VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaPrst Sudbine / Dar Života
LEGACY

Prst Sudbine / Dar Života

174 odgovora17,038 pregleda

jun 2017.

Pozdrav dobri ljudi na joa boljoj vibri :joint2:. Posljednjih 12-tak dana sam prili no izostajao sa foruma, nije svojevoljnom odlukom, spletom gadnih, preciznije groznih okolnosti i to je jednostavno moralo biti tako. Komplet tih groznih okolnosti smatram prstom sudbine, ali sam dobio i najljepai dar ikad, a to je novi ~ivot, odnosno priliku za novi ~ivot. Mnogo sam razmialjao ovih 12 dana vezan za bolni ku postelju. Imao sam mnogo vremena za takve stvari iako mi baa nisu bile preporu ljive. Jednostavno mi psiha nije davala mira, a kao "brain cleaner" koristio sam se meditacijom kako bih se o istio loaih "flashbackova" i olakaao svoj uistinu ranjen mozak. Rei u vam samo da vas ne ~elim previae optereivati, ali jednostavno se osjeam mnogo lakae kad izrazim nekom svoje mialjenje, pogotovo kad je rije ljudima ovog foruma koji su po meni jedan od najboljih kolektiva, te jedini kolektiv ija pozitiva daje ogroman pozitivan impuls na cijelokupno ljudsko bie. Neke stvari koje su mi se dogodile te kobne noi, i cijeli razvoj dogaaja u danima poslje mi je malo viae sijeo na mijesto tek unazad par dana. Evo kratka pri ica o mojoj sudbini te kobne ve eri pro~ete misterijom: -Taj dan prije 12-tak dana tekao uglavnom kao i svaki dan u mom ~ivotu. Posao do 14h, kui ~ena, mala sti~e iz akole, ru ak kr ka, zadaa s dijetetom, lagano duvkanje nakon ru ka. Predve e emo neki film, izbacujem kalorije nakon ru ka brzinskim 20 kilometarskim irom bicom dok je joa dan. Doma uve e valjanje sa moje dvije bolje polovice, gledanje nekog filma, i nakon ponoi klasika pratim ~enu u krevet, malena ve spava. Poljubim ~enu i aapnem joj, reko ljubavi odoh ir do frenda u park popit soki, zapalit i eto me kroz sat-sat i pol, na odlasku odem poljubim dijete, uzmem za pljugicu, u gara~u po bicikli, sjedam i pi im nekih kilometar i pol do parka ispred frendove kue, popit fantu zapalit gic i razlaz. I niata, pi im ja ulicam grada prema kolegi, taman pono otkuca, i da ga ebea na dva kri~anja me baci u maglu onaj aaban ato vu e topa za apricat komarce. A reko jesam neke loae sree opra me lik oblakom dima ko da sam komarac. Niata, nabijem majicu prek usta i pi i dalje, ma nekih 300 metara dalje joa jedan taj ato aprica komarce i opet ko zavraga sune oblak te otrov ine u mene. Ono reko ok, majica je na ustima, stiaem pedalu i pi im do parka. I tak frend tamo sa bo icom kole i bo icom fante, pljugica se dimi, ja smotam svoju pa kao dodajem se, malo akulamo i duvkamo. I nia nekih sat vremena druakanja, reko lagano kui, treba nea i oka sklopit. Palim svijetla na bicu, sjedam na njega i to je to. Viae se nisam sijeao ni ega. Sljedee sijeanje koje mi dolazi iz te ve eri, jest umivaonik u mom kupatilu iskapan sa krvlju, ru nik bijeli oko vrata natopljen krvlju, stavljam prst u usta krv iz usta, iz oba uha osjetim curi nea, pipam isto krv, odjednom krv iz nosa i fontanica krvi iz glave po ne apricat, vid mi postaje zamagljen. Postavljam si pitanje ata se desilo, kako sam u kui, sav krvav kao da me divlja zvijer napala. Majica mi se po inje natapati, moram na kat probudit ~enu. Ustajem se, osjetim pad na pod, i neku navalu snage u udovima, rekao bih da se ovjekov mozak prebacuje u mod za pre~ivljavanje i impulsira nadljudsku snagu u udove. Tu mi se javljaju flashbackovi puzanja uz stepenice do vrata spavae sobe, moj pogled iz ~ablje perspektive, u mutnom kadru moja krvava ruka grebe po vratima spavae i jedva izvikujem "ljubavi pomagaj". Sljedee ega se sijeam vriatanja, pla a, dijetetovog uplakanog glasa i uzvika "tata nemoj oti, tata molim te!" i ~eninih uplakanih uzvika "ljubavi, ljubavi!". Nakon toga izgubljen pojam o vremenu, no je i dalje, sljedee se sjeam sav krvav sam u prizemlju kue, dolazak roditelja, ~ive par kua dalje od mene, pla a majke, oca kako me grli u suzama, nosei svoju ataku u ruci i rije i hitna pomo. To je to, tu prestaje program emitiranja u mojoj glavi. Sljedee sijeanje me vodi tek 52 sata nakon nesree. Budim se u bolni kom krevetu sa straanim bolovima glave, vezan sam za krevet, imam ovratnik onaj oko vrata, neka crijeva mi vire iz glave, a i iz kitobera, kroz prozor koliko vidim nepoznata okolina. U aoku sam, gledam oko sebe, stari i stara iovak bolesni, uplakani sjede pokraj mene i dr~e moju princezu, kerkicu u krilu, ~ena mi na vratima pla e, prijatelj iz osnovne akole je tu, moja prva simpatija, dolaze mi joa 4 frenda stara moja bikera na vrata. Svima su o i pune suza, ja ih promatram i i svi mi se smijeakaju. Ulaze dvojica doktora u odijelima, pogledaju me i pitaju, mladiu jesi prisutan. Samo sam rekao, daaa, ali ata je ovo, ata se dogodilo, gdje sam? Oni su samo lagano zapljeskali, pogledam u oca s desne strane, reko tata ata se desilo, kakva su mi ovo crijeva iz glave, spremnik krvi sa strane, zaato imam kateter, ovratnik i zaato sam vezan za krevet? Stari me je samo zagrlio i rekao ma nebrini sine sve je dobro sad, glavno da si ti ponovo sa nama. Nakon toga mi ~ena i mala aapnu na uho, mi te volimo ljubavi, prijatelji su ti doali u posjet, i dalje pristi~u. Samo se ti odmori. Niata ja zaspao lagano, budim se i dalje na intezivnoj i prevoze me u poluintezivnu sobu. Hvatam medicinsku sestru za ruku u potrazi za odgovorima. Ona sjeda kraj mene i po inje mi kronoloaku pri u. Veli te misti ne ve eri, sam u nerazjaanjenim okolnostima zaradio teaku ozljedu glave, te je nakon kratkog vremena od ozljede prilikom transporta iz mojeg grada u drugi grad, sa veom bolnicom i boljim ekspertima na podru iju neurokirurgije, doalo do mo~dane kome i pada odkucaja srca. Te su hitno kontaktirali vojni helikopter u blizini koji me preuzima i ogromnom brzinom transportira na heliodrom bolnice na neurokiruraku intervenciju, gdje me ve u dopremaju u 3:30 i gdje me do ekuje tim vrhunskih neurokirurga spremnih za anesteziju, skidanje skalpa, rezanje lubanje, punktiranje krvi iz mozga, heftanje i krpanje glave, respirator, aparatura za odr~avanje ~ivota, spajanja 40 igala po cijelom tijelu na ~iv ana to ke i zavraetke ~iv anih vlaknana i po injanje slanja impulsa putem ~iv ane mre~e da bi se mozak probudio iz trenutne kome, koja je trajala 31 sat. Glasgowski indeks ozljede glave je bio 5. Ozljede glave popraene su ovakim rasponom ozljeda: ~od 0-8 (teaka ozljeda glave i mozga 92% smrtonosne ozljede) ~0d 8-13 (srednje ja ine ozljede glave i mozga 47% smrtonosne ozljede) ~od 13-21 (lakae ozljede glave i mozga smrtonosne svega 2%) Uhuhu reko sestro, pa jel to tako zaebato bilo. Veli mi ona da je lokalna hitna podnijela crvenu prijavu mupu, odba ene su sumnje da je ozljeda od pada s bicikla. Predpostavlja se da je mogla biti zadobivena jedino velikom brzinom cca. 70 km na sat i direkt zabijanja u oaak zida ili pada na rizol. Odmah sam rekao da nemam sijeanja vezano za kobnu nesreu, iako je nemogue. Za mene je moj bicikli dio mene, ja sam doslovno srastao sa njim. Uz stepenice, niz stepenice, po zidu, sa zida na zid, do 68 km nizbrdo, po aumama i gorama, planinama, potocima, cestama, to je moja strast. Odgovorno sam i potvrdio lije nicima svoje mialjenje