VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimanight time abduction
LEGACY

night time abduction

30 odgovora1,652 pregleda
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

ka sta i sam naslov govori, jeli se ikome ikad dogodilo/dozivija da ujutro kad se probudi, sjecas se sna (ja konkretno lebdenja, zarke bijele svijetlosti - nikad jacu nisam vidija, i tako izrazenog zvuka nesto tipa uzlijetanja aviona) i imas cudan osjecaj, osjecaj neceg viseg u sebi - neznan kako bas opisat ovaj osjecaj, al sigurno mjesec dana nakon toga stalno osjecaj ko da me netko prati - gleda mi u potiljak
dinanaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Duude,sta ti dimis...reci raji?? :))
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

hahahah, to je bilo razdoblje kad se nije toliko dimilo, povremeno xD znan da zvuci mega cudno al stas :D
DJFlyHighLEGENDA

dec 2012.

nikad mi se nije desilo ali vjerujem da ima svega tako i toga :) zanimljivo ali isto tako neopisivo sigurno iskustvo... :abducted: :kauch :costumed-smiley-027
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

bi~i bi~i, nesto jaaaaaako bolesno :D
loopAMBASADOR

dec 2012.

ja znam zasto su dosli - Uploaded with ImageShack.us sta drugo? :ludak

dec 2012.

mene zanima vise o tome:)na fizickoj rzini su te oteli?:)
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

a na fizickoj razini ko ce znat, mozda je bia samo jako lucidan san. sta je bilo da bilo bilo je brutala xD
dinanaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Ja'b na tvom mjestu dovela svecenika/hodzu/popa.... :eek: i galon holly vode drzala uz krevet :p
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

ja san miroljubiv pa se nadam da ce i takvi oni bit prema meni :cvetak
naturaPOZNAVALAC

dec 2012.

a da bar malo tamjanom nadimis svoju sobu? salim se, mada nadam se da je to bio samo san, ja svake noci nesto sanjam i ponekad nisam sigurna sta se desilo uistinu, a sta sam samo u snu "prozivela"

dec 2012.

istrazuju thc na ljutsko tjelo ako necemo mi kaze da ce oni:)
zolaAMBASADOR

jan 2013.

nadas se? a sta je moglo drugo da bude, da je nisu mozda otela bica sa druge planete stvarno :)
TarkiPOZNAVALAC

jan 2013.

Ja mjese arim zadnjih tjedan dana... Ili mo~da ne, ne znam. Znam da se budim u drugim stanjima kako bih rekao. Evo danas, na desnom stopalu kao da sam ugazio u nekakvu okoladu :D A zaspao sam ist u rapama hehe. Alarmi mi se mijenjaju, ne budim se na vrijeme, odnosno skroz se druk ije alarm postavi. Dolaze mailovi da sam se regao na kojekakve sajtove. Mislim da to ima veze s visokim pH, kad u sebi imaa viae vodika, a ne govana eteri niji si. Ne znam zbilja, ali paranormalne pojave na dnevnoj razini, i ne samo kad spavam. Tko e ga znati... Ina e, svaku no kad zaspimo idemo na Izvor, astralnu planicu ili tako neato. Malo prije toga se izlu i DMT u nama. Duaa mora napustiti tijelo, jer kako tijelo umara duau, tako i duaa umori tijelo pa mora malo na aetnju. Jbg, toga se ne sjeamo, ali mo~emo doi u stanja (bez beda brijem) da svjesno egzistiramo u tom polju realnosti. Eh sad, za budno sanjanje tu su uvijek gljivice :P
DJFlyHighLEGENDA

jan 2013.

jebote ja sanjam neke bolesne snove koje nebi mogla moja masta ni zamislit... xD znam kad otvorim oci sve, cijeli san i nemogu vjerovat sta sam sanjao.. i onda tokom dana nestane... ali ovog se sjecam jer je bio lud xD bio sam na nekoj velikoj visini.. ko na vrhu nebodera... i ubio sam nekoga, bez razloga... i odjednom ujak mi pomaze da se popnem u ventilaciju, a vidis dole pandure , cijeli ekipa vec me ceka i jebote ja ulazim u tu ventilaciju i idem i sve zapravo.... kad sam se probudio mi je tako bilo drago da je to bio san da nisam mogo vjerovat kako stvarno se to cini.... imam osjecaj koda zivim 2 zivota, jedan kad sam budan, jedan kad spavam... kad zaspem odem negdje i radim nesto... neznam sta ali moj mozak to prikazuje u nekim drugim oblicima jer nemoze opisat ni pojasnit ono sta "vidi" ... kako sam se upusio sad ali morao sam komentirat :costumed-smiley-027 luuudo totalnoo to spavanje i snovi :) peace out !
zolaAMBASADOR

jan 2013.

to su posebna stanja mozga u kojima se luce hemikalije koje se ne luce u budnim uslovima :) i to se desava svim ljudima nema tu nista cudno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se