VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaNestrpljivost - mana ili vrlina?
LEGACY

Nestrpljivost - mana ili vrlina?

60 odgovora3,916 pregleda

avg 2018.

Da li ste nestrpljivi, i kako "trenirate" svoje strpljenje? Ka~e stari svijet: "Strpljen - spaaen" :djede: Ali, da li je baa uvijek tako? }ivimo u vremenu u kojem je jedna minuta dragocjena i danas je teako imati strpljenja za bilo ata. Meni je kanabis po tom pitanju puno pomogao. Prije decenije, nisam mogao niata zadr~ati u sebi, puknem u trenutku tipa, "ata ja imam neato ekati" i sli no... Danas mi je to smijeano, jer, pobogu, vrijeme ne mogu ni da usporim, a kamoli da ga zaustavim. Pa, kad je tako, da bar onda u~ivam u njemu, kad ne mogu druga ije. `ta vi ka~ete? :spliff:

avg 2018.

Strpljivost je vrlina koja znade nervirat :D
VujsprerAMBASADOR

avg 2018.

Strpljivost = Vrlina Nikad ne valja ~uriti ali treba znati pravi trenutak za djelovati!

avg 2018.

Iskren da budem, meni strpljenje u suatini, i nije niata dobrog donijelo, ali barem je sprijecilo neke stvari. Sad je vec druga prica skroz.

avg 2018.

Strpljenje je "vrlina" izgubljenih insana koji ne znaju sta ce sa sobom, pa ko fol nesto cekaju. Ako se nesto treba desiti, znaci da je to nekakva buducnost, jelte, i najveca glupost je propustati uzivanje u zivotu i onom sto se trenutno desava, jer smo oplemenjeni strpljanjem, pa nam se da cekati nesto sto tek treba da se desi. Ko uziva u cekanju, izgotivi se upravo dok ceka, pa kad dodje to sto ceka, tada nije sposoban da uziva u tom sto je docekao, jer se nauzivao dok je cekao. Definicija - strpljenje je futur projektovan u prezentu da bi se trenutno uzivalo u necemu cega nema :D :D

avg 2018.

Ovo me podsjeca na jednu pricu, kad lik govori kako mu je sam in sex-a bolji od orgazma na kraju.

avg 2018.

Strpljenje je majka nerviranja:D:D:D
ZodraZMAJ

avg 2018.

uvaj se besa strpljivog oveka..:D
hazeriZMAJ

avg 2018.

:D:D:thumb:
prosto okoAMBASADOR

avg 2018.

Nekako mi se ne svia ovo trpljenje u strpljenju. Cudo jedno kako narod moze biti glup i genijalan istovremeno. Strpljen-spasen. Kroz tvorbu rijeci jasno definira prirodu necega, i onda negativni aspekti uzme kao vrlinu. Savraen primjer toga je rijec sukob.

avg 2018.

nestrpljenje je agresivnije od strpljenja
jesamZMAJ

avg 2018.

isto tako odGojiti, a gojis svinje, a ne djecu
VujsprerAMBASADOR

avg 2018.

`to viae strpljenja... bolji hedovi a ne? smiley9934

avg 2018.

kako ono rece ivo andric Zaraziti nekog ekanjem, to je najsigurniji na in vladanja njime, to zna i u initi ga nepokretnim i bezopasnim potpuno i zauvek, i ta obmana ekanja tvra je od svakog zatvora i ja a od najja ih bukagija, jer se, sa mnogo sree i veatine, iz zatvora mo~e pobei i okova se mo~e ovek osloboditi, ali te obmane  nikad ni doveka
VujsprerAMBASADOR

avg 2018.

To no tako! Do~ivio to... dobio neato a izgotivio ga u ekanju viae nego ikad poslije! Mo~da se samo na naae biljoze ne mo~e primjeniti ta tvrdnja smiley9934 S njima je jednostavno dobro od po etka pa do kraja!
ZodraZMAJ

avg 2018.

Eee...srea je lepa samo dok se eka!

avg 2018.

ma jok, to je desankina mladalacka mastarija :D

avg 2018.

Kralju moj opet se necu slozit s tobom:ajnstajn: Cekao sam dva mjeseca i spojio se sa pravom ljubavi, i nikad nisam bio sretniji u zivotu nego sad;) Sad cu da je strpljivo sacekam jos koji dan, da se opet sretnemo i znam da cu biti jos sretniji. A kad uskoro docekam da se vise ni ne rastajemo.. Pa ni nebo nece biti granica:D Mada, treba i znati kako biti strpljiv, ali jbg ne znam to sad da vam objasnim..

avg 2018.

e to je to druze, tu nevrede nikakva pravila.

avg 2018.

Klju na stvar... esto nisam vidio smisla u strpljenju, pa sam donosio ishitrene odluke. Neke su se pokazale kao dobre, a neke ne. Kako nau iti biti strpljen? Da li mo~e to da se nau i, ili je ipak stvar genetike? Postoje ljudi, koji ni ne znaju ata je strpljenje, a kamoli da budu strpljivi.

avg 2018.

Ma Sale objasnjenje, kad bi znao da ga srocim, bi bilo prilicno apstraktno. Mozda nije trebalo ni da vas golicam kad vec ne znam da objasnim jbg:( Sav sam ti paranormalan prastaj brate napravih pometnju:crazyd: :)

avg 2018.

Znam taj osjeaj... Kad imaa u glavi sve poslo~eno, ali kao da ne postoji dovoljno pravih rijeci koje bi prenijele u potpunosti ono sto mislia. :crazyd:

avg 2018.

Zadaj si ciljeve u ~ivotu i kreni :) U i :respect:

avg 2018.

Imam ciljeva za dva ~ivota brate Ven... :rofl: Prvo treba ovjek da zna svoje granice, jer zna biti razo arenje nakon neispunjenih ciljeva u koje si ulozio svoje strpljenje. :razvaljen::
VujsprerAMBASADOR

avg 2018.

Mane granica! MANE! Samo one koje si sami postavimo... Wake up people!
StipaZMAJ

avg 2018.

Strpljenje je kad gledas kurje oko i cekas da ti namigne...=)

avg 2018.

ist primer nestrpljivosti :D :respect:

avg 2018.

:watch: Evo, ovaj gore smajli naprimjer... Najstrpljiviji na forumu.
BladerZMAJ

avg 2018.

Treba nau it u~ivat u procesu do to ke A do to ke B... Kako ide ona analogija. Kad pleaemo, nije nam cilj da zavrai pjesma, nego sam put je i cilj... Treba na sve gledat kao na izazove koji nas ja aju...

avg 2018.

Mene ovo podsjeca na onu pricu "dobro je dok traje". Tako i ova pjesma . ;)

jul 2019.

Uvek se divim strpljivim ljudima i te~im ka tome, ato viae strpljenja u ~ivotu to bolje.. Dobro to znamo mi nestrpljivi :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se