da je po svemu nemogue da se meni to dogodi kao osobi koja je natukla to no 22.000 kilometara za svega 2,5 godine na tom biciklu, to su im i moji prijatelji iz bajkerskog druatva potvrdili, i istakli su da sam presposoban te imam iza sebe i profesionalnu karijeru i aktivna sudjelovanja u masi bajkerskih klubova, udruga, druatava, manifestacija. Doktori kad su uli cifru od 22 soma kilometara za tako kratak period su se slo~ili i rekli da oni toliko autima ne naprave kilometara u tom periodu. etvrti dan nakon operacije lagano dolazim sebi, povratak koordinacije, izoatravanje pogleda, vade mi drenove iz glave, kateter, skidaju, ovratnik odstranjuju i nastavljaju me pucati putem infuzije sa masom B vitamina i lijekova na svakojakoj bazi. Isti dan podve e me premjeataju u regularnu sobu, gdje lagano pravim prve korake uz pomo bri~nog osoblja. Doktori u viziti peti dan ostaju zapanjeni mojom mentalnom snagom, vokalnim i motori kim sposobnostima, te pozitivnom energijom i prozivaju me svojim herojem. Za mene su oni i sestre na odijelu najplemenitiji ljudi koje sam ikad susreo u ~ivotu i zauvjek u im biti zahvalan. Daljnji napredak iz dana u dan postaje sve rapidniji, iako su mi davali svega 8% aanse da u pre~ivjeti ja se trudim biti ato pozitivniji, naoru~an samo smijeakom, pokojim vicom, tu i tamo neku spa ku sestrama priredim i trudim se ohrabriti ljude koji dolaze sa svojim nevoljama na odijel i dati im koju rije utjehe. Uz tih mizernih 8% aanse za pre~ivljavanje moderna medicina u priru niku navodi da nakon takve ozljede aanse su ak 80% da e ostati trajne psihi ke i motori ke posljedice, a kompletan oporavak tek sljedi koji e trajati dugih 18 mjeseci. Za sada kako ka~e moj doktor iznimnom mentalnom snagom i pozitivnom energijom sam sruaio temelje moderne medicine dokazavai da je ogromna podraka obitelji, prijatelja, poznanika uz ve navedenu pozitivu bila presudna brzom oporavku bez ikakvih veih posljedica. Mnogo ljudi me posijetilo u tih 10-tak dana u bolnici, ak 144 osobe, te sam primio preko 400 poziva i poruka podrake. To je ono ato nas ljude ini posebnima. Uvelike sam i zahvalan mojim druakanima tu sa vutre koji su mi bili od velike pomoi u ovoj mojoj borbi. Od srca vam hvala, svaka vaaa rije podrake i dobrih ~elja je odaslala jedan ogroman pozitivan impuls u moj mozak i u inila me sretnijim, hrabrijim i pozitivnijim u daljnoj borbi. Neki dan mi je doktor donio kompletnu listu kemijskih spojeva pronaenih prisutnih u mojem mozgu na dan operacije. Odmah ata sam ugledao na listi je bila neka skupina kanabinoida koja se ~ustro borila u o uvanju mo~danih stanica, tu je na listi bila i jedna od po meni najspiritualnijih molekula DMT. Neata najmonije, duhovno, molekula koja se aktivira samo kod mo~dane smrti i pru~a izvantjelesno iskustvo. Neki dan mi je doalo mnogo flashbackova iz operativne sale, vidio sam sebe na operativnom stolu iz pti ije perspektive, grupu ljudi u bijelom koji su oko moje glave, razna izvikivanja i borbu. Sve je kratko trajalo, mo~da 20-tak sekundi, sve sam vidio kroz neku sumaglicu i tu iz oaka zida primjeujem plavkasto sivu masu koja se formira u oblik moga voljenog bo~anstva i frenda Ganeshe koji je izustio rije i: "Prava istina nije uvjek onakvom kakva se ini, vrijeme je za povratak" i pokazao je u smijeru operacijskog stola i nestao, sve je zabljesnulo i kraj vizije. Neki dan sam mu zahvalio tokom moje seanse meditacije na daru ~ivota, sreem ga gotovo u svakoj meditaciji, a osobno sam ga upoznao prije par godina na jednoj dmt seansi sa mojim modernim aamanom. Malo me je kopalo ata je mislio s tim da nije prava istina onakom kakva se ini. I onda prije tri dana mi u posjet dou krimosi sa odijela za ubojstva u bolnicu i ono ostao sam bez rije i. Kobne ve eri dobijena je anonimna prijava da skupina mladia u to no doba mog povratka proganja automobilom biciklista i izvikuju "ima da te zgazimo" i raznorazne psovke u vidno alkoholiziranom stanju, te uistinu pokuaavaju usmrtiti biciklista bez razloga. Nakon svega par minuta 200 metara dalje dobijena je prijava da je isti auto velikom brzinom pokupio biciklista odbacio ga u zid, te su ga par puta nabili nogom u glavu, poljevali rakijom i napustili mjesto zlo ina pjevajui. Primili su i dojavu da je biciklist sjeo na iznenaujue ispravan bicikli i odteturao laganom vo~njom. Nakon toga do jutra je joa stiglo podosta prijava o toj skupini mladia, definitivnih sotona u ~ivom obliku, kako su pokuaali usmrtiti trudnicu sa dijetetom u kolicima u rano jutarnjim satima, oatetili su neke automobile na parkingu i nestali. Poznata je marka vozila, tablice su bile dijelom prikrivene crnom izolirkom, ali se vidilo iz kojeg su grada i koje je zadnje slovo , dobna granica mladih sotona u rasponu od 18 do 23 godine. I dalje se traga za njim, 14 radio postaja aalje apele na graane ukoliko iata znaju da jave. ak je i dr~avni tu~itelj izjavio da je mup du~an privesti monstrume na sud, pronai ih i da e on zahtjevati da im se sudi kao odraslima i tra~iti maksimalnu kaznu od 40 godina za te~ak pokuaaj ubojstva, iskreno niata manje ni ne zaslu~uju. `to se ti e kumovanja alkohola, meni nikad nee biti jasno zaato je taj otrov i dalje legalan iako je dokazan kao najvei izvor zla. `to bi rekao moj doktor nema te droge koja mo~e toliko zacrniti um kao alkohol, a na ~alost i dalje je dostupan gotovo u svakoj prodavaonici i uslu~nom objektu. }iva istina, alkohol razjari mozak, dok sve droge svijeta ga stimuliraju, jedno legalno drugo zabranjeno. Ehhh ludog li svijeta izvan svake logike i balansa, naruaenog interesom raznoraznih lobija monika, tu~no uistinu gdje ~ivimo :( . Uglavnom eto ljudovi moji, dobro je proalo, posljedice koje za sad osjetim su mi nekad tijeskoba, neko plakanje me uhvati i nemogu si pomoi, gadne none more kako me netko proganja, ali ajde ponovo sam kui uz svoje voljene i roditelje koji su esto tu, jako mi je ~ao njih ato su pre~ivjeli tih dana, ovo im je uzelo svakom po 10 godina ~ivota, i to si neu nikad oprostiti iako nije bila moja krivica mene to izjeda i nikad si neu oprostiti. Doktor mi je pri napuatanju bolnice preporu io canabinoidnu terapiju koja e biti uspjeanija od B kompleksa koji je poznatiji kao vitamin za mozak. To vam dovoljno govori koliko je naaa biljkica mona, u ata sam se i uvjerio ve godinama i godinama, a trenutno none more izbrisane ve nakon prvog sna nakon pljuge. Sljedi mi oporavak, jakooo duga ak, mnogo pretraga, psiho testova, epi analiza, ct pretraga i uda svakojaka. Oporavak od 1,5 godine ispred mene, zabrana izlaganja suncu, svijetlosti bez sun anih nao ala, ulazak u klubove, buka, odlazak na more, vo~nja bicikla, upravljanje motornim vozilom i svaata. Od svega mi je ~ao ato e mi biljke na sajtu ostati zaboravljene, jer nesmijem ii tamo po ovoj sunjari, niti sam ih stigao topirati, a uistinu nesmjem ni pokuaati jer mi je rizik od mo~danog udara na visokih 75% te od epi napada preko 80%, a najvei okida je baa sunce. Neznam ni sam, ali znam da mi sljedi gadno razdoblje u kojem u dati sve od sebe da se izgradim u joa bolju osobu ~eljnu borbe kako bi vratio osmjehe na lica svima koje sam ratu~io. Joa jednom hvala vutro na velikoj podraci, sve vas voli vaa No Joke ;).

