LEGACY
Filozofiranje uz psa
30 odgovora1,553 pregleda
Havoc
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
HavocISTRAŽIVAČ
feb 2014.
feb 2014.#1
Jedan od mojih rituala je zapaliti, uzeti psa, otii u park koji se nalazi blizu moje kue i u kojem nikad nema nikog ~ivog i filozofirati sam sa sobom :) ok nemam baa obi
aj pisati po forumima jer mislim da mi nitko nee odgovoriti ali evo o
emu sam danas brijao: aeem ja nju i razmialjam o jednoj poruci koju sam primio od jednog kolege s foruma koji mi je pomogao da sku~im stvari kad sam se nedavno u
lanio. Dao mi je jako dobre savjete i izmeu ostalog napisao mi je da pazim s razmjenom informacija, lokacija itd i da treba biti oprezan,
ime se potpuno sla~em.
E pa ono ato sam ja brijao je sljedee - koji bed je to da zbog jedne obi
ne i sasvim prirodne biljke, tj zbog provoenja ne znam kakvih represija i zajebancija itd., ja kao pojedinac moram paziti ato u rei, kad u rei i zaato u rei, tko me kontrolira, itd. Dalje, s kim u kontaktirati, koga u upoznati, hou li uope upoznati koga. Nisam paranoi
an i to, no razmialjao sam i to da ja, kao novi, mogu potencijalno izgledati ko stranac, neprijatelj atogod, krtica itd, Sve u svemu, koja bedara da zbog neke totalno pozitivne stvari ima toliko zajebancija i prepreka. Opreza nikad dosta, u to sam se uvjerio nekoliko puta, ne toliko ozbiljno kao neki moji frendovi, ali i dalje mi ne ide u glavu da ~ivimo u sistemu u kojem bi neka grupa ljudi, samo zbog toga ato u~iva neato sasvim prirodno, mogla potencijalno nadrljati. Ne da mi se opet navoditi kliaeje kao ato su da bi glavni i odgovorni obratiti pa~nju na sva sranja i svu frku koja nas okru~uje, da nadreeni imaju mozga za zaradu sku~ilo bi se da se od toga mo~e i zaraditi, da ne govorimo koliko bi se ljudi rijeailo problema, od fizi
kih do psihi
kih.
Doaao doma, dao psu jesti, bacio se na komp. Ali ato god ja filozofirao, stvari e na~alost ostati iste i dalje u se osjeati sputano, prije ili kasnije. Ma atogod, odoh jesti neato, zabrijao sam u neku egzistencijalnu spiku :D Pozdrav
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
feb 2014.
feb 2014.#2
Havoc ajmo sklopiti box i zabiti sjemenku u zemlju da ti sto prije imas svoje pa ces ti sa svojim dlakavcem filozofirati
esto po parkiu :)
Ovdje se vibrira pozitivno i ako budes i ti vibrirao tako sigurno da ces upoznati dosta Vutria...evo ja sam upoznao 20-ak nasih forumasa i cesto se sastajemo i filozofiramo o velikom prasku i zasto ozujsko pivo ima nadimak haha.
edit:
Ja sada vise nemam svog dlakavca...moj klempo je sad negdje u nekoj drugoj dimenziji a druzili smo se 16,5 godina.
Nikada nisam otisao na sajt a da on nije izvidio situaciju...volio je hrenovke i fish paprikas i bas mi fali taj mali stvori :(
jesam
ZMAJ41.782 REP
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Havoc
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
HavocISTRAŽIVAČ
feb 2014.
feb 2014.#7
Evo ipak imam neato odgovora i drago mi je da je tako ve sam mislio da sam zapilio. Opa Cupa, definitivno, hvatam se posla, manje filozofije
viae rada :D hvala puno na asistenciji, moram po
eti sa hortikulturom lijen sam, jbg, a troaim pare na veliko, zna
i, manje pri
e, viae kopanja :D Hopa
Cupa definitivno postavljamo box u funkciju, hvatam se ve po
etkom tjedna. Samo da mi uspije bilo bi dobro. `to se dlakvca ti
e, potpuno te razumijem,
moj dlakavac, to
nije dlakavica, odli
na je za aetnju i savraen alibi. Nikome nije
udno da toliko vremena provodim u parku zahvaljujui njoj :D Nema zamjene,
zbilja dobar drug, i obo~ava hrenovke i parizer. `to se forumaaa ti
e, a ato da ka~em, nadam se da u se jednom pridru~iti filozofiji :D
Cill, istina ~iva, uvijek sranja u dr~avama, ajmo se zajebavati s neva~nim stvarima i narodu prljati o
i s potpuno nebitnim i bezveznim problemima. To je ono, zavadi pa vladaj.
