VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaDear Zachary (2008)
LEGACY

Dear Zachary (2008)

18 odgovora1,536 pregleda
FreddyFAMBASADOR

mar 2009.

Dear.Zachary.2008.DVDRip.XviD-VoMiT titl eng Pass : irfree.com
FreddyFAMBASADOR

mar 2009.

ukoliko ste otvorili ovaj topic, dajte si truda, sknite i pogledajte film...
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Bilo bi lijepo koja re enica opisa o emu se radi
FreddyFAMBASADOR

mar 2009.

dodao sam imdb link...
BeyondLEGENDA

mar 2009.

:signs054: I daj mi sad molim te objasni zaato si dao linkove za taj film i to u ovoj seksiji foruma????? ne ku~im Ja sad jedva ekam da naprave dokumentarac o onom liku iz njema ke koji je sad nedavno pobio 15 ili koliko ve ljudi u akoli, baa se veselim svojim emocijama zgra~avanja gledajui emocije roditelja ubijenih ljudi. :ohno: ljudi jedva ekaju takve stvari
Silent BobPOZNAVALAC

mar 2009.

Gledao sam ga prije par nedjelja, tuzan je i ima dobru poruku. Svaka cast babi i dedi.
BeyondLEGENDA

mar 2009.

da ima jako dobru poruku: ne biti sa ~enom koja je psihopat i ne imati dijete s njom :), ja bolju poruku od toga ne vidim. preporu am rae neku epizodu "CSI: Miami" nego ovo :), csi bar zna imati dobrih efekata, gadniju pri u i viae krvi, mmmm krv.
FreddyFAMBASADOR

mar 2009.

da se razumjemo weedrane, stavio sam ga tu jer nisam znao gdj da ga dalje stavim, ne u svrhu osobnog duhovnog napredka ili neznam sta... film me je uspio iznenaditi, i povuci za sobom koju emociju... pretpostavljam da si ga i ti pogledao, pa zasto onda jednostavno nebi dopustio i drugima da ga pogledaju pa donesu svoj sud o tome...!? oladi malo ;)
BeyondLEGENDA

mar 2009.

da upravu si neznam zaato, ali postanem lud od takvih stvari, mrzim iz dna duae takve stvari, vjerojatno moja psihopatska narav isplovi. ispri avam se.
Yami_RazielAMBASADOR

mar 2009.

to objasnjava tvoj avatar :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se