jun 2017.

izguraces to, moras, sad nema druge. sretan oporavak. i nadam se da ce one zivotinje biti pohvatane, i dobiti sta zasluzuju. sve najbolje frend
hazeriZMAJ

jun 2017.

No..vec sam ti zazelio ali eto jos jednom ti zelim sretan povratak medu zive.Ufff..bogami gadno si se usosio..hebemu misa.A ovu "bagru"koja ganja ljude bi...:udarac:stici ce njih sudbina;) Kako god,cuvaj se,pomalo iz dana u dan..Ako budes imao volje pojasniti mi,cisto informativno.. Ajde drzi se i samo hrabro:thumb:
klada1115POZNAVALAC

jun 2017.

Pa gdje se takve stvari dogaaju jos? Sretan si sto si ziv, pusti sve i samo oporavak, ti ces uspjeti.

jun 2017.

Dr~ se stari, ovo ata si ispri ao je grozno, ne mogu vjerovati da ima takvih budala.

jun 2017.

No joke drzi se tu smo da pomognemo saljem puno pozitivne energije i brz oporavak moja preporuka uz nasu biljku piti caj od imele,odoljena,srcanik,gavez,glog to su biljke koje ce smanjit dodatno sansu da dode do epi napada ili do mozdanog udara olaksat san i ubrzat oporavak.... Sretno prijatelju tu smo saljeno dobru vibru i drzi se..

jun 2017.

Ak se ovo moze nazvat srecom, onda si imao srece da se vratis medu zive.Dobrodosao natrag medu nas
banovan240LEGENDA

jun 2017.

Ti likovi su mojih godina.. Sta li im.je po glavama..ne razumem.. Nisam.ocekivao ovakav post,najezio sam se komplet.. Znoj me cak oblio dok sam citao.. Drzi se,sta da ti kazem..ne ocajavaj i to,cepaj dalje..malo po malo,hobiji ce se vratiti..jedan po jedan..ne.brini i ne pozuruj..sve ce prirodno na svoje mesto opet..narocito uz takav stav :-)

jun 2017.

Nevjerovatno bas citam zadnjih dana sve neke grozote se desavaju u hrvatskoj. Nadam se da ce pronaci te sotone i da ce zavrsit u zatvor zauvijek. A tebi zelim pun oporavak!
jesamZMAJ

jun 2017.

namaste :) aokantno iskustvo, svaka ti ast na reakciji :respect: ata ope re, ono najgore je iza tebe, best wishes

jun 2017.

ybte, ko na filmu! :thumb:

jun 2017.

Kakav horor, prestrasno. Citam i ne vjerujem. Ja ne zna sta se desava sa ljudima, al ovo vise nije normalno. Ovo ti je definitivno novi zivot. Bez rijeci sam ostao. Drzi se drug.

jun 2017.

