radio...volim i buxne u prirodi, npr. tribinice na tashu, iako to nije u prirodi svidja mi se kako ja na tribinicama tishina a oko tebe se u daljini chuje zujanje grada, onda volim da odem na Savski kej sa drugarima :smoke18:, ada...ma bitno je samo da je dobra vu i ekipa a za ostalo je lako!

mar 2012.

Kakav speed , kakav ex, bolje gandza onda ___ :)
Dr.ChronicENTUZIJASTA

mar 2012.

zapalim si jos :D sviram bubnjeve , slusam muziku neki film smjesni pogledam, zajebancija uglavnom i smijanje sa ekipom

mar 2012.

Ako sam sa curom legnemo zajedno na krevet pustimo si glazbicu i uzivamo. pricamo, zezamo se i naravno mazimo :D A ako sam sa ekipom u stanu. izvalimo se po krevetima upalimo mjuzu, ~deremo okoladui sve sto postoji u kui, pri amo o svem i sva em sto nam padne na pamet i tako. uglavnom chillaona :D :D

apr 2012.

Kad sam dobro ugruvan,volim svirat gitaru iakoje nekad ne mogu drzat u rukama,takoder gledam koliko mi je vutre ostalo pa dobijem zelju i opet smotam.A kad se ugruvam od neke bolesne vutre,onda puno razmisljam i mogu upit sve sto vidim oko sebe pa i o tome razmisljam.A kad sam s drustvom samo se kreveljim osim kad ima neko malo pametniji pa zabrijavamo neke gluposti...

avg 2012.

Marty - Circus Afro song - YouTube obi no igram uz ovo sa drugaricom :D vrlo poni~avajue, posebno ako to radia na sred ulice ili pred mamom..:banana_rasta:
TropicoLEGENDA

avg 2012.

masturbiram!
BladeZMAJ

avg 2012.

Ma u pravu si ti..vidio si jednu phicku vidio si ih sve...lol frend u~ivaj sam sa sobom :dada
Losmi the EvelENTUZIJASTA

avg 2012.

vilenimo i izvodimo besne gliste! :ludak

avg 2012.

[bez sadržaja]

avg 2012.

Ljudi, mnogo ste neozbiljni. Ja kad se naduvam idem na poso da radim i zaradim.
Zavisi gde sam ako sam na faxu i to u laboratoriji gledam da nesto ne polomim xD ali omiljena destinacija mi je krov na kome legnem i gledam u nebo i razmisljam o nekim krajnje cudnim stvarima i zalazim u neke kutke uma u koje inace nikada ne bi zalazio i sto puta sam rekao sebi e sledeci put cu da zapisujem ta razmisljanja i naravno da to nikada ne uradim a steta...
Losmi the EvelENTUZIJASTA

sep 2012.

Nesto ovako? Ajs nigrutin feat. Bvana-Dilersi - YouTube
AsharakISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Pisem, pevam, sviram. Nesto od ta 3. Ili jednostavno blenem u nebo i pustam misli da mi same dodju. Od kad sam raskrvario ruku skroz-na-skroz svirajuci naduvan sebe racunam pravim gitaristom, zaista ima necega u tome :)
Dream MasterPOZNAVALAC

sep 2014.

Ja kad se navarim sednem i razmisljam o necemu bizanom :D al ako se preduvam legnem i ciliram hahaha najvise volim ako sam napolju da legnem pustim boba prti il parni valjak zavisi od raspolozenja hehehe al uglavnom sa drustvom pa mi onda nesto pametujemo hahaha

sep 2014.

Bauljam od to ke a do to ke b pa nazad ... onda se sjetim to ke c pa odem tamo. A kad me spusti pljuga ka~em,auuuu koji konj :D `to si se uzbauljao ?
Seth_RogenAMBASADOR

sep 2014.

legnem, slo~im i pustim play listu i tonem u madrac... pretvorim se u ekvilajzer, onako totalno me obuzme ta muzika, neki milijunD dolby surround, ujem svaki zvuk, svaki instrument, sve je razdvojeno u glavi, ujem zvukove koje ina e ne ujem i kojih zapravo ni nema u pjesmi... onak prvo kao da krenem tonut u madrac i onda se dematerijaliziram i kao da nemam tijela nego se ono pretvori u ~ivu vizualizaciju u milijun boja poput onih u media pleru.. totalno klul osjeaj teako je to uope opisat ... i tak zaspem :banana_rasta:

sep 2014.