Al samo neka oni legaliziraju svugdje i posvuda, ata e nam oru~je samo sranja pravi, opet zvu
im ko neki hipi, ali j...e mi se u biti :D da ima neka hipi zajednica, prvi bi pobjegao u nju. Nema potrebe za pesimizmom ~iva istina, ali jbg, ja sam mo~da komformist, ne diram nikoga nemoj ni ti mene ni moju kuu, tako da ne ~elim da me nitko ni tla
i ni kontrolira ni pali kuu, auto... jbg, mo~da sam slabi, ali mislim da bi mi um brzo popustio da izgubim neki svoj komfor. Zato me i ubija u pojam
injenica da ne mogu u~ivati u nekoj totalno pozitivnoj stvari a da ne osjeam neki pritisak. Znam doma je najbolje ali svejedno, bezvezni presing.
Rokenrolerica super nick super ideja "be hippi" hahahahaha baa tako! Schopenhauer, a da, istina, ali ipak je bio u drugom vremenu...
powerofthemind
ISTRAŽIVAČ129 REP53%
→ Entuzijasta
powerofthemindISTRAŽIVAČ
mar 2014.
mar 2014.#8
nebih to nazvala filozofiranjem. to je jednostavno stavljanje stvari ispred sebe, razlucivanje itd. a uz neko zivo bice, jos je zanimljivije i ugodnije. Pred neki dan sam npr. shvatila da ono nepisano pravilo kakvi smo mi iznutra, jako puno utjece na okolinu u kojoj se krecemo. Ma da je skoro nemoguce otic u prirodu i uzivat u njoj uz neku osobu. Tu su onda nepotrebni razgovori o tome kako je netko nesto krivo napravio, placa nije dosla, sef mi je rekao ovo, zivcira me ono itd.Ipak mi je draza tisina. Puno vise toga lijepog donosi, a ruznog odnosi. Samo se trebamo prepustit trenutku i uzivat. :127fs4573872:
NoSeeds
POZNAVALAC1.416 REP91%
→ Ambasador
NoSeedsPOZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#9
Imam isti ritual,zapaliti dzoint negdje u prirodi s psom,i podjeliti svoje srecne i tuzne trenutke s njim i sto je najgore imam osjecaj da me sve razumije (ko zna) :D
Havoc
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
HavocISTRAŽIVAČ
mar 2014.
mar 2014.#10
Ma vjerojatno nas i bolje razumiju od masu ljudi :D sla~em se s tobom, ovaj vikend smo bili u aumi, izolirani od sve buke... nema bolje kombinacije,
pljuga i priroda, to bi trebalo biti propisivano od doktora ;)
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#11
Pas nas razumije tacno onoliko koliko mi njega razumijemo, ni manje ni vise :)
Havoc
ISTRAŽIVAČ171 REP81%
→ Entuzijasta
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#13
Pas razumije onoliko koliko ga vlasnik nau
i,tj koliko je u stanju nau
iti ... u divljini se pak, sve svodi na pronalazak hrane,parenje te
uvanje teritorija.
Nema tu filozofije neke pretjerane.
jesam
ZMAJ41.782 REP
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#15
razumiju i ma
ke ali ih boli uvo, ne jebu ~ivu silu i rade ata ~ele, kad one to ~ele...
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#16
Ista situacija je i sa ljudima. Znaju ono sto nauce, sto ne nauce ne znaju. Rade da bi dosli do hrane, pare se i nisu toleranti ako im neko nenajavljen udje u kucu bez zvonjenja ili kucanja na vrata :)
feb 2014.
1 / 16
feb 2014.
mar 2014.