Dobar covjek se lose osjeca kada je drugome lose i nikada nece drugom pozeliti zlo. Dobar se raduje kada je drugima dobro. Zlom covjeku je muka, kada je drugima dobro. Takvom covjeku je grijeh pozeliti bilo sta lose, jer ocito u tome uziva. U zlu je svoj na svome, nazalost. Ovoj grupi, psihickih bolesnika i dusevnih siromaha, zelim da postanu najdusevniji ljudi na planeti. Tek kada postanu dusevniji ljudi, kada im dobrota zavlada umom, postace svjesni i grijehova koje pocinise. Tek tada ce im zivot postati nesnosno gorak. Shvatice da je zivot dar, i da je jos veci grijeh prekinuti ga u toj gorcini. Tada ce i shvatiti da je jedini lijek za ublazavanje gorcine - dobro djelo. Kajanje ce ih proganjati i mira im nece davati, cak ni kada uzmu predah izmedju dva dobrocinstva. Smrt ce docekati u poznim godinama i bice im jedini sretan trenutak prije samog kraja. Cika No, iskreno ti zelim da sacuvas dobrotu i da ne padnes pod uticaj zla koje ti je naneseno. Ne dozvoli da zli ljudi od dobrih prave zle i sebi ravne. Ostani nam dobar, dusevan i vedar. Oporavak ce ti mnogo brze doci, cak mnogo prije nego su ti doktori prognozirali. Jbt., onu su tebe 90% vec i pokopali. Ako zlim mislima i losim vibracijama zlu svijes gnijezdo u dusi nikada se, psihicki, neces ni oporaviti. Vjerujem u tebe i tvoj 101%tni oporavak u sledeca tri mjeseca. Sretno druze!

jun 2017.

:respect:za tebe i prejaku zivotnu silu koja ti ocigledno tece kroz bice:respect: sad kad se barem stotinjak ljudi odje napusi i skoncentrise na tebe,oporavak je siguran:thumb: sve najbolje bro

jun 2017.

}elim ti brz oporavak.:thumb: A te likove bi najradije sam propustio kroz aake.:grrr:

jun 2017.

Pustio sam suzu, samo se skotrljala niz obraz, sakrio od erkice da ne brine... }ivotna sila u tebi je prejaka da bi je prekinuo par nezrelih zamagljenih umova (ne smatram da ~ivotna dob ima ikakve veze sa zrelosti, da se netko ne uvrijedi) Drago mi je da si ostao s nama }ivio No!
CorleonevLEGENDA

jun 2017.

Brz oporavak juna e..Mnoge ljude ono ato ih ne ubije mentalno ih sjbe, ali vidi se po tvome nacinu razmisljanja i gledanja da te je samo oja alo,svaka cast za to i samo ostani takav da ti oporavak prode sto kvalitetnije.. sljedecih par godinu slusat mamu tatu doktora zenu i sve koji ti zele najbolje pa onda u nove pobjede..bit ce jos biljaka i bicikala..ovaj oporavak za 1.5 godinu il kolko vec ne zvuci uopce lose kada je srea prava sto si izvukao zivu glavu
L0oDZMAJ

jun 2017.

Jokeru,samo hrabro... Zivot nista ne bi ponudio,osim onoga sto mozes podneti na svoja ledja... bilo dobro ili lose... Ne daj se,ti znas da je ekipa uz tebe:thumb:

jun 2017.

Dr~' se No Joke, neznam ata bi viae napisao. Obuzeo me bijes kad sam ovo pro itao. Nadam se da e policija pronai po initelje.
BladerZMAJ

jun 2017.

Rasplakao sam se kao kiana godina, nisam mogao ni izustiti curi ata mi je... srce mi se slomilo, tako rei za ovjeka kojega "objektivno" niti ne neznam. U par sati sam samo uspio rei " napali su jednog ovjeka sa foruma....bie dobro...." evo tek sada idem neato napisati i nije mi lakae. Ne znam ata ja e osje am, tugu ili bijes nenormalni da eljust ia upam tim imbecilima...preznojavam se ka prase... i ja sam otiaao u qur.... :oops: Masu mi je drago da si se izvukao i s obzirom da znam koliko je opasna takva ozljeda glave pogotovo u tih prvih par dana. Sve bude na ovjeku, a ti si se oporavio i mogu ti rei da je to ve inom zbog tvoje unutarnje snage. Samo izdr~i, najgore si izgurao... jak si ti ovjek jer nebi mene ovoliko dotaklo da nema energije sa druge strane. Ako budea trebao kakve terapije koje ne podr~ava osigurnje mo~e se organizirat neki ~iro ra un pa da da ko mo~e i koliko mo~e, a do tada ti aaljem energiju i znaj da sa kolegama sa :vutra: nisi sam :thumb:.
StipeZMAJ

jun 2017.

Evo i mene jos jednom da malo boostam vibru :) Od viska glava ne boli (ili boli? ) heheh Ne znam dal me osjecaji vise peru kad vidim ovakvu dobrotu i podrsku sa foruma ili tu grozotu koju su ti nametnici napravili. A usporedba tih parazita sa sotonom i zivotinjama je uvreda njima jer su zivotinje divna stvorenja. Drs se ti nama No, a epi i mozdani ti se mogu spojit na ovaj lajtung kaj ti viri iz kite ;) tu smo kaj god treba
basloLEGENDA

jun 2017.

Buraz svako dobro i brz oporavak.
dedaZMAJ

jun 2017.

Ufff je~, je~, je~... Ja na prvu zabrijao jebote ubili te ovi s kemijom protiv komaraca, a ono joa gore. Vidia koja je to nadljudska snaga da se zga~en skoro na mrtvo ipak dovu ea do doma. Svako ti dobro i brz oporavak ~elim! May the force keep being with you, jer o ito je force strong with this one :)

jun 2017.

Primjetio sam da nema tvojih lajkova i komentara ali reko ajde,ima ovjek obaveza i onda itam ovo ato ti se dogodilo.....uffffffff ustreslo me do bola. Dr~ se No,ne daj se,ako ikad iata bude trebalo napiai i stvorit u :respect:
JusufijovičPOZNAVALAC

jun 2017.

A u neku stvar... Drzi se No.
unearth1984AMBASADOR

jun 2017.

Brate zelim ti brz i potpun oporavak. Da covjek ne povjeruje kakve gamadi ima na ovom svijetu. Zelim tim smradovima da ih snade kazna kakvu zasluzuju, a tvojoj obitelji snage i strpljenja pa ces uskoro biti onaj stari. Ziv mi bio sto godina :respect:
Sonic85POZNAVALAC

jun 2017.

Brz oporavak ti zelim No Joke,i da na kraju svi budete jos jaci,ali polako moras biti strpljiv,nemojte da placete i gubite energiju na to,vec trening rezim pozitivno, preziveo si mozak ti radi sto si docarao kroz pisanu rec, gledaj na ovo kao na dan kada si se ponovo rodio,novi pocetak,zivot. Nije ti jos doslo vreme,ihh aa gde je 100 godina :) Nadam se da ce pocinioci biti strogo kaznjeni.
Eustahije22POZNAVALAC

jun 2017.

