LEGACY
Marihuana i yoga
16 odgovora1,780 pregleda
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
jan 2011.
jan 2011.#1
Bavim se yogom vec oko godinu,dve ali nikad je nisam praktikovala dok sam navarena,pa sam odlucila i to da isprobam...Iako sam prvo mislila da je glupa ideja i da cu najverovatnije da se izblamiram, u stvari je ispalo sve suprotno! Bila sam nenormalno koncentrisana i mogla sam da ostanem duze u svakom polozaju nego inace, plus sto sam uspela da odradim neke asane koje pre nisam mogla i koje su mi bile komplikovane. Takodje je protok energije nenormalno jak! Osetila sam nenormalnu toplotu i jako golicanje u ceonom predelu. Balans, ravnoteza,usredsredjenost,koncentracija...sve je bilo mnogo bolje! Bukvalno sam se prvi put u zivotu osecala kao jedna celina, jedna osoba, kao jedinstveno bice...
Svima koji se bave yogom bih preporucila da probaju ovo jer mislim da ce imati mnogo bolji efekat na telo i duh a i iskustvo je neopisivo dobro!!! :icon_biggrin:
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Sulundar
AMBASADOR4.374 REP82%
→ Legenda
SulundarAMBASADOR
jan 2011.
jan 2011.#3
Yoga,....Siguran sam da povoljno utice na telo,njegovu razgibanost,izdrzljivost...a moguce i na duh. Nebi svi oni slowmoushnsi tek tako izazivali cudne poglede posmatraca
Meni se prvenstveno svidja tvoja recitost,ali je ne shvatam najbolje u ovoj temi. Steta bi bilo da se ne okusas i ovde https://forums.vutra.org/threads/4905-SEX-s-travom-i-bez?goto=newpost#post152991
pozz
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
jan 2011.
jan 2011.#5
jasam i cito da postoje posebne seanse yoge di prvo svi puse u krugu i pricaju, onda nakon toga imaju taj trening sam sto se sastaju jednom mjesecno i dost je skupo posto trener nabavlja vutru, dakako daleko od toga da ce tak nest biti na balkanu u sljedecih bar 5-10 godina
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
jan 2011.
jan 2011.#6
Bice kad ja postanem yoga master pa okupljam ljude na takve seanse...:icon_lol:
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
jan 2011.
jan 2011.#7
Jedno vrijeme me yoga jako zanimala, radio sam razne vje~be i super mi je to bilo. No onda sam ne znam iz kojeg razloga - prestao, jer nisam znao to
no kako treba ispravno raditi. Jednom sam se naduvo i radio neke vje~be i mogu rei da je to bilo extra iskustvo. Upravo to ato ka~ea, mogue se koncentrirati bolje i osjea se taj ja
i protok energije pogotovo prilikom disanja. :thumb:
KönneR
LEGENDA12.701 REP77%
→ Zmaj
KönneRLEGENDA
jan 2020.
jan 2020.#8
Bavim se jogom ve neko vrijeme. Sve ono sto smatramo problemima u svakodnevnom ~ivotu itekako mo~emo kroz sat vremena joge izbaciti iz sebe. Koncentrirano disanje i fokus na opuatanje tijela jako je dobar osjeaj i svima za preporu
iti. Prvi put sam se s jogom susrela kao trudnica, polazila sam prenatal satove.
Sada vje~bam neato sporijim tempom, koliko mogu bebe uklju
iti u to, pa vje~bamo skupa. Svima za preporucit, bilo high ili ne, za po
etak svatko mo~e probati 20minuta vinyasa flow tehnike :) skroz je fora
joga kao stil zivota. Work yoga, Stay positive
jopezg
ZMAJ20.980 REP
jopezgZMAJ
jan 2020.
jan 2020.#9
Cura mi vec neko vrijeme ide na tecaj joge pa me polagano ukljucuje kad vjezba doma, sta rec nego prva liga. Lea ,vrat , um ,ma sve mi je u boljem stanju a daleko sam od toga da redovito vjezbam. Naravno da i na osnovnim vinyasa flow tehnikama cca 45 min do 1h vremena krepam :D :respect: Nije lako u pocetku al jbg treba malo i trpit ...
jan 2011.
1 / 9
jan 2011.
jan 2020.