LEGACY
Šutka
26 odgovora3,164 pregleda
Hooker
LEGENDA9.957 REP50%
→ Zmaj
HookerLEGENDA
jul 2012.
jul 2012.#1
Morao sam da otvorim temu za ovo ato sledi...Putovanje na mentalnim talasima,pogledao sam `utku minimum 20 puta i joa uvek ne verujem da ovako neato postoji.A postoji definitivno.
Ko nije gledao,neka sa udobno smesti i pogleda.Moja preporuka,za prvi put bez jointa,svaki naredni put sa.Sumnjam da e iko od vas ko nije gledao ovaj film ostati na jednom gledanju istog.Naravno da bih voleo i da vidim vaae komentare.
Dakle udobno se smestite i putujte na mentalnim talasima...
http://www.youtube.com/watch?v=4HKuSAg4NH8
Kvrcne neato u mozgu posle gledanja ovog filma,videete.Sretno!!!
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
jul 2012.
jul 2012.#2
Gledao sam `utke prije par godina....toliko sampiona na tako malom mjestu...nevjerovatno.iko Beli pa onaj sto filozofira i pise knjigu....svakako pogledati tko nije,po receptu majstora novih tema Hookera.
jesam
ZMAJ41.782 REP
jesamZMAJ
sep 2012.
sep 2012.#3
Svojevremeno sam volontirala na jednom, tj, dva projekta. Prvi nije uspio jer smo, detektirajuci probleme, koji se znaju i vjecito se vrte u krug, potrosili lovu u roku keks. Drugi, koji su oni sami osmislili, i zapravo nisam sluzbeno volontirala, je uspjesan.
Da nema cigica, trebalo bi ih izmisliti. Toliko surove istine izrecene na tako recimo, arhetipski istinit nacin. Nekad nisam znala jel bi se smijala il plakala.
A Sutke su odlicne.
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
sep 2012.
sep 2012.#4
boze,koliko volim taj film.....najveci utisak su na mene ostavili cicko fazliju(cini mi se) koji se bori protiv vampira (sa cigaretom) i onaj sa pocetka,najsiromasniji,koji ima samo sliku svog najboljeg prijatelja,a cuva je u maloj kesi,koja stoji u vecoj,pa jos vecoj i sve tako....
kakva ekipa ludaka...mozda zato to mesto i funkcionise savrseno,zato sto susvi ludi tamo....
al' je sjajan,sjajan film...
top citat iz tog filma-
'za mene je konj sve...SVE...ja da imam 100 mercedesa,im'o bi i 10 konja...10 NAJMANJE,e...'
lol
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2012.
sep 2012.#5
e prvi put gledam ovaj film extra je a ima tu fora i fazona za izvoz ima i dosta dobrih replika i znas sta u pravo si nemoze se ovaj film gledat jedan put nemoguce je to mora se gledati nekoliko puta a tek sa drustvo auuuu prava ventilacija mozgu i ciscenje misli.................................
x-cluber
POZNAVALAC770 REP19%
→ Ambasador
x-cluber
POZNAVALAC770 REP19%
→ Ambasador
x-cluberPOZNAVALAC
sep 2012.
sep 2012.#7
Evo samo da se prijavim, upravo sam pregledao film i mrak mi je sjeo! :)
Hvala za ovu preporuku Hooker :)
Hooker
LEGENDA9.957 REP50%
→ Zmaj
HookerLEGENDA
okt 2012.
okt 2012.#8
...radim na humanitarna homos...ato se zove homos....
http://www.youtube.com/watch?v=sIVNJ7nSUYw
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
okt 2012.
okt 2012.#9
'..ja mogu da volim coveka...da ga perem,cistim,kuvam..kolac da mu napravam..'
Hooker
LEGENDA9.957 REP50%
→ Zmaj
HookerLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#10
Da napiaem neato viae da probam da zainteresujem one koji nisu gledali ovaj film...
Najvee romsko naselje na Balkanu,mo~da i u Evropi.Naselje `utka, ili kako se zvani
no opatina `uto Orizari zove,osnovano je 1963,posle katastrofalnog zemljotresa u Skoplju.Status opatine dobilo je 1996. Ono je neka je vrsta metafore polo~aja Roma u Makedoniji.Naselje je neobi
na kombinacija krajnje bede,blatnjavih sokaka i limenih ili kartonskih koliba,asfaltiranih ulica i lepih i velikih kua..Snimljen je i dokumentarni film pod nazivom "Knjiga rekorda `utke"("`ampioni iz `utke"). Skinuto sa vukajlija.com
Stanovnici `utke, romske svetske prestonice, dele istu strast: ~ele da postanu aampioni. To je grad na Balkanu, verovatno najsiromaaniji u celoj Evropi.
Ali u `utki bogatstvo se ne odreuje novcem. Ovde je bogat onaj koji zna kako da nae sebi neku zanimaciju.
S obzirom na to da veina stanovnika `utke ~ivi od socijalne pomoi i da im se u komailuku nalazi izbegli
ki kamp za one koji su napustili svoje domove na Kosovu, stanovnici `utke bi lako mogli biti depresivni i bez vere u bolje sutra.
Ali, dok oskudevaju novcem, oni su duhoviti u izobilju. Naro
ito su optimisti
ni u ~elji da postanu aampioni u ne
emu.
I uz toliko aampiona u `utki, postoji i prilika za svakoga. Bez obzira na siromaatvo, Romi iz `utke pokuaavaju da postignu rekord u pevanju pesama, borbi gusana, borbama pasa, lovu na vampire, noaenju najbolje garderobe, skupljanju turske muzike ili lovu na zle duhove...
http://www.youtube.com/watch?v=HhuhITef4P4
...materijalizirati i dematerijalizirati...
AndrijaJ
AMBASADOR2.826 REP38%
→ Legenda
AndrijaJAMBASADOR
nov 2012.
nov 2012.#11
gledao nekoliko puta i svaki put me odusevi, zabavi, razveseli...
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
nov 2012.
nov 2012.#12
za ljude koji ne znaju sta su propustili
link za ceo film
Sampionite od Sutka (Knjiga rekorda Sutke) CEL FILM - YouTube
spravu u ruke
zasednite u fotelju
i spremite se za urnebes