Samo hrabro No, osjetim tu tvoju pozitivu kroz tvoje recenice, najgore je je proslo izgurat ces ti ovo bez beda :thumb: :respect:
prosto okoAMBASADOR

jun 2017.

No Joke, zelim ti brz oporavak. Drzi se i dalje i svi cete biti dobro.

jun 2017.

Jos uvijek ne mogu vjerovat sta sam upravo procitao, zelim ti brz oporavak i da se vratis doma sto prije. Nedostajat ce mi tvoja outdoor avantura ove godine...
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Brz oporavak ~elim i jos sto godina uzivanja sa svojom familijom. Dr~i se
thugsta187ENTUZIJASTA

jun 2017.

Strasno,potresna prica.. Zelim ti brz oporovak No Joke

jun 2017.

No mo~da su ti likovi imali na tebe neki pik od prije. Jer ono baa mi nije logi no da neko iz ista mira udari biciklistu i joa ga poslije auta nogama. I registraciju su prekrili kao da su se spremali za to. `ta je sa drugom? Jel on neato vidio?
Sonic85POZNAVALAC

jun 2017.

Led to samo No joke zna,ja koliko sam skontao on nezna zasto i kako,mislim biciklisti stradaju na putevima, svakakvih budala za volanom,a i losih ljudi netreba im motiv,nepredvidivi pijani i nasmrkani,voze se i traze zrtvu kako bi pokazali svoja muda u grupi,to nije nista novo bato.Ja bi njih pod mac ali to sam samo ja nebitan lik. Pa lepo brate netreba im razlog,mnogi normalni ljudi to ne razumeju...ali takvih budala ima oni su stvarni,svako moze da naleti na tu minu,mnogi nevini ljudi su svasta lose doziveli bez razloga,jer psihopati ne treba razlog,bar ne taj na koji ti mislis.

jun 2017.

Ma zamisli koji moraa biti kreten da se vozaa gradom i tra~ia koga ea gotovo ubiti? Ono bez ikakvog povoda. Obi no takvi likovi prvo neato dobace kako bi naali i najmanji razlog za kavgu. A ovi su bili itekako spremni im su zatamnili registraciju.
thugsta187ENTUZIJASTA

jun 2017.

Ma ne vjerujem da je No Joke ikom ista skrivio pa da ga neko planirano napada ipak obiteljski covjek dosta mu svojih problema
prosto okoAMBASADOR

jun 2017.

Lazarus Led Ne vjerujem da ima smisla tra~iti logiku u ne em tako ... nemam rijeci za to Mu no je sve to, i cini mi se kao da je to dio veeg zla ovog vremena. Nadam se da nije tako. Ako je spam ispricavam se. No, joa jednom ti svu sreu zelim. Duha i cvrstoce imas
CorleonevLEGENDA

jun 2017.

Ja samo cekam da nam Joke javi da su pizdune uhvatili ,osudili i zatvorili na dugo..
jesamZMAJ

jun 2017.

to ope nije bitno i ne vjerujem, mislim da je bespotrebno da tema ode u tom smjeru jer je jasno ko su krivci, bez obzira na sve mo~da su, npr., iz zajebancije htjeli snimak staviti na yt i postati popularni na bilo koji na in, idioti i kreteni, al to mo~emo sad samo nagaati, nisu ope bitni razlozi ni motivi jer su normalnim ljudima neshvatljivi dr~i se i dalje No, sad ne troai energiju i misli na te gadove i ubrad, nego, ma ve znaa...

jun 2017.

Ma nisam ni mislio da se No nekom zamjerio. Nego uvijek ima kretena koji su na neato ljubomorni pa tako lije e svoj kompleks.

jun 2017.

Hvala vam svima na lijepim rije ima podrake, nevjerovatni ste svi :thumb:. Kad bih cijeli svijet razmialjao na na in kao vi moji Vutraai nikad nebi bilo ratova. Svi smo mi ljudi i bez obzira na na in razmialjanja, vjeru, boju ko~e, nacionalnost i stavove, poanta naaeg bia je initi dobro, pomagati jedni drugima i airiti pozitivu. Vi ste savraeno pokazali to ve u mnogo navrata koliko ste plemeniti i dobroduani, sad bih vas sve izgrlio da vas mogu dohvatiti :). Nisam vam ja ljudovi nikom se zamjerio te noi da bi me gazio i iaao me ubiti, pa i nepostoji takva uvreda da i mo~e pravdati razlog nanoaenja tolikih ozljeda. Ja sam vam flegma, i nemam obi aj se zamjeriti nekom u nikakvom smislu, moj ~ivot je posao-obitelj-bicikli i ponekad malo dru~enje sa prijateljima. Neki od tih vandala ato su mi to u inili skoro bi mogli biti i moji sinovi po prosjeku godina o kojem se nagaa na osnovu dojava, ja nikad ne ~elim nekom neata na~ao i policija mi je potvrdila da je vidljivo po njihovoj kronologiji sranja te ve eri da nisu birali cilj nego su se jednostavno vozali i na prvog kog nalete su izazivali probleme. Za sad nema napredka oko indetifikacije po initelja iako policija intezivno traga na cijelom podru iju za markom auta sive i tamnije boje kao od napada a i siguran sam da e prije ili kasnije odgovarati za zlodjela koja su radili. Ne zamaram se previae sa tim, ne ~elim se optereivati zaato baa mene, njihove motive i sli no. Cilj mi je malo osloboditi glavu od onoga ato se desilo i fokusirati se na oporavak. }ao mi je ato se nemogu viae tipkat sa vama svima tu, ali doktori su mi dali i restrikcije oko koriatenja kompa, mobitela i sve ove tehnologije. Zanimljivo, doaao sam do zaklju ka da previae vremena uz tu tehnologiju, ljepljenje o iju za ekrane, pa ak i u druatvu totalno loae dijeluje na danaanju mlade~ i jednostavno im zatomljava emocije, te uz pokoju kap alkohola postaju kao prave hijene i samo je pitanje vremena ata e se skuhat u njihovim glavama. Pomalo tu~no ata globalne kompanije, napredak tehnologije i marketinaki trikovi napraviae od nacije nastankom mobitela, pa smartfona...pa tako dalje. Tu~no uistinu :(, samo kad se sijetim onih mojih akolskih i srednjoakolskih dana kad mobiteli nisu postojali kako je sve bilo lako i jednostavno i mnogo ljepae, nasilje je bilo gotovo na nuli, ljubav se osjetila u zraku. jbg. sami sebe uniatiamo lagano, po evai od ispiranja mozgova svojoj dijeci raznoraznim smartphonovima i zadnjim krikovima tehnologije, tako da ni sami nismo svijesni posljedica iako su one sve prisutnije kod danaanje mlade~i, mo~da mi to ne ~elimo priznati iz straha za svoju dijecu, ali nikako nisam optimisti an time ato vidim, i bojim se da je to samo po etak.

jun 2017.