sto bi reko tarzan: jeste, znam o cem pricas i bez dolbija ;)
FukmondoAMBASADOR

sep 2014.

igram biljar i blejim na vutri,kad sam vani a to je rijetko pijem pivo .)
RottISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Ja nesto i ne volim da mesam alkohol i dzicu. Kad sam gajbi ciliram uz pink floyd. A kada sam sa ortacima volim da zapocinjem temu o nastanku coveka, sto kasnije dovede do biblije, pa do kosmosa itd. Volim kada se svi grupno ukljuce u raspravu( ima tvrdoglavih) a samo se ja kezim :))

sep 2014.

:icon_lol: za mene je definitivno najbolje stavit laganini ziku,pozvat frenda, zapalit jednu ili dve... i onda pricat do besvjesti

okt 2014.

sluaam tech / deep house ...i lebdim :smoke18: odem u daljinu......gdje nikog nema....daleko daleko.....

okt 2014.

sjedim i mislim

okt 2014.

...ustati ili odustati :dada
FukmondoAMBASADOR

okt 2014.

trenutno se igram sa barbikama :rofl:
LukashenkoISTRAŽIVAČ

okt 2014.

To je to...
120'sISTRAŽIVAČ

okt 2014.

meni je najbolje da pisem poeziju ili neke rime posto se 'bavim' hip hopom, naravno kad sam sam. kad sam sa drustvom to moze biti bilo sta, od ozbiljnih tema i saveta i problema, do skroz nepovezanog mlacenja tipa: jutros neka baba dosla da kupi novine, medjutim uzela je blic a ne novosti, nego tek je skapirala kad je presla na 12 stranicu i kad je videla da je izdanje iz 2002 godine, tad se malo zbunila ali brzo je dosla k'sebi i onda joj je unuk tu trazio neke pare, ona nije imala jer u drugom svetskom ratu njen muz je prodao svo imanje, on to nije razumeo pa joj je ukrao prsten, posle se kajao al nema veze, jer ga je otac ionako prebio od batina, a njegovi drugari, oni su zavrsili 8 razred svi, a on je cak i faks upisao.... i tako lupetam nesto nepovezano velikom brzinom dok ljudi ne izvale da sam nenormalan i da se sprdam sa njima i onda svi skupa udarimo smeh hahahha debilno jelte :P no ta inspiracija je glavni razlog zasto volim ovu biljku :D :smoke18: :smoke18:
đoksonPOZNAVALAC

okt 2014.

uvijek me potera na wc
120'sISTRAŽIVAČ

okt 2014.

ahahahhahaah nasmeja me sad :'D mada desava se od prvog jutarnjeg

okt 2014.

pratim na casu :D
GruwerISTRAŽIVAČ

okt 2014.

League of legends I muzika :)) Ako je indica krevet I najbolji spavanac na svijetu
feforon1987ENTUZIJASTA

nov 2014.

uf snimat demo pjesme , smisljat tekstove i naravno smijat poslije snimljenom hahaha ,
Seth_RogenAMBASADOR

dec 2014.

u zadnje vrijeme imam fazu gledanja spotova :D
naj eae je to prije akole s ekipom pa bude nenadjebivo :D a kad se naemo negdje,uuuhhh,zna i umiranje,chilanje i obavezno fucu razbacimo :joint: heheh do sad nisam probao sam zapalit,nekako mi se ini tu~no :( hahahah

feb 2015.

a koliko godina ti imaa sinko?
16 godina

feb 2015.

15. Maloljetnicima je zabranjeno u estvovanje u diskusijama na forumu Svatko tko tvrdi ili se dozna da je maloljetan bit e upozoren i banovan s foruma.
Ispri avam se

feb 2015.

lijepo je vidjeti da pristojnost nije izumrla meu mlaim generacijama. ;) jao teme, ato radite kad ste high? pa u~ivam, logi no... :D
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

`etam izmedju 5 i 10 kilometara...nekad i viae,a nikada manje. I zastajkujem po malo,da se smotaju joa po jedan dva ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se