:thumb: bas to No, postojao je bakelitni crni fiksni fon, pa posle rucka nazovem frenda i dogovorimo se brzinski za naci se u 6 popodne, pa on nazove drugog a ovaj treceg i u 6 popodne nas osmoro sa dve flase vina na savu pa spika o zivotu i smislu zivota, pa malo gitare i spika o muzici, malo ljuljaske i klackalice, gutljaj vina pa preko poljupca prosledis curi bar pola, zalazak sunca, setnje obalom, izlezavanje na pesku, voznje bajkom, nocno kupanje, peace and love... jbg. pre 40+ godina bilo je zaista drugacije a ipak najsretniji period mog zivota :) kad si vec spomenuo, evo za tebe jedna laganica s kraja 70-ih. samo pozitiva i na bolje mora da ide, ziv bio drug NNC0kIzM1Fo

jun 2017.

Mudrost ovjeka sa 22,000 postova :) u svemu ima i dobrog i loaeg pa tako i u tehnologiji. Ali da tema ne ide u nepovrat napomenuo bi Nojoka da mo~da postoji neka mogunost da ga spoje sa forumom ako je bilo u vijestima nesto sli no. Mislim nije neki bed ali eto isto da spomenem. ak mislim da tim momcima ovo nije prvi put im su se pripremili. Ali ipak najljepaa rije od svih rije i: Praataj

jun 2017.

ata god da ti naprave ti si gori u o ima demokracije jer duvaa :D ata ti je ~ivot :)

jun 2017.

Brate No Joke,sada sam tek video pricu.Najezio sam se od price i toga sta ti se dogodilo.Ja ti zelim brz oporavak od srca stvarno.Sada samo polako i da se oporavis uspesno jer zdravlje je na prvom mestu.Bro uz tebe smo...:respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect:
FeltLEGENDA

jun 2017.

}elim ti brz oporavak,da ponovno stanea na noge u punom smislu. Mogu samo zamislit kako ti je. }eNa i k er su bile van sebe,nadam se da mene nee nikad sna i takvo ato jer sam u sli noj situaciji,takoer imam k erku od 7 godina. Ulovit e oni njih,netko meu njima sigurno se ne osjea najbolje.Niata,joa jednom brz oporavak da stanea na noge.

jun 2017.

Joa jednom hvala drugovi. Nemojte se brigati razmialjao sam o moguim posljedicama mojih postova i mogunosti da me nekako pove~u, iz istog razloga nisam ni navodio ustanove i gradove u kojima sam bio hospitaliziran i nisam ulazio u vee detalje i pojedinosti. Nema beda oko toga, svijestan sam ata radim. Eo predao sam i zahtjev na inicijativu lije nika da mi odobre lije enje kanabisom pa e mi i to biti od velike koristi u koliko budem imao neke sukobe sa zakonom. Istina moj Ven, svi mi travari smo u njihovim o ima najvei kriminalci, pomalo tu~no, ali nee to biti joa dugog vijeka, optimisti an sam po tom pitanju. ika power je ovjek naoru~an mudrosti, i bogatog ~ivotnog iskustva. Poweroti u potpunosti se sla~em sa svime ato si naveo. Niata mi ljepae uspomene nije ostavilo u ~ivotu nego ti dani iz mladosti kad su se provodili dani i noi uz gitaru, vatricu, ugodno druatvo i lijepe djevojke, i ~ao mi je ato je danaanja mlade~ veinom zakinuta za takve provode.
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Sam ti ozdravi covjek To ti sad najbitnije u zivotu da provedes jos puno godina sa obitelji svojom Da prenesea djeci svoje znanje i svoju vrijednost. Usivaj i postivaj i doktorove rije i nezuri u ekrane previse ;)
kveLeLEGENDA

jun 2017.

Dr~ se lega, bit e bolje, a ova govna nadam se da e dobiti svoje, makar u ovim nasim sprdnja drzavama tesko da budu nasli tko je, a i opet mi nije jasno sto ti mora biti u glavi da skoro ubijes covjeka i onda odes kuci i legnes i zaspes kao da se nije nista desilo... Meni se gadi danaanja mlade~ (mislim i sam spadam u nju po godinama nazalost), gdje god se okrenes ljudi bulje u taj mrtvi ekran, svijet je nebitan, a za mene koji sam za volanom svaki dan po 8+ sati mogu samo reci da me vec malo i strah smartphone zombija, sto sam se svega nagledao tokom voznje to je odvratno i za pricat.... Obozavam starije drustvo, a tek zapalit s istim, onda bas cujem ovakve price i zalim sto me nisu ranije napravili...
hazeriZMAJ

jun 2017.

To je to:thumb:Samo pozitivno:respect:

jun 2017.

Nemam rijeci. Zelim ti sve najbolje te brz oporavak. Kuda ide ovaj svijet..
nostromoLEGENDA

jun 2017.

Tek sada vidjeh... Pri a me je ostavila bez rije i... Drago mi je da ide na bolje, dr~i se!
MMSplitLEGENDA

jun 2017.

Bas me nema cesto iz nekih osobnih razloga, ali tu i tamo skicnem sajt da vidim sta se dogada i naletim na ovo, ne znam ni kako bi ga nazvao... Barbarsko divljastvo. Vjerojatno se neces ni sjetit, ali imali smo jednom nekakvu razmiricu oko neceg glupog, tipa nogometa, ili politike, pa sam napisao nekakve stvari zbog kojih mi je sad duboko zao... Uglavnom svako dobro ti zelim, brz oporavak, puno veselja sa familijom i prijateljima... i sto brzi povratak growanju (to bi i meni sad trebalo - najbolji lijek za dusu... :D) Drz se. :thumb:
hazeriZMAJ

jun 2017.

To je Vutra org:thumb: :respect:
pecurkoPOZNAVALAC

jun 2017.

Evo piaem-briaem, pa onda ponovo. Nemam pojma ata bih ti pametno rekao, osim da znam da e iz svega toga ispasti neko dobro. A ako su oni uspeli da registruju DMT u tebi, zaista si bio blizu. Slava Ganeau krepkom.

jun 2017.

Tek sad vidim post i nevjerujem...Joke cuvaj se i polako,bit ce to sve ok! :wave:
HardcorePOZNAVALAC

jun 2017.

strasno kakvih izroda sve ima, da nekog iz cista mira ides ubit ili mu nanjet takve ozljede...to je dno dna. zelim ti sve najbolje i brz oporavak

jun 2017.

Prestraana pri a, jebeno nevjerojatno u~asno i tu~no i straano :( A opet s druge strane svaka ast ato si to pre~ivio i izvukao se tako brzo :respect: Nadam se da e sve biti u redu do kraja, 150postotni oporavak ato prije!

jun 2017.

Podrssku i od mene @No Joke bice sve u redu najteze je proslo sada samo mir meditacija klopa i normalno vuva, a ovo sto sam procitao ovo jutro dalo mi je jos vise zelje i volje za zivot jer ipak svi smo ovde u ovom svetu gosti koje treba da se ponasamo kao ljudi ,pomazemo jednim drugim i uistinu ovaj forum je najbolji primer za to bratstvo i edinstvo koje nadam se da ce ostati zauvek medju naroda sa ovih prostora Ziveli svi i svko dobro svi ti zelimo jos brzi oporavak @No Joke you are Monster u pozitivnom smislu svaka ti cast!!!
Joe1234LEGENDA

jun 2017.

Kompa zelim ti sretan oporavak uz puno ljubavi tvoje obitelji :) Prica koju siprico je strasna ali i cisti dokaz da si danas tu sutra te nema ,a samo zato sto je neko htio ispast mangup pred ocito retardiranim ljudima kojima je igra tuim zivotom, ocito neka vrsta zabave nazalost .:grrr:Drago mi je da je sve proslo kako treba i da si ti danas tu sa nama zahvaljujuci tvojoj mentalnoj jacini i volji za zivotom :respect::respect:do neba , Moje je misljenje da ljudi koji imaju zenu i dijecu imaju puno vecu volju za prezivljavanjem jer ih neka podsvjest tjera na to da izdrze sve ne zbog sebe nego zbog obitelji :) Zivo ti nama kompa i nek je sve u naj boljem redu :respect:

jun 2017.

Matori,ziveo ti meni hiljadu godina.
BIG DEVILAMBASADOR

jun 2017.

Sve najbolje ti zelim buraz ... samo pozitiva i bice sve ok :thumb:
StipaZMAJ

jun 2017.

No Joke jako dirljiva i iskrena prica. Zelim tebi i tvojoj obitelji brz oporavak. Vidim da meditiras i jako si spiritualan covjek sto ti je vjerujem jako puno pomoglo da prevladas prije svega psihicke probleme poslije tolikog soka. Evo par rijeci sa staroindijskog jezika posto vidim da ti je Ganesha usao u zivot, a roditelji su mu Shiva i Parvati. "Sobai ke kadaye, tumi nijeyo kaado" sto znaci da onaj koji drugog tjera na suze i bol mora i sam jednom osjetiti to isto. Takvim ljudima nije potrebna osveta ili da im se ucini nesto nazao. Svemir se pobrine da oni dobiju sto zasluzuju. Msilim da sve u nama i oko nas funkcionira na jednom pravilu da ne ucinis drugome sto nebi volio da se cini tebi. Raspisao se ja jbg, ali drago mi je kad vidim da ljudi meditiraju, da su probali molekulu duha i da zive jednostavno kako bi trebali. puni ljubavi. Svako dobro, zivio.
CorleonevLEGENDA

jun 2017.

Tocno tako...pa daj zamisli koliko moras imat odvratan vlastiti ~ivot i biti katastrofalno isprazno duaevno i tjelesno bie da ides napraviti tako nesto nekome..kaznit ce njih vec neka sila ali takvima je sadasnjost jos veca kazna.
marckoniPOZNAVALAC

jun 2017.

Hvala Bogu sto te ostavio svojim poridicama, onoj vlastitoj i ovoj sa Vutre! No Joke, brz i uspesan oporavak Ti Zelim sto pre...da biljoze ne trpe zedne ;)
klada1115POZNAVALAC

jun 2017.

Tebi ako su nasli DMT a, ti si stari moj kazu dozivio cisto iskustvo smrti, ko zna s kime si gore malo popricao zapalio pljugu sa samim bogovima pa ste se ipak odlucili da se ti ipak spustis dolje na zemlju jer eto valjda je tak treba biti i trebas biti meu nama joa, stari moj oporavi se pa nam onda sto prije radi i pisi dnevnike kao dosad hehe :spliff::vutra:

jul 2017.

Namaste Vutro . Opet podugo izbivanje za mene s foruma. Isprika na neodgovorenim porukama i odmah da obznanim da sam ~iv, znam da ima ljudi koji se pitaju gdje sam opet nestao, vidim to i po porukama ;) . Bio sam na rehabilitaciji u toplicama 12 dana, totalno me izolirali od vanjskog svijeta, tehnologije, ak mi i mobitel bili zabranili. Nije da mi falio mobitel, nego mi falio ovaj forum i ekipa na ovoj valnoj duljini :joint2:. Imao sam iskusan tim lje nika koji se brinuo za moju rehabilitaciju. Viae manje se sve svodilo na psihoterapiju, masa~e, raznorazne psihofizi ke testove i tako te pizdarijice, te esti EEG (promatranje rada mozga odnosno neurona mozga). O ekivao sam da u biti pokusni kuni, ali sve je to za moju dobrobit i br~e ozdravljenje, pa sam im se prepustio u potpunosti. ak sam i nutricionistu imao, na kraju mi lik iaao po evape s lukom i ajvarom jer sam ga ubijao u pojam :D. Uglavnom napredak je vidljiv, i sam ga osjetim. Preslagujem si um svakodnevnom meditacijom i lagano ga izoatravam i dovodim u formu. I psiholozi su se slo~ili da je to podosta pridonijelo br~em oporavku, uz naravno moju sna~nu mentalnu volju i pozitivan stav. Ja to sve pripisujem mojoj obitelji, roditeljima, prijateljima, poznanicima, vama vutraaima koji ste mi svojom podrakom dali golemi pozitivan impuls i snagu da iz ovoga izaem joa ja i i bolji i svakako velikom Ganeshi koji mi je dao novu priliku i vjerovao u mene isto kao ato sam ja vjerovao u njega. Nakon oporavka do kraja naredne godine idem sa ~enom i dijetetom u indiju da mu zapalim svijeu, obiem neke od svetih hramova i mo~da nau im neata novo. Mre~ica i gaze su i dalje na glavi, dobar dio glave je pokriven krastama, jedan dio pod o~iljcima, ima par udubljenja na sljepo nom re~nju koja e zauvjek ostati tu, isto kao i ogromni o~iljak preko cijele glave popraen joa sa hrpom manjih. Od nekih posljedica koje osjetim je malo oslabljen sluh, odnosno pritisak u uaima indenti an onome ato vam u putovanju nastane zbog nadmorske visine. E pa zjevam i inim uda da se od epe ali niata, jbg :(. Imam i este crnjake prilikom naglog ustajanja. Poja an okus slanoe, sve ato sam prije obo~avao mi je preslano, ak i ~ena i stara mi kuhaju preslano :confused:. Kad legnem neata mi kucka u sljepo nici, ko da je neki mini dijetli unutra zarobljen pa hoe van, nije bolno ali zna biti iritirajue, sreom kratko lupka i odustane. Joa mi ostaju poneke pretrage i snimanja, u narednih dana ih par obavim i odoh na more laganini, jes da e biti ljetovanje po penzionerski jer mi je skoro sve zabranjeno, al u bar lakae disat nego u ovoj ravnici kad upr~i 40 :D. Sad nema da mi Vutra.org promakne viae niti jedan dan ;). `to se ti e po initelja, naen je automobil u vlasniatvu bra nog para u jednom seocetu, ali po initelji nisu. Njihova dva sina, otiali prije tjedan dana u potragu za poslom u inozemstvo, a kao njihov auto nisu vozili to ve e. Svjedoka nema koji su ih vidjeli, oni bog zna u koju dr~avu zbrisali, i tu je slijepa ulica. Neka, nije mi krivo, ne ~elim im zlo, samo se nadam da ga oni nee nanijeti nekom drugom u toj novoj zemlji u koju su zbrisali. Karma e se pobrinuti za njih, ja se ne ~elim mjeaati, sve ima svoj tok :whato::. Eee da, hhh naoh sliku u mobu ato sam si slikao rez na vugli koliko sam ga uhvatio kad sam nadoaao iz kome. Ovo je samo negdje oko 1/4 toga, nastavlja se ispod u krug, i zavraava skroz iza na vratu, bojim se i pogledati joa ispod mre~ice i gaze. Ko je vidio aivati, piatolj ispaljuje kop e i opaiju te ko fotelju, za sekund :D: Kop i viae nema, ali je glava strana i pomalo bolna na dodir. Strana mislim da kad diram rukom i nemam baa osjeaj da diram svoju glavuau. Sve te posljedice sakrivam od ~ene, kerke i staraca, jer sam im dosta brige i stresa prouzro io i ne ~elim ih viae sikirat. Ja fino dunem jednu :joint2: i sve se lakae podnosi, a moja klasa optimista mi daje nadu da e sve doi na svoje ;) Peace Ljudovi!

jul 2017.

bas sam se pitao di si i onda jucer vidim neki tvoj post reko dobro je ziv je ..heheheh..neka neka prijtelju procice i to ti mi ostani takav jak vedar i veseo i sve ce doc na svoje :D
Weedlover28AMBASADOR

jul 2017.

Dogaaj koji nikoga ne ostavlja ravnoduanim.Baa se divim mentalnoj snazi i pozitivom kojom zra ia :respect:.Mentalni sklop tih maloumnika mi nikad nee biti jasan,straano.Sve najbolje ~elim i potpun opravak :)
hazeriZMAJ

jul 2017.

Goli otok majka za takve:razvaljen::Pa da osjete "na kvarno";)
StipeZMAJ

jul 2017.

izgleda da je iz nekog razloga zastopana eustahijeva cijev u uhu ili je misic zgrcen i ne mogu se izjednaciti tlak u srednjem uhu sa atmosferskim tlakom/grlom. pretpostavljam da je nesto fizicki i prolazno. mozda su sinusi dobili po njonji, ili je eus. misic zgrcen pa nema protoka zraka. imam skoro pa iste probleme vec godinama :) ista stvar mi se desava jer mi je sve zastopano pa kad se tlakovi pokusavaju izjednacit mi se javi to kuckanje dok se zrak ne probije. javi sto otorinac kaze. pa to je pozitivno :D budes zdraviji od manje soli :p ajde. drago mi je da si super i da prakticki nemas nekih ozbiljnijih posljedica ;) osim kaj imas pop nitne po bulji hehehhe. moras si samo gromobran zavezat za tenisicu :D

jul 2017.

Samo lagano, oporavit ea se ti.:thumb: A po detaljima pri e vjerovatno su ta dva lika krivci. A ko je onda vozio auto ako nisu oni? Pa nije auto ukraden. Neko ko je imao klju eve pa je vozio. I roditelji ih vjerovatno atite. Nee ni da ku~u u koju su zemlju zbrisali. A zbrisali su iz straha da ne budu uhvaeni. Meni je taj slu aj ist kao suza. Svaka ti ast na mirnoi koju imaa.:respect: Ja im za ~ivota ne bih ostao du~an.:grrr:

jul 2017.

:respect:
hazeriZMAJ

jul 2017.

Laza..i ja bi ih za zivota cekao ali tada preuzimamo mrznju koju su ti papci imali,a znamo gdje nas mrznja vodi.Iako...ma treba njih u zatvor medu hijene...da osjete "tvrdu ruku"Mileta iz Like:D Joker..samo pozitiva:respect:
BladerZMAJ

jul 2017.

I ja sam ljut ali treba radit da se to otpusti. Po meni ih treba s onim za prasce eliminirat...i roditelje i njih. Ali ato te~u situaciju oprostimo to viae narastemo.

jul 2017.

Naravno da je najbolja opcija da osjete ugodnost zatvora.:thumb: Ali ako se kojim slu ajem izvuku vratio bih im se kao bumerang bez imalo mr~nje i bilo kakvog osjeanja.

jul 2017.

ma samo se ti drzi ...stay positive!!!

avg 2017.

prijatelju kasnim sa informacijom zbog svojih tragedija ali ovo brate dragi zelim ti svako dobro tebi i tvojima saljem ti pozitivnu energiju na maximum drzi mi se nevjerujem jos sto ti se dogodilo uistinu si jak covjek kad si to izdrzoa pravda ce biti vjeruj spora je ali dostizna

okt 2018.

Ej pozz citam post i jezim se ,necu re i ne vjerujem , jer ovo postaje fxxxxxx svakodnevica,uzas,katastrofa,svakodnevna pucanja na ulici, plja ke jako jako zalosno.Stari zelim ti brz oporavak DR} SE.Neka je biljka s tobom :spliff:::listomahanje::
lu&kZMAJ

okt 2018.

sto uspijesniji oporavak zelim:thumb::respect:
jopezgZMAJ

okt 2018.

Deset minuta je proslo nakon citanja ove tuzne price u sve vecem sam soku,pitas se jel moguce tako nesto,nazalost i vise nego moguce. Svako dobro ti zelim

okt 2018.

Kolega uvjeren sam da oporavak ide svojim tokom i da si pun ~ivotnog elana. Snaga dolazi iznutra i sposobni smo za mnogo toga, nismo ni svjesni. A ti si pravi primjer toga. Uspjeaan i pozitivan oporavak ~elim.

nov 2018.

Tek sad vidim ovo. Prijatelju No, svojim duhom me podsjeaa na Bruce Lee-a. Pro itaj o njemu, on je nakon nesree bio nepokretan, rekli su mu da zaboravi hodanje, za 6 mjeseci je opet trenirao i bio jak kao i prije. Sve je u glavi, snaga volje brda premjeata, a ti si vrlo jak. }elim ti da se oporavia u potpunosti i da budea svima primjer i inspiracija, ato ve sigurno i jesi! :respect:
mencentryPOZNAVALAC

mar 2020.

Jako me potreslo ovo, vidim da je stari post ali me zivo interesuje posto ne mogu naci novije postove od NoJoke, jel zna neko sta je sa njim?::poke::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se